Layar siga jelly mangrupikeun masalah anu mangaruhan mini iPad anyar

Kadang-kadang masalah dina layar layar parangkat kana kabocoran lampu khas atanapi sigana aya anu lumangsung dina mini iPad generasi kagenep anu anyar, kalayan layar nunjukkeun "Gelatinous perpindahan" anu janten tarjamahan "jelly ngagulung » dina Basa Inggris.

Masalah ieu sigana henteu mangaruhan sadayana pangguna sami sareng ieu kami hartosna yén dina pandangan pangguna nyalira sanés mini iPad anyar. Masalahna nyaéta nalika anjeun mindahkeun jari anjeun dina layar, téksna saolah-olah goyah sareng éta mangaruhan sababaraha pangguna langkung seueur tibatan anu sanés. Sacara visual urang tiasa biasa sareng ieu tetep waé, tapi seueur pangguna panginten janten pusing atanapi asa goréng pikeun masalah ieu dina layar.

Un tweet dipasang ku éditor The Verge Dieter Bohn, sampurna nunjukkeun pangaruh ieu dina layar mini iPad:

Dina waktos ayeuna masalahna sigana henteu ngan ukur sababaraha unit khusus, éta mangrupikeun masalah anu nyebar dina kaseueuran alat. Ieu ditingalikeun salaku gulung anu langkung laun tina bagian téks tina hiji sisi tibatan anu sanés dina waktos ngagulung.

Sadayana nunjukkeun yén éta mangrupikeun masalah umum dina sadaya alat énggal sareng ayeuna Tetep katingal upami éta kusabab kagagalan panel LCD nyalira dipasang dina mini iPad atanapi éta kagagalan dina firmware atanapi parangkat lunak. Bisi naon waé, iPad Pro atanapi iPhone anyar kalayan laju panyegaran 120Hz henteu ngagaduhan masalah ieu kusabab tingkat panyegaran anu langkung luhur.

Hiji pangguna tiasa merhatoskeun "kagagalan ieu" langkung ti anu sanés, sareng pikeun seueur éta bahkan janten masalah lieur nalika ngagulung. Bisi wae, sadayana nunjukkeun yén masalah ieu aya dina alat-alat anyar sareng urang bakal ningali kumaha masalahna maju. Naha anjeun ngagaduhan salah sahiji mini iPad anyar ieu? Naha anjeun perhatoskeun épék gerak sapertos jelly ieu? Ninggalkeun pendapat anjeun dina koméntar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.