Manual IPhone dina basa Spanyol

Manual IPhone

Sanaos di Actualidad iPhone kami nyobian nyayogikeun anjeun seueur inpormasi mungkin ngeunaan smartphone anu masihan nami blog urang, sacara logis urang moal tiasa nyebarkeun sadayana ogé kami henteu ngagaduhan waleran. Aya seueur alat sareng sababaraha sistem operasi anu, utamina nalika mimiti kirang anyar, urang parantos condong henteu merhatoskeun aranjeunna.

Hal anu saé ngeunaan ieu nyaéta Apple gaduh halaman wéb dina bagian na Bantosan Téknis éta tiasa janten bantosan pisan pikeun anjeun. Dina halaman wéb ieu anjeun gaduh pilihan manual, kadua alat sareng sistem operasi, kalebet ogé manual sanés sapertos EarPods anu sumping di 2012 sareng iPhone 5.

Hal anu saé ngeunaan halaman wéb dukungan ieu dimana sadaya manual ieu nyaéta nyaéta aya ti hiji ka iPhone 6 ka iPhone 3GKusabab kitu, ngan ukur iPhone aslina anu henteu kéngingkeun daptar ieu, anu henteu goréng pisan upami urang nganggap éta mangrupikeun alat anu dijual di 2007.

Salaku tambahan kana halaman wéb pangrojong, kusabab iBooks sayogi, Apple ogé ngajantenkeun buku manual e-book sayogi pikeun saha waé anu ngagaduhan alat ios, anu katelah ebook, kalayan ngan ukur hiji tapi urang moal tiasa maca éta dina alat sanés Apple.

Janten, upami anjeun teu acan pernah némpél iPhone, antara kami sareng buku panduan dina halaman wéb pangrojong Apple anjeun moal ngagaduhan alesan pikeun ngawasaan iPhone Anjeun sakumaha perlu.

[ibookstore id = 925165311]

[ibookstore id = 725663600]


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

56 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Yesus Hernandez cenahna

    Hayu urang tingali naha aya anu tiasa ngabantosan kuring, kuring muragkeun iPhone sareng diblokir, gembok nembongan di luhur ...… hatur nuhun Yesus

  2.   Majusi cenahna

    Punten upami anjeun tiasa ngirimkeun kuring tautan unduh manual iphone dina basa Spanyol, kusabab tautan dina wéb henteu jalan. hatur nuhun pisan

  3.   Warta IPhone cenahna

    mages: Kuring ngan diuji ayeuna sareng éta jalan sampurna. Cobian deui.

    Pangalusna Wasalam,

  4.   Majusi cenahna

    Hapunten tapi kuring masihan dimana anjeun nempatkeun tautan ka manual resmi sareng halaman kuring henteu dimuat. _Hatur nuhun deui, salam.

  5.   Yvan arreta cenahna

    Iphone lanceuk: kalayan hormat anu anjeun pantes tapi anjeun. Anjeun kedah gaduh komputer didamel di NASA, sabab éta ngan hiji-hijina anu tiasa ngaitkeun kacana.

  6.   Nyambuang cenahna

    Tautan parantos dianggo sampurna pikeun kuring

  7.   BAICKK cenahna

    Aranjeunna sanés sapasang jubah mandi, éta tiasa dianggo sampurna, tautan anu aranjeunna henteu terang kumaha anggoana nyaéta baju renangna.

    Salam sapasang bainos ...

  8.   Fanny cenahna

    IPhone kuring henteu nyimpen poto anu dibutuhkeunana tapi nalika kuring mariksa éta nunjukkeun yén aranjeunna henteu acan dicandak, albeumna bersih tanpa gambar, saha waé anu tiasa ngabantosan kuring pikeun méréskeun masalah.

  9.   Leonelsy gil cenahna

    Héi anu di dinya! Abdi ngagaduhan masalah alit sareng iPhone, kuring ngan ukur gaduh 3 dinten sareng ikon telepon naék sareng abdi hoyong miceunana ti dinya kuring ngarepkeun jawaban anu gancang

  10.   Angelo cenahna

    Nalika kuring nyobian mencét nomer tina iPhone kuring, aplikasi ditutup. Kuring henteu terang naon anu bakal kajadian. Naha aya anu tiasa ngabantosan kuring?

  11.   jordi cenahna

    Aranjeunna parantos masihan iPhone 3G gratis anu anyar tapi nalika kuring nempatkeun kartu Movistar SlIM kuring nyarios ... SIM anu teu valid.
    Naha aya anu tiasa ngabantosan abdi ??????

  12.   yuri cenahna

    Aranjeunna parantos masihan kuring iPhone sareng éta henteu nganggo basa dina basa Spanyol sareng kuring henteu terang kumaha ngagunakeunana sakumaha anu kuring tiasa lakukeun pikeun nempatkeunana dina basa Spanyol dina pilihan anu henteu ngagaduhan basa Spanyol.

  13.   Emy cenahna

    Kumaha kuring tiasa mupus log telepon sababaraha diantarana tanpa kedah mupus sadaya telepon ??
    hatur nuhun

  14.   pep cenahna

    Tiasa batur nyarioskeun kuring kumaha kuring tiasa maca nomer telepon anu disimpen dina kartu SIM, kuring henteu mendakan cara pikeun ngalakukeunana dina iPhone kuring.
    Gracias

  15.   Javier cenahna

    Abdi gaduh iPhone anyar sareng kuring henteu terang kumaha ngagunakeunana. Kuring ngahurungkeun deui sareng éta moal ngantep kuring ngalakukeun nanaon. henteu ménu némbongan. Padlock nembongan di tengah luhur. tiasa saha ngabantosan kuring. pikaseurieun

  16.   Daniel cenahna

    Kumaha carana kuring tiasa ngadamel cincin iphone kusabab tanda hening sareng ngan ukur ngageter ...…… ..

  17.   Wilson cenahna

    Wilujeng énjing kuring hoyong terang kumaha kuring nempatkeun lagu dina sél salaku nada dering sareng ogé kumaha kuring ningkatkeun volume dina iPhone kuring, punten bantosan kuring

  18.   Oscar cenahna

    Normal yén nalika iPhone béak tina sinyalna sareng nyarios "henteu aya jasa" anjeun kedah mareuman héndsét sareng ngahurungkeun deui kanggo kéngingkeun sinyal - salam.

  19.   Alina cenahna

    Adi ipar kuring masihan iPhone-na sareng kuring henteu terang kumaha ngahapus sadaya inpormasi sareng lebetkeun kuring tina kartu SIM Claro Codetel kuring. Kuring parantos nyingkronkeunana dina komputer kuring sareng hiji-hijina hal anu anjeunna lakukeun nyaéta mupus musik na ti Ipot. Batur bantosan atuh punten ... ..

  20.   Omar cenahna

    Kuring gaduh patarosan dina format naon kuring nyimpen pidéo supados ipone abdi tiasa maénkeun éta

  21.   noe martinez cenahna

    Punten hoyong manual iphone dina basa Spanyol ngadesek kuring

  22.   mariano aguero cenahna

    punten Abdi peryogi manual…. kirimkeun ka kuring !!!! Kuring henteu ngarti nanaon …….

  23.   Rolando cenahna

    Halo Manuel, kumaha damang? Aranjeunna masihan kuring iPhone tapi kuring henteu terang kumaha ngonpigurasikeunana kana basa Spanyol, naha anjeun tiasa ngabantosan kuring? Abdi ngahargaan pisan. dina cara nu sami upami anjeun tiasa lulus kuring manual dina basa Spanyol. Hatur nuhun Manuel, kuring ngantosan waleran anjeun

  24.   mario cenahna

    rerencangan Abdi peryogi ningali naha aya anu tiasa ngajarkeun kuring kumaha ngenalkeun téma kana iphone sareng ngaunduh sababaraha tapi kuring henteu terang kumaha ngaturna, kuring bakal ngahargaan bantosan anjeun sateuacanna hatur nuhun ...……

  25.   jp cenahna

    batur masihan kuring manual pikeun iphone a380i

    nuhun sateuacanna

  26.   Rafael Arraya cenahna

    Halo, kuring bakal langsung ngalangkungan Miami, kuring hoyong terang dimana kuring badé angkat pikeun ngarobih sistem operasi iphone 8gb abdi ka Spanyol, punten, éta penting, kirimkeun ogé waleran kana email kuring.

    Nuhun sateuacanna. Raphael

  27.   Rafael Arraya cenahna

    Halo, kuring deui, ngawartosan anjeun yén kuring henteu tiasa ngaunduh manual dina basa Spanyol tina tautan anu dipidangkeun di luhur sareng kuring gaduh bandwidth anu saé ... upami aya anu terang atanapi terang dimana ngaunduh manual iPhone 8GB dina basa Spanyol, kuring bakal salamina salamina , salam. Raphael
    rafael@audiocruz.com

  28.   Teresa cenahna

    Halo, supados iPhone mulih deui ka kaayaan normalna, anjeun kedah mencét tombol pareum sareng tombol anu aya di payuneun MOV salami sababaraha detik.
    Saatos gaduh iphone salami dua dinten kaluar tina total jasa sareng ngantosan phenomenal 609 ngahubungi kami kanggo masihan solusina, dumasarkeun ka kami pikeun ngadéksi distributor Movistar, mojang super marahmay mencét dua tombol dina waktos anu sami cenah di dinya anu kedah ngadamel RESSET sabab ti waktos ka waktos aranjeunna parut, lima menit sareng padamelan, sakumaha biasa telemarketer anu hebat sareng indah tina Movistar ……………… .. nasib !!!!!!!

  29.   Santyago cenahna

    Abdi hoyong terang kumaha iPhone dihurungkeun, kumargi lanceuk kuring ngagaleuh hiji sareng hanjakalna maot dina kacilakaan sareng kuring hoyong tiasa ngahurungkeun telepon pikeun ningali poto-poto éta. (Abdi henteu gaduh manual).
    Kuring bakal ngahargaan lamun ngajawab kuring ka Meil santy21_22@hotmail.com

  30.   Ruben cenahna

    Dupi anjeun ngawartosan kumaha anjeun tiasa ngalangkungan Bluetooth tina handphone kana iphone?

  31.   Daniela cenahna

    Halo salam Abdi hoyong anjeun carioskeun kumaha kuring masihan volume ka iPhone kuring naha kuring henteu terang sareng kumaha kuring tiasa masang gim? éta ngadesek

  32.   Fernando cenahna

    halo tétéla kuring nyandak poto sareng kaméra kuring dina ipone na éta disimpen tapi saat kuring mareuman ipone aranjeunna dihapus .. tingali naha aya anu tiasa nulungan kuring ..
    Hatur nuhun.

  33.   Fernando cenahna

    Pikeun ningali kuring, kuring ogé hoyong terang kumaha mindahkeun musik tina komputer kana ipone xk anu kuring gaduh sareng ngaunduh tina internét langsung tina ipone tapi éta némpelkeun ..
    Hatur nuhun.

  34.   Pablo cenahna

    Halo, tétéla kuring gaduh iPhone sareng hoyong ngaunduh musik tina pc kana éta tapi kuring parantos ngagaduhan iTunes, kuring ngahubungkeun sél nganggo kabel usb tapi kuring henteu terang naha telepon sél na kenal kuring, kumaha Kuring terang éta, nyaéta kuring henteu terang naha kabel usb lepat atanapi upami kuring kedah masihan anjeunna paréntah pikeun mikawanoh éta. hatur nuhun

  35.   Rocio cenahna

    Abdi hoyong terang kumaha nyambungkeun iPhone kuring sareng Internét, kuring henteu tiasa ngalakukeun éta, kuring henteu ngagaduhan nanaon tina sadaya bagian éta, punten wartoskeun kumaha ngadamelna ... hatur nuhun

  36.   Alan alberto flores patiño cenahna

    Abdi hoyong anjeun ngabantosan kuring ngahapus kontak tina iPhone 3G 8 gh versi 2.0 kuring

    Abdi henteu tiasa ngahapus kontak sareng kuring ngagaleuh éta tapi aranjeunna masihan ka kuring nganggo 600 kontak sareng kuring henteu tiasa ngahapus, punten bantosan kuring. Abdi peryogi jawaban ka utusan kuring.
    alan_alberto15@live.com.mx

    bantosan abdi x fa

    Gracias

  37.   guillem cenahna

    TELEPON kuring parantos ngepak sareng kuring nampi PADLOCK, kuring parantos ngagaleuh batre pikeun ngébréhkeunana sareng éta sami upami aya anu tiasa ngabantosan kuring. HATUR NUHUN

  38.   harold alberto kiuhan uribe cenahna

    Aranjeunna parantos masihan iPhone 3G gratis anu anyar tapi nalika kuring nempatkeun kartu SlIM kuring ngawartosan… SIM anu teu valid.
    Naha aya anu tiasa ngabantosan abdi ??????

  39.   Odalissleon atanapi cenahna

    Halo, kuring ngintip buku manual pangguna iPhone, aranjeunna diunduh program énggal sareng kuring henteu terang kumaha ngagunakeunana, ogé kuring henteu nampi pesen naon, hatur nuhun.

  40.   anali cenahna

    HAMPURA ANJEUN BISA NULUNGKEUN KITU NGAJU TELEPON IPONE TAPI SANGKURING SORANGAN MANUAL SIA BAKAL TIYA YANG BISA NGAJIKEUNKEUN SIEUN KITU KURING NGALANGKIT. ana695@live.com.mx

  41.   tagihan cenahna

    Halo, kuring hoyong terang kumaha kuring tiasa nempatkeun lagu salaku nada

  42.   Cesar Moreta cenahna

    halo Abdi peryogi saha anu ngabantosan kuring nganggo manual iphon 16G kumargi aya sababaraha alat pamayaran anu henteu dianggo diantarana aktivasina bluetooth Abdi nyungkeun email kuring pikeun jalma anu tiasa ngabantosan kuring dina ieu .. .. cesarmoreta12@hotmail.com

  43.   Jose Ramon cenahna

    Kuring parantos ngaleupaskeun iPhone sareng henteu maca daptar kontak, kuring ngadamel salinan kartu ieu sareng henteu dibaca, upami teleponna tiasa dianggo saé, naha anjeun tiasa nyarios kunaon éta henteu maca sareng naon anu kuring kedah ngalakukeun pikeun maca éta?

  44.   Harold cenahna

    Anyarkeun telepon abdi sareng ngadat sareng naroskeun ka kuring pikeun nyimpen chip anu teu dikonci éta sareng teu aya kajadian nalika kuring nempatkeun chip anu teu dikonci, naon anu kuring tiasa lakukeun dina hal ieu

  45.   Sakur cenahna

    Salam, abdi henteu terang upami aya anu tiasa ngabantosan abdi, kuring henteu terang iraha aya anu nyauran kuring, Sora anu distorsi, éta kaluar siga anu kuring ngagaduhan sora budak awéwé anu geulis sapertos orok sareng abdi henteu Terang naon anu kajantenan ka telepon kuring. Kuring henteu terang kumaha cara nga-resétna sareng mémori anu lengkep nalika nyandak gambar sareng kuring henteu terang kumaha ngahapus file XFA ngabantosan kuring ogé !! email abdi nyaéta anita_89xxg@hotmail.com

  46.   kiwi cenahna

    Anyarkeun telepon abdi sareng ngadat sareng naroskeun ka kuring pikeun nyimpen chip anu teu dikonci éta sareng teu aya kajadian nalika kuring nempatkeun chip anu teu dikonci, naon anu kuring tiasa lakukeun dina hal ieu
    email abdi nyaéta kiwan70@hotmail.com

  47.   Gabriela cenahna

    halo .. dupi anjeun tiasa ngabantosan naon anu lumangsungna eske kiero ke musik tina iphone anu disimpen dina komputer. Kunaon kuring ngajantenkeun musik sareng teu gaduh deui dina kompu sareng upami kuring ngapdet deui, kuring bakal mupus sadayana tina iphone .. kumaha kuring ngadamel deui musik tina iphone ... Abdi ngahargaan waleran anjeun pas tiasa .. hatur nuhun

  48.   Yao cenahna

    Ieu anu kadua kalina éta kajantenan ku iPhone sareng kuring hoyong anu ngabantosan atanapi masihan waleran punten:

    1. Tétéla sigana iPhone dileupaskeun kusabab batréna kaluar tapi warna beureum, masalahna éta henteu dieusi ogé kuring henteu tiasa ngahurungkeun…. Kuring parantos nyobian sareng pangisi daya anu sanés sareng teu nanaon ... Pertama kali kuring nyandak éta kanggo nyusun sareng aranjeunna ngeusian kuring $ 100 kanggo ngalereskeunana sabab éta panginten kagungan virus .... tapi waktos ieu (kadua) kuring bahkan henteu nyambung kana Internét sareng nampilkeun masalah anu sami ...

    Naon anu lumangsung sareng naon anu kuring tiasa laksanakeun pikeun ngalereskeun nyalira?

    hatur nuhun

  49.   Angel0 cenahna

    Halo komunitas iphone !!!
    tulungan abdi !! Abdi hoyong ngirim pesen téks (sigana ku seueur teuing karakter) sareng anjeunna ngintun pesen "ngirim kasalahan" tapi ka kontak kuring upami ngan ukur 1 baris sumping, ayeuna sadaya pesen anu kuring kirim sanajan poto éta pondok aranjeunna kirim kuring "ngirim kasalahan», Naon anu kuring tiasa laksanakeun pikeun ngeureunkeun pesen ieu ditingalikeun sareng éta bakal dikirim normal?

    Terangkeun kuring ku hikmah anjeun punten !!!

  50.   Naty cenahna

    Halo, iphone abdi nabrak, kuring malikkeun atanapi ngapdétkeun vérsi, ayeuna teleponna teu lebet, pesen téksna lami dugi sareng batréna turun gancang pisan, naha aya anu tiasa ngabantosan abdi? mendesak !!, hatur nuhun

  51.   FABRICIO cenahna

    BUKA Upami aya anu ngabantosan kuring ningali dimana kuring tiasa ngaunduh manual IPHOON TLF anu kuring henteu terang kumaha jalanna upami aya anu tiasa ningalkeun kanggo abdi atanapi dimana kuring muragkeun manual dina internét hatur nuhun kana bantosan nuhun. EMAIL IS FABRCARR@YAHOO.ES PUNTEN

  52.   Gabriela cenahna

    Halo abdi gaduh iPhone kuring tiasa nelepon tapi henteu muka ménu, ieu kajantenan anak awéwé kuring mulangkeunana, batur tiasa ngawartosan naon anu kuring kedah lakukeun sateuacana, hatur nuhun pisan.

  53.   AANIItHHAA * cenahna

    Olaa * haee abdi kenging sadayana iphone qk abdi atanapi poto anu tiasa kuring candak sabab kuring henteu ningali anythingaa ...; S qk tiasa ngajurung kuring ... * Kuring mulangkeunana dina iTunes & ps éta nalika kuring dihapus nya ... * punten bantosan abdi ..! *

  54.   Nancy cenahna

    Abdi gaduh iPhone tapi aranjeunna ngirimkeun ka kuring ti Amérika Serikat sareng hiji-hijina tombol anu éta henteu jalan .. Abdi ti Saltillo, Coahuila saha waé anu tiasa ngabantosan kuring pikeun kéngingkeun batur anu tiasa ngalereskeun éta kuring masih teu terang pisan sareng éta henteu ngagaduhan aplikasi hungkul Naon anu bakal dipiboga ku kuring? muhun abdi ngantosan jawaban batur hatur nuhun !!!

  55.   Olmedo Paez cenahna

    Abdi peryogi manual pikeun iphone A1533

  56.   EFRAIN ALVAREZ PRIMO cenahna

    CARA NGanggo UHD (4K) dina Poto dina telepon X