Ieu bakal janten Apple Watch Series 7 salajengna

Apple Watch Series 7 salajengna moal sumping ka kami dugi saatos usum panas, tapi Jon Prosser parantos ngungkabkeun naon anu bakal aya, numutkeun anjeunna, desainna, ckalayan bentuk anu langkung rata sareng warna anyar.

Dina video éta urang tiasa ningali desain anyar Appel Watch. Pidéo ieu sanés kabocoran resmi, anu kedahna jelas, tapi éta mangrupikeun desain anu satia kana sumber naon anu dilakukeun ku Apple anu parantos dikomunikasikeun ka anu leak terkenal. Desain anyar kalayan ujung datar, sapertos iPhone, iPad sareng iMac énggal anu dijual dinten Jumaah ieu. Salaku tambahan pikeun desain datar ieu, urang kedah nyorot warna héjo anyar dina nada pastelSanaos Prosser nunjukkeun yén warna na tiasa henteu final sabab Apple nyobian warna anu sanés dinten ieu, bahkan langkung seueur warna tiasa sumping, dina cara anu sami sareng anu terjadi sareng iMac sareng MacBook Pro anu sakuduna dituju.

Prosser henteu ngagaduhan reliabiliti anu luhur pisan ngeunaan perkawis tanggal, kalayan sababaraha kalemahan dina ramalan na sateuacanna, tapi Leres anjeun kedah ngaku yén nalika anjeun nyaring desain, anjeun tiasa pencét kuku dina sirah dina unggal waktos. Éta kajantenan sareng AirTags, nembé nganggo iMac, sareng kami ngantosan konpirmasi upami MacBook Pro ogé mastikeun desain na Prosser parantos bocor. Janten urang kedah biasa kana ideu yén Apple Watch salajengna tiasa ngantepkeun ujung-ujungna anu melengkung, sareng yén urang tiasa ngagaduhan seueur warna kanggo dipilih. Aya ogé detil anu penting: talina siga anu teras-terasan nganggo sistem panempatan anu sami, sahingga koleksi kami bakal tetep valid pikeun modél Apple Watch anu anyar, anu pasti aya warta anu hadé pikeun sadayana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.