MacID, aplikasi séjén pikeun muka konci Mac anjeun nganggo TouchID

MacID

Fingerkey mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu ngamungkinkeun muka konci Mac anjeun nganggo TouchID tapi upami anjeun milari alternatip, MacID mangrupikeun alternatif sanés anu diperhatoskeun.

MacID ngagunakeun konéktipitas Bluetooth 4.0 pikeun muka konci Mac anjeun tanpa kedah lebetkeun kecap akses administrator, hal anu kadang tiasa merenah pisan. Kelemahan téknologi ieu nyaéta henteu sadayana Mac ngagaduhan Bluetooth LE, ngawatesan kasaluyuan aranjeunna kana modél anu paling anyar sareng anu anjeun gaduh di handap ieu:

  • MacBook Air ti mimiti 2011.
  • MacBook Pro 2012 sareng langkung énggal.
  • iMac ti 2012 teras-terasan.
  • Mac Mini 2011 sareng langkung énggal.
  • Mac Pro ti 2013 payun.

Sarat penting sanés pikeun tiasa nganggo MacID nyaéta gaduh iPhone atanapi iPad anu diénggalan ios 8 sareng yén Mac anjeun gaduh Yosemite dipasang. Upami anjeun nyumponan sarat ieu, kantun unduh MacID kanggo ios sareng na klien pikeun OS X pikeun nyetél sadayana dina sababaraha menit.

MacID

Ti saprak éta, sidik jari anjeun bakal janten metode sanés pikeun muka konci Mac anjeun. Salaku tambahan, aplikasi bakal ngabéjaan urang nalika éta ngadeteksi yén komputer parantos dihurungkeun sareng bakal nawiskeun kami pilihan pikeun muka konci éta jarak jauh, nuhun, salawasna aya dina kisaran anu ditawarkeun ku konéktipitas Bluetooth. Kami ogé bakal nampi bewara iraha OS X naroskeun kecap akses administrator.

Kalemahan MacID nyaéta harga na éta euro 3,99 Éta sigana mahal, langkung-langkung upami dibandingkeun sareng FingerKey anu nawiskeun fungsionalitas anu sami pisan pikeun satengah artos. Antarmuka anu ati-ati mangrupikeun nilai tambahan anu ditawarkeun ku aplikasi ieu, janten upami anjeun salah sahiji jalma anu ngahargaan aspek visual anu ati-ati, anjeun bakal resep MacID.

Dihandap ieu anjeun ngagaduhan tautan pikeun unduh MacID pikeun iPhone ti App Store:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Cyn cenahna

    Sareng kumaha hubunganana kana Mac? IPhone henteu tiasa Bluetooth numbu ka Mac

  2.   cyn cenahna

    aplikasi anu saé, rada rumit tautanana, tapi éta tiasa.