Manuk Angry Ngalawan! buruan gelut Angry Birds

manuk ambek gelut

nu Senen Ieu mangrupikeun dinten anu sesah, mangrupikeun awal minggu anu teras-terasan janten perang nanjak saatos istirahat sabtu minggu "pondok". Dinten anu rumit, leres, tapi urang tiasa teras nganggo iDevices pikeun mopohokeun éta awal minggu. Sareng éta iDevices kami ngajantenkeun kami pikeun seueur hal, éta pantes urang dianggo tapi éta ogé patut ngahibur urang, sareng seueur deui pilihan urang kudu ngahibur diri sareng iDevices urang.

Rovio mangrupikeun salah sahiji mérek pamekar anu kasohor ku franchise Manuk ambek, franchise kaulinan anu urang tiasa ngendalikeun sababaraha hal anu saé manuk alit anu tanggel waler ngarusak pasukan babi. Sababaraha kaulinan anu kantos aya dina 10 gim top sadaya toko aplikasi pikeun alat sélulér naon waé, sareng éta mangrupikeun gim anu tungtungna janten adiktif. Rovio terus ngembangkeun langkung seueur kaulinan dina spanduk Angry Birds sareng ayeuna aranjeunna nyandak kami a pertandingan gelut: Angry Birds Fight!.

Kaulinan dumasar kana gelut sumo sakumaha anjeun tiasa tingali dina pidéo samemehna, enya, urang henteu acan tiasa ningali midangkeun naon waé tina kaulinan sareng urang boro terang nanaon tentang operasi Angry Birds Fight ieu!. Anu urang terang nyaéta éta urang tiasa maén ngalawan babaturan urang, hal anu bakal multijugador, sareng urang tiasa kéngingkeunana gratuito (kalayan mésér dina aplikasi), éta ogé sigana mangrupikeun kaulinan gratis (urang tiasa maén dina iDevices kami).

Peluncuran anu direncanakeun nyaéta cinyusu 2015 janten teu heran urang tiasa maénkeun anu anyar ieu Manuk Angry Ngalawan! Dina minggu hareup. Tarohan anu dipikaresep ku Rovio anu nyobaan nawiskeun kami cara anyar maén sareng manuk alit anu terkenal. Kami bakal tetep merhatoskeun peluncuran judul Rovio énggal ieu sareng kami bakal ngabéjaan anjeun pas diterbitkeun dina App Store.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.