Masalah mimiti IPad Pro: moal hurung saatos dieusi

iPad Pro

Kalayan datangna alat énggal di pasar, anu ngajajah mimiti ningali bagian jero alatna sumping sapertos biasana. Barudak ti iFixit parantos masihan terang ka kami ngeunaan Kasusah ngalereskeun bagian mana waé tina alat ieu anu ngarusak urang. Kaseueuran pangguna anu parantos nyobian alat ieu resep, tapi tetep teu naon anu dipikahoyong Apple: alat anu ngamungkinkeun urang ngaleupaskeun laptop sareng desktop urang salamina.

Nalika éksplorasi munggaran sumping, masalah anu mimiti sareng alat ieu ogé mimiti sumping. Tétéla sababaraha pangguna parantos ngeusi forum Apple qPait ngadu ngeunaan masalah anu ditepikeun ku iPad Pro.

Tétéla saatos ngantepkeun alat éta salami sababaraha jam kanggo ngecas, alatna henteu ngaréspon sareng teu kéngingkeun hurung sareng nganggo normal. Dina sababaraha waktos masalahna direngsekeun ku hese ngareset alatna, mencet tombol bumi sareng tombol mimitian sateuacana sababaraha detik dugi ka némbongan perusahaan di Cupertino.

Masalah ieu parantos lumangsung dina cara anu khusus dina sababaraha pangguna, tapi sakumaha sababaraha dinten, éta janten anu ngaganggu diantara pangguna. Masalahna sok kajadian nalika urang réngsé ngeusi batre alat sapeupeuting atanapi upami urang ngeusi batre pikeun sababaraha jam beurang. Nalika dipegatkeun alatna henteu némbalan ku cara naon waé.

Masalah ieu sanés kusabab kaayaan batréna, kumargi sanaos seueur pangguna ngantosan dugi batréna saé pisan, masalah ieu ogé kajantenan di pangguna anu ngeusi batre alatna 40% batre atanapi kirang. Alat-alat anu kapangaruhan ku masalah ieu nyaéta tilu modél anu diluncurkeun Apple dina pasaran. Di momen teu mungkin pikeun milarian terang upami masalahna nyaéta perangkat keras atanapi parangkat lunak, tapi sababaraha pangguna ngaduga yén masalah éta tiasa sumping nalika malikeun salinan anu lami ngalangkungan iCloud.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.