Mahkota, pelindung layar pikeun iPhone 6 kalayan pigura aluminium

BodyGuardz parantos nampilkeun panasaran pelindung layar pikeun iPhone 6 anu nawiskeun solusi pikeun masalah pelindung anu sami dina pasaran.

Sakumaha seueur anjeun anu parantos ningali, dina iPhone 6 pelindung layar ulah dugi ka ujung. Éta henteu kahoyong atanapi kalepatan tina pabrikan, ieu kusabab kusabab lengkungan layar anu ditembongkeun di daérah éta, pelindung layar henteu tiasa caket leres. Ieu dimana pelindung BodyGuardz janten maén.

Makuta, sabab aksésori ieu disebut sacara komersil, diwangun ku a hansip layar kaca tempered jeung pigura aluminium anodized. Pelindung tanggung jawab pikeun nyegah urang tina ngagores permukaan datar tampilan bari, pikeun bagianana, pigura aluminium lakonan hal nu sami sareng sisina.

Hasil tungtung na katingalina lumayan saé sareng solusi anu pasti pikeun ngajaga layar kalayan langkung épéktip. Pamustunganana, pigura aluminium ieu bakal nyayogikeun kakuasaan sareng bakal tanggel waler pikeun ngajaga daérah anu lemes sapertos juru bunder iPhone 6 tina guncangan.

BodyGuardz The Crown Screen Protector bakal sayogi dimimitian bulan payun. Harga na bakal $ 34,95 kanggo iPhone 6 sareng lima dolar langkung upami urang gaduh iPhone 6 Plus. Tangtosna, bingkai aluminium tiasa dipilih dina warna terminal kami, nyaéta, éta bakal ngagaduhan pérak, abu abu atanapi finish emas.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Rafael Pazos Serrano cenahna

    Sareng naon halaman pikeun mesen na? Atanapi upami aranjeunna badé angkat ka Spanyol? Abdi resep pisan kana layar gelas anu marah téa !!

  2.   Juanlo GoAb cenahna

    Abdi sanés kipas ageung pelindung, nutupan ... tapi kuring parantos ningali telepon anu sanésna nganggo gelas anu marah sareng aranjeunna saé pisan pikeun diraih sareng ngajamin yén éta henteu hancur, malahan aya anu nyebatkeun yén éta moal nempel kuku (kana tingali saha jalma anu palinter anu nyobaan).
    Jigana nalika kaluar kuring bakal merhatoskeun sareng ngémutan nempatkeunana.

  3.   juankrls cenahna

    sareng éta kajantenan nalika anjeun badé nempatkeun pasualan ??? Jigana bakal bentrok sareng sababaraha kasus

    1.    Blaster cenahna

      Jamak tina pasualan mangrupikeun kasus, apostrofis ditambah hurup "s" ngagambarkeun sipat hiji hal. Misalna case's = de case.

  4.   Antonio Vazquez cenahna

    Tapi upami sanés aluminium anodisasi aeronautika, sadaya garis desain najis.
    Mangrupikeun salah sahiji jinis pangorbanan.
    Ogé, upami Jobs panginten peryogi, anjeunna bakal ngiringan.
    Sakapeung, kirang langkung.
    Kadang-kadang éta kirang.
    Janten Jobs bakal nyarios.