MacPaw pikeun muka Museum Apple nyalira ku 323 objék

macPaw

Pangembang software anu kawéntar MacPaw ngumumkeun dinten ieu yén éta ngarencanakeun muka musium kalayan ngan ukur barang-barang Apple. Éta nyatakeun yén éta bakal nunjukkeun 323 objék lambang perusahaan.

Pasti bakal pantes ditingali. Koléksi Apple langka anu bakal nembongkeun sadaya sajarah perusahaan anu nyiptakeun dua Steves: Padamelan sareng Wozniak. Duka teuing nganjang éta anjeun bakal kedah angkat ka Kiev. Saha anu tiasa angkat, saha anu ngalakukeun éta dina usum panas ... ..

MacPaw mangrupikeun patokan pikeun pamekar parangkat lunak, khususna pikeun lingkungan Apple. Nya sababaraha aplikasi anu kawéntar, sapertos Setapp o CleanMyMac, diantara seueur.

Dinten ayeuna anjeunna nembé ngumumkeun yén di akhir taun anjeunna bakal ngaresmikeun a Musium Apple di Kiev, Ukraina. Éta mastikeun yén éta bakal nunjukkeun langkung ti tilu ratus tulisan ti perusahaan Cupertino anu bakal ngagambarkeun sakabéh sajarah Apple.

Aranjeunna ayeuna kéngingkeun potongan-potongan énggal, pikeun ningkatkeun koleksi anu parantos dipiboga ku perusahaan. Anjeunna hoyong angkat ti 40 Mac anu parantos disimpen na di fasilitas na leuwih ti 300 pikeun paméran di musium.

Aranjeunna ngajelaskeun yén aranjeunna ngagaduhan seueur pamenta pikeun tiasa nganjang kana koleksi anu dipiboga ku aranjeunna, tapi yén aranjeunna henteu pernah nganggap nunjukkeun éta. Ayeuna aranjeunna parantos mutuskeun, sareng aranjeunna ngarencanakeun ngaresmikeun musium supados tiasa didatangan sateuacan akhir musium año.

Anu datang ka musium bakal mendakan sababaraha produk Apple klasik bahkan sababaraha anu cukup ikonis, kalebet Macintosh asli anu ditandatanganan Steve Wozniak, Kaméra digital QuickTake Apple, sareng Macintosh Anniversary Kadua Puluh.

Musiumna bakal aya di MacPaw Space, tempat anu énggal ayana di Kiev, Ukraina, dimana perusahaan ogé bakal nawiskeun ceramah sareng bengkel. Tapi upami anjeun cicing jauh ti Ukraina, MacPaw ogé damel dina paméran musium maya. Éta bakal janten detil, kumargi Kiev henteu persis di juru.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.