Masalah GPS dideteksi saatos ngamutahirkeun ka ios 8.4

ios-peta

Numutkeun kana Panglawungan pangrojong Apple, Sababaraha pangguna ngalaman masalah GPS saatos ningkatkeun kana ios 8.4. Masalahna aya dina alat naon waé paduli naha éta parantos diénggalan sareng iTunes atanapi ngalangkungan OTA. Di momen teu dipikaterang upami éta sababaraha pangguna anu ngalaman masalah atanapi éta mangrupikeun hal anu langkung nyebar. Kasalahan anu ditimukeun bakal nyababkeun paranti teu nyekel posisina atanapi akurasi na janten langkung handap tina biasana.

Masalahna aya dina aplikasi sapertos Waze, Google Maps atanapi Nike + sareng sababaraha pangguna bakal ngumbar éta ku ngan saukur mareuman GPS sareng hurung deui tina setélan / umum / watesan / karusiahan, tapi ieu sanés janten solusina sareng Apple kedahna parantos nalungtik pasualan éta. Di momen teu aya komunikasi resmi dina hal ieu sareng, upami éta henteu dugi dina sababaraha jam ka payun, masalah ieu tiasa aya dina sakumpulan pangguna alit.

Nalika ngadangu berita éta, kuring parantos nyobian duanana peta Waze, TomTom sareng Apple sareng, dina kasus kuring, kuring henteu ningali nanaon anu teu akurat. Kuring malah reuwas ningali kumaha posisi kuring pas di kamar kuring, sadayana tanpa aya di luar ruangan. Waze sigana masihan kuring posisi anu sakitar 20m tina posisi aslina, tapi kuring pikir éta normal di jero rohangan.

Upami masalahna dikonfirmasi, éta tiasa dina GPS atanapi WiFi. Hayu atuh ngajelaskeun: iPhone nganggo panarima GPS pikeun nangtoskeun posisina, tapi triangulasi langkung akurat upami urang ogé ngaaktipkeun WiFi. Éta moal janten wajar mun mikir yén WiFi ngabingungkeun GPS sareng alat masihan posisi salah.

Éta henteu saé warta anu saé pikeun tukang jail anu parantos ningkatkeun ngagunakeun TaiG atanapi PP25 jailbreak kusabab ngagaduhan masalah dina panarimaan GPS sanés masalah minor. Hal anu pangsaéna nyaéta mariksa naha anjeun tiasa baranahan kutu na. Upami henteu, urang tiasa mikir yén koméntar dina utas éta dina forum Apple anu nyababkeun urang ngamutahirkeun kapayunna sareng kaleungitan jailbreak. Sadayana tiasa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

35 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Kuring pikir sapertos Pablo anjeun, aranjeunna panginten nyariosna supados aya ios 8.4.X supados urang tiasa ngapdet sareng anu ngagaduhan Jailbreak nahan balna sareng ati-ati kumargi kuring ngimpi aranjeunna masang barang-barang, upami éta Gagal ios kuring ningali saé pisan yén Apple ngaluarkeun mini pembaruan, salian ti nutup garapan !!

    Salam !!

  2.   Tiobati cenahna

    Kuring mastikeun yén saatos maca tulisan sareng ningali posisi dina Google Maps sareng Apple Maps iPhone 6 kuring, éta pareum sakitar 300m. Saatos restart lokasi dina watesan éta parantos normal deui. Kuring miharep yén bug tetep aya sareng henteu baranahan deui.

  3.   Batto kenshin cenahna

    Dina pembaruan ieu batréna gancang dikuras

  4.   Dani cenahna

    Éta kajadian ka kuring ogé tapi kuring henteu tiasa mendakan éta pikeun ngabalikan lokasi

  5.   henteu aya namina cenahna

    Safari ogé ngagaduhan masalah, pembaruan ngabandungan

  6.   flcantonio cenahna

    tanpa masalah di lokasi sababaraha aplikasi kalebet anu ditataan di luhur.

  7.   Gambar placeholder Fransiskus Alexi Vallejos cenahna

    Kusabab kitu kuring milari kuring dina GPS sareng kaluar dina bagian na pikeun ningali: /

  8.   Gambar placeholder Fransiskus Alexi Vallejos cenahna

    Kusabab kitu kuring milari kuring dina GPS sareng kaluar dina bagian na pikeun ningali: /

  9.   Gambar placeholder Fransiskus Alexi Vallejos cenahna

    Kusabab kitu kuring milari kuring dina GPS sareng kaluar dina bagian na pikeun ningali: /

  10.   Gambar placeholder Fransiskus Alexi Vallejos cenahna

    Kusabab kitu kuring milari kuring dina GPS sareng kaluar dina bagian na pikeun ningali: /

  11.   David perales cenahna

    Batré sareng gpps tiasa dianggo saé pikeun kuring, teu aya masalah dina waktos ayeuna sareng jailbreak

  12.   David perales cenahna

    Batré sareng gpps tiasa dianggo saé pikeun kuring, teu aya masalah dina waktos ayeuna sareng jailbreak

  13.   David perales cenahna

    Batré sareng gpps tiasa dianggo saé pikeun kuring, teu aya masalah dina waktos ayeuna sareng jailbreak

  14.   David perales cenahna

    Batré sareng gpps tiasa dianggo saé pikeun kuring, teu aya masalah dina waktos ayeuna sareng jailbreak

  15.   laveneclavenec cenahna

    Abdi gaduh masalah sareng gps sareng sinyal wifi, éta kaleungitan kakuatan

  16.   Sebastian Ignoti cenahna

    Abdi nganggo Viago dinten ayeuna sareng biayana seueur pikeun nyambung ...

  17.   Harry cenahna

    Teu aya hubunganana sareng GPS tapi saprak kuring ngamutahirkeun iPhone 5s kuring ka ios 8.4, BioShock parantos lirén damel pikeun kuring, naha éta kajantenan ka anu sanés?

  18.   Luis cenahna

    Kusabab kuring ngamutahirkeun kuring ngagaduhan masalah sareng 4G iPhone kuring sateuacan kuring kantos ayeuna ampir teu pernah

    1.    Ferran cenahna

      Éta ogé kajadian ka kuring ku bioshock tapi dina tiori éta direngsekeun.

      1.    Harry cenahna

        Leres, tapi kami parantos mayar kanggo gim anu ngeusian 3 GB anu kami henteu tiasa mainkeun yén kuring henteu hoyong uninstall sabab kuring henteu kaleungitan game anu disimpen kusabab éta henteu disiapkeun pikeun iCloud sareng anu diperlukeun salami ampir sabulan pikeun méréskeun masalah. ... Sigana mah aranjeunna parantos gaduh waktos cekap pikeun méréskeunana ...

  19.   Silvia cenahna

    Abdi nembé ngagaleuh iphone 5c énggal, hal anu mimiti kuring lakukeun nyaéta masang pembaruan sareng ngaunduh sadaya program anu dipikaresepna ... diantarana, waze, endomondo… ku lendir anu goréng, GPS henteu jalan ogé fios, abdi kabogoh gaduh pembaruan dl iphone 5 sareng éta jalan saé. Abdi setrés ... abdi henteu terang naon anu kedah dilakukeun, kuring parantos nyobian nganonaktifkeun deui sareng anu sanés sareng nanaon ... sareng kuring hoyong ngahindarkeun ayeuna, kuring parantos gaduh poto, video, jst ...

  20.   Manu cenahna

    Bioshock henteu tiasa dianggo pikeun kuring kusabab kuring ngamutahirkeun parangkat lunak (ios 8.4, iphone 6+), sareng kanyataanna kuring henteu ningali deui gim dina iTunes, aya anu terang?

  21.   Carlos cenahna

    Abdi gaduh iPad sareng GPS mah henteu dianggo dina polo cai ogé

  22.   Guancarlo cenahna

    Nya, kuring nuju liburan di Amérika Serikat sareng kuring ngalaman kaleungitan sinyal GPS nalika nyetir di daérah-daérah tertentu. Dina waktos anu sasarengan, jenisna kait deui sareng normal deui, tapi nyatana dina raray éta nunjukkeun kuring siga anu teu aya di jalan.

  23.   Ferran cenahna

    Respon ka Manu: Dina tiori aranjeunna parantos narik éta dugi aranjeunna ngungkulan masalah bioshock, nyatana kami parantos aya di ios9 sareng aranjeunna henteu acan ngalakukeun nanaon .. (Kanggo anu parantos ngaunduh game bioshock dina versi ios anu sanés i Aranjeunna sanggup mayar éta ayeuna anjeun kedah tiasa ngaunduh dina alat naon waé ti toko apel dina kaayaan "dibeli")

    1.    Harry cenahna

      Tapi éta tetep henteu saé sareng ios 9, leres? ...

  24.   Manu cenahna

    Leres, Ferrán, sakali ngagaleuh, dina alat sanés anu nganggo ios sateuacanna anjeun masih gaduhna, naon anu lumangsung nyaéta kuring ti Apple ngan ukur gaduh iPhone ... ogé, dina iOS 9 éta tetep henteu jalan, upami anjeun ngantosan anu anyar iPhone anjeun tiasa hudang, éta mangrupikeun gim anu mahal pikeun henteu tiasa maénkeun éta. Dina halaman wéb pabrikan, ngan ukur aya catetan ieu: http://support.2k.com/hc/en-us/articles/206357388–IOS-BioShock-temporarily-removed-from-the-App-Store-

    1.    Harry cenahna

      Nya, aranjeunna parantos sapertos kieu mangbulan-bulan ... lawon naon.

  25.   Juan cenahna

    Mémang, saatos diénggalan, gps sareng wifi gagal. Henteu dianggo waze atanapi Google map

  26.   Ivan Korobkoff cenahna

    GPS kuring, Nani Wase, atanapi Runkeeper henteu jalan, sareng layar na tetep sareng henteu malik

  27.   Eugenio Tanda cenahna

    Aya anu tiasa ngabantosan abdi ??? GPS tina Iphone 6 kuring henteu jalan, kuring parantos nyobian ngahankeun setélan, lokasi, hard reset, jst. sareng kuring masih teu tiasa nganggo MAPS, WAZE, jsb. Tulung???

  28.   Ivan Korobkoff cenahna

    Halo, Gps abdi, Wase, Roonkeeper bahkan henteu jalan

  29.   Jose PRIMITIVO VIVAS ROSALES cenahna

    Dina kasus kuring, kuring ngagaduhan modél iPHONE 5 A1533 JEUNG OGA teu tiasa kéngingkeun GPS anu tiasa dianggo pikeun kuring nganggo aplikasi ENDOMONDO AND / ATAWA STRAVA, Nalika kuring gaduh telepon sélulér sareng éta damelna sampurna tanpa aya data anu dikerjakeun sareng / ATAWA WIFI, Punten kuring aya anu ngabantosan hatur nuhun pisan ti VENEZUELA

  30.   Alex Carmona cenahna

    Abdi gaduh iPhone 6 sareng henteu paduli kumaha kuring nyobian, kuring henteu tiasa kéngingkeun GPS pikeun ngadeteksi. Ti SJ, Kosta Rika.

  31.   Diego Silvera cenahna

    Halo, kuring gaduh iPhone 6 sareng GPS nyarios ka kuring yén kuring 300 méter ti tempat kuring, kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun, kuring parantos nyobian sadayana, batur tiasa ngabantosan kuring bakal ngahargaan