Tinjauan Dock resmi pikeun Apple Watch

Dock-Apple-Watch-07

Ampir satengah langkung ti 6 bulan parantos nyandak Apple ngaluncurkeun dok resmi na pikeun ngeusi batre Apple Watch. Nalika pasar dieusian ku pangkalan sadaya bahan, desain sareng harga pikeun arloji na, Apple hoream ngumumkeun basis resmina, sareng nyatana peluncuran éta parantos dilaksanakeun dina panyamaran anu paling mutlak, tanpa aya pengumuman utama, bahkan siaran pers bijaksana. Dok ngecas magnét anu anyar pikeun Apple Watch ayeuna sayogi sareng mangrupikeun pilihan anu saé pikeun anu milari desain anu saderhana, minimalis sareng kualitas, sanaos aranjeunna kedah mayar éta.

Dock-Apple-Watch-10

Rarancang dasarna saderhana pisan: medar sareng carjer magnét di tengahna. Bagean luhurna bérés dina palastik bodas anu lemes anu bakalan ngajaga arloji sareng tali na, sareng bagian handap dina permukaan microfiber anu bakal nyegah anjeun ngarusak permukaan tempat anjeun ngendelkeunana. Éta ogé basa anu beurat, janten anjeun tiasa nyandak Apple Watch anjeun tanpa sieun nyandak basa éta sareng anjeun.

Dock-Apple-Watch-01

Karakteristik utama dasarna nyaéta kanyataan yén éta tiasa angkat majalah logam pikeun nempatkeun dina posisi nangtung sareng anggo basa nganggo jam sareng mode «Nightstand» na, hal anu anéh henteu tungtungna janten kasohor teuing diantara pangkalan anu aya di pasar.

Dock-Apple-Watch-05

Ku tiasa nempatkeun jam tangan sacara horisontal atanapi vertikal basa ieu cocog sareng tali anu anjeun anggo, naha tiasa atanapi henteu tiasa dipisahkeun lengkep, sapertos sareng Milanese atanapi tautan waja. Detil ieu henteu teras diperhatoskeun nalika mésér pangkalan teras kejutan pikaresepeun sumping.

Dock-Apple-Watch-02

Paduli desain dasarna, anu tiasa atanapi henteu resep, anu henteu tiasa didebat nyaéta kualitas bérésna. Leres éta kasadiaan dina warna sanés tiasa waé lasut tiasa ngagabungkeun sareng tali karesep anjeun atanapi supados henteu béntés sareng hiasan kamar anjeun, tapi saha anu terang upami di masa depan Apple henteu jauh teuing bakal ngaluncurkeun warna-warna sanés kalebet Produk (RED).

Dock-Apple-Watch-04

Kami ngantepkeun harga na dugi ka akhir: € 89 anjeun kedah mayar kanggo kéngingkeun basis Apple resmi ieu, harga langkung luhur tibatan pangkalan anu sami dina hal kualitas bahan sareng desain. Tapi upami urang ngemutan yén éta kalebet charger magnét sareng kabel kilat, hargana henteu mahal teuing. Kalayan Dock Apple ieu anjeun henteu kedah mésér kabel muatan tambahan, Janten anjeun bakal ngahémat € 35 anu hargana murah.

kacindekan

Dok resmi pikeun Apple Watch ngagaduhan harga anu luhur anu ngajantenkeun henteu pikaresepeun pikeun kaseueuran pangguna. Kualitas sareng desain na henteu dibantah, tapi aya basis kualitas luhur dina harga anu langkung handap.. Nanging, upami anjeun kedah mésér kabel tambihan, hal anu paling dipikaresep kusabab pangkalan pihak katilu henteu kalebetna, maka harga na henteu saalit kumargi éta nyertakeun sadayana anu anjeun butuhkeun pikeun ngeusi Apple Watch anjeun, kecuali adaptor pikeun colokan anu anjeun kedah nempatkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   el_avi cenahna

    Abdi henteu tiasa ningali dasar na, tanpa Nacho ngémutan nyarios yén anjeun kedah nempatkeun "ramo alit" di tukangeun ... 🙁

    Trauma pikeun hirup….

    1.    Luis Padilla cenahna

      abdi ogé henteu ?