Ngoptimalkeun poto anjeun ku modeu Potrét

Modeu potrét

Salah sahiji mode fotografi pangsaéna anu ayeuna urang anggo dina iPhone nyaéta modeu Potrét. Modeu ieu nawiskeun kamampuan pikeun ngaburkan latar tukang dina poto, sacara kasar dijelaskeun. Sesi Today At Apple énggal anu dipasang dina saluran YouTube perusahaan nawiskeun sababaraha trik ngeunaan kumaha urang tiasa ngamangpaatkeun mode fotografi ieu, sareng sababaraha trik pikeun naékkeun kualitas anu sami sareng ningkatkeun éditan poto anu dicandak.

Fotografer New York Mark Clennon sareng Jahmyra ti Today at Apple, tunjukkeun ka kami sababaraha trik saderhana sareng praktis pikeun ngadamel jinis poto ieu pikeun ngamanpaatkeun kaméra urang sareng alat éta nyalira kalayan éditan salajengna. Ieu pidéo anu kami mendakan dina saluran perusahaan:

Sakumaha ogé dijelaskeun dina pidéo éta, henteu kedah janten fotografer propésional pikeun kéngingkeun hasil anu hébat sareng kaméra ieu sareng modél potret dina iPhone. Ogé, upami urang diajar sababaraha trik ieu, poto urang bakal leres-leres spektakuler. Ngan dina genep menit yén pidéo ieu tahan, urang bakal seueur diajar ngeunaan éta Modeu potrét anu ditambihan dina iPhone tina iPhone 7. Ieu mangrupikeun modél iPhone anu cocog sareng modeu ieu: iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone SE (generasi ka 2), iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XR, iPhone XS , iPhone XS Max, iPhone X, iPhone 8 Plus sareng iPhone 7 Plus.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Álvaro cenahna

    Dina video éta anjeunna henteu nyandak poto nganggo modeu potrét, leres?