Pasang MAME4iOS tanpa jailbreak nganggo Xcode

lumpuh-tanpa-jailbreak Salaku jalma anu maénkeun mesin arcade ti taun 90an, salah sahiji aplikasi anu kuring sok hoyongkeun dina alat ios abdi nyaéta émulator MAME4iOS. Dina 2012, Gridlee, émulator kamuflase tina kaulinan anu polos (sareng goréng), diunggah ka App Store tapi, sapertos anu diarepkeun, Apple ngaluarkeunana dina sababaraha jam saatos nampi éta. Kuring teu pati émut kunaon, tapi kuring kaleungitan file .ipa, janten kuring henteu tiasa masang deui. Saprak harita, upami kuring hoyong maénkeun MAME4iOS kuring kedah nganggo jailbreak atanapi masang salah sahiji versi anu béda anu medar (sareng sababaraha kali henteu tiasa dianggo) dina Internét.

Kuring parantos nuturkeun proyék samar pikeun sababaraha waktos sareng panyipta na, Seleuco, sigana parantos nempatkeun kumisan. Warta anu saé nya éta Lesbird neraskeun proyek Seleuco. Kuring nembé ngunggah pembaruan ka MAME4iOS pikeun dianggo tanpa jailbreak, tapi éta henteu jalan dina alat anu langkung énggal anu ngajalankeun ios 9.2.1. Dinten ayeuna anjeunna parantos ngaluarkeun vérsi anu ngabenerkeun masalah sareng leres, éta tiasa dianggo! Dina pituduh ieu kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha cara masang MAME4iOS dina alat anjeun, henteu jailbreak sareng sareng tandatangan anjeun, janten, kecuali Apple nyabut bijil anjeun, hal anu henteu dipikaresep sabab henteu perusahaan, anjeun tiasa nganggo dugi ka malikeun alat anjeun.

Kumaha carana masang MAME4iOS tanpa jailbreak

Prasyarat

  • Xcode kalayan akun pangembang anu numbu. Upami anjeun henteu terang kumaha, didatangan PENTING.
  • Kodeu MAME4iOS anu anjeun tiasa kéngingkeun Kaca lesbird. atanapi ku ngaklik IEUH.

Proses instalasi

Éta sigana mah sesah, tapi anjeun bakal ningali kumaha éta henteu. Entong sieun, kumargi anjeun teu aya dina bahaya. Kahontal ku nuturkeun léngkah ieu:

  1. Kami ngabongkar zip file anu kami unduh tina halaman Lesbird.
  2. Dina folder anu urang jiptakeun aya file anu disebat libmamaearmv7.a. Kami ogé ngaleupaskeun zip file éta sareng ngantepkeun kana folder anu sami (nyaéta, gigireun file libmamaearmv7.a).

    urang unzip

    Éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring tanpa ngabéréskeun file libmamearm7.a

  3. Urang muka Xcode.
  4. Hayu urang buka ménu na File / Buka sareng pilih file na MAME4iOS.xcodeproj naon anu aya di jalur éta / MAME4iOSReloaded / Xcode / MAME4iOS.
  5. Dina jandéla anu dibuka, urang kedah ngaléngkah tilu léngkah:
    Pencét pikeun ngagedéan

    Nyusun MAME4iOS

    1. Kami milih alat anu badé dipasang MAME4iOS.
    2. Kami ngarobih idéntifikasi. Pikeun ngalakukeun ieu, urang ngan ukur kedah ngarobih nami antara "com." sareng ".mame4ios". Dina kasus kuring, kuring parantos namina "SrAparicio".
    3. Sareng dina tab regu kami nambihan akun pamekar anu bakal kami anggo / bakal parantos diciptakeun sakumaha anu dipedar dina prasyarat.
  6. Léngkah salajengna nyaéta mencét kana segitiga play. Éta kénca léngkah 1 dina gambar di luhur.
  7. Kami nyilangan ramo sareng ngarep yén kami henteu meunang kasalahan. Narima Pamekar
  8. Upami sadayana parantos lancar, urang bakal ningali MAME4iOS dina layar utama tina iPhone, iPod Touch atanapi iPad urang sapertos aplikasi sanés anu kami parantos unduh ti App Store. Ayeuna urang peryogi léngkah pamungkas (anu ku Samuél ngingetan kuring. Hatur nuhun): éta ngeunaan ngawartosan alat kami pikeun percanten ka pengembang anu parantos masang App. Kanggo ieu kami bakal buka Setélan / Umum / Manajemén alat sareng kami percanten ka diri urang sorangan, anu bakal aya dina profil anu bakal dipiboga ku email urang. Léngkah ieu ngan bakal laksanakeun nalika urang miceun aplikasi nganggo Xcode. Ayeuna, pikeun mikaresep.

Kumaha carana nambihan ROM kana MAME4iOS

Sakumaha panginten parantos anjeun bayangkeun, Kami henteu tiasa nyayogikeun atanapi halaman wéb dimana kéngingkeun kaulinan atanapi kaulinan nyalira. Sadayana kedah nyimpen cadangan séwang-séwangan, sapertos hal kuring malah gaduh folder anu disiapkeun sareng gim anu kuring hoyong gaduh dina iPhone atanapi iPad kuring.

Nambahkeun ROM kana MAME4iOS gampang pisan. Di handap anjeun parantos ngajelaskeun kumaha cara nambihan gim nganggo iTunes tapi, sakumaha anjeun parantos mastikeun, ogé damel sareng iFunbox sareng iExplorer. Urang bakal ngalakukeun ieu sapertos kieu:

  1. Logisna, urang muka iTunes.
  2. Dina iTunes, urang bakal nyandak 4 léngkah:tambihan-roms-mame4ios
    1. Kami pencét kana ikon ngawangun alat sareng milih iPhone, iPod Touch atanapi iPad kami.
    2. Di kénca, kami klik Aplikasi.
    3. Di belah katuhu, kami ngageser ka handap sareng milari MAME4iOS. Di dieu anjeun kedah tetep diémutan yén éta mangrupikeun kolom kadua aplikasi, di handap tempat éta nyatakeun Payil dibagikeun anu mana urang tiasa nambihan dokumén kana sababaraha aplikasi.
    4. Akhirna, urang sered ROM kana kotak di belah katuhu.
  3. Ayeuna urang angkat ka iPhone, urang muka MAME4iOS sareng gimna bakal dimuat sacara otomatis. Dina waktos sanésna urang angkat pikeun ngasongkeun ROM dina iTunes urang bakal ningali yén anu sanésna parantos ngaleungit, tapi éta normal. Aranjeunna saéstuna ngan ukur dipindahkeun kana folder anu saluyu.

Sareng éta waé. Ngarasakeun kaulinan arcade Palasik. Ah, upami salah gagal, anjeun panginten kedah tambahkeun sababaraha BIOS, anu anjeun kedah milarian Internét, sapertos "mame all bios". Upami aya anu henteu tiasa dianggo pikeun anjeun, tong ragu mairan. Abdi sanés pangembang ogé teu aya hubunganana sareng proyék (kuring tiasa narjamahkeun, enya), tapi éta hasil pikeun kuring. Kumaha waé ogé, upami anjeun ngalakukeun hal-hal sakumaha anu parantos kuring ngajelaskeun, éta kedah jalan. Kabeneran!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

22 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Samuel cenahna

    hatur nuhun kana dokuménna, ayeuna kuring badé damel

  2.   Samuel cenahna

    Pablo, kumaha kuring muka konci libmamearmv7.a. ku langkung saé kuring henteu tiasa atanapi henteu mikawanohna. Hatur nuhun

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Hai samuel. Pikeun ngaleupaskeun zip, masang The Unarchiver sareng hilap kana anu sanés. Jigana mah kuring parantos nganggo ti saprak nganggo Mac sareng biasana henteu gagal.

      https://itunes.apple.com/es/app/the-unarchiver/id425424353?mt=12

      Hiji salam.

  3.   Samuel cenahna

    Sampurna, hatur nuhun kanggo aplikasi unzipping, kuring janten gélo ku betterzip.

    Anjeun kedah nambihan léngkah pikeun anu énggal, léngkah 8. Anjeun kedah masihan idin pikeun akun anjeun ngajalankeun aplikasi. henteu ditandatanganan. Ieu aya dina: Setélan / manajemén umum / alat

    Ayeuna kuring bakal nuturkeun manual pikeun nempatkeun kaulinan

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Naha éta dianggo pikeun anjeun?

      Anjeun leres yén kuring kedah nempatkeun éta, upami peringatan éta henteu muncul yén éta tiasa janten pangembang anu teu dipercaya. Abdi nambihan. Hatur nuhun kana catetan.

      1.    Samuel cenahna

        nuhun, sadayana ok. Kuring nempatkeun kamar na ifunbox, kuring langkung raoseun tibatan iTunes. Ayeuna kuring sareng icade sareng nempatkeun daptar paporit. Sadayana sampurna, anjeun tiasa ngabayangkeun kahoyong kuring kedah gaduh mame di iPad deui.

  4.   Pico cenahna

    Pablo, hatur nuhun pisan. Pagawean anu saé anu anjeun lakukeun.

  5.   Caesaro cenahna

    Kuring parantos nempatkeun roms sareng iexplorer.va sampurna

  6.   Pablo Aparicio cenahna

    Kuring parantos ngarobih tutorial anu nambihan inpormasi anjeun. Hatur nuhun kana catetan.

    Hiji salam.

  7.   Jose cenahna

    Kuring nganggap yén pikeun ngajalankeun xcode anjeun peryogi Mac, teu mungkin pikeun ngajalankeunana ku PC anu kuring kira.

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Halo Jose. Éta leres, Xcode ngan ukur sayogi pikeun Mac.

      Hiji salam.

  8.   iakro cenahna

    Abdi henteu mendakan pilihan "Manajemén Alat" dina "Umum" sareng éta masihan kuring kasalahan nalika nyusunna, sateuacanna kuring ngagaduhan aplikasi "Mame4ios" anu dipasang ku Apple dina dinten éta, tapi kuring henteu tiasa nambihan ROM , Kusabab Apple henteu acan nandatanganan deui, naha kuring tiasa ngarobih file .ipa lami sareng ngadaptarkeunana nganggo akun pangembang kuring?

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Halo, iakro. Upami gagal pikeun nyusun, éta henteu dipasang sareng upami éta henteu dipasang, anjeun moal kéngingkeun manajemén alat. Naha anjeun parantos ngalakukeun sadayana sakumaha anu dipedar? Naha anjeun ngagaduhan akun pangembang anu dikaitkeun, naha anjeun ngaleupaskeun zip file sareng anu sanésna?

      .Ipa moal tiasa dimanipulasi upami parantos didamel. Sanés kuring terang.

      Hiji salam.

      1.    Jakro cenahna

        Leres, kuring nuturkeun sagala rupa sakumaha anu dijelaskeun supaya teu salah, tapi éta méré kuring kasalahan nalika nyusunna, nasib ala ku kahoyong kuring kedah gaduh Mame deui. Urang kedah ngantosan sareng tingali naha aya padika anu sanés tanpa jailbrea. Hatur nuhun.

        1.    Pablo Aparicio cenahna

          Anjeun kedah unzip dua file: anu hiji anu kami unduh sareng anu sanés anu disebatna libmamearmv7.a. Naha anjeun unzip anu éta ogé?

          1.    Jakro cenahna

            Upami kuring tumaros nganggo dua file, anu utama sareng anu hiji anu kuring lebet di jero.

            1.    Pablo Aparicio cenahna

              Logikana, aya anu lepat, tapi ti dieu kuring henteu terang naon éta. Kuring bakal nyobian ngaunduh file deui pikeun ningali naha éta salah. Atanapi meureun aya anu ruksak nalika anjeun unzip. Kuring tumaros dua kali sareng éta hasil ogé.

  9.   max cenahna

    Hai, Pablo. Kontribusi anjeun saé. Abdi henteu gaduh MAC. Naha hésé pisan masang vmware sareng IOS sareng nambihan Xcode di jero? sakali kuring ngahontal éta .... naha kuring kedah ngalakukeun hal anu sami sareng iTunes pikeun nempatkeun ROMS?
    Neruskeun deui ... Henteu aya pilihan pikeun saha waé pikeun nyusun ramé dina IOS na sareng nyebarkeunana, janten kuring unduh sareng pasang dina iphone kuring? Hatur nuhun pisan!

    1.    Pablo Aparicio cenahna
  10.   mauro cenahna

    éta méré kuring kasalahan, éta nyatakeun yén ios 10.1 henteu cocog kuring gaduh xcode 8, ideu naon

  11.   bawaan cenahna

    aya versi mame anu diperbarui anu tiasa dianggo ngagunakeun paréntah mfi nyaéta dina halaman github

  12.   Victor daniel garza cenahna

    Kuring ngalakukeun sagala léngkahna tapi nalika kuring pencét panah kuring ngagaduhan kasalahan ieu.

    file «MAME4IOS» teu tiasa dibuka sabab anjeun teu ngagaduhan ijin pikeun ningali éta.

    anjeun teu ngagaduhan ijin.
    pikeun ningali atanapi ngarobih idin, pilih item dina anu mendakan sareng pilih file> Kéngingkeun -info.

    tapi kuring henteu mendakan file na, bantosan abdi ... ..