Apple nyiptakeun alat pikeun ngapdet firmware AirPods tapi kalayan watesan

AirPods 2 Generasi

Seueur pangguna anu unggal waktos Apple ngaluarkeun pembaruan Ă©nggal ka ios, iPadOS atanapi watchOS, aranjeunna gancang masangna, rurusuhan nu teu dianjurkeun Leres, pembaruan kalebet kagagalan, aranjeunna bakal anu pangheulana sangsara sareng, sigana, kapaksa mulangkeun alat.

Nanging, pikeun ngapdet AirPods kana apdet firmware énggal anu Apple dikaluarkeun sacara périodik, anu gaduh alat ieu, teu bisa nanaon tapi ngantosan pikeun otomatis diropéa, prosés anu biasana dilumangsungkeun nalika urang ngecas kasus ngecas na iPhone, sanajan teu salawasna.

Apple sigana tungtungna sadar yén prosés ieu sanes anu pangalusna sadaya sarta geus dijieun a alat anu maksakeun apdet firmware dina AirPods. Nanging, alat ieu henteu sayogi pikeun pangguna mana waé.

Nurutkeun kana Fudge filter well-dipikawanoh, aplikasi ieu, disebutna AirPods Firmware Updater, maksakeun apdet manual kana versi firmware nu leuwih anyar sadia pikeun rentang headphone ieu, kaasup rentang AirPods, AirPods Pro jeung AirPods Max.

aplikasi ieu Ieu ngan sadia pikeun teknisi anu gawe di Apple Store sarta dina ratusan perbaikan otorisasi. Upami AirPods lirén damel, para teknisi anu gaduh alat ieu tiasa maksakeun pembaruan énggal pikeun nyobian ngalereskeun masalahna tanpa kapaksa ngagentos produk.

Di momen, euweuh rinci ngeunaan kumaha aplikasi jalan atawa kumaha nyambungkeun ka AirPodsSalaku iwal ti AirPods Max, sesa rentang AirPods teu boga port diagnostik


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina Ă©tika Ă©ditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.