Balikkeun iPhone

balikkeun iPhone

IPhone aya di jero sistem operasi mobile anu paling stabil anu tiasa urang mendakan, jelas urang tingal ios. Nanging, henteu aya anu dijantenkeun henteu gampang dilakukeun, sareng ios henteu janten pengecualianna. Dina langkung ti hiji kasempetan urang bade silih tingali ngalawan tali sabab sistem operasi parantos ngalaman kasalahan kritis sareng urang moal ngagaduhan pilihan tapi mulangkeun iPhone.

Éta sababna dinten ayeuna di iPhone Aktualidad kami hoyong ngajawab sadaya mamang anjeun dina hiji stroke, kami bade ngajarkeun anjeun naon sababaraha cara pikeun pormat iPhone sareng jenis masalah naon anu anjeun tiasa nyanghareupan. Ku cara kieu anjeun bakal salawasna siap-siap alat pikeun nyanghareupan panggunaanana.

Mimiti, urang bade nangtoskeun yén istilah "format" dina kasus ios ngagaduhan hartos anu sanés, kumargi Apple parantos pas nganggo istilah "mulihkeun" salaku sinonim pikeun "format" atanapi "mupus iPhone." Éta kusabab éta Kami ngarékoméndasikeun anjeun kenalkeun istilah-istilah ieu sareng ulah kaget, sabab ti ayeuna urang badé nganggo kecap mulangkeun.

Kumaha mulangkeun iPhone ngalangkungan PC sareng iTunes

Pormat iPhone sareng iTunes

Kami émut yén nalika malikkeun iPhone kami badé ngahapus data tina iPhone urang, janten poto kami atanapi aplikasi kami moal disimpen, alatna bakal kapendak nalika urang ngaluarkeunana tina kotakMaka, penting pikeun anjeun anu jelas ngeunaan alesan naha anjeun badé ngalaksanakeun restorasi sareng anjeun jaga pancegahan.

Ieu bakal janten asumsi paling umum. Dina sababaraha kasempetan anu sanés kinerja alat parantos turun atanapi urang nyanghareupan bug anu teras-terasan, éta naha urang mutuskeun pikeun ngalaksanakeun restorasi alat liwat iTunes. Ieu pastina mangrupikeun pilihan anu dipikahoyong ku seuseueurna sareng anu pangheulana urang bade ngajarkeun anjeun. Entong kantun hiji léngkah prosedur, sabab éta mangrupikeun salah sahiji anu paling gampang anu bakal kami mendakan.

Balikkeun iPhone sareng iTunes

Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta pastikeun yén kami parantos nginstal iTunes sareng ngapdet kana vérsi anu pangénggalna, kumargi iTunes biasana ngagaduhan masalah dina mulangkeun alatna upami henteu diénggalan. Ayeuna urang badé nganggo Kilat - kabel USB urang pikeun nyambungkeun iPhone kana PC atanapi Mac urang. Teras iraha urang muka iTunes, urang bakal ningali ikon iPhone kami di belah kénca luhur, kami bakal mencét upami jandéla pop-up henteu ucul sacara otomatis.

Diantara sadaya inpormasi, di beulah katuhu luhur kami bakal gaduh "Pembaruan pamilarian" sareng "Balikkeun iPhone ...«, Kadua ieu anu dipikaresep ku urang. Penting pikeun urang ngadamel cadangan heula, boh ku iCloud boh ku iTunes (pilihan urang) upami urang kaleungitan inpormasi. Pikeun ieu kami bakal nganggo tombol "Janten salinan ayeuna" anu urang mendakan di handapeun pilihan anu saacanna. Sakali cadangan parantos réngsé urang bakal angkat Setélan> iCloud> Milarian iPhone abdi nganonaktifkeun pilihan ieu sareng teraskeun ka pencét dina "Mulangkeun iPhone", dina waktos éta unduhan sistem operasi bakal dimimitian sareng iPhone kami bakal disimpen deui. Upami anjeun parantos bérés sadayana prosedur iPhone kami bakal balikan deui sababaraha kali, urang bakal gaduh iPhone sapinuhna disimpen sareng tanpa data, sapertos nalika urang nyandak éta tina kotak.

Pormat iPhone tanpa iTunes

Pormat iPhone tanpa iTunes

Pilihan séjén anu urang sayogi sareng anu sigana kirang dikenal nyaéta mulangkeun iPhone tanpa nyambungkeun kana iTunes. Kauntungan anu dipasihkeun ku pilihan ieu sanés sanés urang moal meryogikeun panggunaan PC / Mac, tapi ogé upami anjeun badé mulangkeun iPhone nganggo versi ios anu langkung handap, iTunes bakal nyungkeun pembaruan sareng kami moal ngagaduhan pilihan tapi pikeun ngalakukeunana. Upami urang malikkeun alat tanpa nganggo iTunes, langsung tina bagian setélan, urang bakal tetep ngajaga versi iTunes anu sami. Nanging, anu paling murni tina ios sok nyarios yén jenis restorasi ieu henteu leres-leres ngabersihan mémori alat sareng tiasa ngahasilkeun bug, sanaos sanés mangrupikeun hal anu kabalikan deui atanapi kabuktosan.

Pikeun mupus sadaya inpormasi tina iPhone tanpa nganggo iTunes urang ngan ukur kedah kana aplikasi setélan tina iPhone kami, pas di jero urang bakal buka bagian na "Umum" sareng urang bakal ningali yén pilihan tina "Balikkeun" nyaéta anu terakhir dina daptar. Di jerona urang bakal mendakan pilihan anu béda pikeun ngahapus data tina iPhone anu bakal kami ngajelaskeun:

  • Hola: Éta ngan ukur mupus setélan alat, sapertos preferensi tampilan sareng sadayana anu aya hubunganana sareng antarbeungeut pangguna.
  • Hapus eusi sareng setélan: Éta bakal mupus sadaya data tina iPhone, dina hal ieu mangrupikeun istilah anu leres pikeun "pormat éta"
  • Reset setélan jaringan: Anjeun bakal hilap sareng mupus sadaya jaringan WiFi sareng Bluetooth kami, urang émut yén éta tiasa mangaruhan kecap akses anu disimpen dina iCloud Keychain.
  • Reset kamus keyboard.
  • Reset layar utama.
  • Reset lokasi sareng karusiahan.

IPhone kuring ngan ukur nembongkeun logo Apple dina layar

Modeu DFU dina iPhone 6

Ieu mangrupikeun salah sahiji masalah paling umum anu urang mendakan di alat ios anu ngalaman masalah kritis sareng sistem operasi. Dina hal ieu urang moal ngagaduhan pilihan anu sanés kajabi pormat alat liwat iTunes. Léngkah-léngkah anu urang kedah laksanakeun persis sami, tapi, urang kedah nempatkeun alat ios dina naon anu katelah «Modeu DFU»Pikeun tiasa ngaksésna tina iTunes sareng neraskeun restorasi, kumargi nalika iPhone ngan ukur nembongkeun apal Apple dina layar éta sabab éta aya dina loop reboot sareng urang moal tiasa pormat.

Pikeun nempatkeun iPhone dina Mode DFU urang badé nyambungkeun iPhone kana PC / Mac ngalangkungan USB-Kilat sareng urang badé pencét tombol Imah dina waktos anu sami yén kami mencét tombol Daya (Volume - sareng Daya dina kasus iPhone 7), salami 5 detik urang badé nahan duanana diteken, teras teras pencét sareng tahan tombol Imah atanapi Jilid -. Dina waktos éta, upami urang parantos leres, logo iTunes bakal némbongan naroskeun kami pikeun nyambungkeun iPhone kana PC atanapi Mac ku muka iTunes. Tong asa-asa upami anjeun henteu kéngingkeun anu munggaranÉta henteu gampang pikeun ngalakukeunana ogé sigana sareng tiasa nyandak anjeun langkung tina hiji usaha.

Sakali iTunes ngadeteksi iPhone urang dina modeu DFU, layar pop-up bakal muncul anu naroskeun ka kami pikeun milih antara ngamutahirkeun sareng malikkeun iPhone, écés kami badé milih restorasi pikeun masang deui sistem operasi. Lhanjakalna sakali iPhone dina modeu DFU kami moal tiasa ngadamel salinan cadangan, janten urang kedah pamitan ka sadaya data urang, tapi éta ngan hiji-hijina cara supados urang tiasa ngahanca iPhone deui.

Unduhan iTunes ios lambat pisan, dimana kuring tiasa ngaunduh ios?

Dina langkung ti hiji waktos server Apple pikeun iTunes sareng ios sanés leres-leres pikaresepeun, janten iTunes tiasa ngaunduh vérsi ios pikeun iPhone anjeun lambat pisan. Upami anjeun henteu kersa ngantosan, kami nyarankeun anjeun langsung sareng IPSW anu leres pikeun alat anjeun tur masangkeunana langsung dina iPhone anjeun. Prosedur ieu bakal sami sareng sateuacan sareng peryogi iTunes sareng PC / Mac. Mimiti, naon anu kudu urang lakukeun nyaéta ngaunduh vérsi ios anu cocog sareng alat sélulér kami, kusabab ieu kami badé nyarankeun WEB ieu di mana anjeun tiasa ngaunduh versi ios anu anjeun peryogikeun tanpa teuing kasulitan. Tapi kami ngingetan yén Apple ngan ukur ngamungkinkeun anjeun masang vérsi anu aya dina sistem operasi dina iPhone, anu parantos ditandatanganan, upami anjeun masang ios lami tina sérver, server moal ngverifikasi alat éta sareng anjeun moal tiasa. nyieun jalan.

Sakali kami gaduh file anu diunduh kami badé angkat ka iTunes nganggo iPhone anu disambungkeun ngalangkungan kabelna, maka urang bade pencét «Mulangkeun iPhone ...» bari urang tahan tombol «Shift» dina Windows atanapi «alt» dina kasus macOS. Upami urang ngalakukeun ieu urang tiasa ningali kumaha file explorer bakal kabuka sareng urang tiasa gampang milih .IPSW anu saluyu sareng iPhone urang. Sakali dipilih, anjeun bakal ningali yén prosedur restorasi bakal dimimitian ku bilah kamajuan, tong asa-asa, sabab biasana butuh bari.

Abdi mendakan iPhone, naha kuring tiasa pormatna?

Maling iPhone

Kanyataanna nya éta enya, anjeun tiasa nganggo salah sahiji metodeu ieu anu kami parantos ngajarkeun sareng pormat éta, tapi, kumargi ios 7 sadaya alat ios dihubungkeun sareng Apple ID masing-masing pangguna, Ku alatan éta, pas alatna dipotong, nalika anjeun ngamimitian prosedur konfigurasi, éta bakal naroskeun kecap akses pikeun ID Apple anu parantos dihubungkeun, janten ukuran anu paling logis nyaéta naroskeun ka Siri "iPhone na saha ieu?" pikeun nyayogikeun anjeun inpormasi kontak sareng kintunkeun deui ka anu bogana, sabab anjeun moal pernah tiasa nganggona.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ezequiel cenahna

    Kumaha kuring ngaktipkeun SIRI pikeun kéngingkeun data pamilik nalika dina layar aktivasina? Sareng anu langkung penting, nalika disimpen deui, atanapi dihapus tina icloud.com, inpormasi éta henteu dihapus?