Nimbus ti SteelSeries. Tinjauan Controller MFi anu ditawarkeun ku Apple di gigir Apple TV 4

steelseries-nimbus

Nalika urang mésér Apple TV di toko online kami ningali yén aranjeunna nawiskeun kami sababaraha asesoris anu bakal cocog sareng kotak set-top anyar kami. Diantarana jarak jauh MFi SteelSeries Nimbus, Jauh anu cocog sareng iPhone, iPad, Mac sareng Apple TV 4. Ku panawaran ieu, sigana Apple nyarios ka urang yén masa depan permainan video ngalibatkeun alat anu bakal urang gaduh di ruang tamu sareng alat éta tiasa janten Apple TV tina generasi Kaopat. Kumaha carana tiasa sanésna, dina iPhone Aktualidad kami parantos nganggo cakar kana salah sahiji pengendali ieu anu, kedahna ditetepkeun, parantos ngajantenkeun rasa anu saé pisan dina sungut urang. Di dieu anjeun gaduh urang tingalian.

Alat-alat naon anu cocog sareng Steelseries Nimbus?

Nimbus cocog sareng:

  • Apple TV 4.
  • iPhone 5 atanapi engké.
  • iPad Pro.
  • IPad generasi ka-4 atanapi engké.
  • iPad mini 2 atanapi engké.
  • iPod touch generasi ka 4 atanapi engké.

Eusi kotak

steelseries-nimbus

 

  • MFi SteelSeries Nimbus Controller.
  • Pitunjuk Mimiti Gancang.

Éta henteu kalebet kabel Kilat anu diperyogikeun pikeun ngeusi batre kontrol nalika béak batréna.

rarancang

Diaku, desainna rada ahéng, saur batur anu parantos nganggo PlayStation Dualshock mangtaun-taun. Anu paling matak nyaéta anu dua sisi ngadukung, tapi éta mangrupikeun hal anu, sakali urang candak, gunana. Dualshock gaduh sakedik dukungan ti ditu na, upami urang gaduh panangan anu sakedik ageung, éta "ngapung" tanpa dukungan seuseueurna waktos. Sedengkeun pikeun tombol-tombolna, éta sami sareng kontrol konsol naon waé ayeuna:

  • Silang arah. Tingali hiji, tingali sadayana. Anu aya di Nimbus ngan karaosna rada bénten, henteu langkung saé, henteu langkung parah. Éta mangrupikeun masalah anu biasa, sanaos sanés éta sering dianggo dina kaseueuran kaulinan modéren.
  • Opat tombol aksi (A, B, Y sareng X). Aranjeunna langkung caket dibarengan ku paréntah anu sanés, hal anu seueur pikeun anu saé tapi saur kuring éta kasalahan. Sigana mah éta ogé masalah pikeun ngabiasakeun, tapi jalma-jalma anu nganggo ramo anu rada ageung pastina pencét tombol anu urang henteu hoyong pencét langkung ti sakali.
  • L1, L2, R1 sareng R2. Dina kasus "2", urang kedah micu laun. Éta sigana mah raoseun ka kuring, tapi kuring henteu acan tiasa nganggona dina kaulinan naon waé. Urang kedah ngantosan sareng nyobian dina Shooter.
  • Tongkat analog. Aranjeunna ngagaduhan bagian luhur ka jero, anu tiasa dianggo janten ramo supados ramo urang henteu dieunakeun. Anu goréng nyaéta aranjeunna leres-leres lancar dina sela éta sareng naon anu urang hasilkeun dina hiji sisi urang tiasa éléh di sisi anu sanés. Upami urang ngalakukeun tekanan sakedik (sakedik pisan), sigana bakal tahan ogé.
  • Tombol ménu, tombol kakuatan sareng tombol Bluetooth (upami kedah masangkeunana).

 

nimbus1

bahan

Nimbus diwangun tina bahan anu saé; Éta sanés cocooan cocooan. Anjeunna mangrupakeun sopan santun. Hiji-hijina hal anu henteu cukup ngayakinkeun kuring nyaéta kacaangan sababaraha bagéan. Tapi hei, urang henteu kedah ningali ka pengendali, upami henteu dina layar. Tombol, di luhur sadayana L sareng Sunda, aranjeunna sigana langkung saé pikeun kuring tibatan anu gaduh kontrol anu sanés sareng kuring pikir sami sareng anu analog, sanaos sigana rada leutik pikeun kuring.

Sensasi

Paréntah sacara umum masihan langkung perasaan kualitas tibatan kadali resmi PlayStation, tapi ieu tiasa janten perasaan anu subyéktif. Ti saprak urang nyandak, urang pikaresepeun pisan ku rasa éta, sanaos aya hal-hal anu tiasa ngajantenkeun urang ngarasa anéh. Kuring nyarioskeun tombol utami, silang sareng tombol analog, hal anu kuring pikir normal unggal waktos urang ngaganti tombol. Upami urang ngan ukur nyandak éta sareng nempatkeun leungeun urang dina posisi maén, urang perhatoskeun yén éta téh tombol kuat Éta patut sapertos kontributor konsol anu sanés, sanaos kualitasna dibayar.

Sensitipitas kancing

Nimbus, sapertos anu kuring carioskeun tadi, mangrupikeun komando komando. Éta kalebet sensitipitas tombol-tombolna. Kuring parantos nyobian maénkeun konsol klasik (ditiru dina Mac) sareng Géométri Wars 3, salaku conto, sareng anu analogna lumayan sénsitip. Masalah anu kuring tingali nyaéta aranjeunna rada sesah, janten upami urang hoyong gerak sakedik-sakedik urang kedah biasa kana paréntah. Pikeun naon waé anu sanésna, sampurna.

nimbus2

Otonomi

Steelseries janji yén Nimbus bakal ngagaduhan otonomi langkung ti 40 jam (urang tingali). Éta sakitar tilu kali kisaran Dualshock 4, anu saurna geuwat. Urang tiasa nyéépkeun ampir dua dinten berturut-turut maénkeun tanpa kedah ngeusi batre ka Nimbus. Pikeun ngeusi batre éta dilakukeun nganggo kabel Kilat, anu henteu aya dina kotak tapi urang tiasa nganggo anu tina iPhone 5 atanapi engké atanapi iPad 4 atanapi engké.

Nimbus app kanggo ios

Aya aplikasi di App Store pikeun ngiringan Nimbus urang. Aplikasi ieu ngabantosan kami pikeun ngapdet firmware Nimbus, salaku tutorial sareng terang naon waé kaulinan anu sayogi di Apple Store anu ngadukung kontrol MFi, anu saé saé pisan, tangtosna.

harga

Urang tiasa mésér SteelSeries Nimbus ti Apple Store (didieu wéb) pikeun harga tina 59,95 €. Éta langkung atanapi kirang harga anu tiasa urang mésér pengendali konsol anu kawéntar sanésna, tapi saur kuring rada luhur ngagunakeunana dina alat ios sareng Mac. Kuring henteu nolak yén ka hareupna bakal ngagaduhan langkung seueur kaulinan anu sayogi hargana bakal adil, Tapi ayeuna sigana rada mahal pikeun kuring.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gery cenahna

    Hapunten anu dicarioskeun yén anjeun henteu terang naon anu anjeun carioskeun. Eureun ngabandingkeun controller ieu sareng Playstation nalika salinan jelas tina Xbox, anu ku cara éta mangrupikeun pangendali anu pangsaéna pikeun diputer.

  2.   Louis V cenahna

    Désainna bakal anéh pikeun panulis, anu moal pernah nyandak salah sahiji X360 atanapi XOne, sabab aya plagiarismeu dina desain….