Naha anjeun ngalaman masalah GPS saatos ngamutahirkeun ka ios 8.4? Kami nawiskeun sababaraha kamungkinan solusi

screenshot

Dinten Apple ngaleupaskeun versi anu teu ngagaduhan nuansa, bél bakal disada di saluruh dunya dina waktos anu sareng. Éta parantos umum pikeun mendakan yén vérsi anu parantos kami pasang ngagaduhan sababaraha bug anu kirang langkung ngaganggu. Kanyataan yén parantos sumping sareng ios 8.4 mangrupikeun bug anu ngajantenkeun posisi GPS henteu akurat. Teu acan aya pernyataan resmi, tapi upami anjeun ngagaduhan masalah ieu, éta tiasa direngsekeun ku sababaraha cara. Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun sababaraha pilihan anu tiasa méréskeun masalah anjeun, anu tiasa mangaruhan anjeun naha anjeun parantos ngapdet ngalangkungan OTA atanapi iTunes.

Ngalakukeun reset

  1. Kami pencét sareng tahan tombol sésana sareng tombol mimitian dina waktos anu sami.
  2. Nalika urang ningali apel, urang ngaleupaskeun dua tombol.

Pareuman sareng aktipkeun jasa lokasi

  1. Kami muka setélan.
  2. Kami ngalih kana Umum / Watesan.
  3. Kami ngaktipkeun larangan (éta bakal naros kode ka kami).
  4. Sakali diaktipkeun, urang gulung ka handap pikeun Privasi sareng lebetkeun Lokasi.
  5. Kami nganonaktipkeun "jasa lokasi".
  6. Kami ngareset sakumaha ditétélakeun di luhur.
  7. Sakali iPhone dihurungkeun deui, urang balik deui ka léngkah 1 ka 5, tapi dina léngkah pamungkas, urang ngaktipkeun jasa lokasi deui
  8. Sistem ieu parantos ngatasi masalah pikeun seueur pangguna.

Reset setélan jaringan

  1. Kami muka setélan.
  2. Kami ngalih ka Umum / Reset sareng ngareset setelan jaringan.
  3. Urang lebetkeun kode urang.

Balikkeun sareng nyetél salaku iPhone anyar

Upami sadayana di luhur gagal, langkung saé pikeun ngamimitian ti 0. Sareng kusabab urang ngalakukeun, kuring ogé nyarankeun pamulihan ti iTunes, sanés ti iPhone éta sorangan.

Sanaos bug anu tiasa ngaganggu sareng masalah pikeun anjeun anu gumantung kana GPS, sigana éta mangrupikeun bug tina hal anu dibawa tina vérsi anu saacanna tibatan bug ios 8.4. Bisi wae, urang ngantosan Apple ngucapkeun dirina sareng, upami henteu, masalahna moal nyebar pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Luis Fernando cenahna

    Kuring ngalaman kagagalan ieu dinten ieu, anu anéh nyaéta alat kuring ngagaduhan ios 8.1.2, janten panginten éta mangrupikeun kasalahan umum, saluareun sistem operasi. Salam ti Méksiko.

  2.   Mostroplant cenahna

    Nya, éta parantos liren damel pikeun kuring salami sataun, sareng kuring nganggo éta unggal dinten pikeun nandaan rute kuring nalika ngajalankeun atanapi rute bersepeda. Kuring parantos nyobian sadayana sareng teu nanaon .. Kuring nyobian mareuman sareng ngaktifkeun jasa lokasi sapertos anu anjeun carioskeun di luhur ... Upami éta henteu tiasa dianggo ... Kuring bakal nyandak PUT * Iphone sareng ngajeblagkeun kana témbok ku sakuat kakuatan sareng kuring sumpah sorangan yén kuring moal datang deui pikeun nyéépkeun produk Apple! Abdi dugi ka bola bangsat! Hapunten

  3.   Diana cenahna

    Saé pisan anjeun ngalereskeun gps kanggo kuring !!! Nuhun !!!! 😀 ka ieu sareng pabrik ngareset telepon sélulér tapi anjeun nyimpen tulisan anu disarankeun kuring !!!

  4.   Blanca cenahna

    Abdi nekat. Sateuacan kuring resep nembak sareng ayeuna kuring mikir ngeunaan mésér Tom Tom. Kuring ukur kedah Mulangkeun.
    Ayeuna kuring henteu kéngingkeun WiFi di bumi atanapi janten 2 méter tina modem na. Kuring gaduh IOS 9.3.4
    Nuhun kana tulisanana.

  5.   Jorge cenahna

    Kuring gaduh ios 9.3.4 sareng gps henteu leres-leres lokasina. Kuring kaluar siga anu 4 km ti imah kuring.