Football Manager klasik 2015 nyandak maén bal ka ios

Simulator

Kusabab PC Fútbol ngantunkeun kami mangtaun-taun ka pengker (utamina upami urang teu kaétang usaha anu gagal deui), sacara praktis hiji-hijina alternatif anu sayogi dina pasar manajer bal Anjeunna parantos Manajer Sepakbola, sareng sanaos usaha pangembang anu sanés, anu leres nyaéta produk Sports Interactive sacara historis paling kuat dugi ka ayeuna. Sugan titik anu paling lemah na nyaéta vérsi pikeun ios, tapi aranjeunna hoyong ngarobihna ku édisi anyar ieu.

Langkung manajer

Ideu anu diudag ku gim anu diterbitkeun ku téga nyaéta nyobian nyandak urang sadaya pangalaman Football Manager 2015 tapi ku cara anu langkung ngirangan, ngajantenkeun midangkeun langkung gancang tibatan dina versi desktop, dimana pikeun masalah kakuatan pamrosésan anu jelas dimungkinkeun pikeun ngagaduhan basis data anu langkung éksténsif sareng seueur deui variabel.

Dimana kasusahna nyaéta dina kéngingkeun modeu gim anu lengkep anu diidamkeun ku Sports Interactive, sareng éta anu parantos kahontal kalayan vérsi na Palasik 2015. Sanaos leres yén, sakumaha anu urang sebatkeun, pangalaman desktop 100% teu tiasa diarepkeun, kaleresan ampir sadaya anu aya dina komputer ayeuna aya dina iPad, sahingga urang bakal ngaraos langkung "betah".

Bet gedé

Fitur Football Manager klasik 2015 117 liga ti 51 nagara, anu hartosna rupa anu cukup lega pikeun nutupan praktis sadaya kabutuhan. Salaku tambahan, Sports Interactive parantos mutuskeun pikeun nerapkeun mesin rendering pertandingan 3D di buruan, janten kami bakal ningali pertandingan sacara real waktos tanpa kedah nganggo pelat tampilan overhead anu biasa.

Sadaya ménu na parantos dirarancang sahingga anjeun anggo dina layar toél janten saderhana sareng intuitif, kumargi ieu biasana salah sahiji masalah ageung dina jinis kaulinan ieu nalika diadaptasi tina versi desktop. Dina hal ieu, pagawéan anu dilakukeun parantos leres-leres sabar sareng saé, janten kanyamanan maén versi anyar ieu dibuktikeun tina menit 1.

Éta sanés kaulinan anu khusus murah, Manajer Sepakbola pikeun ios henteu pernah aya. Tapi upami anjeun resep olahraga RPGs sareng maén bal mangrupikeun karep anjeun, tangtosna ieu versi anu pangsaéna pikeun manajer soccer anu kantos didamel pikeun tablet Apple. Éta pisan digarap sareng sia. Tangtosna, saatos mayar 20 euro, hanjakal kedah mayar beuli tambahan pikeun janten palatih nasional.

Peunteun urang

réditor-marios

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.