Aranjeunna mendakan metode pikeun mupus akun iCloud tanpa kecap akses

icloud-1

Urang mimiti ngadéngé iCloud di 2011. Saprak harita unggal taun Apple parantos nambihan fungsi énggal pikeun ngajantenkeun pilihan anu ampir penting pikeun sadaya pangguna produk Apple, naha alat sélulér atanapi komputer. Éta Steve Jobs anu, sababaraha bulan sateuacan pupus, nampilkeun iCloud anu bakal aya gandengan iOS 5 sareng ngamungkinkeun urang ngagaduhan inpormasi anu sami dina sadaya alat Apple, sapertos kontak, kalénder, dokumén dina méga, sareng Surat.

Dina kecap Steve Jobs nalika anjeunna ngenalkeun iCloud dina Konperénsi Pangembang 2011:

Dinten ayeuna mangrupikeun masalah anu nyata sareng frustrasi pisan pikeun nyimpen sadaya inpormasi sareng kontén anjeun up to date dina sadaya alat anjeun. iCloud nyimpen inpormasi sareng kontén penting anjeun pikeun alat anyar. Sadaya ieu kajantenan sacara otomatis sareng tanpa kabel, sareng kusabab éta kalebetkeun kana aplikasi kami anjeun bahkan henteu kedah mikir ngeunaan éta, éta ngan ukur jalan.

Naon aktivasina Lock?

aktivasina-ngonci

Kalayan datangna ios 7, Apple ngalegaan fungsionalitas iCloud ku nambihan pilihan anu ngamungkinkeun urang pikeun ngonci iPhone urang upami kaleungitan atanapi maling. Apple kapaksa nerapkeun fungsi ieu pikeun ningkatkeun kaamanan pangguna, tapi ogé pikeun nyobaan ngirangan maling alat ieu, anu parantos ningkat dina sababaraha taun ka pengker kusabab harga anu langkung mahal anu aranjeunna sareng anu ngajantenkeun éta mangrupikeun alat anu paling dipikahoyong dina pasar hideung.

Hatur nuhun kana konci aktivasina anu kalebet ti ios 7, upami alatna dipaling atanapi urang leungit, urang tiasa ngahalangan aksés ka terminal salian ti milarian terang dimana waé ayana, cocog pikeun nalika urang leungit atanapi hilap deui. Tina halaman wéb iCloud urang tiasa gancang-gancang milarian alatna, ningalikeun pesen dina layar supados upami urang Samaria anu Saé parantos mendakanana, balikeun deui ka kami, blokir, jantenkeun ngaluarkeun sora atanapi mupus sadaya konténna jarak jauh. Sakali alatna parantos dikonci, mustahil pikeun nganggo éta upami urang henteu ngagaduhan kecap akses tina akun iCloud anu mana terminalna pakait, ku cara ieu maling iPhone, iPad atanapi iPod touch. éta mangrupikeun padamelan anu henteu kapake sabab ngarobah terminal kana kertas anu berharga.

Janten ios 7 mangrupikeun vérsi anu munggaran pikeun fungsi ieu sayogi, konci aktivasina ngagaduhan bug anu ngamungkinkeun pikeun mareuman fungsi find my iPhone, Supados saha waé pangguna anu mendakan atanapi kéngingkeun iPhone nganggo ios 7.1 tiasa muka konci terminal tanpa kedah lebetkeun kecap konci tina akun iCloud anu aya hubunganana. Jalma-jalma ti Cupertino nyandak sakedik waktos kanggo méréskeun cacat kaamanan anu penting ieu sareng ayeuna ngan ukur hiji cara pikeun muka konci iPhone anu dikonci ku iCloud henteu aya, sahenteuna dina tiori, sabab upami urang milarian online urang tiasa mendakan metode anu ngaku tiasa lakukeun, metode anu kuring ngajelaskeun di handap.

Abdi hilap kecap akses iCloud, naon anu kuring tiasa laksanakeun?

cageur-sandi-icloud

Poho kecap akses tina akun iCloud urang dimana sadayana terminal pakait kami sanés hal anu paling parah anu teu tiasa kajadian, ti saprak Apple nawiskeun kami alternatip anu valid pikeun tiasa malikeun deui. Upami urang henteu émut kecap akses kana akun kami, hal anu tiasa umum berkat panggunaan Touch ID anu nyegah urang dina kalolobaan kasus nuliskeun kecap akses urang, urang kedah jalan-jalan ka halaman wéb https://iforgot.apple.com/password/verify/appleid, halaman anu Apple sayogi pikeun sadaya pangguna pikeun ngarobih kecap akses dina akun iCloud na.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha cara ngahasilkeun kecap konci khusus pikeun iCloud

Masalahna sumping nalika urang teu émut kana waleran kana patarosan konci anu urang tanyakeun nalika urang daptar sareng Apple. Terus diémutan éta Apple kedah mastikeun 100% yén kami pangguna anu sah tina akun éta maka sok disarankeun pikeun nambihan patarosan anu urang tiasa émut sareng henteu aya dina jangkauan kenalan urang.

Dina kasus ieu urang kapaksa ngagunakeun salah sahiji metodeu alternatip yén urang tiasa mendakan online upami urang henteu hoyong iPhone, iPad atanapi iPod touch urang janten bahan kertas anu saé, kumargi Apple henteu nawiskeun solusi pikeun kami ngeunaan hal ieu, kusabab éta sanés masalah urang anu urang teu tiasa émut kana jawaban konci na patarosan anu urang ngadegkeun dina waktos debit.

Kumaha carana nyingkahan mésér alat anu dikonci ku iCloud?

aktivasina-ngonci

Nalika mésér alat kadua, urang kedah tumut kana sababaraha faktor anu tiasa ngabantosan urang ngaidentipikasi naha alatna parantos dipaling atanapi henteu. Mimiti, anjeun kedah milarian terang Upami jual alat kalebet kotak sareng carjer, Kusabab headphone kusabab alesan kabersihan henteu biasana dikaitkeun sareng transaksi. Terminal naon waé anu dijual upami kotak sareng charger na (aya seueur iklan sapertos kitu) kedah leres-leres henteu percanten.

Kadua, upami terminal dijual sareng kotak aslina sareng charger (penting) urang kedah milarian nomer IMEI atanapi nomer séri alat sareng ngenalkeunana dina Halaman Apple anu ngamungkinkeun urang pikeun mariksa status konci aktivasina. Halaman ieu bakal nginpokeun ka kami upami terminal aya hubunganana sareng akun atanapi upami, sabalikna, éta parantos dileupaskeun tina blok ieu sareng tiasa dianggo ku saha waé anu nganggo ID Apple anjeun.

Tulisan anu aya hubunganana:
Janten anjeun tiasa mastikeun upami iPhone dikonci ku iCloud

Kumaha mareuman konci iCloud dina iPhone, iPad, sareng iPod touch

nonaktipkeun-lock-icloud

Kusabab datangna ios 7 unggal-unggal urang ngasupkeun Apple ID di terminal fungsi Find My iPhone sacara otomatis diaktipkeun, fungsi anu ngamungkinkeun urang pikeun meungpeuk alat tina jarak jauh. Salaku tambahan, terminal tetep aya hubunganana sareng ID urang, janten, upami urang kaleungitan atanapi éta dipaling, ngan urang bakal tiasa muka konci éta sareng neraskeun nganggona. Maka, henteu pernah disarankeun pikeun nganonaktifkeun fungsi ieu. Pikeun muka konci Milarian iPhone kuring urang kedah nuturkeun léngkah ieu:

  • Urang sirah setélan.
  • Dina Setélan urang buka iCloud.
  • Dina iCloud kami mendakan pilihanna Milarian iPhone / iPad / iPod kuring toél gumantung kana terminal anu kami anggo.
  • Dina jandéla salajengna urang geser saklar pikeun mareumanana. Dina waktos éta kami kedah ngalebetkeun kecap akses pikeun mastikeun yén kami pangguna sah di terminal.

Kumaha carana muka konci iPhone dikonci ku iCloud sareng ios 7

ios-7

ios 7 mangrupikeun datangna fungsi Find my iPhone sareng nganggo konci aktivasina, konci anu ngamungkinkeun anjeun muka konci pungsi ieu tanpa kedah lebetkeun kecap akses. Bug ieu hungkul sayogi dina ios 7.1 sareng vérsi anu leuwih tiheula ditenung dina ios 7, kumargi Apple gancang nutup kasalahan ieu, lirén teu cocog sareng vérsi ios 7.1.x. Dina video di handap ieu anjeun tiasa ningali kumaha jalanna bug alit ieu.

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina video, nuturkeun sababaraha léngkah Anjeun tiasa mupus akun iCloud sahingga nganonaktipkeun pungsi 'Milarian iPhone abdi', sareng sadayana ieu tanpa kedah lebetkeun kecap akses.

Tangtosna, supados anjeun henteu panik anjeun kedah terang yén lamun nempatkeun kode konci dina terminal anjeun moal mungkin pikeun mareuman fungsi ieu.

Kumaha cara bug ieu:

  • Kami angkat kana konfigurasi iCloud, anu bakal kami mendakan dina aplikasi Setélan.
  • Kami nyobian mupus akun iCloud sareng nalika éta naroskeun ka kami pikeun kecap akses kami bakal mareuman iDevice kami.
  • Urang hurungkeun deui.
  • Kami muka konci terminal (penting yén éta henteu ngagaduhan kecap akses).
  • Kami angkat ka menu Setélan, teras kami bakal ngalebetkeun setélan iCloud.
  • Kami bakal klik dina ngahapus akun iCloud.
  • Kami bakal mastikeun panyabutan setélan iCloud.

Sakali léngkah-léngkah ieu dilaksanakeun, anjeun bakal tiasa malikkeun alat tanpa aya watesan. Hal anu rada bahaya tapi anu urang émut ngan ukur tiasa dianggo nalika alat anjeun henteu ngagaduhan kecap konci konci.

Kumaha carana muka konci iPhone dikonci ku iCloud sareng ios 8

ios-8

Balik ka ios 8, ahli kaamanan mendakan bug kaamanan anu serius dina aplikasi Surat asli, anu ngamungkinkeun anjeun mupus kecap akses iCloud anjeun. Bug ieu sayogi di ios 8.3 sareng cocog sareng sadaya alat anu nganggo vérsi ios na. Numutkeun ka ahli ieu, aplikasi Mail ngagaduhan bug anu ngamungkinkeun kami ngalebetkeun kode HTML anu diunduh tina jarak jauh dina email, nambihan kode dina bentuk tag anu persis mengkloning jandela login iCloud, sami anu nembongan nalika Apple meryogikeun urang ngaidentipikasi diri salaku pangguna anu sah dina alat éta.

Kode ieu tiasa diprogram sahingga lumpat nalika anjeun muka email langsung ulah aya kacurigaan. Bug ieu henteu nimbulkeun kacurigaan kumargi ios ngagaduhan kabiasaan sareng kadang tanpa alesan anu jelas pikeun nyungkeun kata sandi iCloud urang, janten pangguna henteu kedah nyangka yén éta henteu saluyu sareng pamundut nyata tina sistem. Hiji-hijina cara pikeun mariksa naha éta mangrupikeun pamundut anu nyobian nyolong kecap akses urang atanapi upami éta leres nyaéta mencét tombol Imah. Upami pamundutna nyata, ios moal ngijinkeun kami ninggalkeun layar anu nyungkeun kata sandi.

Dina pidéo ieu anjeun tiasa ningali kumaha bug ieu jalan anu ngamungkinkeun anjeun maok kecap akses pikeun alat anu ngajalankeun ios 8.3.

Kumaha carana muka konci iPhone dikonci ku iCloud sareng ios 9 / iOS 10 / iOS 11

ios-10-ios-9-downgrade

Hiji-hijina cara pikeun muka konci alat nyaéta ku terang kecap akses kana akun anu mana terminalna pakait. Aya metode alternatif anu ngamungkinkeun urang pikeun muka konci terminal nganggo aplikasi. Kami sacara khusus nyarioskeun ngeunaan aplikasi DoulCi, aplikasi gratis anu sayogi pikeun Mac sareng Windows. The software ieu jalanna ku nyiptakeun dummy server anu mirip sareng Apple Kalayan éta sacara lengkep nipu alat sareng bakal nyayogikeun kami konci yén urang kedah lebet kana login iCloud, anu bakal nyababkeun sadaya eusi dihapus sareng urang kedah nambihan KTP énggal.

Tulisan anu aya hubunganana:
Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan konci iCloud pikeun iPhone

Naha konci iCloud tiasa dihapus ku jailbreak?

Jailbreak ios 8.4.1

Sanaos seueur pangguna anu ngagunakeun jailbreak pikeun masang aplikasi bajakan dina terminalna, hal anu sanés kami henteu didukung ku Actualidad iPhone, jailbreak henteu ngan ukur dianggo pikeun éta, tapi gunana utama seueur pangguna nyaéta ngarobih perangkatna ku nambihan fungsi yén Apple henteu kalebet. Ngaliwatan jailbreak teu aya alat anu ngamungkinkeun urang ngaleupaskeun konci iCloud atanapi ngabuka blokir terminal upami éta pakait sareng operator khusus.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

101 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   eureun cenahna

    Éta ngan ukur pikeun iphone 4 sareng ios 7.1

    1.    maksimto cenahna

      berdad mio ngan ukur tiasa dianggo sareng iphone ios 7.1.2

      1.    Perez SMP cenahna

        Manusa anu ngabantosan ngabuka blokir akun cloud?

    2.    Oscar cenahna

      naha anjeun ngalakukeun éta numutkeun pidéo na?

    3.    Perez SMP cenahna

      Ngeureunkeun kumaha anjeun resep lalaki kuring gaduh Vérsi Iphone 4s nyaéta 7.1.2 ngabantosan ngadamel akun cloud?

  2.   Rosalio cenahna

    Kuring parantos dipeungpeuk ku iCloud

  3.   ngalakukeun cenahna

    éta henteu dianggo pikeun kuring

  4.   Margaret cenahna

    Halo, didieu kuring ngantepkeun anjeun program anu upami éta leres-leres diuji nganggo iphone 5 16gb, kuring ngantunkeun tautan mega kanggo anjeun ngaunduh, unzip na éta sareng éta bakal muncul sadaya modél
    https://mega.co.nz/#!Ig40ECpS!DxyS0mR-aXGNaN1YCp4tgs_SOW1oZOCLSNv8ExZ9MX4
    Upami anjeun ngagaduhan kasalahan, cobian nganonaktipkeun antivirus, éta tiasa dianggo pikeun kuring pertama kalina, hatur nuhun

    1.    jesus1207 cenahna

      Nganonaktifkeun antivirus ?? anu disada kuring siga kieu nyaéta virus xD

    2.    Hector cenahna

      Halo, naha saur anjeun tautan na teu aya deui, naha anjeun tiasa ngirim éta dikomprés kana email abdi punten?

  5. puff sanés nganonaktifkeun antipirus atanapi éta ogé ngalir atanapi henteu masihan ijin administrator

    1.    Juan Colilla cenahna

      Naha anjeun leres-leres ngaéksekusi file sapertos kitu sareng parantos anjeun nganonaktifkeun hiji-hijina panyalindungan anjeun pikeun hal anu ditawarkeun ku muhrim anu henteu terang kumaha nyeratna ogé? Dunya saé, naha anjeun henteu terang yén éta tiasa janten panto gerbang (program pikeun kéngingkeun total aksés ka PC anjeun tanpa anjeun perhatoskeun) sareng éta tiasa nyolong sadaya data sénsitip anjeun sareng ningali kaméra wéb anjeun? Sareng upami anjeun nyarios di luhur yén henteu aya anu ngamimitian kusabab ku seueur alesan janten curiga, jenis malware ieu ngalir di tukang ku cara "henteu katingali" pikeun pangguna, saha waé anu ngajalankeun éta kuring nyarankeun yén anjeun ngabersihkeun PC tapi ayeuna, anjeun tiasa anggo scanner antivirus Comodo, Hitman's or Dr. Web's.

  6.   Azabel si Ripper cenahna

    Anjeun kedah kasieun pikeun Margaret ngunggah atanapi masihan tautan kana file anu henteu tiasa dianggo, sahenteuna aya deui jalma-jalma teu isin anu nempatkeun file na janten janten anggota sakedik hal sareng dibayar ... x aranjeunna naroskeun hal tapi dinten anjeun leungit tina waktos .. anjeun sedih

    1.    Catalina cenahna

      Halo Azabel, kuring nyarankeun jasa ieu https://passbypay-icloud.info/es/ éta tiasa nyandak waktos tapi ngagaduhan tingkat kasuksésan anu hébat sareng anjeun henteu kedah ngaliwat hal anu sami deui

  7.   Ricardo cenahna

    Nyobian metode anu nembongan dina youtube nganggo ios 7.1.1 Kuring nyobian sababaraha dinten. Akunna henteu dihapus, tapi hiji dinten kuring r 9 pro masihan kuring kasalahan sareng kuring ngabalikan deui iphone kuring. Nalika kuring ngahurungkeun telepon, kuring henteu gaduh deui akun lami, janten kuring nyerat akun icloud sareng lebet. Sareng mimiti!, Abdi henteu gaduh deui akun icloud anu sanés, janten kuring tiasa ngahanca deui tanpa gelut 😀 Abdi angkat milarian icloud abdi sareng kuring tiasa ningali telepon kuring sorangan.

  8.   Ivan cenahna

    Ngotéktak, kuring mendakan program ieu sareng éta dianggo pikeun kuring dina iphone 5c ... sareng didieu kuring bakal ningali naha éta ogé jalan

    http // adf.ly / rilrE

  9.   Veronica cenahna

    Kuring gaduh iPhone 5s ti t mobile Abdi mésér tapi ngagaduhan akun icloud Abdi henteu ngalebetkeun kecap akses, vérsina 7.1.2 Abdi hoyong terang upami aya cara pikeun mupus akun éta sareng nyobian nyium kuring ningali pidéo éta masihan hasil tapi kuring henteu hasil mupus akun ayeuna éta nelepon teu tiasa nelepon nelepon kuring ... henteu jasa henteu nyandak polos mobil sim kuring terang naon anu kedah dilakukeun langkung seueur

    1.    jesus1207 cenahna

      kami sami sareng kuring sareng iphone 4 = (

  10.   udang cenahna

    Kuring gaduh 5c sareng kuring henteu tiasa mendakan dimana pikeun muka konci icloud, naha anjeun terang program naon anu kedah diunduh?

  11.   Maicol cenahna

    program Abdi peryogi, kuring hilap emailna

  12.   israel4078 cenahna

    teu aya jalan pikeun momen pikeun muka konci icloud tah !! Émut kecap sandi jejejejjejejej atanapi anjeun tiasa mendakannana dina apél ngarobih kecap akses upami kitu !! tapi upami anjeun maok, aranjeunna ngaberkahan. Balikeun deui.

  13.   Malaikat Joaquin Aranda Terrero cenahna

    Kuring gaduh Ipad 5 kuring diblokir sabab akun Icloud aya dina nami batur, upami aya anu tiasa ngabantosan kuring ngahubungi abdi di alamat email abdi angelaranda@correodecuba.cu. janten bageur sareng jalma anu ngabantosan kuring.

    1.    Cristian cenahna

      Anjeun kedah mulangkeun iPhone, konfigurasi, umum sareng ngareset. Mupus setélan sareng konténna.
      Engké anjeun balikan deui sareng anjeun tiasa lebet nganggo akun sanés.
      Atanapi anjeun angkat ka Icloud.com sareng nyungkeun kata sandi. Ieuh.

      https://appleid.apple.com/#!&page=signin
      Upami teu aya anu damel, anjeun tiasa nyandak kana distributor Ipod di nagara anjeun, dimana aranjeunna kéngingkeun akun anjeun, kalayan kamungkinan inpormasi dicadangkeun.
      Émut ngadamel cadangan sateuacan disimpen deui.
      ,

  14.   Machado140795 cenahna

    dina pidéo éta jelas katémbong yén éta nyaéta ku mencét dina waktos anu sami «milarian telepon kuring» sareng «hapus akun» anu dina léngkah pikeun muka konci iphone anu salah

  15.   kelvin soto cenahna

    Kuring gaduh cara anu aman pikeun nyabut icloud anjeun tina alat iPhone anjeun ... (tina 4 dugi ka 6 +)% 100 épéktip ... prosés na waktosna 4 dugi 5 dinten kanggo ngaleungitkeun éta. Anjeunna tumaros ngalangkungan Imei alat anjeun. Kanggo inpormasi lengkep kirimkeun kuring email ka fbwirelesstech2@gmail.com

  16.   Moises Herrera Rodulfo cenahna

    Halo. Abdi tiasa ngabantosan anjeun ngaleupaskeun icloud dina 30 menit. tangtosna éta ngagaduhan PROS sareng CONS na. nyerat ka kuring http://www.facebook.com/thedevilinpersondie

    1.    carlos gomez cenahna

      dianggo dina ios 9.3.4

      1.    YakusaWolf cenahna

        Dinten ieu muka konci iPhone 6S

        Saha anu hoyong muka konci?

        yakusawolf@gmail.com

    2.    Brenda cenahna

      Halo!! Bantosan Apple Watch kuring henteu ngaitkeun sabab akun anu kuring kantos nganggo iPhone 6 kuring hilap sareng kuring ngajual Cel tapi dina iPhone ieu kuring henteu tiasa ngaitkeun éta sabab éta naroskeun ka iCloud pikeun Cel kuring anu sanés tapi henteu émut. , ieu Cel kuring anyar sareng kuring ngadamel iCloud anyar, naon anu kuring lakukeun?

  17.   alex alfredo cenahna

    éta henteu dianggo pikeun kuring

  18.   Eliseo cenahna

    Halo alus, kuring gaduh iPhone 4S kalayan akun icloud anu tiasa ngabantosan kuring ngahapus pikeun dianggo salaku iPod, hatur nuhun, upami aya anu tiasa ngabantosan kuring, ieu imei 013047000926184, hatur nuhun pisan

  19.   Merruk Technolog cenahna

    Di dieu aranjeunna dihapuskeun ku imei
    http://www.ihoost.com

  20.   manu cenahna

    merruk technolog, tautan anjeun sampah murni.

  21.   hernandez cenahna

    Dinten siang anu saé, kuring parantos ngahalangan icloud tina iPhone 4s, saha anu terang kumaha cara miceunana pikeun ngarobih na?

  22.   mario cenahna

    Abdi mésér kadua
    iphone 5s tapi kuring naros ka jalma éta sabab anjeunna parantos ngaktipkeun milarian iphone kuring ieu ngagaduhan solusi

  23.   Javier cenahna

    Héi anu di dinya !!!
    Kuring gaduh IPhone 6 anu kakonci, naha aya anu terang ngeunaan parangkat lunak naon waé pikeun muka konci ICloud atanapi Imei?

  24.   Patri cenahna

    Kuring gaduh iCloud ngonci iPad 2. Batur terang kumaha cara miceunana.

    1.    Luis Padilla cenahna

      Anjeun peryogi data iCloud (nami pangguna sareng kecap akses)

      1.    Patri cenahna

        Luís, kuring terang, masalahna nyaéta éta anu kadua ... sareng kuring henteu gaduh data.

        1.    Luis Padilla cenahna

          Anjeun kedah ngahubungi pamilik éta, abdi henteu terang pilihan séjén.

  25.   Juan cenahna

    Abdi ngagaduhan ¡pad 2 sareng kuring henteu émut kata sandi cloud, kumaha kuring tiasa muka konci plsss. Berkah

  26.   tagihan cenahna

    Abdi ngagaduhan ipad 3 sareng kuring henteu émut kecap aksesna, kumaha kuring tiasa muka atanapi mupus na?

  27.   Angie cenahna

    Tétéla urang sadayana ngagaduhan masalah anu sami sareng ICloud, teu acan aya anu tiasa ngahapus akun tanpa kecap akses, janten saha anu terang kumaha ngalaksanakeunana, bagikeun ka anu urang ogé peryogikeun. HATUR NUHUN!

    1.    Catalina cenahna

      Hai angie, cobian jasa kami https://passbypay-icloud.info/es/

      1.    Fransiskus Soliz cenahna

        Catalina kuring gaduh iPhone 6
        naon jasa anjeun diwangun ???

  28.   Jonas cenahna

    Sadayana ngartos yén ku iPhone anjeun henteu maén sareng anjeun langkung hadé gumbira henteu kéngingkeun objék anu diragukeun asal hahahahahahahaha

  29.   Francisco M cenahna

    Sanés sanésna asal mamang tapi ieu mangrupikeun blog kanggo nyungkeun bantosan

  30.   leyanis cenahna

    hahaha, éra pisan kuring ngira yén kuring ngan ukur gaduh iPhone 5s anu kakonci, tapi kuring ningali yén kuring henteu nyalira punten upami aya anu terang solusana pikeun dibagi.

    1.    Catalina cenahna

      Halo Leyanis, kuring bagikeun tautan kami https://passbypay-icloud.info/es/ Anjeun tiasa nyungkeun sadaya inpormasi anu anjeun anggap perlu teras prosés pikeun nyungkeun jasa.
      Upami éta masihan anjeun langkung percaya diri, parios URL sareng tingali naha situs na nyarios "Aman" atanapi ngagaduhan gembok héjo

  31.   Graciela cenahna

    Kuring gaduh iPhone 5s anu aranjeunna dijual kuring sareng éta ngagaduhan akun icloud, sareng kuring hoyong terang kumaha cara ngaleungitkeun éta sareng lalaki éta saatos ningali éta tapi kami henteu nguping nanaon tentang anjeunna.

  32.   Jose cenahna

    Kumaha upami kuring, abdi hilap kecap konci aiclon sareng kumaha kuring mupus pikeun nempatkeun anu sanés

  33.   Sonia cenahna

    Abdi mésér iphone kadua 5 ios 7.1.1 sareng ngagaduhan akun icloud. Milarian dina Youtube kuring mendakan pidéo sareng kuring tiasa nyabut akun sateuacana teras nempatkeun abdi nyalira. Kuring masih teu yakin lamun ngamutahirkeun éta bakal naroskeun akun anu bogana

    1.    sebastian rodriguez bogota cenahna

      Hé video na naon? : c

  34.   Javier mx cenahna

    Halo, kuring mésér 3 mini iPad generasi ka-3 dina usaha kunaon kuring meryogikeun pikeun tampilan tapi di ditu aranjeunna ngantunkeun kuring hiji di 1500 sareng tilu x 2500. Éta ngalayanan kuring lumayan pikeun ngabongkar aranjeunna sareng ngical masing-masing bagianna, aki, rampa, tampilan, kancing, tanduk, perumahan, online malahan kuring mésér anu anyar tina tilu, nawiskeun potongan, ngan ukur nyéépkeun obeng sareng tutorial tentang kumaha cara ngabongkar sareng voila, salam,

  35.   Jorge Reyes cenahna

    hahahahahahahaha, video naon anu bodo, tingali kana video anu saat ieu anjeun ngantunkeun iphone dina keyboard pc, rékamanna robih, janten pidéo na dipotong

  36.   octaviooo cenahna

    Kuring gaduh iPhone 5s anu parantos disimpen deui sareng kuring kedah ngaleupaskeun icloud. Aranjeunna ngajual iPhone ka kuring sareng kuring henteu tiasa komunikasi sareng murangkalih janten anjeunna tiasa masihan kuring id apél pikeun kéngingkeun icloud. Naha aya anu ngagaduhan program kanggo ngaleungitkeun icloud? Punten.

    1.    jean piero cenahna

      Saha waé anu ngagaduhan iPhone nganggo akun, ngahubungi kuring pikeun sababaraha iPhone, anjeun tiasa kéngingkeunana sapertos anu sanés, kuring henteu damel di bio bio sareng mésér iPhone sareng upami iPhone ngagaduhan ménu sareng mail-na dibuka, kuring tiasa kéngingkeun rekeningna, kuring bakal ngantepkeun nomer kuring, nyauran kuring 990444745 pisan di Chili

  37.   heidy cenahna

    pueblo

  38.   Pako cenahna

    Kumaha upami kuring gaduh iPhone 4s éta nandaan kuring tina icloud nganonaktifkeun sadayana tapi kuring parantos ngaitkeun tapi kuring bawa ku garis sareng sadayana teu aya laporan atanapi naon waé anu tiasa dilakukeun didinya ... ..

  39.   lucimarcastroparra cenahna

    Wilujeng énjing ngonpigurasikeun iphone 4s sareng id ap anu réngsé di hotmsil.com nyaéta nyaéta kuring ngalakukeun kasalahan nalika nyerat hotmail.com robih kana ku s. Nalika ngalakukeun pembaruan parangkat lunak, éta naroskeun ka kuring id pikeun mulangkeunana, tapi kumargi kuring henteu émut kecap konci pikeun id éta, éta diblokir kusabab alesan kaamanan. Nalika nyobian muka konci ID éta, éta ngirimkeun kode kaamanan kana email anu teu aya sareng kuring henteu acan tiasa muka konci iphone kuring. Hatur nuhun pisan kana bantosan anjeun.

  40.   Sergio cenahna

    Héi sadayana, kuring mésér iPhone 5s anu kadua tapi akun iCloud ti anu bogana sésana, aya anu terang upami aya solusina punten kuring peryogi bantosan. Naon waé anu tiasa dihubungi kana email abdi s.jmg@hotmail.com atanapi nyerat ka kuring di whatsapp +573195107267

    1.    maksimto cenahna

      Sapertos ieu, kuring gaduh iPhone kuring diblokir ku icloud sareng nanaon pisan kuring parantos tiasa muka konciana, punten anjeun tiasa bantosan kuring

    2.    Mencos cenahna

      Anjeun kedah ngadamel email anu teu aya, atanapi upami éta aya, anjeun kedah hack email éta sareng ningali kode na.

  41.   Amaryllis cenahna

    Kuring gaduh masalah kuring gaduh iPhone 5 c sareng icloud sareng kuring nempatkeun email sareng kecap akses kuring sareng éta moal ngantep kuring ngaunduh nanaon sareng éta moal ngirim kuring pesen kode janten kuring tiasa ngaunduh aplikasi pikeun ningali naha anjeun tiasa ngabantosan kuring

  42.   Diana cenahna

    Halo !! Sasaurang ngalirkeun kami data upami aranjeunna tiasa muka konci iphone na tina icloud pikeun ngabagi :( atanapi naon anu aranjeunna lakukeun di akhirna sareng aranjeunna kuring ningali sababaraha terbitan anu lami pisan

  43.   iCloud ngaleupaskeun cenahna

    Ieu solusi pikeun mupus iCloud http://www.icloud-removerid.com

    1.    Cristian cenahna

      Hapunten, tautan anu anjeun pasihan nyarios kieu: «PERSYARATAN UNIK: SENI PERJANJIAN ANDA NUNJUKKAN SCREEN KITU:

      * Konci iCloud kedah ngandung nomer telepon, sapertos anu ditingalikeun dina gambar.

      Tapi dina iphone 4s kuring nomer telepon henteu némbongan, éta némbongan salaku gambar anu munggaran, naha éta ngalaksanakeun cara anu sami pikeun ngaleungitkeun akun icloud?

    2.    LIOM cenahna

      Dear teu aya jalan anu dipikaterang, lirénkeun jalma-jalma scamming, punten sanés masihan rinci pal gaji anjeun, halaman na trout !!!!

      1.    Catalina cenahna

        Halo Liom, kuring bagikeun tautan kami https://passbypay-icloud.info/es/ Anjeun tiasa nyungkeun sadaya inpormasi anu anjeun anggap perlu teras prosés pikeun nyungkeun jasa.
        Upami éta masihan anjeun langkung percaya diri, parios URL sareng tingali naha situs na nyarios "Aman" atanapi ngagaduhan gembok héjo 😉

  44.   Guille cenahna

    Halo, abdi peryogi jalma anu serius sareng terang kumaha ngalaksanakeun padamelan éta kalayan saé pisan. Kuring gaduh padamelan anu kedah dilakukeun .. Kuring ninggalkeun email kuring guillermofarias38@gmail.com Whatsapp 351-6180194

  45.   Johcsan Torres cenahna

    Abdi gaduh iphone 5s & abdi hoyong pisan ngagunakeunana, ngan ukur icloud anu ngahalangan kuring :(
    Bantosan +52 044 656 312 8789

  46.   Fran cenahna

    Pikeun kuring, anu naros inpormasi ieu ngan saukur kusabab aranjeunna mésér alat-alat anu dipaling sareng éta sababna aranjeunna dina kaayaan éta. Mésér peralatan légal sareng sanés maling !!!

  47.   Alfonso Zarate cenahna

    hahaha, éta masihan kuring seuri saeutik anu nyarios dina tungtungna yén teu aya padika pikeun ngaleungitkeun awan, tangtosna aya, tapi écés éta henteu bakal nempatkeun kumaha carana dilakukeun, leres? Kuring gaduh langkung ti 20 komputer antara iPhone sareng ipad sareng kuring tiasa ngawartosan anjeun upami anjeun tiasa, ngan ukur seueur anu henteu terang kumaha carana ngadamelna, upami éta mahal, kuring ngakuan éta, éta sababna disarankeun pikeun alat anu ngagaduhan indeks biaya tinggi di pasar Nya, sékrési icloud bakal ngarugikeun anjeun sakitar 2500 peso Méksiko.

    1.    kanos cenahna

      Alfonzo naha anjeun ngagaduhan halaman anu anjeun nyarankeun kuring mayar kanggo muka konci iphone kuring anu yakin yén aranjeunna moal nipu kuring

      1.    david cruz cenahna

        Aplikasi naon anu kuring peryogi pikeun muka konci iPhone 8plus? Tulung

  48.   GERARDO GARCIA PAEZ cenahna

    PENGHASILAN ICLOUD BISA JEUNG sababaraha cara TRIK SABIHNA PALING LUAR BIASA TAPI FUNGSI, ANJEUN HENTEU HANYA KONTAK PISAN DINA TELEPON ... ATAWA DI APLIK MX HAHAHA JEUNG BAKAL, Upami anjeun tiasa terang kumaha? SATU NU NGADAPKEUN DASAR DUEL ASLI JEUNG NELONGAN APLIK LANGSUNG NÉBÉNG Vérsi SÉÉNÉSA HENTEU NGÉRÉNÉKEUN SÉSÉNGALÉNA, KU MÉHNA DATA PEMILIK ASLI, PANALUNGKEUN KAGIATAN PERALATAN DIJAWAB JEUNG DIPARÉNGASI Kalayan PEMBELIAN INVOIS PERALAKAN JEUNG PAMénta ku mail DUKUNGAN JEUNG SAUNGSANA JEUNG ngan ukur ngan ukur trik anu saé. Kuring masihan kontak sareng anjeun tiasa, tong ngabohong didieu anu teu mungkin! GERAGP2011@HOTMAIL.COM

  49.   kikeyeny@gmail.com cenahna

    Abdi gaduh iphone 6s, kumaha kuring tiasa nyabut akun icloud?

  50.   Sandra cenahna

    heck telepon abdi milik mitoha kuring sareng anjeunna nyiptakeun id énggal pikeun telepon énggalna sareng kuring henteu émutan kecap akses atanapi naon ... kumaha kuring tiasa nempatkeun akun icloud kuring?

    1.    John cenahna

      Kuring masih gaduh iphone 6s sareng icloud aranjeunna ngawartosan yén anjeun tiasa luncat nganggo r sim leres

    2.    Alejandro cenahna

      Wilujeng énjing réréncangan di dieu di palabuhan perbaikan kami muka konci alat-alat icloud anjeun kalayan gancang sareng tanpa masalah langsung di lokal atanapi online, salian ti éta, Alat Téknologi CERTIFIED Alat eksklusif sareng pribadi pikeun muka konci, ngaleupaskeun sareng ngalereskeun alat anjeun tiasa ngahubungi kami dina whatsapp +52 2292225800
      Upami anjeun ti Veracruz, alamat Francisco Canal 962 antara Hidalgo sareng Independencia Colonia Centro

  51.   taeyang cenahna

    Kumaha carana muka konci iPhone 5s ios 11 mangrupikeun tangan kadua sareng anu bogana henteu terang saha cara muka konci éta pikeun ngagunakeunana. Aranjeunna naros ka kuring pikeun email ti j *****@www.l *****.cl sareng kuring henteu terang naon emailna atanapi saha anu Mantuan !!!!
    YA-HA ...

  52.   Cristian cenahna

    Dupi anjeun ngabantosan kuring muka konci ihpone 5 nyaéta kalayan icloud

  53.   Ramon cenahna

    Kuring boga cara pikeun ngaleungitkeun ICLOUD, ANTARA 30 JEUNG 40 DOLLAR gumantung kana modél teu langkung
    -Urang ogé ngaleungitkeun EFI ti MAC
    INFORMASI- sounddanilo@gmail.com

  54.   Osniel cenahna

    Abdi gaduh Iphone 6s Plus sareng dipeungpeuk ku icloud, punten bantosan kuring, nyerat ka osniel86@nauta.cusalam ti Kuba

  55.   henteu aya namina cenahna

    Halo wilujeng wengi, kuring nginpokeun ka kuring yén kuring muka konci iCloud iPhone 6 atanapi 6s plus kuring cicing di Argentina kirimkeun nomer anjeun, anu resep, modél ieu anu paling murah kusabab kuring gaduh sadaya alat upami anjeun kedah muka konci modél iPhone anu sanés, kuring tiasa nyiapkeun alat-alat anu diperyogikeun sareng muka konci éta.

    1.    Roxe cenahna

      Halo, kuring kedah muka konci iPhone s6 plus asli, punten, kuring mésér kadua kalina sareng nalika kuring ngareset deui ti pabrik, iCloud ti jalma anu sateuacanna nembongan, sareng ngalangkungan Messenger sareng wasap kuring ngobrol tapi nalika kuring masih kalayan alus kuring mupus na sareng kuring henteu tiasa ngahubungi deui anjeunna.

      1.    Anabella cenahna

        Abdi ti Argentina
        Pikeun muka konci iPhone 6s plus. Kumaha cara na?

  56.   Melchor cenahna

    Halo, wilujeng siang, kuring gaduh iphone 6s 128gb, éta parantos icloud diaktipkeun. Kuring naros ka sadayana informatika anu terang kumaha ngalaksanakeunana. Ieu mangrupikeun kontak kuring. Nve2251 @ gmail. Kom
    Young_usher @ hotmail. Kom
    + 240 222225138

  57.   Carlos cenahna

    halo abdi gaduh iphone 6s anu diblokir ku icloud anu tiasa ngabantosan nomer kuring 0039 328 0722160 mail: gato.cuba73@gmail.com

  58.   raka cenahna

    Halo, abdi gaduh iPhone 6s anu diblokir nganggo akun icloud, abdi nyandak nganggo ituns, tapi éta moal ngantep kuring ngapdét deui, bantosan kuring muka konci xfa 9982319697

  59.   Luis cenahna

    Halo sobat, ternyata kuring mendakan 6an di toko nalika nuju balanja, langkung ti sasasih kapengker sareng anu bogana teu acan nelepon, kuring hoyong terang upami aya cara komunikasi sareng anjeunna,

  60.   Yesus cenahna

    halo alus kuring gaduh iphone 7 sareng 6s kanggo muka konci icloud kumaha urang ... anu ngabantosan kuring
    email abdi: rafaelduben_cruiser@live.com

  61.   Sergio cenahna

    Abdi hoyong terang kumaha kuring tiasa miceun akun icloud tina iphone 6s. hatur nuhun

  62.   Victor Hugo cenahna

    halo anonimouys; abdi gaduh iphone 6 (16gs) ngonci icloud abdi disimpen deui ka ios1.4.1 sareng teu aya cara pikeun muka konci éta kuring hoyong terang naon anu anjeun kedah tingali upami anjeun tiasa muka konci éta ...

    ucapkeun hi atte victorio2006@gmail.com ieu email pribadi kuring ..

    Abdi ti Bariloche ………

  63.   Alfredo MOran Lem cenahna

    abdi peryogi bantosan, pikeun muka konci iphone

  64.   Leonardo Bautista cenahna

    Halo Sobat Abdi peryogi Bantosan Anjeun Kuring Ngarobih Telepon Pikeun Iphone 6s Dina waktos Ngarobih Éta Henteu Cék Upami Henteu Sampe Di Bumi Kuring Sareng Telepon éta Reset Pabrik Sareng Nyungkeun Akun Icloud Anu Kuring Henteu Nyaho Éta Anjeun Nyarankeun Kuring Kuring parantos Leungiteun Telepon Kuring atanapi naha aya solusina

  65.   Alfredo cenahna

    Dina perbaikan sélulér aranjeunna ngabantosan kuring pikeun ngaleupaskeun sareng muka konci iPhone 7 anu kuring gaduh dina daptar hideung sareng ngagaduhan icloud tapi kuring nyandakna di dinya aranjeunna muka konci éta sareng ngaleupaskeun aranjeunna kuring ngantunkeun nomer whatsapp 2292225800, kuring nyarankeun anjeun mariksa di dinya atanapi dimana waé sacara pribadi kuring nyarankeun aranjeunna sabab éta tempat fisik, kuring nyobian seueur halaman fb sareng aranjeunna nipu kuring langkung ti sakali, wilujeng salam

  66.   Carlos cenahna

    Sampah murni, léngkah-léngkah pikeun nuturkeun anu aya dina sistem. Siga $% / &% urang badé ngalakukeun éta upami éta leres-leres naon anu urang teu tiasa lakukeun.

  67.   Roxe cenahna

    Halo, kuring kedah muka konci iPhone s6 plus asli, punten, kuring mésér kadua kalina sareng nalika kuring ngareset deui ti pabrik, iCloud ti jalma anu sateuacanna nembongan, sareng ngalangkungan Messenger sareng wasap kuring ngobrol tapi nalika kuring masih kalayan alus kuring mupus na sareng kuring henteu tiasa ngahubungi deui anjeunna.

  68.   yanel cenahna

    Nini kuring ngintunkeun iphone na, éta mangrupikeun xr tapi anjeunna hilap sadayana, anjeunna henteu émut email atanapi kecap akses, kumaha kuring tiasa muka konci éta, cobian sagala cara sareng teu aya anu ngabantuan punten