Masalah sora IPhone

Masalah sora Alat anu sampurna henteu aya sareng moal aya. Sami-sami manusa ngagaduhan masalah sareng urang henteu ngalakukeun sagalana leres, alat éléktronik tiasa gagal, boh kusabab masalah parangkat lunak atanapi masalah hardware. Apple, sanaos ngupayakeun ngadamel alat anu sok jalan tanpa masalah, henteu dibebaskeun tina jenis kagagalan anu tiasa ngairitasi urang. Salah sahiji masalah éta panginten nyaéta a iPhone henteu disada. Naon anu tiasa janten?

Demi Nopémber 2007, éditor ti Apel gazzette nyebarkeun tulisan anu ngajelaskeun yén pamajikanana ngagaduhan iPhone kalayan masalah sora, salah sahiji kagagalan iPhone paling umum. The Teu aya produk anu kapendak. teu aya sora anu kaluar tina panyaturna, tapi éta sora upami kuring nempatkeun headphone na. Nyaho éta masalah sareng pastikeun yén sadayana leres, iPhone henteu hoyong "ngobrol". Tapi éta iPhone rusak?

Tulisan anu aya hubunganana:
10 masalah umum dina iPhone 6 sareng cara méréskeunana

IPhone kuring jempé, éta ngan ukur disada ku headphone

Jack audio IPhone

Dina taun 2007, taun peluncuran iPhone munggaran, sanaos jaringan sosial parantos aya, teu aya gerakan sapertos ayeuna, 9 taun ka hareup. Sanaos kitu, pangguna anu ngalaman masalah anu sami nyambung antara aranjeunna ku cara anu béda sareng sadar yén ku nyoplokkeun sareng nyimpen headphone sababaraha kali, iPhone tungtungna mendakan yén aranjeunna parantos kaluar sareng, sakali sareng sadayana, mimiti disada ngalangkungan peucang deui. Sadayana sigana nunjukkeun yén kagagalan éta mangrupikeun a masalah parangkat lunak numana iPhone "dicekel" ku headphone sanaos teu aya deui. Sesuatu anu ogé tiasa kahartos upami urang ngémutan yén iPhone OS bahkan henteu ngagaduhan sataun hirup.

Saatos ampir 9 taun 8 versi tina sistem operasi anu diganti nami janten ios, teu mungkin hal anu sami bakal kajadian deui, tapi henteu mustahil. Upami anjeun ngalaman masalah anu sami sareng Adopters Awal tina iPhone, anjeun kedah nyobian ngalakukeun hal anu sami anu aranjeunna lakukeun di 2007. Upami anjeun nyobian sababaraha kali sareng anjeun henteu tiasa nampi iPhone disada deui, Abdi maksakeun reboot, anu cenah ngajawab 80% kasalahan éta anu urang teu tiasa ngajelaskeun. Nyatana, kuring bakal maksa reboot sateuacan nyobian ngalebetkeun sareng nyabut jack 3.5mm sababaraha kali.

Naon anu kedah dilakukeun upami iPhone kuring henteu disada

iPhone henteu aya sora

Upami masalah anu anjeun alami nyaéta nyegah anjeun nguping naon-naon sareng éta henteu sami sareng anu sateuacanna, anjeun tiasa nyobian solusi ieu:

Pariksa naha bisu hurung

Upami iPhone kuring henteu disada, tip munggaran ieu mangrupikeun salah sahiji anu sigana "laci", tapi dikoméntaran pikeun nutupan sadaya kamungkinan. Logikana, upami urang gaduh iPhone dina tiiseun, urang moal nguping nanaon. Urang bakal mariksa yén iPhone henteu jempé ku mariksa yén saklar samping dihurungkeun sareng naékkeun polumeu ku tombolna, contona.

Pariksa naha polumanana minimal

Faktor anu sanés pikeun mariksa naha iPhone kuring henteu disada nyaéta angkat Pusat Kontrol sareng geser pangaturanna atanapi tina tombol polumeu anu aya di sisi kénca iPhone nalika urang ningali tina payun.

Naha urang gaduh alat Bluetooth anu nyambung?

Mangtaun-taun, headphone Bluetooth janten langkung penting. Nyatana, aranjeunna bakal langkung penting, sareng Apple éta seueur hubunganana sareng ngaleungitkeun jack 3.5mm dina iPhone 7 sareng peluncuran AirPods. Kalayan sadayana aya dina pipikiran, upami iPhone urang henteu ngaluarkeun sora ti panyaturna sorangan, urang moal tiasa ngaluarkeun éta kamungkinan yén kami parantos nyambungkeun kana sistem audio éksternal.

Pikeun mariksa éta, bakal cekap urang aksés ka Pusat Kontrol (ngageser ti luhur handap) sareng ningali bagian mana kontrol playback. Upami urang ngan ukur ningali "iPhone", ieu sanés masalah urang. Ieu bakal janten masalah urang upami urang ningali nami headphone, sapertos "AirPods by X" (dimana X janten nami kami) atanapi nami headset Bluetooth atanapi alat sora, sareng "V" anu nunjukkeun yén alat ieu nyaéta dipilih. Solusi na saderhana pisan pikeun ngetok "iPhone" sahingga soantenna datang deui tina panyatur atanapi panyatur telepon.

Maksakeun balikan deui

iPhone 6s kalayan masalah sora

Sakumaha anu kuring parantos saurna, maksa balikan deui ngabéréskeun dugi ka 80% tina masalah-masalah alit anu urang moal tiasa ngajelaskeun, kalebet masalah iPhone anjeun henteu disada. Éta sapertos péso Angkatan Darat Swiss pikeun ngungkulan ios. Kuring nganggo éta nalika ningali naon-naon anu kuring henteu resep, sapertos anu anyar dina a iPad yén éta henteu nunjukkeun garisna pikeun meulah layar sareng ngalakukeun Slitt View (tétéla aya aplikasi anu anjeun henteu tiasa nganggo layar pamisah).

Balikkeun iPhone

Ka anu gagah. Upami urang ngalaman kagagalan, boh sora atanapi kagagalan anu sanés anu henteu ngaleungit ku cara anu sanés, langkung saé éta mulangkeun iPhone. Data anu penting kedah dicadangkeun, tapi henteu kedah dicandak salinan. Nyaéta, anjeun kedah ngonpigurasikeunana salaku iPhone anyar sareng ngalebetkeun data sapertos poto sareng video sacara manual. Data iCloud, sapertos kontak, catetan, sareng sajabana, tiasa dipulihkeun, tapi sanés cadangan lengkep anu tiasa ngajantenkeun iPhone gagal deui sareng nalika malikkeun kami ngan ukur bakal nyéépkeun waktos.

Tulisan anu aya hubunganana:
Balikkeun iPhone

Upami mulangkeun iPhone henteu ngarengsekeun kagagalan, urang ngan ukur tiasa mikir yén éta mangrupikeun gagal hardware, nyaéta ngomong, fisik. Upami anjeun ngalaman musibah iPhone anjeun rusak sareng henteu tiasa direngsekeun ku cara malikkeun, anjeun kedah ngahubungi Apple supados aranjeunna tiasa ngurus perbaikan. Upami alatna masih dina garansi, urang tiasa nyungkeun operator dikirim pikeun ngukut éta, candak kana jasa sareng kintunkeun ka kami. Upami éta henteu aya jaminan, urang ogé ngagaduhan kamungkinan ieu, tapi kami parantos kedah mayar kiriman sareng perbaikan.

Aya ogé kamungkinan pikeun nyandak kana jasa pihak katilu tapi, upami urang henteu terang persis naon masalahna, langkung saé pikeun Apple nganggo parangkat lunak diagnostik sareng maénkeunana aman.

IPhone kuring sepi pisan

Nya, upami urang ngalaman masalah ieu sareng nganggap urang teu ngagaduhan masalah parangkat lunak, ieu henteu kedah kajantenan. Upami iPhone urang kadéngé lemah pisan, hal anu mimiti anu tiasa urang lakukeun nyaéta buka Pusat Kontrol (geser ti belah handap) sareng tingali dina halaman putereun, dimana panutup albeum terakhir anu urang ngupingkeun.

Dina halaman ieu Pusat Kontrol kami ogé bakal ningali garis waktos playback, gampang dikenal kusabab di kénca urang bakal ningali waktos anu diperyogikeun pikeun diputer sareng di belah katuhu waktosna dugi ka tungtung, tukang, ngareureuhkeun / playback sareng tombol maju sareng, di handap ieu, éta slaider tina polumeu. Upami urang ngagaduhan inti tina hal ieu slaider pisan ka kénca, éta bakal hartosna yén urang gaduh sakedik volume anu ngonpigurasi sareng solusina nyaéta geser ka katuhu atanapi ningkatkeun polumeu tina tombol sisi anu aya di kénca upami urang ningali iPhone ti payun.

Upami urang gaduh volume lengkep sareng teras-terasan kadéngéna lemah pisan, urang kedah mikir éta masalah parangkat lunak leutik atanapi masalah pakakas anu teu pati leutik. Hal kahiji anu bakal kami laksanakeun nyaéta nyobaan méréskeun masalah parangkat lunak leutik ku maksa balikan deui, anu dipedar dina bagian "Naon anu kedah dilakukeun upami iPhone kuring henteu disada" dina tulisan ieu. Kami ogé tiasa mulangkeun alat na, upami teu aya anu ngajawabna, hubungi dukungan téknis Apple.

IPhone kuring henteu tiasa didangu nalika aranjeunna nelepon kuring

iPhone henteu kadéngé nalika nelepon

Aya pilihan ios anu kuring teras ngarobih pas kuring ngaluncurkeun iPhone atanapi sistem operasi anu anyar. Mangrupikeun salah sahiji anu aya di Pangaluyuan / Sora handapeun nami «Saluyukeun sareng tombol». Upami urang parantos diaktipkeun, nalika éta sacara standar, nalika nganggo tombol polumeu kami henteu ngan ukur bakal ngarobih volume musik, gim atanapi pidéo, tapi kami ogé bakal ngarobih polumeu ringer sareng béwara na.

Ku ieu dijelaskeun, salaku conto, urang tiasa nonton pidéo, henteu hoyong ngaganggu jalma-jalma di sakuriling urang, ngahurungkeun polumeu sapanjang jalan sareng hilap yén urang parantos ngalaksanakeunana. Upami ieu halna, éta bel panto bakal bisu Sareng kami moal ngadangukeun nalika aranjeunna nelepon kami

Upami ieu sanés masalah urang, naon Abdi ngalakukeun nyaéta ngaluarkeun yén éta mangrupikeun masalah parangkat lunak, mimitina ku maksa reboot teras malikkeun iPhone. Upami ieu henteu ngatasi masalah, urang kedah ngahubungi dukungan teknis Apple.

Sora nalika nelepon low pisan

iPhone kadéngé low nalika nelepon

Masalah ieu sesah pikeun urang alami ku teu dihaja noel naon-naon, tapi tiasa umum gumantung kana naon anu dipikaharti ku "lemah pisan". Siga ampir sadaya sora sistem, pas iPhone atanapi sistem operasi anyar dipasang ti mimiti dileupaskeun, éta sora earpiece nalika nelepon éta dina satengah kapasitas. Pikeun kuring, ieu sanés éta lemah pisan, tapi éta handap, sareng kuring henteu ngupingkeun anu goréng; Kuring ngan resep leuwih luhur.

Upami urang ngémutan yén sora nalika nelepon kirang, anu kedah urang lakukeun nyaéta pencét polumeu tombol luhur nalika nelepon atanapi nelepon. Kalayan ieu kami bakal tiasa ningkatkeun audio salami nelepon, anu kuring lakukeun sacara maksimal supados henteu sono kana kecap anu dicarioskeun ku kuring dina kaayaan naon waé.

Henteu seueur anu kedah diperiksa, janten upami urang ngalakukeun ieu sareng audio panggero henteu ningkatkeun jilidna, kuring bakal ngalakukeun hal anu biasa: maksakeun balikan deui heula sareng balikeun engké pikeun mastikeun yén teu aya masalah parangkat lunak. Upami ieu henteu ngatasi, kuring bakal ngahubungi Apple supados aranjeunna tiasa masihan solusi.

Aranjeunna henteu nguping kuring nalika nelepon

"Aranjeunna henteu tiasa nguping kuring nalika kuring nelepon" mangrupikeun masalah umum pikeun sababaraha pangguna iPhone. Éta frustasi nampi atanapi nelepon sareng jalma sanés henteu ngupingkeun anjeun.

Biasana, upami aranjeunna henteu ngupingkeun anjeun nalika nelepon, hal anu biasa nyaéta cicing sareng cobian deui telepon éta. Kaseueuran waktos ieu ngajawab kasalahan tapi upami sanés masalahna, ieu mangrupikeun serangkaian panyabab sareng solusi anu tiasa ngeureunkeun masalah anu aranjeunna henteu tiasa nguping nalika kuring nelepon.

iPhone nyambung ka headset Bluetooth

Upami anjeun rutin nganggo headset Bluetooth pikeun ngupingkeun musik karesep anjeun, anjeun kedah parios naha headphone na henteu nyambung kana iPhoneKusabab, upami kitu, boh sora boh mikroponna dialirkeun kana alat éta. Upami kitu, di gigir batréna bakal muncul gambar headset, anjeun henteu kedah angkat ka alat anu disambungkeun ngalangkungan Bluetooth dina Setélan.

Kartu SIM

Citakan MicroSIM

Sanaos sigana aneh, sawaktu-waktu kartu SIM anu nyababkeun seueur masalah dina smartphone. Upami anjeun parantos motong kartu sacara manual pikeun nyocogkeun iPhone anjeun, éta mungkin ngalaman sababaraha karusakan nalika prosés tapi anjeun henteu tiasa ningali ku panon taranjang. Salaku tambahan, kamungkinan upami anjeun nyobian SIM dina terminal anu sanés, aranjeunna bakal ngadangukeun anjeun nalika nelepon. Dina kasus ieu, anu pangsaéna pikeun urang lakukeun nyaéta toko telepon operator urang sareng nyungkeun duplikat. Dina kasus ieu, perusahaan biasana ngeusi batre ngeunaan 3 euro sareng upami masalah tungtungna direngsekeun langkung mirah tibatan nyandak kana jasa téknis.

Mikrofon disada

Sanaos layar iPhone biasana henteu ngaréspon touch of ear urang, kadang-kadang éta dilakukeun, sareng dina langkung ti hiji waktos mikropon panginten tiasa disada tanpa disadari unggal-unggal nelepon. Upami anjeun gagal langkung ti biasana anjeun tiasa sénsor jarak tina iPhone kami ngagaduhan kokotor sareng éta henteu jalan leres anu nyegah ngadeteksi nalika urang nyandak iPhone kana ceuli sahingga prosés pikeun mareuman layar sareng mareuman pencét naon dina layar.

Pariksa mikropon

Model iPhone pangénggalna gaduh tilu mikropon, hiji tempatna aya di tukangeun alat di gigir kaméra, anu sanésna aya di luhur spéker sareng anu sanésna dina handapeun alat. Fungsi utama tina jenis mikropon ieu nyaéta tiiseun, sajauh mungkin, latar tukang bising aya di daérah anu nuju nelepon. Upami urang mendakan kokotor di dinya, urang tiasa nyobian niup pikeun ngabersihan kokotor kumargi, upami urang lebetkeun tusuk gigi atanapi jarum, urang tiasa ngeusi batre pinuh ku mikropon, anu bakal maksa urang angkat ka jasa téknis enya atanapi enya.

Pareuman sambungan data

iPhone 5s LTE

Ieu mangrupikeun masalah sanés anu kedah urang diperhatoskeun, utamina upami urang cicing atanapi nganjang ka nagara dimana jaringan sélulér teu jalan sakumaha kuduna, utamina di daérah pagunungan atanapi dimana sinyalna data sacara praktis henteu, henteu hartosna teu aya. Upami urang aya di tempat anu sami, urang kedah mareuman sambungan data sareng nyobian nelepon deui ngan ukur sambungan 2G di terminal kami. Upami masalah tungtungna direngsekeun, urang parantos terang yén dina kasus anu sami hal anu mimiti dilakukeun nyaéta nganonaktipkeun data seluler.

Masalah pendamping

Operator ogé sawaréh disalahkeun, Dina sababaraha kasempetan, sanaos masalah sapertos kieu biasana sakali-kali. Dina kasus ieu, langkung saé restart hapé teras cobian deui saatos sababaraha menit. Éta panginten sinyalna henteu dugi kana alat urang leres kusabab masalah sareng sinyalna perusahaan telepon atanapi yén terminal kami ngagaduhan masalah nalika nyambungkeun.

Pariksa sambungan jack / kilat

Sadaya konéksi telepon pinter aranjeunna mangrupikeun sayang anu sampurna pikeun sagala jinis kokotor kanggo lebet yén éta biasana urang ngajaga iPhone, naha dina saku, kantong, ransel ... Anjeun kedah parios yén henteu aya objék atanapi lint anu dilebetkeun kana éta anu tiasa kontak siga anu urang nyambungkeun headphone. Upami kitu, alat tiasa mendakan yén mikropon anu badé dianggo nyaéta anu dina jack headphone sabab sambunganna henteu leres-leres leresna ogé henteu ngirimkeun sinyal ti headphone.

Kalayan peluncuran iPhone 7, Apple sacara lengkep ngaleungitkeun konéksi jack headphone, janten upami urang hoyong nelepon sareng headphone atanapi hoyong ngupingkeun musik urang kedah nyambungkeun headphone kilat kana konéksi éta, sambungan, anu sapertos tradisional, ngumpulkeun loba kokotor anu tiasa nyegah sambungan tina henteu didamel leres. Dina kasus sambungan 30-pin, teu kedah parios éta kusabab audio na henteu ngalangkungan sambungan éta.

Apdet kana vérsi sistem operasi anu pang anyarna

Masing-masing versi anyar ios anu diluncurkeun Apple ka pasar, henteu ngan ukur fokus kana nawiskeun kami desain sareng fungsionalitas énggal, tapi ogé ningkatkeun kinerja terminal ogé troubleshoot malfungsi anu tiasa muncul dina sababaraha alat. Upami alat anjeun parantos diénggalan, panginten pilihan terakhir anu anjeun kedah nyobian nyaéta mulangkeun terminal anjeun.

Balikkeun terminal anjeun

Upami anjeun parantos nganggo vérsi anu sami pikeun sistem operasi, sigana, lami-lami, sadaya sampah anu parantos ngempel mungkin mangaruhan kinerja mikropon naKusabab kitu, upami henteu aya solusi anu sateuacanna parantos ngungkulan masalah, urang tiasa nyobian solusi ieu salaku cobaan terakhir tanpa nyebat jasa. Tangtosna, anjeun kedah émut yén anjeun HENTEU mulihkeun cadangan sateuacanna, sabab anjeun bakal terus nyéred masalah operasi anu sami, kalemesan, kinerja sareng anu sanés anu tiasa ditepikeun ku iPhone.

Palayanan teknis

Upami teu aya larutan anu kuring usul di luhur parantos dianggo pikeun anjeun, panginten janten waktosna kanggo nelepon jasa téknis. Ngarobih mikropon iPhone tanpa nganggo jasa téknis resmi, ngagaduhan biaya caket 50-60 euro kalebet tanaga kerja. Upami anjeun ahli sanés sareng ngendalikeun éléktronika, anjeun tiasa ngagaleuhna di Amazon sareng ngagentoskeun ku sakedik katerampilan sareng seueur kasabaran, salami anjeun terang naon anu anjeun lakukeun. Dina tarif resmi anu ditawarkeun ku Apple, ngalereskeun mikropon henteu kaémutan, janten kamungkinan aranjeunna bakal nawiskeun panggantos langsung upami éta masih dina garansi atanapi aranjeunna bakal nawiskeun anjeun terminal kaayaan anu sami dina harga anu turun.

Naha anjeun ngagaduhan masalah sora sareng iPhone sareng anjeun parantos ngalereskeunana? Ngarasa Luncat ninggalkeun pangalaman anjeun dina komentar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

332 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Mariano cenahna

    leres pisan! Hal anu sami kajadian ka kuring sareng iphone kuring, masalahna nyaéta nalika kuring nganggo iphone dina modeu ipod sareng kuring ngaleupaskeun earphone tanpa lirén lagu, iphone abdi kehabisan sora, pikeun méréskeunana, kuring kedah nyambungkeun earphone deui sareng reureuhkeun lagu, ngan aya miceun headset sareng sadayana henteu kunanaon.

    Salam!

    1.    Gustavo bustinza cenahna

      enya tapi kumaha upami éta headphone sanésna pikeun ngalereskeun sora iphone kuring

  2.   gerardo cenahna

    Éta leres!!!!!!!!!! iphone abdi ngagaduhan masalah éta sababaraha dinten ka pengker sareng kuring ampir panik !!!!!!!!!!!!!!! tapi muhun ... naon anu kuring lakukeun nyaéta pasang teras cabut colokan ti earphone dugi ka jalan.
    Sajauh ieu mangrupikeun hiji-hijina masalah anu kuring pendakan ...
    Wasalam

  3.   Rodrigo cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring tapi kuring parantos nyobian ngareset alat sareng kuring teu tiasa ngalakukeun éta, saur kuring upami éta bakal hal fisik sapertos sababaraha kontak dina panarima alat bantu dengar anu parantos ngalih ti tempat éta?

    1.    Juan Carlos Roa Villalon cenahna

      Bisi kuring, kuring asup kana modél desperation. Sareng saatos sababaraha detik, leyuran ngalebetkeun sareng nyabut plugin na henteu logis, janten ku telepon pamajikan kuring kuring nyinaran jack headphone tina telepon, sareng kaget ku serat anu ditumbuk di tukang, kuring ngaluarkeun ati-ati ku jarum sareng SOLUSI !!! Kuring miharep éta mantuan anjeun

  4.   Raul cenahna

    Nya, kuring parantos ngalaman masalah anu sami sababaraha kali sareng cara kuring méréskeun éta nyaéta ku cara nempatkeun deui headphone, ngamimitian lagu sareng ngaluarkeunana tanpa lirén lagu na…. tapi hei, sigana mah éta jalan anu leres pikeun ngalereskeun 🙂
    Upami aya anu mendakan jalan maka bijil tip na lulus.

    Wasalam

  5.   Marcelo cenahna

    Leres, kuring ngagaduhan masalah anu sami, kuring ngungkulan sakumaha anu parantos didadarkeun di luhur, kuring nempatkeun earphone, maénkeun lagu sareng ngareureuhkeunana, teras ngaluarkeun earphone sareng éta tiasa dianggo sampurna, kuring parantos nyobian sababaraha kali nempatkeun sareng ngaleupaskeun earphone sareng ngareset alatna, kuring éta di About to disarm, Ufff !!!, aman kabeneran.

  6.   poé cenahna

    Kuring ngagaduhan masalah sareng iphone kuring sareng éta nalika kuring nampi atanapi nelepon, éta tiasa didangu ngalangkungan panyaturna sareng sanés liwat earpiece normal, maka sadayana jalma ngadangu naon anu kuring carioskeun upami aya anu tiasa nyarios ka kuring naha éta normal atanapi upami iphone abdi abdi kedah ngonpigurasikeun kanggo nuhun éta sateuacana

  7.   Zolimer cenahna

    Halo, kuring nyungkeun bantosan pikeun masalah alit ieu:

    Kuring gaduh vérsi iphone kuring: 1.1.1 (3A109a) sareng hiji-hijina masalah anu kuring mendakan nyaéta éta henteu disada stereo nalika tanpa headphone. Naha aya jalan kaluarna atanapi aranjeunna sadayana sami ???

    Hatur nuhun…

  8.   Ivan cenahna

    Kunaon Jalma JADI PENDEJAAAAAAAAAAAAAA

    OSEAAAA Upami aranjeunna maca halaman halaman
    JELAS Jelas yén ieu cocog nalika anjeun asup ka jalan ATAWA Nuju di UNIVERSITAS sareng HEADPHONES AND JEUNG HEADPHONES DISARANGKEUN ku AKAL LAGU SANGKA SANGKA PIKIRAN JEUNG BAGUS ANJEUN ANU TEU NGAGUNAKEUN JURUSAN SABAB SABAB JEUNG BISA NGARÉBAT. TI JEUNG BATUR NYAETEUN

    KUMAHA JALMA

  9.   tagihan cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring, soantenna lirih nalika kuring masang headphone, kumaha kuring tiasa méréskeunana ?????? ogé tong ngantep kuring nonton youtube ogé

  10.   dianella cenahna

    Kuring ngaléngkah kuring masang tambalan nada dering sareng hapé leres-leres jempé sareng layar na beku, kuring leres-leres ngira yén éta parantos maot tapi dicabut patch terkenal sareng éta parantos dibereskeun. Kuring nempatkeun ieu bisi kajadian ka batur 😛

  11.   Krueger cenahna

    upami anjeun hoyong méréskeun masalah ieu ku vérsi 1.1.3 unduh ti installer dorongan volume (1.1.3) sareng balikan deui iphone anjeun

    Ku cara kieu kuring direngsekeun kuring

  12.   luibeton cenahna

    baraya ulah maot ku masalah ieu gampang pisan ngabéréskeun naon anu lumangsung yén iphone diblokir ku sabab sababaraha alesan aranjeunna tiasa ngalih naon anu tinggaleun iphone ngan ukur dina alat vibrator .. tapi solusina gampang pisan kantunkeun headphone kiten sareng kiten vibrator sareng cobian éta kuring badé ngadamel restorasi tapi kuring mendakan solusina ... salam iphone 1.1.4 salam

  13.   luibeton cenahna

    Guillermo, versi anjeun gaduh ??? Tingali gumantung kana vérsi anu anjeun anggo dina jero install aya tambalan pikeun méréskeun tampilan youtube di jero installer intall-tweaks (1. versi anjeun) sareng aya sababaraha tambalan di dinya anjeun tiasa mendakan anu tina youtube
    Salam mugia ningali anjeun dibantuan ..

    1.    Martha cenahna

      Masalah anu kuring gaduh nyaéta henteu hurung nalika aranjeunna nelepon kuring. Kuring gaduh ku buzz sareng terang pikeun terang nalika aranjeunna nelepon kuring. Naon anu tiasa janten?

  14.   Salvador Arias Moreno cenahna

    Babaturan babaturan.
    Jalanna nyaéta:
    1.- Buka: SETTING (Setélan)
    2.- Umum
    3.- Balikkeun
    4.- Balikkeun sadaya setelan.

    sareng siap !!!!

    Éta dianggo pikeun kuring.

    Wasalam

  15.   Salvador Arias Moreno cenahna

    Babaturan babaturan.
    Jalanna nyaéta:
    1.- Buka: SETTING (Setélan)
    2.- Umum
    3.- Balikkeun
    4.- Balikkeun sadaya setelan.

    sareng siap !!!!

    Éta dianggo pikeun kuring.

    Wasalam
    iPnone 1.1.4

  16.   Juan Carlos Reinoso cenahna

    Hal anu sami kajadian sareng kuring ku sora, kuring mimiti ngaunduh aplikasi sapertos gélo teras kuring perhatoskeun yén kuring parantos béak sora, kuring nyabut patch nada dering na éta direngsekeun.

  17.   Rudy santos cenahna

    Halo kuring ogé ngalaman masalah éta tapi kuring mikir yén ku ngaunduh sababaraha aplikasi saatos kuring lirén tanpa sora, éta kajantenan kuring dua kali anu munggaran pareumanana sareng éta dibereskeun anu kadua atanapi bahkan jadi kuring ngalereskeun naon anu kuring lakukeun buka setélan / umum / Reset / Reset Sadaya Setélan sareng éta waé, kuring ti Guatemala, kuring ngaleupaskeun tapi hargana tapi ayeuna kuring ngartos yén sadayana gaduh solusi ngeunaan iPhone kuring sareng kuring ngagaleuh di NYC

    Nuhun kana bantosanana

  18.   Jose cenahna

    solusi pikeun miceun teras nahan geter dina iphone. Éta parantos tiasa dianggo saé pikeun kuring..hatur nuhun abdi parantos nguping disada sora jsb

  19.   Jose cenahna

    oh sareng upami aya anu hoyong iphone na tiasa dianggo sampurna sareng vérsi anu pang anyarna ... teu aya anu langkung gampang tibatan program ziphone.org pikeun kuring kalayan sakumaha launna (hehehehe) kuring, kuring ngalakukeun keajaiban ...
    Gracias

  20.   Dario cenahna

    Nyata, nalika urang masang "ringtone patch" sacara otomatis audio bakal lirén damel dina iphone sareng sadayana kalem ... Éta ngagantung. Aranjeunna nyauran anjeun sareng aranjeunna henteu ngupingkeun anjeun ...

    ULAH Masang «Nada Dering Patch»

    Dario

  21.   Antonio cenahna

    aranjeunna genius kuring ampir maot nalika kuring béak sora sareng jalma sapertos anjeun urang tiasa maju

  22.   luibeto cenahna

    upami anjeun peryogi hal-hal naon waé anjeun tiasa nambihan kuring kana surat abdi sami dina yahoo atanapi hotmail ... patarosan naon waé anu anjeun peryogikeun salam tutorials

  23.   gering gampang poho ingetan cenahna

    Nya, kuring henteu ngalakukeun nanaon sareng sora snifff snifff lirén waé sareng teu tiasa ngalereskeunana, kuring katéwak sareng nalika, contona, kuring nyobian naékkeun atanapi turunkeun polumeu dina tombol gigir tanpa kedah headphone disambungkeun, éta naékkeun polumeu sareng nurunkeun kana headphone anu sakuduna dituju janten kuring henteu tiasa ngupingkeun atanapi ngalakukeun nanaon tanpa headphone hurung, kuring nyobian nyambung sareng pegatkeun sambunganna sareng ogé pikeun ngahanca ponsel. aya ideu anu sanés?

  24.   luibeto cenahna

    cobian nyambungkeun earphone, pasang teras cabut alat vibrator teras cabut earphone na kanggo kuring, éta tiasa dianggo pikeun kuring, salam

    1.    nataly_hz cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring sapertos anjeun, tibatan lawang anu kotor ngagaduhan pertandingan anu teu cocog

    2.    terus terang cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring

  25.   Swemson cenahna

    Abdi ngagaduhan masalah sareng iphone, kuring nelepon sababaraha telepon sareng ujug-ujug kuring henteu kadéngé deui sauranana, aranjeunna ngan ukur nguping kuring, sareng nalika kuring nyimpen spéker kuring tiasa ngupingkeun telepon, naha anjeun terang naon éta? hatur nuhun

    slds,

  26.   gering gampang poho ingetan cenahna

    luibeto, nanaon kuring nyobian sareng masih teu jalan

  27.   luibeto cenahna

    Amnesia nyobian sababaraha kali kusabab naon anu kajantenan kuring dua kali hal anu sami anu kajantenan kuring, hartosna, kuring ngaleupaskeun earphone sareng teu aya anu tiasa didangu tapi kuring nempatkeun éta sareng éta tiasa dianggo sareng kuring tiasa ningkatkeun sareng ngirangan sora sareng kuring ogé naha éta sababaraha kali nempatkeun, angkat teras nahan vibrator teras cabut headphone sapertos kitu dugi ka mendakan .. salam

  28.   gering gampang poho ingetan cenahna

    pfffff teu nanaon, tetep kuring nyobian saratus kali sareng masih nempel dina headphone sambung grrrrr, kumaha capé kuring parantos ... ..

  29.   luibeto cenahna

    sareng anjeun teu acan nyobian naon anu disebatkeun Jurusalamet
    1.- Buka: SETTING (Setélan)
    2.- Umum
    3.- Balikkeun
    4.- Balikkeun sadaya setelan.

    sareng siap !!!!

    ??? meureun anu tiasa ngabantosan anjeun ???
    atanapi meureun anjeun masang aplikasi éta tiasa atanapi upami dina kasus naon waé anjeun parantos dugi ka topi sabab anjeun kedah ngadamel réstoran anjeun tiasa ngalaksanakeunana nganggo ziphone teras ngamutahirkeun ka 1.1.4 Abdi nyarios upami anjeun gaduh anu sateuacanna ... salam

    1.    Carlos cenahna

      Hatur nuhun Luibeto, solusi anjeun hasil pikeun kuring

  30.   gering gampang poho ingetan cenahna

    jo, hatur nuhun kana minat anjeun :), tapi sagala anu parantos dicarioskeun ka kuring kuring parantos nyobian sareng hal anu sami teras-terasan kajantenan kuring, kuring nyobian mulangkeun éta sateuacan nyerat sareng éta tetep ngalakukeun hal anu sami…. 🙁

  31.   jc_oxide @ panas cenahna

    HATUR NUHUN DIANELLA !!!!!
    HILANGKEUN PATCH RINGTONE JEUNG KABÉHNA DIBÉRÉS🙂

  32.   Adriana cenahna

    Siap, hatur nuhun, kuring nganggo pilihan setélan sareng sora na dikembalikan
    Thankssssss

  33.   Marco cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring salaku Amnesia ... Kuring parantos nyobian sadayana, bahkan kuring angkat ka firmware 1.1.4 ... Punten upami aya anu terang kumaha ... Nulungan. Hatur nuhun

  34.   Julian cenahna

    Salam kuring tumaros naon anu Salvador nyarios sareng éta digawé sampurna

    aranjeunna tiasa nyobian

    1.- Buka: SETTING (Setélan)
    2.- Umum
    3.- Balikkeun
    4.- Balikkeun sadaya setelan.

  35.   Mariodiaz cenahna

    Tingali, kuring ngagaduhan masalah nalika ngadangukeun musik bari dina modeu iPod, lagu-lagu na bakal dirobih upami alesanna sareng henteu dikonfigurasi pikeun éta, naon anu lumangsung, punten bantosan ka lalaki !!!!!!!!

  36.   Abreu Benasque cenahna

    pantun,

    Dinten anu sanésna di tengah-tengah telepon kuring lirén ngadangukeun teleponna liwat spéker biasa.

    Éta ngan ukur tiasa dianggo ku spéspon gratis sareng headphone hurung. Kuring tiasa ngupingkeun musikna kalayan sampurna komo upami kuring nyimpen sareng miceun headphone, sistem switching ka spéker tiasa dianggo sampurna tapi kuring masih henteu tiasa nguping telepon liwat spéker normal.

    Kuring parantos nyobian sadayana anu anjeun carioskeun tapi henteu aya hasilna pikeun kuring

    hatur nuhun

  37.   karma cenahna

    Éta sigana konyol, tapi anjeun parantos nyobian ngarobih jack di gigireun "Volume munggah / turun"? sesuatu anu gampang sapertos kitu tapi kuring gaduh dina modeu tiiseun malah kuring henteu émut ...

    1.    miry cenahna

      Carma leres-leres hatur nuhun, aya anu saderhana sareng kuring bahkan henteu émut hahaha hatur nuhun parantos nyungkeun waktosna surak

  38.   Andres (Mex - GDL) cenahna

    Baraya, Hatur nuhun pisan ,, Abdi parantos sieun hahaha teu aya mamen ,, iphone fuking kaluar dina 1 sareng satengah anu sanés .. Kuring ngatasi masalah kuring !!! ANJEUNG HANYA KUDU NGADAPKEUN APLIKASI ((PATCH RINGTONE)) NU UPDATE ANJEUNG NU BLOK SORA IPHONE JEUNG NGADILAKAKEUN KABEH LENGKAP, JEUNG NYATAJEUN TEU BISA NGARONJATKEUN KANGGO MUKA GAME ATAWA YOUTUBE !! .. ALUS Éta jalan kaluarna pikeun jalma réa anu hatur nuhun !! BYGON VERDEE !!

  39.   mario cenahna

    Kuring ngagaduhan masalah sareng iphone kuring sareng éta nalika kuring nampi atanapi nelepon, éta tiasa didangu ngalangkungan panyaturna sareng sanés liwat earpiece normal, maka sadayana jalma ngadangu naon anu kuring carioskeun upami aya anu tiasa nyarios ka kuring naha éta normal atanapi upami iphone abdi abdi kedah ngonpigurasikeun kanggo nuhun éta sateuacana mariopadilla153@hotmail.com

  40.   Gabrichs cenahna

    Kuring ogé ngagaduhan masalah, nyaéta kuring kedah nganggo spéker atanapi bebas tangan, tiasa nelepon kusabab éta henteu kadéngé dina earpiece normal.
    Naha aya anu terang aya solusi pikeun ieu? Abdi ngahargaan bantosan anjeun.

  41.   Feña cenahna

    Babaturan:

    Kuring gaduh masalah sapertos kieu, nalika kuring mencét tombol luhur pikeun mareuman layar kuring henteu nampi telepon, upami kuring ngaktipkeun tombol handap éta mimiti hurung sareng kuring terang yén aranjeunna nelepon kuring, nalika kuring ngupingkeun musikna disada saé sareng telepon asup.
    Kuring parantos ngalereskeunana ku v 1.1.4

    Naha aya anu terang naon anu kedah dilakukeun ...

  42.   Octavian cenahna

    IPhone kuring tiasa dianggo kalayan sampurna pikeun masalah di luhur, tapi masalah kuring nyaéta sora éta langkung ti hiji sisi panyatur tibatan anu sanés. Kasaimbanganana henteu leres, tapi kuring henteu terang kumaha ngalereskeunana, naha aya anu tiasa ngabantosan kuring? mancilla17 sareng hotmail.

    Gracias

  43.   Pa cenahna

    Tingali, kuring gaduh masalah anu ngaganggu anu sami sareng sadayana ... Kuring ngamutahirkeun iPhone kuring, kuring nempatkeun lagu sareng gambar di dinya, teras nalika aranjeunna nelepon kuring, kuring henteu ngupingkeun naon anu aranjeunna nyarios, tapi aranjeunna ngupingkeun kuring, sareng hiji-hijina cara kuring Pikeun tiasa ngupingkeun nyaéta nempatkeun spéker atanapi nganggo headphone ... Kuring parantos ngabalikeun deui iPhone, éta versi 1.1.4, headphone ogé dipegatkeun teras nyambung sababaraha kali sareng sami sareng tombol anu aya di sisi iPhone anu tiasa disimpen dina tiiseun ... corduroy bakal ngahargaan teuing ka parsona pikeun ngabantuan kuring dina masalah ieu.

  44.   Esteban cenahna

    Abdi gaduh masalah anu sami, nalika kuring aya di tengah telepon kuring henteu ngadangu nanaon, polumeu diturunkeun pisan kuring nyobian naékkeunana liwat tombol polumeu tapi henteu jalan ... kuring henteu terang naha éta nyaéta masalah sareng sistem operasi, kuring parantos nyobian muka konci iphone ku duanana ziphone sareng iliberty (henteu tiasa ogé), henteu upami masalah fisik ... naha aya anu terang naon anu lumangsung?

  45.   Hulk cenahna

    Halo, kuring gaduh pangalaman goréng anu sami sareng anjeun, tapi hanjakalna kuring parantos nyobian ngaluarkeunana sareng nempatkeun headphone sababaraha kali, ngareset deui nanaon pisan.
    Éta ngajantenkeun kuring rongkah kumargi kuring henteu tiasa nyarios atanapi ngupingkeun musik kuring ngalangkungan panyaturna.
    Mugi anjeun tiasa ngabantosan abdi, hatur nuhun.

    Anu héjo Lalaki. he he

  46.   Max cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring ngeunaan sora iPhone sareng anu hurungna sampurna ngalangkungan headphone, sareng kuring nyobian nempatkeun sareng ngaleupaskeun headphone sareng teu nanaon, ogé ngarobih muffler sababaraha kali, mulangkeun sadaya setelan sareng teu nanaon, perbarui kana versi 2.0 sareng éta tetep sami.

    Kuring pikir yén nalika kuring ngalaman masalah dina vérsi 1.1.4 Kuring henteu nyobian nanaon pikeun méréskeun masalah sareng ngapdet langsung ka 2.0 upami aya program anu nyababkeun ieu, éta kedahna dihapus, leres? sabab upami henteu kitu, éta tetep tetep. Sanaos disetél deui sakumaha énggal, henteu kedah ..
    sababaraha pitulung?

  47.   Antonio cenahna

    Héi sadayana, kuring ngagaduhan masalah anu sami yén speaker éksternal iPhone kuring henteu tiasa didangu, ngan ukur ku headphone, kuring asa pisan sareng kuring gaduh patarosan kanggo rerencangan anu nyarankeun yén urang nyandak léngkah-léngkah ieu:
    1.- Buka: SETTING (Setélan)
    2.- Umum
    3.- Balikkeun
    4.- Balikkeun sadaya setelan.
    Patanyaan kuring, dina kasus kuring IPHONE kuring ngagaleuh éta di Amérika Serikat sareng muka konci pikeun dianggo di MEXICO, RUGI kuring upami kuring ngalakukeun léngkah-léngkah ieu dina telepon kuring, naha éta henteu blok?

  48.   Max cenahna

    Henteu, entong blokir na bisi éta kajadian ka anjeun, anjeun masihan deui ka ZIPONE deui tapi kuring moal tiasa blokir dina kasus naon kuring parantos balikeun sababaraha kali sareng teu nanaon.

    Kuring nempatkeun sareng ngaluarkeun headphone tapi aya waktos nalika headphone na macét tapi éta sanésna sabab nalika éta kajantenan, dina layar éta nyatakeun HEADPHONE SOUND sareng éta henteu nyarios, éta saolah-olah sora na kaluar normal, tapi TEU aya sora.

    NAON ANU ABDI LAKUKEUN?
    Kuring Ngajual Sareng Kuring Mésér 3G Teu langkung HAHAJ

  49.   Antonio cenahna

    hanjakalna pikeun kuring, kuring parantos ngajantenkeun naséhat anu bageur ditampi di dieu teu nanaon, iphone kuring masih henteu didéngé ku panyatur luar, NAON DESPERASI… ..

  50.   carles cenahna

    urang parantos 2 antonio ..
    Abdi parantos pulih .. Abdi pasang 1000 kali…. ngagunakeun alat keur ngageter ... ..

    sirah kuring turun ku panonpoé dina tonggong tapi teu nanaon….

    meureun Sat nyaéta solusina?

  51.   Jack cenahna

    Halo:
    IPhone kuring beku, kuring kedah mulangkeun sadayana, sadayana jalan ayeuna, ngan audio na henteu. Sadaya fungsi anu aya hubunganana sareng audio moal jalan (telepon, ipod, pesen, jst). Kuring parantos nyobian sagala anu dituduhkeun, (balikkeun setélan, hapus sareng pasang headphone, uninstall aplikasi rington parch, sareng sajabana, pindahkeun tombol dina hiji sisi, pasang ipod sareng hapus sareng pasang headphone, unduh tina installer dorongan volume (1.1.3 ), cabut sareng pasang geter dina iphone, pasang ziphone, singgetna sadayana). Kuring parantos nekat, kuring mikir yén ieu moal tiasa dikarang, janten anu tiasa ngabantosan kuring bakal ngahargaan pisan sareng bakal janten kaajaiban.

    hatur nuhun

  52.   Max cenahna

    Jack, éta kajadian persis ka kuring, kuring malikkeun deui teu nanaon, ayeuna kuring nganggo vérsi 2.0.1 sareng éta masih sami tapi langkung modéren, kuring parantos biasa hirup tanpa sora iPhone kuring, parantos 3 minggu tanpa sora, éta sered tapi sigana kuring henteu ngagaduhan solusi 🙁

  53.   Carlos cenahna

    Abdi gaduh masalah anu sami, naha aya anu tiasa méréskeunana? Masalahna kuring nyaéta telepon sélulér Amérika sareng aranjeunna ngawartosan yén pikeun ngalereskeun éta kuring kedah ngintun ka Amérika Serikat yén aranjeunna moal ngalereskeun di Spanyol!

  54.   Max cenahna

    Naha aya anu terang naon deui anu tiasa dilakukeun ????
    punten waler !!
    Gracias

  55.   PANITA cenahna

    sos kuring ngalakukeun sagala anu dicarioskeun sareng éta teras dina modeu earphone tanpa nyambungkeun headphone, sareng nalika kuring nyambungkeun éta bel panto hungkul kaluar sareng sadayana hurung sampurna kecuali headphone sabab tos sadayana mundur, kuring bakal ngahargaan solusina

  56.   Xavier cenahna

    pantun,
    Kuring gaduh masalah anu sami sareng perusahaan iphone 2.0.1 kuring, saprak kuring ngamutahirkeun éta kuring henteu ngupingkeun musik ngalangkungan headphone, dugi ka kamari, sareng ti ditu éta tetep dina modeu éta ,,, Kuring parantos nyobian postingan anu munggaran, sareng teu nanaon ,, Abdi ngahargaan pitulung naon waé

  57.   NASPAH cenahna

    Éta maksimalna. Béréskeun masalah henteu ngupingkeun naon-naon ngalangkungan spéker atanapi ku panarima telepon ku cara miceun teras nahan alat ngageterna hehehe! Salam ti Guayaquil Ékuador

  58.   Ramon cenahna

    Kuring gaduh masalah anu sami, update kana 2.0 sareng kuring masih teu gaduh sora nalika nampi telepon, kuring asa-asa sareng nyobian sadayana

  59.   Jboond007 cenahna

    Halo, kuring gaduh masalah anu sami, dina hiji dinten, saatos telepon nganggo earphone nalika kuring digantungkeun kuring ngaleupaskeun headphone, saatos waktos aya anu nyauran kuring sareng iPhone kuring henteu deui ngaluarkeun nada dering, audio éksternal lirén henteu tiasa dianggo, janten nalika aranjeunna nelepon kuring telepon henteu disada.
    Upami kuring nempatkeun headphone tiasa dianggo ok, ipod, jst .. sadayana ok
    Kuring parantos nyobian sadaya solusi anu mungkin ditetélakeun di dieu teu nanaon.
    Dipasang versi 2.0.1 deui
    Nilai disimpen
    Masang sareng mareuman headphone.
    Putus sambungan nalika maén .... TEU BISA 🙁
    Aya ideu deui? Hatur nuhun kana kolaborasi

  60.   rokét petete cenahna

    Halo urang!

    Dina hal kuring anu henteu jalan nyaéta mikropon, nyaéta, éta henteu jalan salami 20 detik mimiti nelepon, saatos waktos ieu sadayana ok.

    Kuring parantos nyobian sadayana, mulangkeun, ngareset dina setélan, nyabut sareng nyimpen headphone, toél tombol vibrator ...
    Kalayan headphone di dinya tiasa dianggo sampurna.

    Ayeuna kuring gaduh 2.0.1 tapi henteu dianggo pikeun kuring ti saprak sateuacanna, kuring ngamutahirkeun pikeun ningali naha éta tiasa ngabéréskeun nanaon sareng nanaon pisan.

    Abdi nekat, punten bantosan !!!

  61.   Luis Jose cenahna

    Kuring ngagaduhan masalah, nyaéta kuring kedah nganggo spéker atanapi bebas tangan, tiasa nelepon kusabab éta henteu kadéngé dina earpiece normal.
    Saha waé anu terang solusi naon waé pikeun ieu.
    Kuring parantos ngabalikeun kana sagala cara sareng teu nanaon

    Abdi ngahargaan bantosan anjeun.

  62.   Jose cenahna

    Abdi gaduh masalah anu sami sareng iPhone kuring sareng kuring nyobian ngalakukeun sagala rupa anu parantos dilakukeun didieu janten sora na mulih, upami aya anu ngagaduhan solusikeun, sebarkeun.

  63.   Luis Jose cenahna

    Kuring angkat ka pusat perbaikan sareng aranjeunna nyarios yén éta téh telepon sélulér anu kedah dirobih, kumaha saur aranjeunna?

  64.   Carlos cenahna

    Persis hal anu sami kajadian ka kuring ... Sareng hal anu paling sedih nyaéta kuring ngan ukur gaduhna salami 2 minggu, sareng kumaha kuring ngagunakeunana pikeun padamelan kumargi dugi ka ngalereskeun éta kuring henteu tiasa nyandak éta sareng di Mac Spanyol aranjeunna henteu malah hoyong ningali éta, aranjeunna ngawartosan kuring ngirim ka Amérika Serikat

  65.   luisyo cenahna

    Halo… Kuring gaduh iPhone dina 2,1 sareng ngagaduhan masalah anu sami sareng sababaraha ... Abdi henteu tiasa nguping telepon liwat speaker iPhone, kuring ngan ukur ngupingkeunana ku spéker éksternal sareng headphone .. teu kedah naon sareng kuring gaduh parantos sadayana .. Punten, upami aya masalahna, punten wartosan kuring: Sumuhun, hatur nuhun

  66.   teu apal cenahna

    Héi sadayana, kuring tiasa méréskeun tapi éta mangrupikeun leyuran anu rada émpiris sabab naon anu kuring lakukeun nyaéta nelepon kuring ti sél anu sanés sareng waler ku headphone teras aktipkeun sareng pareuman speaker sababaraha kali nyambungkeun sareng ngaleupaskeun headphone dugi kadéngéna dina panyatur normal éta sadayana anu kuring lakukeun Mugi sareng ngabantosan anjeun kuring sami-sami nekat anjeun nyobian sareng kabeneran !!!!!!!!

    Surak….

  67.   wilmaster cenahna

    Kuring ngagaduhan masalah sareng iPhone, éta pencét volume maksimum
    Abdi henteu tiasa ngaunduh sareng aya ikon dina layar nalika éta jempé ... Kuring setrés tapi berkat koméntar anjeun
    tapi kuring pulihkeun deui sareng kuring katinggal laraja deui
    Hatur nuhun .

  68.   wilmaster cenahna

    ka anu sanés
    ngaluarkeun kuring tina mamang
    naon artina nanas ???????? ah

  69.   roberto cenahna

    Kuring gaduh masalah anu ngaganggu anu sami sareng sadayana ... Kuring ngamutahirkeun iPhone kuring, kuring nempatkeun lagu sareng gambar di dinya, sareng engké nalika aranjeunna nelepon kuring, kuring henteu nguping naon-naon anu aranjeunna nyarios, tapi aranjeunna ngupingkeun kuring, sareng hiji-hijina cara kuring tiasa ngupingkeun nempatkeun spéker atanapi ku headphone ... Kuring parantos ngahancurkeun deui iphone, éta versi 1.1.4, headphone ogé dipisahkeun sareng sambung sababaraha kali sareng sami sareng tombol anu aya di sisi iphone anu tiasa disimpen dina tiiseun ... tina corduroy, kuring bakal pisan ngahaturkeun nuhun ka jalma anu bakal ngabantosan kuring dina masalah ieu. Punten taroskeun ka kuring upami anjeun ngagaduhan solusina, ieu email abdi jose_canul077@hotmail.com

  70.   Juan666 cenahna

    Kuring béjakeun yén éta kajantenan kuring, sababaraha dinten ka pengker iPhone ngalakukeun anu pang saéna tapi ti hiji waktos dugi ka salajengna speaker éksternal mimiti kadéngé goréng, anu di handap, sebutkeun, kadéngéna jenuh pisan, naha éta kajadian ka batur?

  71.   Ricardotimbal cenahna

    Halo Kami anyar dina ieu sareng ngahargaan pitulung pikeun masalah kuring! Kuring gaduh Iphone 2G sareng ti hiji waktos ka waktos anu sanés nalika nelepon kuring lirén ngupingkeun ngaliwatan earpiece! Tapi jalma sanés ngadangukeun kuring! Ayeuna ... upami anjeun ngupingkeun spéker atanapi nganggo headphone! Sareng Ipod ogé tiasa didangu sacara sampurna! IPhone abdi ngagaduhan Cydia! Kuring parantos nyobian mulangkeun, ngareset, jsb ... tapi teu nanaon!
    Kuring hatur nuhun sateuacanna kanggo bantosan anjeun tiasa masihan ka kuring!

  72.   Juan Carlos cenahna

    Halo sadayana, mudah-mudahan anjeun séhat, kuring ngagaduhan sakedik masalah sareng IPHONE 8Gb kuring, panyaturna didéngékeun langkung sesah tibatan anu sanésna, nyaéta, aya salah sahiji diantarana na sora na alus tapi anu sada na saé pisan, upami aya anu terang solusina punten Abdi ngahargaan éta

  73.   naza cenahna

    saé abdi hoyong terang kumaha sora pikeun iphone nalika aranjeunna nelepon contona naha ipis na heuras? sareng kuring hoyong terang naha bluetooth na saé sareng normal pikeun ngalirkeun poto, lagu sareng sajabana ... punten jawab kuring kuring hoyong terang

  74.   Lewis olivera cenahna

    Héi sadayana, kuring ngagaduhan iPhone 1.1.4 kanggo sababaraha sasih sareng kuring parantos diajar seueur tip dina blog anu sanés. Mimiti, kuring nyaritakeun yén iPhone ngan ukur ngagaduhan hiji spéker sareng anu sanésna nyaéta mikropon ..oseaaa anu sanés stéréo. atra ku headphone disada stereo (nganggo dina bentuk iPod). Kadua: Diajar yén blueTooth ngan ukur dianggo pikeun sambungan Wi-Fi (pikeun internét nirkabel sareng nyambung sareng laptop nganggo iPhone salaku remote control atanapi mouse pikeun Mac dina kasus kuring) sareng henteu ngalirkeun poto atanapi lagu atanapi naon waé moal Éta bakal mangpaat pisan (henteu saé saé tungtungna). sareng katilu: Abdi badé ngaruksak iPhone goréng kuring salami dua dinten ayeuna, kuring ngan ukur nyarios sareng panyatur .... kajantenan kuring kira-kira sabulan satengah ka tukang tapi kuring mikir ku sababaraha keran (entong pegatkeunana) Kuring nyusunna sami sareng Sababaraha mimiti disada awon panyaturna teras lirén hurung disada ngan ukur ku headphone atanapi spéker ... sareng kaopat: nanas nembongan tina iPhone 2.0 saterasna ......…….
    Upami aya anu mendakan jalan pikeun ngalereskeun masalah ieu mangga ... tuliskeun sareng pasihkeun konci pikeun urang anu éra nyarios dina modeu spiker. Salam ti Honduras

  75.   Fernando cenahna

    Kuring ngagaduhan masalah anu sami, kuring ngan ukur tiasa ngupingkeun musik dina iPod tapi teu gaduh nada dering, sora keyboard sareng sora aplikasi.
    Saatos nyobaan pilihan anu béda disebatkeun tanpa naroskeun masalahna, kuring ningali yén aya tombol leutik anu aya di luhur kadali polumeu di sisi kénca iPhone.
    Tombol ieu henteu diteken tapi langkungna ngalih kana layar atanapi ka tukangeun iphone. Mindahkeun tombol ieu sareng masalah sora na direngsekeun (sigana mah kuring mindahkeun éta tanpa sadar).
    Kuring miharep masalah sora na direngsekeun.

  76.   ENRIQUE AYALA cenahna

    KUMAHA KUMAHA SIA? Kuring cicing di Amérika Serikat Telepon abdi di VIRGINIA teras saleresna balikeun deui pilihan telepon tapi anjeun henteu terang kumaha nambihan kuring nyaéta alamat email kuring. ENRIQUEMM180@HOTMAIL.COM BENERNA TELEFON PANGSAÉNA JEUNG KITU SUDAH KITU KALUAR TI KOTAKKU TAPI JEUNG ANJEUN BAGI SALAM PANJANG EL SALVADOR JEJEJEJEJEJE

  77.   CarlosL cenahna

    Abdi henteu tiasa nguping nalika aranjeunna nelepon kuring, tapi nalika kuring nyetél headset, éta tiasa didangu sareng lagu na ogé henteu didangu ... kuring gaduh iphone 2.2

  78.   Álvaro cenahna

    Halo, masalahna mah nyaéta headphone na henteu tiasa dianggo kalayan saé, upami kuring tiasa ngupingkeun musik tapi kuring henteu tiasa ngarobih, nunda jeda sareng anu paling parah nyaéta kuring henteu tiasa némbalan telepon kuring tina headphone (Sisi KETUA DI Sisi katuhu nyaéta tombol push Éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring) Abdi hoyong ngalakukeun ???? iphone abdi 1.1.4

    ciao hatur nuhun

  79.   Fiorella cenahna

    Halo CHIC @ S !! Abdi dina masalah, iPhone kuring unggal-unggal hoyong nganggo éta nampi pilihan "mode pesawat" nalika kuring leres-leres henteu kedah nganggo modeu éta, teras pesen éta némbongan, audio bakal lirén, tapi nganggo headphone upami éta damel, bantosan kuring naon anu kuring tiasa lakukeun.
    Kuring nyobian mulangkeun sareng teu nanaon
    Kuring gaduh vérsi 2.0.1

  80.   gil cenahna

    Pindahkeun saklar tiiseun, di luhur kendali polumeu, éta anu paling jelas, tapi kadang éta kajadian, éta kajantenan kuring, upami sanés éta, balikkeun setélan, atanapi pupus tambalan nada dering

  81.   Lewis olivera cenahna

    GIL Abdi parantos ngalakukeun éta sareng éta henteu dianggo pikeun kuring, kuring ngirimkeun pikeun ngalereskeun sareng aranjeunna ngarobih sirah anu kuring mayar $ 35.00 tungtungna janten kuring tiasa ngajawabna lol

  82.   ana cenahna

    Kuring ngagaduhan masalah sapertos kaseueuran anjeun, sanaos asa, éta panginten kuring niup lelembut ngalangkungan panyaturna sareng saatos sababaraha kali usaha kuring tungtungna tiasa ngupingkeun, anu goréng nyaéta henteu lami pikeun kuring ngaraoskeunana kusabab henteu damel deui, kalayan headphone kuring teu ngagaduhan masalah, tapi pikareueuseun tetep chacharo nyangkut dina ceuli anjeun sadidinten upami anjeun nampi telepon !!!
    Upami aya anu parantos terang pilihan anyar, kuring bakal ngahargaan saeutik email
    anacroc01@yahoo.com.mx

  83.   Jose cenahna

    Halo ka kuring, éta ogé kajantenan kuring, sakumaha anu kajantenan anjeun, hatur nuhun kana koméntar anu tiheula kuring direngsekeun ayeuna sieun ku kuring nyaéta ngadangukeun musik deui sabab éta naon anu kajantenan sateuacanna, saha anu tiasa nyarios ka kuring saatos éta aranjeunna ngalangkungan ieu upami aranjeunna nguping deui Deui sabab leres-leres saatos kajadian anu kajantenan kuring, kuring henteu hoyong ngadangukeun musik deui, punten, upami aya jalma anu kajantenan anjeun, koméntar anjeun bakal saé, hatur nuhun ...

  84.   Luciano cenahna

    Kuring parantos nyobian sadaya rekomendasi sareng sia. IPhone 3G v 2.2.1 angkat tina modeu dering kana modél dering headset iraha waé. Nalika éta henteu tiasa dianggo dina modeu normal, kuring nampi atanapi nelepon liwat spéker. Éta bakal janten kagagalan hardware atanapi sababaraha jinis bug kusabab jailbroken. Abdi capé, aya anu ngagaduhan solusi nyata pikeun masalah anu ngaganggu ieu. Balikkeun sanés, miceun sareng nyimpen headphone atoh henteu saeutik pisan, kuring parantos ngaleupaskeun patch sora anu dipasang, kuring nempatkeun sareng ngaleupaskeun geter, ngabersihan input pin audio sareng teu aya solusi. Pindah kana modeu audio nganggo headphone upami anjeun hoyong sareng teu nyambung. Bantosan, grosso_luciano @ panas… Córdoba Argentina, hatur nuhun pisan

  85.   tapi cenahna

    Halo, punten, tingali naha éta ngajawab masalah ieu pikeun kuring, spéker disada ka kuring, tapi nalika kuring nyambungkeun headphone, éta henteu disada, kuring ngalereskeun diri sareng headphone anu sanés sareng sanés masalahna. Kuring henteu weruh upami éta colokan atanapi kuring henteu terang naha anjeun tiasa ngabantosan nuhun.

  86.   Pablo cenahna

    Luciano kajantenan ka kuring sami sareng anjeun Kuring gaduh iPhone 3G 2.2.1 anu sami Kuring tanpa volume dina speaker fungsi iPod sareng cincinna aya dina headphone ... kuring asa pisan…

  87.   pabloGOR cenahna

    luciano ... éta kajantenan kuring sami sareng anjeun, kuring gaduh iphone 3g 2.2.1 anu sami kuring tanpa volume dina speaker fungsi ipod sareng teleponna disada ... kuring asa pisan ... éta henteu disada nalika aranjeunna ngirimkeun kuring pesen

  88.   javi cenahna

    halo ,, hal anu sarua kajadian ka kuring, kuring parantos nyobian sagala cara ,, abdi gaduh 3g .. Kuring mupus sadayana, gaduh upami ba ,, tapi kuring henteu terang ,, Kuring parantos nyobian arriculares ,, nyabut teras nahan , gancang balikeun deui, jst ,, abdi kedah ngintip deui ,,, pastina éta bakal nalika kuring jakee ,, kumaha kuring tiasa miceun tambalan éta tina riston ,, salam ,, dj_jsm@hotmail.com

  89.   Ricardo cenahna

    Éta parantos kajantenan kuring bari sareng sél kuring teu ngagaduhan jailbreak atanapi parantos dipindahkeun nalika kuring ngaleungitkeun, sareng kuring ngan ukur gaduh solusikeun sakumaha anu kasebut di luhur (pindahkeun tombol d nada nepi ka volume jero, nyandak kaluar sareng nyimpen headphone, mareumanana sareng ngahurungkeun deui) tapi sadayana badé samentawis, tapi kade ulah ningali, ps ai kasalahan manusa sareng panginten aya anu lepat, tapi éta sanés sapertos kitu sareng d ka luhur ngalayanan atanapi pikaresepeun aranjeunna kanggo ninggali. Janten, aranjeunna kedah naroskeun aranjeunna kanggo ngarobihna kusabab éta mangrupikeun kasalahan hardware sareng ngamutahirkeun éta parangkat lunak henteu jalan (jalma miskin parantos muka konci atanapi aranjeunna parantos teu aya jaminan pikeun aranjeunna ngarah sahenteuna bakal dibayar $$$$$$ $$ sareng anu XD)

  90.   Lon cenahna

    Héi sadayana, minggu ayeuna kuring nampi sababaraha iPhone kanggo diropea, diantarana aya dua masalah anu anjeun sebatkeun ku headset sareng mikropon.
    Di antara urang sadayana, kuring ngarepkeun urang tiasa ngarengsekeun masalah duanana, hal anu mimiti kuring naros ka anu ngalaman gagalna headphone nyaéta anjeun nyobian nurunkeun polumeu janten satengah sareng cobian deui tingali naha éta tiasa dianggo ti saprak éta aya mawa kuring Upami éta leres, punten cobian sareng nyerat koméntar anjeun didieu sabab upami kitu kami gaduh dasar pikeun ngamimitian.
    Langkung seueur hal, sadaya iPhone ngan ukur gaduh hiji spéker buzzer sareng éta ngan ukur disada dina stereo ngalangkungan headphone anu ningali payuneun layar, anu di kénca nyaéta spéker sareng anu di katuhueun mikropon, panginten aya anu parantos rusak flex sakumaha anu aranjeunna nyarioskeun tentang headphone tapi kuring parantos nyebatkeun yén éta henteu dipikaresep kusabab éta sanés fléks anu ngagaduhan énggal sapertos dina telepon geser atanapi telepon panutup, ogé kuring parantos nyobian sareng layar anu sanés anu ngagaduhan flex na ogé dina iphone séjén hiji anu gagal sareng jalan sampurna. Jigana masalahna nyaéta parangkat lunak tapi kuring henteu ngajamin éta, kuring bakal neraskeun diajar kasus minggu ieu sareng upami kuring mendakan hal kuring bakal langsung nyarios, ngeunaan mikro, anu anyar parantos sumping dinten ieu sareng kuring ogé bakal nyobian minggu ieu pikeun ngarobihna sareng kuring bakal masihan koméntar tapi kuring pikir éta ogé bakal janten parangkat lunak, kuring ngarepkeun bagian anjeun yén lamun anjeun mendakan hal anu énggal anjeun bakal nyarios didieu, kuring bakal ngucapkeun nuhun anu sami pikeun sadaya koméntar sareng khususna pikeun anu leres-leres damel saprak Kuring ngamangpaatkeun éta pisan sareng pikeun Punten tong hilap nyobian hal volume na. salam kanggo sadayana

  91.   Ivar cenahna

    ombak !!
    Nya, pananya kuring nyaéta kieu: iklan nembongan dina iPhone kuring unggal-unggal kuring muka konci, anu nyatakeun upami kuring hoyong ngaktipkeun modeu pesawat pikeun ngirangan gangguan, anu nyésakeun iPhone kuring tanpa volume ngadangukeun musik tanpa headphone, éta henteu kadéngé sora konci atanapi konci na, hurungna nalika aranjeunna nelepon kuring.
    Upami batur ngagaduhan solusi, éta bakal ngaapresiasi.
    Wasalam

  92.   Pitu cenahna

    Lon, kuring ngalaman masalah henteu tiasa ngadangu teleponna liwat panarima sareng kuring nyobian nelepon sareng nurunkeun sora na dugi ka satengah na KERJA !!! Sateuacan kuring pinuh sareng meureun éta sababna lirén damel ...

    HATUR NUHUN!!

  93.   mémo cenahna

    Kuring ngagaduhan masalah anu sami kuring nyobian sagala anu parantos didugikeun di dieu sareng teu aya hasilna, bahkan henteu malikkeun setelan, masalah kuring direngsekeun dugi ka kuring nyobian nyambungkeun sareng ngaleupaskeun headphone sababaraha kali tapi lalaunan bari nelepon (gerakan lemes) nalika kuring ngalakukeun panyabutan ujug-ujug sareng sisipan alat bantu dengar, éta henteu dianggo pikeun kuring

  94.   Sebastian cenahna

    Solusina nyaéta kieu: Buka Ipod, pasang telepon dina alat vibrator dina tombol. Ayeuna pasang earphone na, bawa kaluar, teras pasang deui deui. Ayeuna angkat tina modeu Geter, sareng cabut kuping, jelas tanpa aya audio anu diputer.

    Éta solusina

    Wasalam

    1.    Tingali cenahna

      Abdi ogé, réréncangan! Kuring tumaros naon anu dilakukeun Sebastian, kuring asa pisan sareng kuring ngaluarkeunana sakitar kasarna, tapi teras kuring ngadamel gerakan hipu heula sareng ati-ati kuring nyandak sareng nempatkeun panarima deui, teras kuring mencét sareng kuring taliti nyandak panarima deui sareng éta parantos beres! Coba eta babaturan kuring !!!

  95.   Juan Manuel cenahna

    Hatur nuhun pisan kana bantosan anjeun. Solusi pikeun kurangna sora nya éta miceun headphone teras pasang deui nepi ka sora na diaktipkeun deui. Kuring ampir ngalaman serangan jantung kusabab sieun .. Nuhun !!!!

  96.   sandro cenahna

    Halo, kuring gaduh iPhone 2G anu dirilis sareng 2.2. Kuring ngagaduhan masalah sareng aplikasi tanpa tiasa ngupingkeun sora ku headphone, éta lancar tapi speaker henteu nyalin sora tina aplikasi ……………… Hayu urang tingali naha aya rerencangan anu tiasa nyarios ka kuring kumaha muka konci éta supados aranjeunna tiasa didangukeun dina panyatur upami anjeun kedah nempatkeun idin anu sanés, milik abdi 0755 tina kaseueuran aplikasi. panyalametkeun panyalamet crrrrrrrrrrrrr ciao.

  97.   sandro cenahna

    Saha anu tiasa ngabantosan kuring ngeunaan masalah kasalahan audio anu salah ngan ukur dina aplikasi sésana pidéo youtube henteu kunanaon….

  98.   Jose cenahna

    IPhone kabogoh kuring disada lemah pisan, kuring nyobian sadayana sareng henteu kadéngéna nalika aranjeunna nyarios sareng anjeun, kuring balikeun deui 3 kali, kuring ngaleupaskeun headphone, kuring dipasang sareng henteu, punten, upami aya anu ngagaduhan solusina, bantosan abdi 🙁 hatur nuhun joserojano@rocketmail.com

  99.   armuxcle cenahna

    Sapertos rerencangan kuring masih teu tiasa méréskeun masalah audio upami aya anu mendakan solusinya, ampun kontribusikeun !!! Kuring nekat pisan !!!

  100.   Ilan cenahna

    Hei Janten iphone maénkeun sora atanapi musik tanpa headphone ogé telepon sélulér normal sareng mp3? ????

  101.   Jose cenahna

    Halo kuring hoyong terang kumaha cara masang cydia sareng installer kana iPhone nuhun

  102.   armuxcle cenahna

    Gampang pisan anjeun ngan ukur kedah ngalakukeun cek jailbreack aya seueur tutorial sareng kaleresan saderhana pisan
    armuxcle@hotmail.com

  103.   jmz cenahna

    Dear iphoneros:

    Abdi 2 dinten tanpa sora ...

    Dinten ayeuna kuring mimiti ngalakukeun sadaya solusi anu aya di dieu sareng anu masihan tanda kahirupan nyaéta nempatkeun spéker nalika anjeun ngajawab telepon.

    Tanpa katerangan anu teu perlu deui solusina nyaéta:

    Di luhur kendali polumeu anjeun gaduh tombol alit, tingali naha éta ngagaduhan titik beureum, upami éta hartosna anjeun nempatkeun dina modeu jempé (TAPI DENGAN HARDWARE!) Cukup geser ka sisi sanésna (dimana titik beureumna henteu aya deui katingali) sareng siap!

  104.   Fabiola cenahna

    Tanggapan ka Octavio:
    Tingali ,, kanyataan yén salah sahiji bos tina iphone henteu tiasa dianggo ,, teu aya hubunganana sareng rusakna ,, naon anu terjadi nyaéta hiji bosin nyaéta pikeun baranahan sora .. sareng anu sanésna berfungsi salaku mikropon .. éta éta sadayana! .. teu kedah hariwang ..

    Punten!!!
    upami aya anu tiasa ngabantosan iphone abdi henteu dianggo bosins! - ..: S
    Kuring parantos ngabalikeun setélan sareng sia!
    ayeuna mah kuring mulangkeun tooooddooooo eusina .. gaduh naon anu kajantenan ..
    Henteu kunanaon .. .. pisan anu kuring resep ,, tapi teras ,, kuring parantos rusak .. haha ​​,, upami anjeun terang naon-naon .. punten bantosan abdi! .. Abdi hatur nuhun salamina ..

    surak ..

  105.   Fabiola cenahna

    aaaah ,, abdi oge henteu terang kumaha nganggo Bluetooth .. aya anu tiasa ngajelaskeun ka kuring? pleeaaaaaaaa ..

    TULUNG!

  106.   armuxcle cenahna

    Tingali dina bluetooth, éta dibatesan, éta ngan ukur nganggo hénpon sareng aksésoris, tapi upami niat anjeun mindahkeun file, anjeun moal tiasa biasa kana ideu na, muhun. salam

  107.   Fabiola cenahna

    Hatur nuhun kana waleran anjeun, Armuxcle

  108.   nekat cenahna

    Kumaha sora na sapertos kitu?
    anjeun tiasa nguping headset anjeun tiasa nguping ku headphone, tapi panyaturna henteu didangu,… naon éta?
    sareng naon patch nada nada na ???

  109.   sandro cenahna

    Pikeun naon anu henteu dianggo dina speaker kaulinan sareng upami headphone nyobian ngaktipkeun speaker konci anu aya di gigireun kontrol sora kedah dina posisi anu diaktipkeun Mugi éta ngan ukur ciao ieu.

  110.   nekat cenahna

    Halo. !!
    panyatur kuring henteu jalan
    Saha anu tiasa nulungan kuring punten !!
    silviuchca@hotmail.com
    Punten !!
    Abdi nekat !! 🙁

  111.   armuxcle cenahna

    Masalahna nyaéta dina jack bébas-tangan, cobian buka ku konektorna, upami éta henteu tiasa dianggo pikeun anjeun, anjeun tiasa muka konci éta sareng anu ipis sapertos klip kertas, tapi ati-ati !! upami henteu nganggo tangan éta sambung .... salam!

  112.   nekat cenahna

    parantos nyobian !!
    Nalika kuring nempatkeun headphone sareng ngahurungkeun polumeu ka handap, éta nyarios ka kuring, "headphone".

    saha anu ngabantosan abdi. !!

  113.   nekat cenahna

    Kuring ngagaduhan masalah anu henteu narik tanduk sareng sering kuring nampi pesen anu nyatakeun "pernyataan ieu sanés pikeun iPhone, anjeun badé nempatkeun modeu pesawat" tapi ku sabab éta pisan, anjeun sering naroskeun ka kuring, lakukeun henteu narik spéker, naon anu kuring tiasa lakukeun?

  114.   armuxcle cenahna

    Fabiola, patarosan anjeun ngeunaan cara ngagunakeun Bluetooth dina iPhone pikeun mindahkeun file parantos dimungkinkeun ku program pikeun firma 3.0 anu disebut ibluhone (éta parantos aya tapi éta henteu jalan tapi ayeuna ku perusahaan ieu éta parantos dimungkinkeun). Abdi parantos nyobian na tiasa dianggo tina 100. Salam!

  115.   turegano cenahna

    Hai, kuring rada kagok, kuring parantos masang versi 3.0 dina iphone, sareng ti saprak éta nalika aranjeunna nelepon kuring, kuring henteu tiasa ngupingkeun sora na, upami ngageter, sadayana tiasa dianggo saé, naon anu kuring tiasa laksanakeun …… .. Kuring nyobian sadaya anu dicarioskeun di dieu sareng teu aya anu henteu jalan. Bantosan pikeun fabor

  116.   Rafael Ortega cenahna

    Abdi gaduh masalah sareng kuring maos seueur koméntar ngeunaan jalma ieu..seme kedo hapé dina modeu jempé henteu ngadangu naon-naon anu kirang telepon sareng kuring nyobian nempatkeun sareng ngaleupaskeun headphone upami éta tapi teu nanaon pisan. kanggo méréskeun ieu hatur nuhun sadayana….

  117.   jonmorera cenahna

    Kuring ngajawab masalah audio ku cara ieu, cukup toél tombol anu aya diluhureun anu masihan volume anu aya di sisi kénca iphone, hehehe tombol éta ngahakan kuring, kuring terang naon éta pikeun tapi kumaha waé éta dinonaktipkeun teras nalika aranjeunna nelepon kuring iphone éta henteu masihan audio hehehe kuring ngarepkeun éta ngabantosan anjeun, ngalereskeun éta masalah anu sami dina sababaraha

  118.   kyra cenahna

    Halo! Naon anu kajantenan ka kuring anu seuseueurna ... Kuring parantos nyobian sadayana anu anjeun carioskeun, mulangkeun, miceun sareng pasang jack ... tapi teu nanaon ... kuring henteu tiasa nampi éta nalika aranjeunna nelepon kuring pikeun ngupingkeun jalma sanés (upami éta sanés nganggo hands-free atanapi spéker) abdi tng versi 3.0. Sareng kuring henteu terang ngeunaan rington ngeunaan sora, janten kuring pikir panginten dina kasus milik kuring sanés éta. tapi nalika malikkeun tp jalanna…. ? ¿? ¿? naon anu tiasa abdi lakukeun ??? pq lot ng 3 dinten na kuring ngan ukur ngalaman masalah !!
    Hayu urang tingali naha aya anu masihan kuring solusi!

  119.   malaikat cenahna

    Pikeun aranjeunna anu ngarep pisan terang yén kuring ieu asa. Hiji dinten saatos sababaraha minggu ngupingkeun telepon ku pengeras suara, kuring liren nempatkeun headphone asup sareng kaluar tina liang, sababaraha kali, gancang pisan, sok sanaos henteu teras-terasan dilebetna, ujug-ujug, telepon dihurungkeun deui. Sapertos biasa …

    Kuring miharep éta ngabantosan anjeun ...

  120.   Michell cenahna

    halo ... masalahna kuring nyaéta kuring henteu terang kumaha miceun sora nalika badé muka konci éta, naha anjeun tiasa ngabantosan kuring, jantenkeun kuring resep sareng pasang dina geter

  121.   Eduardo cenahna

    Dina cara nu sami kuring asa pisan kusabab iPhone kuring henteu sembuh nalika aranjeunna nyauran kuring, kuring ngan ukur nguping hurung nalika ngagaduhan headphone.

    Masalahna nyaéta kuring parantos ngaktipkeun tombol bisu, tombol di sisi kénca. tina iphone, robih tina posisi sareng voila.

    Wasalam

  122.   Turegano44 cenahna

    Halo babaturan, saatos dua bulan aya masalah sora dina iphone kuring, solusina nyaéta sadaya kontak kuring ngagaduhan sora khusus, anu kuring nyalira ngadamel. Nalika kuring nampi telepon éksternal (tina nomer anu teu dikenal) iphone disada pisan sareng jelas. Kuring ngalaman masalah nalika angkat tina vérsi 2.1 dugi ka 3.0, janten sora-sora ieu tetep muncul dina sélulér sanaos sanésna leres-leres aya.

    Kuring ngalih kana sora aslina sareng masihan ka kontak kuring teras kuring ngatasi masalah sora. Nuhun ka baraya sadayana

  123.   Efrain cenahna

    Pikeun michell Saluyukeun-> sora-> konci

    😉

  124.   ivan eduartdo cenahna

    Punten bantosan abdi, tingali, kuring gaduh masalah anu ujug-ujug tanduk ceuli lirén damel nalika kuring nelepon, sora anu kuring nelepon teu disada sareng nalika aranjeunna ngajawab aranjeunna ngupingkeun kuring tapi kuring henteu nyobian naon anu aranjeunna nyarios. di luhur sadayana tapi kuring henteu terang naon-naon pikeun kuring sareng kuring gaduhna jailbroken tapi harita kuring henteu ngalakukeun nanaon pikeun lirénkeun damel sapertos kitu, kuring panginten panginten éta kusabab anjeunna ngesang dimana panyaturna sareng anu parantos direcah tapi teu tiasa sabab saleresna kuring teu acan ngangkir éta tanpa aya pelindung dugi ka dihapus, bantosan meeeeeeeeee e-mail
    tal-ivan-sp@hotmail.com

  125.   pepo cenahna

    ka sadayana bajingan anu teu tiasa ngupingkeun naon-naon …………
    sareng aranjeunna henteu terang kunaon si bibi teu tiasa nguping naon-naon jawaban na ... ..
    bajingan ngaco iPhone na ku cara paling bodo - aranjeunna nyandak headphone ujug-ujug sareng di jero liang éta nyangkut sareng éta sababna aranjeunna henteu tiasa nguping nanaon sabab saolah-olah headphone na disambungkeun ogé cobian lebetkeun jarum sareng cobi pindahkeun lancar pisan maka anjeun bakal ningali hasilna kuring gaduh 2 iphone anu direngsekeun ku cara salam ieu mugia tiasa ngalayanan anjeun ...

  126.   Cesar Sanz cenahna

    Nyaan pikir éta aya hubunganana sareng input tanpa tangan ..
    IPhone abdi masih henteu jalan, kuring bakal nyobian mukakeunana sareng ningali naon anu kajantenan ..

  127.   jordi cenahna

    Nya, kuring parantos maca sadaya koméntar sareng akhirna kuring parantos ngébréhkeunana ku niupan konektor Iphone saolah-olah balon sareng sieun direngsekeun.

    Pikeun freak kaluar !!!
    kabaruntugan

  128.   terry cenahna

    Cobian SADAYANA JEUNG TIASA, JEUNG DIPOMBA JEUNG BALONI JEUNG MANÉHNA ANJEUNG BITCH. HATUR NUHUN JORDI

  129.   galing cenahna

    solusi anu pangsaéna nyaéta ngarobih lentur

  130.   RAFAEL cenahna

    Janten kajadian éta 3G kuring lirén janten sora nalika aranjeunna nelepon kuring, éta ngan ukur Geter nalika fungsi éta aktip. SOLUSINA LEUWIH JEUNG Sederhana (Éta ngeunaan Reset). DI Luhureun Dua Kancing Tombol Anu Ditetep Di Sisi Kénca Aya Tombol Anu, Upami Dipindahkeun, Titik Beureum Muncul. Ukur balikkeun tombol éta ka nagara normal (tong ningali titik beureum) JEUNG SADAYANA MASALAH BÉRÉSA.

    Muga-muga ieu gunana pikeun saha waé sanaos sigana solusyun teuing teu polos tapi éta digawé pikeun kuring

  131.   Jonathan cenahna

    NAON NU JADI HP !! Abdi nyobian sadayana sareng jalanna nya éta kang JORDI…. NGABANGKEUN JEUNG GEUS AWAL MULAI ..... HATUR NUHUN!!

  132.   Rodrigo cenahna

    Halo, kuring masang sababaraha aplikasi tapi sora teleponna henteu tiasa dianggo pikeun kuring! Sababaraha kaulinan tiasa dianggo tapi henteu sadayana, naon anu anjeun lakukeun?

    hatur nuhun

  133.   Sergio cenahna

    nuhun, hatur nuhun éta tombol alit di luhur kontrol volume ...

  134.   Omar cenahna

    HEULAN SADAYANA SAYA IPHONE 3G DENGAN VERSI 3.1.2 Tiba-tiba Para Panyatur Ngeureunkeun Gawe sareng Kuring parantos Laksanakeun Sagala rupa anu di luhur sareng henteu, kuring asa-asa.. anu kedah dilakukeun ..

  135.   Rene cenahna

    Kumaha kuring ngadamel iphone kuring mengenali bluethoot, kuring nempatkeun dina panyari sareng didinya tetep milari alat, éta henteu ngadeteksi na, kumaha kuring tiasa ngalakukeun batur tiasa ngabantosan abdi, hatur nuhun

  136.   kenny collado cenahna

    Kuring parantos bosen ku iPhone 2g ieu aranjeunna saé pisan tapi nalika bangsat aranjeunna henteu capé, bantosan kuring éta sami sareng sora Kuring parantos nyobian sadayana

  137.   armuxcle cenahna

    Kenny: masalah sora dina l 2g gampang direngsekeun, éta lumangsung sababaraha waktos sareng masalah dugi ka kuring mutuskeun ngarobih audio flex, éta saderhana pisan sareng ngan ukur hargana anjeun 20 dolar éta mirah sareng anjeun ngaleungitkeun masalah éta di luhur, salam!

  138.   lea cenahna

    alus pisan kuring pulihkeun deui sareng sora na balik =)
    Abdi masih teu tiasa nyambung kana youtube = (bantosan !!!

  139.   susef cenahna

    Kuring pulihkeun deui tapi sora na henteu balik deui ..... :(

    IPhone kuring henteu nampi pidéo pikeun iTunes. Naon anu kuring lakukeun? tapi diunduh ku mxtube enya.

  140.   Mojang cenahna

    Halo, kuring nyebatkeun masalah kuring, mugia aya anu tiasa nulungan kuring.
    Abdi gaduh iPhone 2g ti 8g. Kalayan Firmware 3.1.3, sadayana jalan sampurna. Patarosanna nyaéta ngamuat musik, nalika diréproduksi ku panyatur, éta sora na saé, méwah. Ayeuna nalika kuring masang headphone. Kadengena BESAR, sapertos saluran TEU jalan, sora-sora kadéngé SANGGAR BELAKANG, sareng sora na sapertos lagu na skating, sapertos nalika ngobrol sareng batur ngalangkungan Skype anu gaduh sambungan anu goréng, éta mangrupikeun sora anu khusus. pasti bakal terang naon anu kuring hartosna. Kuring parantos nyobian sababaraha headphone, sareng hal anu sami kajadian ka kuring. Dina sababaraha kasus, ku headphone anu saé, soantenna ningkat pisan, tapi masalahna tetep, SORA katinggaleun pisan, ampir teu katingali, sareng éta luncuran lagu. Naon anu tiasa janten? aya anu terang kumaha ngalereskeunana? Hatur nuhun pisan.

  141.   k1sk3yan0 cenahna

    Mos. Milarian swab, teukteukan sirah, pasang ke keda dina alkohol teras angkat ka tempat anjeun nyolok headphone sareng ngabersihkeun upami panyaturna disada low, milari jarum sareng puya paar sakapeung dina panyatur alat, sanés mikropon, jaman. Ayeuna kuring hoyong anjeun ngabantosan kuring kuring parantos mendakan dua iPhone kuring sareng ayeuna henteu aya anu nguping nalika aranjeunna nyarios ka kuring ngalangkungan speaker iPhone sanés earphone tapi spéker alat kuring ngarepkeun aranjeunna ngabantosan kuring ampir sataun sareng ieu sareng nalika kuring ngaungkap éta kuring kaleungitan jaminan ngabantosan kuring

  142.   Yolanda cenahna

    Abdi hoyong miceun sora tina kontak sahingga nalika jalma éta nelepon kuring henteu nada atanapi geter ... naha aya anu terang yén éta tiasa dilakukeun ??? '
    hatur nuhun

  143.   Mojang cenahna

    k1sk3yan0, anjeun JUARA !!! Hehe, kuring parantos ngalaksanakeun paréntah anjeun, sareng ayeuna lumayan PERFECT pikeun kuring. Hatur nuhun pisan, hanjakalna anjeun bakal perhatoskeun, kuring henteu terang pisan ngeunaan Iphone, janten kuring henteu tiasa ngabantosan anjeun dina pamundut anjeun. Abdi badé diajar sareng kuring badé nyobian ngabantosan batur. Hatur nuhun deui.

  144.   Jose cenahna

    Kuring ngagaduhan masalah sora Mugi anjeun tiasa ngabantosan kuring bakal ngahargaan pisan.
    Kontrol polumeu konci iPhone 3G 3.1.2 kuring anu dileupaskeun, henteu upami kuring nyobian mindahkeun ka kénca, éta balik deui ka maksimal sareng kuring henteu ngagaduhan wates polumeu upami kuring mareuman sareng ngahurungkeun deui, éta jalan tapi énjingna sami: S

  145.   sina cenahna

    Halo babaturan, kumaha kabarna? Tingali, kuring ngagaduhan masalah unggal waktos aranjeunna ngobrol sareng kuring dina iPhone, éta ngan ukur ngageter, nada dering henteu lebet atanapi nanaon, kuring parantos ngadangukeun sora sareng milih nada dering tapi teu aya unggal-unggal anjeunna nyarios pikeun kuring, éta ngan ukur ngageter tur kuring miceun mode vibrator sareng teu aya nyalira. Éta katingali yén aranjeunna nyarios sareng kuring tapi kuring henteu nguping nanaon, kuring nyobian nyabut headphone sareng ngareureuhkeun lagu tapi teu nanaon, kuring henteu ngagaduhan aplikasi sora dipasang sareng anu leres kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun

  146.   Ronald avendano cenahna

    Pasti, masalah kuring direngsekeun ku nyoplokkeun, mindahkeun sareng muterkeun earplug teras soantenna sumping deui, mudah-mudahan aranjeunna méréskeun kalepatan ieu anu teu raoseun, hatur nuhun kuring ngungkulan hanjelu kuring, panginten kuring kedah nganggo headphone atanapi nyandak éta pikeun ngalereskeun, sumbangan anu saé, Nuhun deui.

  147.   Monica cenahna

    Nuhun, abdi ti Argentina, kuring bakal gélo, kusabab kuring terang sadayana masalah ieu kusabab éta parantos kajantenan kuring sababaraha kali sareng kuring nyobian deui sareng nanda, saatos kuring henteu terang sabaraha jutaan kali kuring tiasa ngatasi éta .

    hatur nuhun

  148.   karén vega cenahna

    TULUNG!!!!!!! Jalma anu ngajawab ieu pikeun kuring bakal janten jenius. Masalah kuring nyaéta nalika kuring nyambungkeun headphone kana iPhone kuring, spékerna kadéngé, tapi nalika kuring nyambungkeun headphone, henteu aya anu kadéngé, sadayana leres dina telepon, tombol jalan sampurna sareng sadaya layar…. Upami éta ngabantosan aranjeunna ngarobih lentong (atanapi kuring henteu terang naon anu disebatna) dimana volume, vibrator sareng tombol on / off iphone sanésna, hatur nuhun sareng bantosan !!

  149.   gerardo cenahna

    Nya, kuring parantos maca sareng nyobian sadayana sareng nanaon.
    Nalika kuring hoyong ngarobih lagu tina headphone saolah-olah éta henteu aya, sareng nalika kuring nampi telepon kuring henteu tiasa ngajawab sareng aranjeunna, kuring ngarobahna sareng éta tetep sami, sareng sapertos anu tos disebatkeun di luhur, lirik sareng lagu na lambat, éta 2g 3.1.2 enya Batur ngagaduhan solusi, kuring parantos mulangkeunana, kuring parantos ngabersihkeun ku alkohol, kuring parantos ngalaksanakeun sagala rupa anu aranjeunna usulkeun sareng teu nanaon, nyaéta upami kuring nempatkeun kana dasar sareng éta sora sampurna.
    Hatur nuhun.

  150.   Manuela rodriguez devia cenahna

    Kuring gaduh telepon i sareng sadaya anu kuring hoyongkeun nyaéta ngupingkeun musik tapi sora na low teuing
    Abdi kedah nempatkeun kana ceuli supados tiasa nguping
    punten aya anu nyerat kuring di dieu
    🙂

  151.   Mojang cenahna

    Pikeun Manuela rodriguez devia.
    Kuring béjakeun yén kuring ngalaman masalah anu sami. Solusi anu kuring mendakan sareng éta dianggo pikeun kuring nyaéta. Kalayan pin angkat muka liang dina spéker, kumargi saatos plastik, lawon sumping, sareng pori-pori anu saé pisan, sareng éta ditutup. Saatos ngalakukeun éta, éta kadéngé saé pisan, tapi kusabab kuring teu tenang, kuring miceun tutup hideung ti handap, éta gampang kaluar kalayan tekanan, sareng kuring ngalakukeun beberesih anu jero kana lawon anu anjeun namatkeun di luhur, anu ngagaduhan seueur bumi anu Abdi tiasa ngicalna salaku plot. Sakali ieu réngsé, sora na SUPER GOOD. Kuring miharep kuring parantos ngabantosan. Upami anjeun ngalaksanakeunana ku pin, ati-ati pisan, tong lebet jero teuing. KASUKSESAN.

  152.   Myriam cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring tapi kuring henteu terang kumaha headphone na ditunda. Kalayan beo tiasa dianggo saé tapi nalika dipegatkeun tina beo éta henteu disada. Naon anu abdi lakukeun?

  153.   Myriam cenahna

    Éta tetep dina modeu nyalira sepanjang waktos. Punten naon anu kuring lakukeun ????

  154.   Myriam cenahna

    Hatur nuhun pisan kana koméntar JMC parantos hasil !!!!!!!!!!!!!!!!!

  155.   Michael cenahna

    halo upami aya anu tiasa ngabantosan iphone kuring henteu ngaluarkeun sora waé nalika aranjeunna nyauran kuring atanapi nempatkeun headphone
    sareng unggal waktos kuring nampi pesen aksésori ieu henteu sayogi pikeun iphone

  156.   Joaquín cenahna

    sababaraha kali éta kajantenan nalika anjeun ngaunduh aplikasi contona MSN ... éta ngahasilkeun konflik kusabab telepon anjeun kaluar tina sistem.. anjeun kedah ngalakukeun sadayana deui

  157.   Nasaret cenahna

    TULUNG!!!! Abdi gaduh masalah sareng iphone 3g abdi ,,, sateuacan speaker internal disada saé pisan tapi éta parantos didangu sababaraha dinten tapi rendah pisan ,,,, ampir teu aya anu kadéngé ,,, aya anu terang sabab sareng solusi pikeun masalah ieu ??? xfa ngadesek kuring ngabantosan abdi ulah ngantep kuring sangsara langkung xD

  158.   Camilo cenahna

    Halo, kuring gaduh iPhone 3g sareng parantos kakuping sora, atanapi ku headphone, teleponna ngan ukur ngageter sanaos sora na lengkep, kuring parantos malikkeun nilai aslina sareng teu aya anu tetep sami, nalika kuring tinggalkeunana pikeun lila sareng telepon asup, éta disada sakali teras teleponna diblokir pisan, kuring parantos mariksa sadaya sétra sareng teu aya anu saé sareng kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun deui,

  159.   David cenahna

    Michael hal anu sarua kajadian ka kuring! Kuring henteu terang kunaon, kuring parantos malikkeun sareng sia! Kuring henteu tiasa nurunkeun atanapi ningkatkeun polumeu, soantenna ngan ukur ngaleungit, kuring nampi pesen unggal 2 ku 3 yén aksésori henteu cocog sareng iPhone, yén aya gangguan atanapi kuring henteu terang naon éta. Kalayan helm sadayana sampurna, tapi sakali kuring miceun, sora na ngaleungit! Mudah-mudahan aya anu terang solusina = (

  160.   sapeupeuting cenahna

    Abdi gaduh model iphone 2g A1203, mimitina kuring nyobian nyambung sareng ngaleupaskeun headphone sareng éta henteu jalan, panginten anu bagéan na parantos rusak Abdi ngagaleuh sareng ngarobih na ogé TAPI kuring mendakan solusi anu sasarengan, henteu kéngingkeun IPHONE JEUNG JACK Pikeun HEADPHONES GEUS SALAT PLASTIK DINA Hareupeun tempat liang pikeun HEADPHONES GEUS DUA LEMBAR anu NGAGUNAKEUN KONTAK ON / OFF, SABAB KITU KONEKTIF HEADPHONES KONTAK INI DIBUKA, JEUNG HEADPHONES KUDU DIBUKA TAPI TEU JADI) PROGRAMMIN INTERNAL IPHONE), Anu Kuring Laksanakeun Pikeun Ngasingkeun KONTAK INI, SIA NANGTUNGKEUN KATUTUAN KACAPI JEUNG KUDU KUDU, JEUNG KITU LAYAKAN SAGALA INSULATOR, JADI JADI IPHONE SADAYANA GAMPANG normal, jelas. Abdi teu tiasa nyambung HEADPHONES sabab teu jalan,
    Tapi telepon abdi tiasa normal, kuring tiasa nampi panggilan, sareng kanggo musik sareng tangan BLUETOTH GRATIS, ieu tiasa ngalayanan anjeun dugi ka jalma anu terang perkawis program IPhone tiasa ngabuktoskeun hubungan Jack, sareng urang tiasa ngaleungitkeun pamayaran anu lengkep. Muga-muga éta bakal ngalayanan anjeun

  161.   ansabere cenahna

    Abdi gaduh masalah sareng tombol polumeu luar iphone. Aranjeunna pasti rusak sareng aranjeunna nurunkeun diri nalika aranjeunna hoyong sareng kuring ngan ukur tiasa nguping naon anu aranjeunna carioskeun upami kuring nempatkeun kana modeu speakerphone. Naha aya program anu ngabolaykeun aranjeunna sareng anu ngamungkinkeun kontrol ti layar nyalira?
    hatur nuhun

  162.   Daniel cenahna

    Halo, iphone tetep nyangkut dina modeu headphone tanpa nyambungkeun, kuring parantos ngaganti konektor anu nyandak kabel flex sareng kuring masih ngagaduhan masalah anu sami, nalika aksés kana setting-sound-ringtone, kuring tiasa ngupingkeun nada na sacara sampurna, sanaos Kuring naekeun polumeu di belah kénca luhur dina jandéla ngan ukur némbongan "Lonceng", nalika sateuacanna tanpa headphone anu nyambung dina jandela éta nempatkeun "bel (headphone)", kaleresan nyaéta nalika kuring ngaksés aplikasi naon waé éta balik deui ka " bel (headphone) ", aya saran, hatur nuhun

  163.   Robert David cenahna

    Kuring gaduh iPhone 3G sareng kuring gaduh masalah anu sami sareng anjeun sadayana tina naon anu kuring tingali, iPhone dina kaayaan normal dipercaya gaduh headphone na nyambung sareng nalika aranjeunna nyauran kuring kuring henteu ngupingkeun sora upami kuring masang headphone kuring parantos tiasa nguping atanapi upami kuring nempatkeun hands-free ogé tapi henteu nganggo spéker anu normal.
    Teu sangka éta bakal janten kagagalan sirkuit kusabab éta parantos lami tapi kuring henteu nempatkeun sirkuit énggal pikeun € 30 sareng éta balik deui kana kagagalan anu sami janten kuring duka sareng nyauran jasa téknis Apple sareng aranjeunna ngawartosan yén kuring bakal ngagaduhan pikeun ngarobih sirkuit sareng éta Éta biaya € 210 pagar rahmat ngajantenkeun kuring nalika kuring ngarobahna pikeun € 30 tangtosna kuring nempatkeun nyalira. Sareng saatos ngabahas hal ieu sareng aranjeunna aranjeunna ngeureunkeun kuring murag siga anu kagagalan parangkat lunak, nyaéta, ngadagoan aranjeunna pikeun ngabenerkeun kagagalan atanapi pikeun mobilisasi sareng protés supados aranjeunna henteu ngagoda urang sabab sahenteuna kuring henteu badé mésér anu sanés nalika perangkatna mah tiasa dianggo .. iphone 3G

  164.   Rubi cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring, kuring nempatkeun headphone teras spékerna henteu tiasa didangu, sareng uji coba, uji coba, kuring mareumanana sareng tiasa pikeun kuring.

  165.   Miguel cenahna

    Rubi kajadian kuring sami sareng anjeun sareng kuring parantos ngalakukeun hal anu sami sareng masalahna henteu direngsekeun. IPhone 4 parantos lumangsung sababaraha dinten ayeuna sareng sora na teras-terasan sareng upami kaayaan sapertos kieu kuring bakal nyandak ka Apple pikeun nyaritakeun naon sih anu salah sareng éta

  166.   fonky65 cenahna

    Héi sadayana, kuring ngagaduhan masalah anu sami sareng iPod touch 2G kuring anu kuring ngaganti headphone pabrik pikeun anu gaduh kontrol terpadu. Éta pisan kumaha anjeun nyarioskeun ka anjeun anu ngagaduhan masalah anu sami, headphone tetep nalika teu gaduh, kaput spéker éksternal sareng remot kontrol henteu tiasa dianggo, seuri ngagorowok. Janten kuring henteu tiasa nganggo iPod nganggo Skipe, atanapi henteu nganggo perékam sora, langkung-langkung sareng pamuter musik. Kuring parantos nyobian sagala anu dicarioskeun di luar sana, tapi henteu ogé bapak, kuring miharep aya solusina kusabab mayar alat anu hargana sakedik langkung ti 1 taun ka pengker (éta parantos teu aya garansi) € 279 sanés lirén damel ogé So.

    Salam kanggo sadayana.

  167.   Sofia cenahna

    Halo! Abdi gaduh iphone 4 sareng kuring henteu nguping naon-naon dina telepon kuring !! parantos nyobian ningkatkeun volume nalika nelepon sareng sia !! Kuring ngadangukeun super lemes, aya tombol anu kuring henteu terang ???

  168.   Chuy cenahna

    Sofia, kuring gaduh masalah anu sami sareng anjeun, naha anjeun mendakan solusina?

  169.   David Iñiguez cenahna

    Halo sadayana, tapi tiasa anjeun ngabantosan abdi, kuring ngagaduhan iphone sareng anu kajadian éta nyaéta henteu aya sora telepon atanapi alarm anu kadéngé, atanapi nalika anjeun ngarobih poto, hiji-hijina hal anu kadéngé nyaéta nalika anjeun mencét angka nalika nelepon, naon anu kuring tiasa lakukeun. Kuring parantos parios sadayana propil polumeu sareng teu aya anu kaluar

  170.   fonky65 cenahna

    Halo sadayana deui, kuring satengah ngalereskeun masalah nganggo headphone gratis, éta parantos tiasa dianggo, Tapi teu aya nanaon ti spéker éksternal, kumaha mungkin alat anu mahal sapertos kitu seueur masalah sareng sababaraha solusi?. Coba pikeun ngabersihan liang anu sami sareng sababaraha alkohol sareng iteuk anu langkung ipis tibatan anu biasa pikeun Ceuli, anu henteu cocog. Janten, tiasa ngagunakeun éta kalayan sagala ciri na direngsekeun pikeun kuring.

    Surak pendamping, deui dina sela.

  171.   Rubi cenahna

    Halo deui !! , IPhone abdi 3g sareng éta henteu kajantenan deui sabab kuring parantos tuang kalayan sieun sareng mareuman ipod sateuacan nyandak headphone, tapi éta upami kuring nguping seueur masalah sareng iphone 4g, sareng di dieu kuring ogé ningali éta sareng kuring henteu terang naon anu ngawartosan anjeun kusabab kuring anggap yén perangkat kerasna bakal ditingkatkeun, sanaos sigana henteu siga kitu, kuring pikir anu pangsaéna nyaéta aranjeunna angkat ka Apple sareng keluhanna sareng ngalereskeunana sabab éta badé kaluar pisan. da kuring nguping.

  172.   lalo cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring, kuring gaduh iPhone 4 sareng bosins henteu didangu, atanapi timpra atanapi naon waé, ngan ukur sora anu tiasa dianggo nyaéta headphone, aranjeunna terang kumaha carana jalan.
    Wasalam

  173.   Paulette cenahna

    Halo, hal anu sami kajadian ka kuring nembé pisan aranjeunna masihan kuring iphone 3g sareng musikna tiasa didangu kalayan sampurna tanpa headphone ayeuna bahkan henteu didangu waé upami kuring nyambungkeun kana bocionas atanapi earphonesss janten nada na disada sareng kuring henteu gaduh dina tiiseun éta kuring bisa ngalakukeun

  174.   Tc cenahna

    Telepon abdi henteu ngaluarkeun audio, ngan ukur nada dering telepon, dina waktos anu sareng pesen nembongan
    (PERANGKAT TEU dirancang pikeun digawe sareng tempat IPHONE dina modeu pesawat udara), dinten pesen ieu henteu katingalina jalan normal

  175.   Javier cenahna

    Halo, dinten anu saé, kuring gaduh masalah sareng iphone 3g kuring, tétéla kuring ngungkabkeun pikeun ngabersihkeun layar, tapi nalika kuring nyambungkeun deui, éta henteu kadéngé sareng alat vibrator henteu jalan. batur terang naon anu bakal gagal kuring. salam sareng kuring ngahargaan bantosan anjeun sateuacana.

  176.   Diego cenahna

    Hei Halo. Kuring gaduh iPhone 3GS sareng masalah anu kuring alami nyaéta nalika aranjeunna nelepon kuring, kuring ngupingkeun jalma éta tapi anjeunna henteu ngupingkeun kuring, nalika kuring nempatkeun komandan sora éta henteu ngalakukeun nanaon nalika mesen ku sora kuring, tapi nalika kuring nempatkeun hands-free sareng nganggo sora kuring leres. Aranjeunna nelepon kuring sareng upami aranjeunna ngupingkeun kuring tapi aranjeunna bébas. Naha aya anu ngabantosan kuring pikeun terang kumaha ngalereskeun ieu? Abdi nekat atos uu

  177.   MaaNNiii cenahna

    IPhone mah teu aya sora tapi nganggo headphone upami harita kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun, ujug-ujug kuring ningali halaman ieu sareng nyobian ngalakukeun naon anu dicarioskeun di awal:
    Nyoplokkeun sareng nyelapkeun earphone sababaraha kali sabab iPhone "tetep dina modeu earphone."
    Sareng siap gaduh dinten anu saé.

  178.   SERGIO GONZALEZ cenahna

    Abdi ngagaduhan masalah sora anu sami.
    Kuring tiasa ngarengsekeunana ku cara masihan konci bisu sareng + polumeu.
    Sigana mah éta saeutik kabeneran tapi éta hasil pikeun kuring
    Kalayan tombol + diteken, pindahkeun konci bisu

  179.   Andrés cenahna

    Berita na sigana pikaresepeun pisan pikeun kuring kumargi kuring ngagaduhan masalah anu sami, tapi sigana henteu kapake sareng runtah waktu anu aranjeunna henteu nyayogikeun solusi.

  180.   Lucas cenahna

    Halo, iPhone kuring tetep dina modeu jempé sepanjang waktos nalika tombol geter / sora kuring dinonaktipkeun sakedap kuring ngaktipkeunana, sora na diaktipkeun sakitar 3 detik teras janten jempé deui, éta ngan ukur jempé sareng kuring henteu ' t terang naon anu kedah dilakukeun

  181.   Oliver cenahna

    Halo, sabab sagala anu kuring ngagaduhan masalah sora tapi milikna aranjeunna nelepon kuring tapi nalika kuring nyobian nyauran éta tetep diblokir, naha aya anu tiasa ngabantosan kuring?

  182.   anna cenahna

    Halo sadayana, kuring rada nekat, kuring gaduh iPhone 4 sareng mimitina nalika kuring nelepon batur kuring nguping anjeunna kalayan sampurna, tapi ujug-ujug hiji dinten aranjeunna nelepon kuring sareng kuring henteu nguping anu nelepon kuring, tapi anu sanésna henteu nguping kuring. Kusabab kuring nelepon sareng hal anu sami kajadian, jalma sanés nguping kuring langkung parah, kuring henteu nguping nanaon. Di sisi anu sanésna, upami kuring nempatkeun spéker kuring tiasa ngadangu jalmi anu sanés, tapi upami kuring miceun, kuring henteu tiasa. Kuring parantos mastikeun yén sora na henteu kunanaon, tapi éta henteu yén éta masalah.
    Abdi henteu acan némpél salah sahiji setélan iphone, sareng kuring ngan ukur saminggu.
    Upami aya anu tiasa ngalirkeun sareng tiasa ngabantosan kuring ... Hatur nuhun!

  183.   ceremé cenahna

    Ana sareng anu sanés. Persis hal anu sami kajadian ka kuring; Hiji dinten kuring liren nguping anu nyarios sareng kuring sareng bahkan nada dering ngalangkungan earpiece, kuring pikir éta masalah fisik alat 4g sareng kuring badé angkat ka layanan jaminan, tapi janten dinten Minggu, kuring teu ngagaduhan pilihan tapi milarian kasus anu sami sareng abdi (parah teuing ...); Kuring mendakan yén masalah ieu biasa sareng aranjeunna direngsekeun ku cara nempatkeun sareng ngaluarkeun alat bantu dengar kirang langkung 10 kali (pikeun ngabersihkeun sareng nyarioskeun sistem celaka "hé, teu aya alat bantu dengar"). Anjeun panginten henteu percanten ka kuring, tapi kuring sumping ngupingkeun sora ku earpiece sareng kuring bahkan tiasa nelepon telepon sareng nguping nyalira nyaritakeun hal éta. Meureun éta bakal dianggo pikeun anjeun, meureun henteu; Kuring henteu percanten, tapi éta hasil pikeun kuring ... meureun pikeun anjeun, anjeun moal kaleungitan nanaon….

  184.   Joshua cenahna

    Salam sadayana, anjeun terang, kuring parantos maca seueur koméntar anu ngagaduhan masalah anu sami sareng AUDIO HEADPHONES NU NGADANGKEUN HEADPHEUN MODE YANG SANGGUNG GAMPANG SANGKA TÉH TÉNGKEU NGARTI ANU TAPI TEU LAKU, AKAN JADI IPRUIN LEUWIH LEUWIH! Saé waé kuring ngan ukur anu Kuring lakukeun sareng saderhana TANPA K APLIKASI KUMAHA GAMPANG ATAWA KECAP ATAU BERSIH.
    Kuring ngan ukur nempatkeun HEADPHONES Sambungkeun SATAPI KA PUNGGUNG Kuring NINGGALKEUN HEADPHONES KA IPhone kuring sareng maot anjeunna dina cingcin sareng ngarobih kuring nelepon kuring teras nyambungkeun éta ka tukangeun headphone sareng kuring balik ka parobihan anu sami. NGABANGKIT JEUNG JEUNG SIAP jalanna Teu aya anu sanés anu kuring ngarepkeun bakal ngabdi ka anjeun sareng anjeun ngagaduhan hasil anu saé. AUNQ ka kuring upami hasilna sareng saderhana. OKÉ
    BYE ALLAH BERKASIH KA Anjeun!.
    Abdi SALVADOREÑO OKÉ

  185.   FACARAN cenahna

    Kuring ngajawab masalah ku cara anu anéh pisan, tapi kuring ngumbar sagala masalah, kuring nyobian sagala anu aranjeunna pasang dina koméntar sateuacana sareng henteu aya anu ngabantosan kuring, janten kuring nyerah sareng mimiti maénkeun kalayan headphone, saatos sakitar 8 tingkat tina gim anu senang, Kuring ngaleupaskeun headphone sareng mimiti jalan normal, kuring ngarepkeun kanggo napas anu panjang

  186.   Carlos Galvis cenahna

    Nya kuring pikir kami gaduh masalah anu sami, kuring gaduh iPhone 3G sareng masalah kuring nyaéta anjeun henteu nyambungkeun headphone, nalika kuring naékkeun volume na katingalina upami éta nyambung ... kuring henteu ngartos ngirim pikeun ngarobih kakuatan lentur babarengan sareng headset sareng anu sanésna sareng tetep sami ... Janten naon anu kedah dilakukeun ...

  187.   yérman Tangki cenahna

    Jalma ANIME !! Kuring maca sadayana sareng hiji-hijina hal anu kuring mendakan nyaéta pas earphone lebet aya konci anu ngaktipkeun sareng nganonaktifkeun adduphone .. Upami ningali éta, éta logam anu leutik pisan disisieun liang tempat pin dilebetkeun kana ngaleupaskeun sim tina telepon. Nya, kuring buruk, kuring nyerah, kuring panginten noél anjeunna, kuring ngantunkeun duffel sareng nalika badé mandi, kuring ngaluarkeun earphone sareng eureca parantos dibereskeun. Saatos bari ningali naha éta tiasa dianggo. Pamustunganana éta henteu masalah anu serius pikeun anu lemes atanapi di tim. Di mana waé ihpone apel kedah ngajawabna langsung
    Aya hiji di Unicenter atanapi terang x daérah anjeun
    Kabeneran

  188.   Stephanie cenahna

    Halo, masalah kuring nyaéta kuring gaduh iPhone 4 sareng sora na goréng pisan, nalika kuring ngobrol batur aranjeunna ngadangukeun kuring sareng kuring ngupingkeun aranjeunna jauh pisan. Aya solusina?

  189.   Jose Urena cenahna

    hey éta kajadian ka kuring sami, kuring ogé gaduh 2G, telepon ieu rada ngaganggu, ogé ku konsumsi batréna, aranjeunna anak sapi leutik ngelek muatan.

  190.   lele995 cenahna

    Dina hal kuring hiji dinten, sabab upami henteu langkung, pesen ieu muncul sababaraha kali dugi ka ayeuna:

    «[B] aksésori ieu henteu dioptimalkeun pikeun Iphone ieu [/ B]
    Anjeun tiasa ngadangu noise disababkeun ku gangguan mobile sareng kakuatan sinyal mobile tiasa ngirangan »

    Kuring ayeuna ngagaduhan masalah anu sanés pikeun ieu:

    -Tombol bumi henteu jalan. Jarang pisan jalanna.
    -Audio kadang mana sareng kontrol volume ngaleungit dina layar.
    -Kalakuna nalika nelepon atanapi nampi telepon. Abdi ngupingkeun aranjeunna sareng aranjeunna henteu ngupingkeun kuring.

    Tapi kuring terang yén éta sanés masalah parangkat lunak kusabab kuring parantos nga-pulihkeun deui sarebu kali.
    Kumaha upami kuring tiasa nyarios yén nalika anjeun mareuman layar sareng ngahurungkeun pikeun nuliskeun ménu kalayan hiji-hijina tombol anu tiasa (anu di luhur) bobo. Biasana sadayana dibereskeun sareng masalah-masalah ieu kadang ngaleungit.

    Patarosan abdi:

    Naha kuring angkat sareng ngabersihkeun nyalira? Naha kuring nyandak résiko nalika ngabongkar éta? Hese pisan?
    Atanapi kuring ngantepkeun aranjeunna ka tangan teknisi anu sacara teori henteu bakal ngaruksak pikeun kuring ... atanapi upami ...
    Kuring bakal ngahargaan lamun ngajawab kuring, kuring ngarep pisan telepon ieu ...

  191.   Romeo cenahna

    Hatur nuhun ka yérman El tanke, kuring lakukeun hal anu sami sareng anjeunna sareng éta dianggo pikeun kuring, tétéla lambaranana macét.

    Wasalam

  192.   Lily cenahna

    Halo..Kuring gaduh iphone tapi henteu hoyong ngaluarkeun nada dering naon waé, éta tetep dina jandéla, sareng tombolna aya, éta disada kalayan sareng tanpa headphone, ngan éta henteu ngaluarkeun nalika aranjeunna nelepon kuring..some tiasa ngabantosan abdi

  193.   jurgen.belenger@gmail.com cenahna

    Babaturan:

    Kuring gaduh iphone 2G firmware 3.1.3 baseband 04.05.04_g kalayan masalah anu sami sareng pesen: buzzer (handset), nalika anjeun henteu ngagaduhanana, sareng nalika kuring nempatkeun handset éta nunjukkeun hurung - dunya tibalik -.

    Kuring parantos nyobian meresihan kontak jack, nempatkeun sareng ngaleupaskeun headset sababaraha kali, lalaunan sareng gancang nalika kuring maca dina sababaraha tulisan, masalahna nyaéta henteu aya anu ngajawab.

    Pasang sistem android dina iphone anu sami (dual) sareng tétéla yén nalika boot kana android sadayana tiasa dianggo normal, headphone dina modeu headset sareng ringer dina mode ringer sakumaha mistina. Kuring reboot sareng boot sareng OS iPhone sareng masalahna teras-terasan.

    Kalayan kecap séjén, masalah perangkat keras lengkep dikaluarkeun.

    Balikkeun iphone sareng firmware anu sami 3.1.3 sareng singkronisasi sareng cadangan anu anjeun gaduh, tapi éta tetep sami.

    Upami aya anu ngagaduhan ideu yén kuring tiasa ngabéréskeun atanapi kumaha kuring ngahargaan éta, kumargi sanaos sadayana tiasa dianggo dina android, sistem ieu ngajantenkeun mobile seueur teuing sareng umur batre na turun pisan.

    Kanggo ayeuna kuring bakal nyobian nurunkeun sareng mulihkeun iPhone deui tanpa nyingkronkeun sareng cadangan, saolah-olah éta iPhone anyar.

    Upami aya anu ngagaduhan berita atanapi anu sanés anu tiasa ngabantosan email abdi jurgen.belenger@gmail.com
    Salam.

  194.   Iago Alonso cenahna

    sababaraha dinten ka pengker, perbarui iphon 3gs 4.3.3 ka bb 6.15.00 kuring
    Patarosanna, kuring tiasa ngadangukeun musik kalayanna, nganggo headphone sareng tanpa aranjeunna, tapi saatos aya anu nyauran kuring, kuring henteu nguping nalika aranjeunna nyarios ka kuring.
    Tétéla spéker tiasa dianggo saé ... Aya bantosan ??
    Naha jalan kaluarna pikeun mulangkeunana?

  195.   jurgen.belenger@gmail.com cenahna

    Jalma, nurunkeun na teu aya anu tetep sami.
    Kuring poho pikeun ngabatesan pesen sateuacanna yén sakabéh panggung jack parantos robih, nyaéta tombol kakuatan, volume, vibrator sareng jack; sabab sadayana ieu mangrupikeun sapotong anu diiluan ku datar.

    Upami aya anu ngagaduhan solusi pikeun masalah ieu, kuring bakal ngahargaan.
    Email abdi jurgen.belenger@gmail.com

    Hatur nuhun sateuacanna.

  196.   jurgen.belenger@gmail.com cenahna

    Réréncangan, kuring mendakan solusi pikeun masalah kuring sahenteuna dina kasus kuring.

    Masalahna nyaéta iPhone kuring rusak di jack headphone sareng aranjeunna nyandakna kanggo ngalereskeun (tanpa kuring terang). Ternyata aranjeunna ngarobih seluruh panggung jack, sanaos kuring henteu terang, janten kuring ogé ngarobih tahapan jack sabab kuring henteu mendakan solusi anu sanés. Éta masih sami. Tétéla kuring nyandak ka toko pikeun ngalereskeunana kusabab kalayan downgrade éta henteu jalan ogé sareng tétéla yén jack anu aranjeunna mimitina pasang di dinya (dina perbaikan anu kuring henteu mendakan dugi ka ayeuna), aranjeunna nempatkeun jack sareng saklar internal dibalikkeun, nyaéta Kalayan kecap séjén, anu asli tina alat-alat kuring ngagaduhan saklar anu biasana ditutup sareng anu aranjeunna ditempatkeun gaduh saklar anu biasana kabuka, naha éta digawé tibalik. Aranjeunna nempatkeun jack anu saluyu sareng alat-alat kuring sareng ayeuna sadayana jalan ok. Kuring henteu terang yén variabel ieu aya dina hal jack iphone, sacara fisik aranjeunna sami sami kecuali saklar internal. Hiji deui kanggo buku. Upami anjeun aya anu ngalaman kajantenan ieu saatos ngalereskeun alat-alat anjeun atanapi ngarobih jack sareng ti saprak éta waktos masalah dimimitian, sigana bakal kajadian anu sami anu kajadian ka kuring bakal kajadian ka anjeun.

    Salam sareng kuring miharep inpormasi ieu aya gunana pikeun saha waé.

  197.   unggal waktos hiji hal cenahna

    Pikeun aranjeunna anu henteu nguping nada nalika aranjeunna nyauran .. sabab éta kajantenan kuring sareng kuring nyarios sadayana anu ditunda di dieu sareng henteu aya hasilna pikeun kuring, nyingkronkeun sadaya telepon sareng teu sareng tungtungna mah kuring ukur nyingkronkeun musik sareng ngan ukur digawé kuring henteu terang naha éta bakal kabeneran atanapi henteu, tapi kuring parantos mendakan iraha aranjeunna nelepon kuring!

  198.   elvis cenahna

    Masalah kuring nyaéta nalika kuring nampi telepon kuring henteu tiasa ngupingna kuring kedah nyimpenna kana spéker supados tiasa nguping sabab teu aya anu nguping, éta mangrupikeun iPhone 2g, kumaha kuring méréskeun réncang ledeng ieu

    1.    John cenahna

      Hal anu sami kajadian sareng kuring sareng iphone, kuring hoyong terang naha anjeun tiasa ngalereskeunana sareng naon éta ??? Hatur nuhun !!

    2.    mutiara cenahna

      éta kusabab anjeun ngagaduhan beuteung alit

    3.    mutiara cenahna

      éta sabab bosins alit anjeun baseuh

  199.   Alejandro cenahna

    Kuring ngagaduhan masalah sareng iphone, nalika nelepon atanapi nampi telepon aranjeunna ngan ukur nguping ku panyatur, naon anu kuring tiasa lakukeun pikeun ngahanca deui, éta mangrupikeun 2G.

  200.   Kevin634 cenahna

    Ami hal anu sami henteu kajantenan kuring, kuring ngan saukur nempatkeunana sareng lirénna hurung ... Naon anu salah na ???

  201.   mabel cenahna

    Halo, kuring gaduh iPhone 3 sareng éta parantos liren disada (telepon asup, pesen, musik ....) Dina setélan kuring parantos aya sadayana dina «ON» tapi di kénca luhur kuring nampi «tiiseun» (dina sétting). Naha anjeun tiasa masihan kuring solusi. Hatur nuhun

    1.    mik3 cenahna

      Di gigireun telepon éta ngagaduhan tombol nyaéta pikeun Ngajempékeun telepon, panginten éta hal anjeun, éta aya di sisi kénca di luhur anu aya dina polumeu.

      1.    Pily cenahna

        Unggulaneeeeeeeee hatur nuhun pisansssss :))

        1.    Norma cenahna

          hahaha hatur nuhun pisan hal anu sami kajadian ka kuring

      2.    Jessica cenahna

        Hatur nuhun kuring sapertos bodo ningali dimana-mana sareng éta waé, kuring henteu sadar yén kuring kajantenan nyandak, saleresna sajuta hatur nuhun

      3.    Cristina cenahna

        Anjeun leres. Thankssssss

      4.    mja cenahna

        Sobat hahaha anjeun jenius hahahahaha éta ieu !!!

    2.    Jose Luis cenahna

      Halo, kumaha anjeun ngarengsekeun masalah anu iphone na teu disada? Salam sareng hatur nuhun.

  202.   palabuhan leutik keur parahu pelesiran cenahna

    Naon anu kajantenan kuring nyaéta nalika kuring nelepon jalma éta jalma henteu tiasa nguping kuring sareng kuring tiasa nguping éta jalmi. Naon anu kuring kedah lakukeun pikeun ngalereskeunana?

    1.    JOhan Romero cenahna

      bisi kuring éta jack kotor, ku tetes hujan
      cobian tautan ieu
      http://support.apple.com/kb/TS1630?viewlocale=es_ES

      1.    Eduardo cenahna

        kapaké pisan, ngabéréskeun masalah, nuhun

    2.    mario cenahna

      Marina kajantenan kuring
      Sanajan aranjeunna nelepon atanapi nyauran kuring, aranjeunna henteu ngupingkeun kuring upami kuring nguping éta sareng sabaraha biaya anjeun? Kuring bakal ngahargaan jawaban anjeun.

  203.   Jose Rolando Dominguez cenahna

    IPhone kuring ngarobih layar teras musik atanapi gim henteu deui diputer ogé henteu ngadangukeun kuring nalika aranjeunna yaman éta mangrupikeun iPhone 2g

  204.   Carlos Galvis cenahna

    Ieu kuring deui sabab masalah iPhone 3G nyaéta kuring dina headset tanpa nganggo headphone, sareng kadang-kadang ngan ukur dina mode ring tapi kaseueuran waktos éta dina modeu headset. anu henteu ngijinkeun kuring pikeun ngajawab telepon tanpa headphone ... Kaleresan kuring ngagaleuh peralatan énggal sareng nyimpen iPhone sareng ayeuna tétéla yén sababaraha dinten ka pengker kuring ngahurungkeunana sareng éta dina modeu ring sadidinten modeu dering anjeun ngupingkeun sadayana kalayan saé ku tandukna normal ... Nya hiji-hijina hal anu kuring laksanakeun nyaéta mareuman peuting sareng hurungkeun énjing, sareng éta tiasa dianggo saé siang ogé, tangtosna ayeuna kuring gaduh salaku ipod ngan ukur ngupingkeun musik ... Upami anjeun terang naon anu janten masalahna punten bantosan kuring, sareng naon waé ngagunakeun cara ieu salaku pilihan pikeun kaluar tina modeu HEADPHONE

  205.   jimmy cenahna

    Abdi gaduh masalah sareng iphone 4 nalika nyambungkeun headphone kuring maénkeun musik tapi aranjeunna henteu disada sareng upami abdi maénkeun musik tanpa aranjeunna upami disada BANTUAN ¡¡¡¡

  206.   Andrea gonzales cenahna

    BANTUAN Kuring gaduh masalah serius kuring gaduh iPhone 3G, tapi nalika kuring nempatkeun éta pikeun ngeusi batre kadang-kadang éta ngalih kana modeu jempé sareng kuring sambungkeunana sareng éta tetep sami, kadang-kadang éta sora sareng ngageter sareng anu sanésna ngan ukur ngageter ....... tombol samping na dipasang dina modeu normal…. dina setélan sadayana HIRUP anu tiasa janten kuring hoyong pisan

  207.   Danny cenahna

    Abdi gaduh iphone3g 32 gig tapi kuring henteu ngagaduhan audio ngan ukur nganggo spéker sareng headphone anu ceuk kuring éta audio terpadu
    Abdi hoyong terang kumaha carana tiasa dibenerkeun

    1.    thedydy cenahna

      Kuring gaduh masalah anu sami tapi dina kasus kuring kuring ogé ngan ukur maénkeun kaulinan kalayan headphone bluthoot, kuring tiasa ngupingkeunana, aya anu ngabantosan +

    2.    Raul AMo cenahna

      Janten naon anu disebatkeun ku Chen ...

  208.   Nestor cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring tapi kuring mendakan yén nalika suhu naék sakedik kana modeu headset, pas janten tiis éta balik deui ka normal, coba tingali tingali dina permukaan anu tiis sareng tingali, janten kuring nganonaktifkeun Wi -Fungsi, lokasi sareng dorongan sareng éta henteu bajingan pisan, atoh dina drama sabab kuring kedah waspada kana hawa anu tiasa nyarios, upami kuring mendakan solusina atanapi mendakan solusina, bejakeun kuring terang atanapi ngantepkeun aranjeunna terang.

    1.    David hernandez cenahna

      Hei Nestor meureun anjeun tiasa ngabantosan kuring kusabab kuring ngagaduhan masalah sareng iPhone 4 ios 5 abdi kalayan jailbreak tapi tétéla ujug-ujug éta kaleungitan sora dina telepon ogé dina musik sareng pidéo sareng sadayana sacara umum sareng saatos nanaon henteu saé waé! !! Mugi anjeun tiasa ngabantosan abdi kusabab asa hahahahahahaha éta maénkeun musik tapi henteu didangu sareng volume bar ngaleungit hatur nuhun

  209.   Catalina cenahna

    Kuring gaduh iPad 2 sareng hal anu sami kajadian ka kuring sareng kuring nyarankeun yén tibatan ngaleupaskeun sareng nyimpen headphone, anu ngahaja parah pisan kumargi éta tiasa ngarusak input headphone, kantun buka setélan sareng nganggo tombol sisi pikeun bisu sareng sagalana deui Ngahurungkeun sareng mareumanana lumaku pikeun normal dina iPhone.

  210.   Miguelo cenahna

    Masalah sareng earphone nyaéta jack (anu sakedik di kénca luhur iphone anjeun) dimana earphone disambungkeun kana iphone anjeun kotor. Anjeun ngan kedah nerapkeun tekanan hawa kana éta. Anjeun tiasa ngalaksanakeunana ku botol anu dianggo pikeun ngabersihan keyboard. Ku cara kieu anjeun bakal ngajawab masalah.

  211.   Maria Antonia cenahna

    Abdi gaduh iPhone 4s sareng nalika nelepon kadang-kadang kuring nguping nada dering na kadang henteu. Kuring parantos nyandak kana tempat diuk sareng éta tetep sami, aranjeunna parantos ngawartosan yén sadayana henteu kunanaon sareng kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun, naha anjeun tiasa ngabantosan abdi

    1.    John cenahna

      Hai Maria, kuring ngagaduhan masalah anu sami sareng ngagaleuh 3 dinten ka pengker, naha anjeun ngatasi masalah éta? dupi anjeun tiasa ngabantosan abdi.

  212.   John cenahna

    Coba colokkeun iphone kana carjer nganggo listrik teras cabut, éta direngsekeun!

    1.    oval cenahna

      tah éta dibereskeun ieu jalan kaluarna

  213.   vivi cenahna

    Leres, leres cara éta direngsekeun! hatur nuhun 🙂

  214.   Cintia cenahna

    Halo, kuring nembé mésér iPhone 4 sareng sora na tiasa sampurna, dina pidéo, musik, sadayana, kecuali nganuhunkeun, nalika aranjeunna nyauran kuring ngan ukur ngageter, dina setting sadayana ngonpigurasi disada, naha aya anu ngawartosan kuring kumaha carana? lamun anjeun boga solusi?

  215.   Ishak garcia cenahna

    Kuring nyobian sadayana pikeun miceun sareng nyimpen headphone, ngareset sareng mindahkeun tombol bisu dugi ka diputer sareng teu aya anu tiasa didangu ngalangkungan headphone, dumasarkeun ka kuring pikeun muka radio tunein sareng ti mana waé tanduk mimiti disada (anu nunjukkeun headphone teu nyambung) solusi rada aneh tapi teu aya anu leungit ku nyobian

  216.   Ismael Hernandez cenahna

    Halo, saé pisan, kuring gaduh 1 iphone 3g sareng, ogé kuring hoyong béjakeun ka anjeun, yén sababaraha dinten ka pengker, éta liren disada, sareng kuring gaduh sadayana, sareng éta dina modeu normal sareng anu sapertos kitu, maka kuring asa pisan kuring teu terang naon anu kedah dilakukeun atanapi naon 🙁, kusabab anjeun henteu ngupingkeun musik, henteu nalika aranjeunna nelepon kuring atanapi nalika kuring nyerat atanapi naon-naon pisan so, janten dinten ieu panasaran, kuring nempatkeun musik sareng masihan ketok nganggo ranjang sareng éta kadéngé tapi saatos 5 atanapi 10 detik kuring lirén damel 🙁 sareng éta henteu didangu, maka éta ngan ukur nguping ku headphone :(, sareng kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun 🙁 mangga bantosan, hatur nuhun pisan.

    1.    Juan Carlos cenahna

      Hello Isaac Garcia, éta mangrupikeun jalan kaluar anu pangsaéna, kuring parantos nyobian sadayana tapi kuring nyandak anjeun pikeun nyambungkeun radio sareng eureka ngumbar masalah.

  217.   Oscar cenahna

    Halo, tétéla kuring gaduh iPod touch sareng ieu parantos lirén ngadangukeun audio naon waé, gaduh headphone kuring henteu terang naon anu bakal kajantenan sabab kuring tiasa ngupingkeun iPod touch kuring tanpa »Headphone tapi nalika kuring masang , pidéo YouTube henteu kadéngé deui sareng mp3 tetep jempé. Kuring gaduh audio anu disimpen di dinya sareng kuring henteu tiasa ngupingkeunana deui hungkul upami kuring nyabut headphone kuring tiasa nguping didinya upami tapi digamma punten naha ieu? Punten, upami aya anu nyimpen solusina, ngawartosan kuring kumaha ngalereskeunana.

    PS: Kuring ngareset setélan sadayana sareng teu aya anu kajadian, éta masih ngabantuan

    1.    mario cenahna

      Halo, kuring ngagaduhan masalah anu sami, kuring ngalakukeun sababaraha hal ti anu disebatkeun di dieu, tapi henteu pernah jalan, janten kuring ngalakukeun ieu, ngabalikan komputer ku cara kieu
      anjeun asup:
      Setélan / Umum / Reset /
      sareng anjeun nyandak pilihan kahiji
      Naon: Reset Setélan
      Sareng éta, komputer dihurungkeun deui, anjeun moal kaleungitan inpormasi, nalika anjeun ngaktipkeun deui éta naroskeun sababaraha setting dasar, bahasa nagara sareng bla bla bla
      tapi éta gampang, kuring pikir saha waé anu tiasa ngonpigurasikeunana.

      Intina nyaéta panyatur kuring parantos tiasa dianggo, éta mangrupikeun kasalahan parangkat lunak.
      Ati-ati, biasana seueur masalah anu direngsekeun ku ngabalikan aplikasi atanapi komputer.
      Ieu lumaku pikeun sagalana!

      1.    adria cenahna

        anjeun moal kaleungitan aplikasi atanapi naon? mang? Abdi gaduh aplikasi anu berharga, punten anjeun tiasa ditingali? sambutan:)!

  218.   Francisco Puello cenahna

    IPhone 4s abdi maénkeun musik tapi henteu tiasa didangu sareng nalika kuring nyimpen headphone di dinya tiasa didangu tapi nalika kuring nempatkeun éta henteu jalan deui, upami aya anu tiasa ngabantosan kuring kuring bakal ngahargaan

    1.    Yesus Hernandez cenahna

      Halo, kumaha kabarna, naha anjeun parantos ngungkulan masalah anjeun!?

  219.   nebur502 cenahna

    Hello Abdi gaduh 4s iPhone sareng jailbreak sareng kuring gaduh masalah sareng audio musik, video sareng gim kusabab éta disada nalika aranjeunna hoyong sareng sora na dipotong sareng sora na kaluar, tapi nalika mencét tombol gigir kuring sadar yén kuring leres sanés hoyong Grate pikeun naékkeun volume multimédia tapi tanpa nalika kuring nyimpen éta jempé sareng ngaleungitkeunana, kuring siga nada nada dering panggero ku parat, naha aya anu tiasa ngabantosan kuring pikeun méréskeun kasalahan ieu tanpa mulangkeun deui? Salam sareng hatur nuhun kana kontribusina

  220.   xanti cenahna

    Halo, wilujeng enjing, kuring henteu tiasa nguping sora iphone tina ngulang. Henteu béja, sanés pidéo, sanés musik. anjeun ngan ukur nguping nada nalika aranjeunna nelepon kuring! anéh henteu? Naha éta kajantenan ka batur?

    1.    hancel cenahna

      Upami kuring ngan ukur nguping nalika batur nyarios ka kuring, kuring henteu ngupingkeun kenop na ogé henteu tiasa nyarios normal ngan ukur dina panyatur!

  221.   Ruben cenahna

    OLA, akhirna kuring mendakan solusina nyaéta program cydia anu henteu cocog sareng iphone 4s kuring, éta pikeun ngaleungitkeun paket sumber sareng janten seger nganggo springboard sareng iphone sampurna dina sora dugi ka kuring resep tombol sora, janten jalan sampurna, upami masalah anjeun sanés ieu, anjeun bakal ngagaduhan pilihan pikeun malikeun iphone sakumaha énggal, salam

  222.   Ruben cenahna

    Upami, sapertos anu kuring nyebatkeun di luhur, kuring mendakan masalah kuring nyaéta program cydia sakedik anu teu cocog sareng 4-an kuring tapi éta dileungitkeun sareng masalahna dibenerkeun, janten kuring mamatahan saha waé anu ngagaduhan jailbreak, éta ngan ukur sumber intaleis anu dikenal sareng anjeun ati-ati sareng naon anu anjeun pasang kusabab éta henteu cocog sareng alat kami sareng saha waé anu henteu ngagaduhan jailbreak pikeun ngahancurkeun iphone anu énggal

  223.   Manuel cenahna

    Kuring ngagaduhan masalah anu sami sareng iPhone kuring, kuring nyobian sadayana, ngabersihan jack, malikkeun iPhone, sareng sajabana. Nanging masalahna nyaéta kabel FLEX di luhur telepon. Anu kuring lakukeun nyaéta ngarobah kabel ieu sareng éta lumayan lumayan pikeun kuring.
    Flex siga anu sapertos kieu.
    http://www.microcubo.com/fotos_productos/901-2-5-audio-iphone-jack-volumen-power-compatible-iphone-3g-compatible-iphone-3gs.jpg

    Mudah-mudahan kuring tiasa ngabantosan.

    Salam.

  224.   Teresa cenahna

    Kuring ngarengsekeun masalah éta, lami-lami (langkung ti sataun) kuring nganggo kasalahan éta, kuring ngarékam pidéo sareng audio na henteu didangu, dina hiji dinten kuring kaleungitan carjer, teras kuring mimiti ngeusi batre na nyambung kana pc sareng hiji poe sadayana henteu kunanaon! !!

  225.   Beto Lugo cenahna

    Kuring gaduh solusi anu langkung saé, éta dianggo pikeun kuring pertama kalina, kuring ngadamel seni nempatkeun sareng nyandak headphone, janten kuring ngan saukur nyambungkeun kana stereo anu dirancang pikeun iDevices anu anjeun sambungkeun ngalangkungan bagian carger sareng anjeun maénkeunana , teras pegatkeun sambunganna tina hit sareng éta otomatis bakal dianggo 100% aman kanggo kuring pertama kalina éta digawé pikeun kuring 😀 Kuring miharep ieu bakal ngalayanan anjeun

  226.   Santiago cenahna

    Halo, kuring gaduh iPhone 2g, éta parantos damel saé pikeun kuring sareng ayeuna kuring henteu terang naon anu kajantenan, spéker lirén damel, sareng kuring parantos ngalaksanakeun sadayana: sambungkeun sareng sambungkeun headphone, pasihkeun ku tanaga, balikan deui ti setélan, atur deui ti iTunes, abdi parantos sadayana sareng Éta henteu tiasa dianggo sareng headphone, tapi tanpa headphone henteu disada nalika kuring nyerat atanapi nalika ngupingkeun musik

  227.   Santiago cenahna

    Halo, kuring gaduh iPhone 2g, éta parantos damel saé pikeun kuring sareng ayeuna kuring henteu terang naon anu kajantenan, spéker lirén damel, sareng kuring parantos ngalaksanakeun sadayana: sambungkeun sareng sambungkeun headphone, pasihkeun ku tanaga, balikan deui ti setélan, atur deui ti iTunes, kuring parantos beres sareng éta henteu tiasa dianggo sareng headphone, tapi tanpa headphone henteu disada nalika kuring nyerat atanapi nalika ngupingkeun musik, tapi nyatana nyaéta upami kuring nampi telepon

  228.   Rodrigo cenahna

    Nalika unggah pidéo kuring henteu ningali pidéo éta, tapi naha kuring nguping sora na? Naon bakal

  229.   MAIKOL cenahna

    MASALAHKU ANJEUN SATU CORNET DINA IPHONE 4S NYA GAMPANG JEUNG LAIN TEU JEUNG TEU JANGJANG Kusabab

    1.    Alex cenahna

      éta normal, kaluaran dina handapeun iphone hiji mangrupikeun spéker, sareng anu sanésna nyaéta mikropon

  230.   larauzrocha cenahna

    Kuring boga masalah kuring henteu nguping saha anu nyauran kuring ngan ukur dina pengeras suara batur tiasa ngabantosan kuring

  231.   Jonathan Araya cenahna

    Abdi sareng masalah ieu, éta direngsekeun ku vacuum cleaner ku earpiece sareng éta jalan sampurna

  232.   Benyamin cenahna

    Kuring gaduh iPhone 4 sareng kuring ngagaduhan masalah dina nelepon. Sareng kuring nampi pesen atanapi peringatan atanapi alarm, soanten atanapi nada na henteu ngamungkinkeun kuring ngupingkeun paguneman anu kuring percanten ... Sareng matak héran kuring kedah ngagantung sareng némbalan deui jalmi .... Naon anu kuring lakukeun supados ieu henteu kajantenan

  233.   Andrés Felipe Taborda cenahna

    IPhone 4 kuring ditingalkeun tanpa sora tina keyboard sareng tombol polumeu henteu jalan, kumaha kuring malikeunna ????

    1.    buah plum cenahna

      Naon anu kuring lakukeun nyaéta mareumanana teras ngahurungkeun tapi teras kuring henteu tiasa gaduh volume tombol-tombol permainan atanapi anu sapertos éta tapi dina musik sareng pidéo

  234.   mario cenahna

    Halo, kuring gaduh masalah, nalika aranjeunna nyauran kuring jalma sanés henteu ngupingkeun kuring, sakapeung anjeunna ngadangukeun kuring 2 atanapi 3 detik sareng lirén ngadangukeun kuring, upami kuring neken anjeunna pisan ti tukang di daérah anu éta sim sakapeung éta lumaku pikeun kuring nalika kuring mencét batur anu henteu ngalakukeun éta. Kuring parantos ningali dimana-mana sareng kuring henteu mendakan jawaban. Upami batur ngabantosan kuring kuring bakal ngahargaan BESAR

  235.   sol cenahna

    IPhone kuring baseuh, sareng nalika kuring nempatkeun konci éta henteu hurung bahkan saatos pesen na sumping 
    .

  236.   Jonathanazul_13 cenahna

    iphone 3gs kuring tinggaleun tanpa sora nempatkeun musik atanapi pidéo sareng éta kaluar. sareng nalika aranjeunna nyauran kuring aranjeunna henteu ngupingkeun nanaon sareng aranjeunna henteu ngupingkeun saha waé anu tiasa ngabantosan kuring dina masalah ieu

    1.    buah plum cenahna

      éta masalah anu sami anu kajadian ka kuring sapertos masalah anjeun panginten éta parangkat lunak

  237.   Tamara cenahna

    Batur anu tiasa ngabantosan kuring ngagaduhan iPhone 4S sareng teu disada, éta ngan ukur ngageter nalika kuring nempatkeun headphone upami hurung na kuring dipareuman sareng éta henteu disada. 🙁

    1.    buah plum cenahna

      hal anu sami kajadian ka kuring

      1.    Ruben cenahna

        Kuring ngalereskeun iphone upami anjeun hoyong kirimkeun

  238.   Rico cenahna

    x10a kuring gaduh earphone de facto

  239.   Pedro de Barna cenahna

    Ami henteu ngiringan bel dina telepon asup sareng kuring tiasa ngajawab tanpa némpél nanaon tina headphone, cleaner vakum, sareng anu sanésna, hal éta langkung saderhana. DI Sisi kénca aya dua tombol, tombol panjang anu ageung pikeun nada dering (langkung banter atanapi handap) sareng anu kanggo anu alit, éta nyaéta saklar ka handap SOREN RINGER sareng ka luhur ringer disada dina telepon anu lebet .. Gampang ehh? kabeneran

    1.    iphonero cenahna

      hei upami ieu jalan kaluarna, hatur nuhun lanceuk! Éta dianggo pikeun kuring kuring miharep sareng ieu salawasna jalan kaluar ps kuring nembé mésér iphone 4s sareng éta ngaheureuykeun kuring! Hatur nuhun !!!

    2.    Gloria Diva YKe cenahna

      gracias !!!!

    3.    Arian cenahna

      Data anu saé pisan. hatur nuhun, kuring sanggup ngalereskeunana. mémang tombol éta turun. Hebat !!!!

    4.    Ricardo cenahna

      uffffffffffff. Anjeun leres, kuring parantos masang panguat volume sareng aplikasi ieu ngajalankeun tombol sakedik persegi panjang anu aya di luhur tombol polumeu.

      Kuring ukur ngupingkeun telepon nganggo headphone

      Kuring ngarobih jabatanana sareng tiasa dianggo deui !!!!!

  240.   criss zamora cenahna

    Halo, wilujeng wengi, kuring ceurik ti Veracruz ,,,,, Abdi gaduh masalah sareng iphone ,,,, nalika muka kuring henteu nguping nanaon ... .. sareng tandukna disada uih ... .. Abdi parantos ngintun kanggo ngalereskeun bosin anu leres ...…. tapi kuring teraskeun sareng masalahna sareng aranjeunna tetep henteu tiasa nguping kuring ayeuna kuring nguping tapi aranjeunna henteu nguping kuring anu tiasa ngawartosan kuring yén ieu tiasa email abdi ostoa_azul @ hotmail, kumaha raray abdi criss zamora somer mugia anjeun tiasa ngabantosan abdi hatur nuhun

  241.   Angela cenahna

    Hal anu sami kajantenan kuring ogé, kuring nuju maén sareng ujug-ujug sorana kaduruk sareng nalika kuring ngantunkeun aplikasi, henteu aya sora, bahkan teleponna, tapi kuring masang headphone, kuring ngupingkeun musik sakedap bari bérés iPhone 4s kuring, éta jempé tapi nalika kuring miceun headphone bravoo sora na sumping deui hehe coba éta pikeun kuring éta hasil pikeun kuring :) nasib alus

  242.   Chen Yokohama cenahna

    Solusi: Di ​​sisi kénca iPhone, aya tombol polumeu (+/-), di luhurna aya «saklar» (tombol leutik), anjeun tiasa mindahkeun kana arah layar pikeun ngahanangkeun audio na / atanapi atanapi dina arah batréna supados hérang ngageter ... .. Mudah-mudahan éta tiasa dianggo pikeun anjeun.

    1.    Raul AMo cenahna

      Hatur nuhun Chen, anjeun master… salam

  243.   Ezequiel cenahna

    halo Kuring mésér iphone 3 teu gaduh sora Abdi hatur nuhun x ayeuna

  244.   Gaby flores cenahna

    Volume spéker kuring rendah pisan, ampir nol, nalika kuring nyarios dina telepon panyaturna henteu tiasa dianggo sareng dina pidéo na disada sakedik pisan BANTUAN !!

    1.    Gaby flores cenahna

      Éta 4s iPhone

  245.   Francis cenahna

    Halo! Nami kuring Francis sareng kuring gaduh iPhone 5 nalika nelepon ka jalma anu kuring nganuhunkeun, anjeunna ngadangukeun kuring tapi kuring henteu tiasa ngadangu anjeunna ngan ukur ngaliwatan SPEAKERS atanapi Headphone ogé kuring henteu nguping disada telepon kuring nalika aranjeunna ngobrol, katingalina mah kuring gaduh Headphone disambungkeun sanaos kuring henteu gaduh Anjeun SAHA SANGÉNG ANJEUN BAGI NANGTUTUNGAN SAYA 🙁

  246.   Clau cenahna

    IPhone 4S kuring cicingeun siga anu henteu gaduh spiker. Éta ngan ukur dianggo ku alat bantu nguping!
    Naon leyuran kuring?

  247.   hancel cenahna

    Tiasa batur nyaritakeun kuring kunaon iphon 3 kuring béak sora keyboard sareng aranjeunna ngan ukur nguping kuring dina spéker sareng kuring henteu tiasa nguping musikna nganggo headphone nyalira: ??

  248.   Diana cenahna

    Kuring gaduh masalah anu sami sareng Iphone 5, éta henteu disada ku panyatur dina naon waé, musik, pidéo, éta henteu disada ngan ukur ngageter ... tapi nalika headphone disambungkeun upami tiasa didangukeun saé, éta sambung sambungan na bisu éta ngan ukur ngageter ... Kuring parantos nyobian sadayana, sambungkeun, sambungkeun headphone, balikkeun setélan, singgetna sareng teu aya jalan. Punten ngabantosan, naon anu kuring lakukeun? KUMAHA SIA BISA NGALereskeun MASALAH?

  249.   juanma cenahna

    halo abdi gaduh iphone 3 sareng sora na henteu jalan sareng éta henteu ngantep kuring nelepon

  250.   Alejandro Carvajal cenahna

    Hai barudak!! Mudah-mudahan anjeun tiasa ngabantosan abdi ... iphone 4 kuring ujug-ujug lirén damel perpustakaan musik kuring. Abdi henteu tiasa maénkeun musik sareng tombol polumeu dina layar parantos ngaleungit? naon anu tiasa abdi lakukeun ??

  251.   Rodolfo Naga Gx cenahna

    Hal anu sami kajadian sareng kuring sareng anu kuring nyarankeun nyaéta bagian tina earphone anu nyangkut sareng éta tiasa dianggo deui

  252.   Carlos Tumayan Navarro cenahna

    aplikasi iPhone 4 kuring henteu kadéngé sapertos kaulinan. éta sadayana dimana milikna aya hubunganana sareng sora. Saha anu terang naon éta, sabab aranjeunna jempé ukur musik aplikasi.

  253.   Cami cenahna

    Éta kajadian ka kuring 🙁 sareng henteu aya hasilna!

  254.   judi cenahna

    Solusi: Kuring digawé 100% kumargi kuring henteu tiasa nyandak sareng ngalebetkeun headphone pikeun méréskeun masalah, atanapi henteu buka setélan atanapi balikan deui iPhone kuring. Di sisi kénca iPhone, aya tombol polumeu (+/-), di luhurna aya «saklar» (tombol leutik), anjeun tiasa mindahkeun kana arah layar pikeun ngahanangkeun audio sareng / atanapi arah batréna supados hérang ngageter ... .. Mudah-mudahan éta tiasa dianggo pikeun anjeun.

  255.   Aranza cenahna

    Kuring muragkeun iPhone sareng henteu deui nguping atanapi nguping nalika nelepon, naon anu kuring tiasa lakukeun? Abdi parantos nga-restart deui

    1.    Luis Restrepo cenahna

      Leupaskeun deui ... Sanés ti luhur teuing, tangtosna. Sigana luar biasa, tapi éta solusi dina kasus kuring!

  256.   ifa cenahna

    Halo!!!
    Masalahna mah kieu, kuring ngagaleuh iphone kuring 4 sababaraha headphone kanggo iphone 5 KI pikir K henteu janten masalah tapi kuring bébéja yén anjeun pasti na tétéla K nalika Jack kana hapé satengah macét maka éta mimiti langkung saé dina tungtungna musikna ngupingkeun sampurna nalika nelepon ogé sumping ogé tapi tétéla K kagiatan anu sanés henteu dianggo pikeun kuring ogé teu tiasa ngagantung atanapi ngajemput atanapi ningkatkeun atanapi nurunkeun volume sareng anu sanés nalika kuring nempatkeunkeun saku kuring teu mungkin pikeun ngagunakeunana sapertos éta kusabab si K aya di sisi anu sanésna nguping sora anu hégar tina acuk calana.

    Upami aya anu tiasa ngabantosan kuring, hatur nuhun!

    1.    Luis Restrepo cenahna

      Leupaskeun deui ... Pasti, henteu ti jangkung teuing. Sigana luar biasa, tapi éta solusi dina kasus kuring!

  257.   ariadna1912 cenahna

    halo babaturan kuring boga masalah jeung éta nyaéta nalika kuring nelepon atanapi aranjeunna nelepon nelepon sora kadéngé antara cingcin naon anu kuring tiasa lakukeun

  258.   Susy cenahna

    Hatur nuhun kana bantosan anjeun, éta henteu dianggo pikeun kuring nyabut sareng nyimpen headphone atanapi geter. Tapi pas kuring ngareset setélan, audio na jalan sampurna 🙂

  259.   Sergio Andrés Gutiérrez Rojas cenahna

    Hatur nuhun ka pangguna anu masihan naséhat pikeun mindahkeun palang ka gigir (anu dina modeu tiiseun), iphone kuring henteu hurung nalika aranjeunna nelepon kuring sareng sora-sora henteu didéngé nalika kuring mareuman layar telepon, ogé nalika kuring nyerat kecap akses atanapi sora tombol-tombol sanésna, sareng éta anu nyarios batang parantos "nyangkut", kuring ngalih sababaraha kali sareng nempatkeun kana modeu "henteu dibungkem" deui sareng éta tiasa dianggo! éta sadayana, omong kosong tapi kuring mikir yén sababaraha pakakas atos rusak, kuring malikkeun telepon 2 kali, jsb sareng tungtungna éta éta.

  260.   Manuel cenahna

    Kuring gaduh iPhone 6 sareng kuring ngagaduhan masalah sareng sora nalika ngadangukeun telepon anu lebet sareng telepon anu kuring nelepon. Naha aya anu ngabantosan kuring pikeun méréskeun masalah?

  261.   Luisa cenahna

    Kuring resep pisan, kuring henteu tiasa nguping nanaon sareng solusina nyaéta mindahkeun palang anu di luhur tombol polumeu di sisi kénca

  262.   nataly_hz cenahna

    Halo, masalahna kuring nyaéta iPhone 5 kuring yakin yén éta gaduh headphone anu terhubung tanpa disambungkeun, janten kumargi henteu nganggo teleponna, musik atanapi telepon henteu didangu, bahkan tombol polumeu turun sareng ka luhur tapi éta nyatakeun yén headphone na henteu nyambung, Masalah sanésna nyaéta kuring parantos ngahubungkeun iphone abdi sareng ipad mini sareng sateuacanna, upami aya telepon asup, éta tiasa diwaler ti ipad sareng ayeuna teleponna henteu diputer dina ipad. Tulung!

  263.   Omar cenahna

    Kuring gaduh iPhone 5 sadayana henteu kunanaon tapi at
    Pasang alat bantu nguping Monse ngupingkeun alat bantu nguping anjeun ngupingkeun solusi anu lumayan nyaring punten

  264.   AME82014 cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring dina ipod touch kuring sareng kuring ngalakukeun sadayana prosedur sareng éta henteu jalan, punten wartoskeun naon anu kedah dilakukeun

  265.   Gabriela cenahna

    Halo! Abdi ngagaduhan masalah anu sami anu kuring henteu tiasa ngupingkeun musik nganggo headphone sareng anu masalahna sanés headphone kuring henteu terang naon anu kajantenan pikeun bantosan iPhone kuring

  266.   Malaikat Cabrera cenahna

    Kuring henteu terang naha éta solusi pikeun masalah audio, éta henteu ngabantosan kuring langkung seueur tibatan headphone, kuring nyobaan ampir sadayana dugi ka kuring parios deui sareng dimana éta nyambung pinuh ku kembang sahingga kuring ngaleupaskeun nganggo pin sareng magis éta digarap sora deui

  267.   Gabriela cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring dina waktos ayeuna, tapi kuring maca sababaraha koméntar sareng tétéla kuring ngalakukeun sadayana sahingga kuring nempatkeun alat bantu dengar deui, nempatkeun sareng ningkatkeun volume dina musik janten tiasa dianggo pikeun kuring panginten éta parantos rusak uf anu sieun parantos hatur nuhun pisan

  268.   frank1111111111 cenahna

    Hal anu dibagikeun saacanna digawé pikeun kuring; Solusi: Di ​​sisi kénca iPhone, aya tombol polumeu (+/-), di luhurna aya "saklar" (tombol leutik), anjeun tiasa ngalihkeun kana arah layar pikeun ngahanangkeun audio na / atanapi atanapi dina arah batréna supados hérang ngageter ... .. Mudah-mudahan éta tiasa dianggo pikeun anjeun.

  269.   Jlo87 cenahna

    Halo, kuring gaduh masalah sareng kuring henteu terang naon éta, kuring henteu acan mendakan batur kanggo méréskeun kuring, kuring gaduh iPhone4s anu diénggalan ka iOS 9.2 anu pang énggalna, nyatana nalika kuring maénkeun pidéo kadang-kadang disada kali anu alus sareng anu sanésna sapertos upami panyatur atanapi panyatur aya sora sapertos nalika anjeun nyambungkeun kabel kana TV moal jalan, sapertos gangguan, sadaya sora telepon diréproduksi sapertos kieu bahkan nalika nyerat pesen éta rada ngaganggu sareng sora ahéng ..
    Upami aya anu gaduh inpormasi. Atanapi jalan kaluarna. Hatur nuhun

  270.   Joe cenahna

    Jlo 87 hal anu sami kajadian ka kuring yén telepon kuring hurung anéh kadang-kadang nalika kuring nyerat atanapi nonton video kuring gaduh telepon i 6 naha aya anu terang naon éta?

  271.   Xavi cenahna

    Halo, anjeun kedah meresihan telepon sélulér ti waktos ka waktos sareng khususna panyaring luhurna nganggo tusuk gigi buleud atanapi anu mirip sareng seueur piano (ati-ati).
    Kuring miharep anjeun hasil, upami henteu éta kusabab bawang bodas sareng cai.
    Hiji salam.

  272.   Marco Antonio cenahna

    Naon hartosna kasalahan ieu dina iPhone 6 sareng kumaha cara direngsekeun

  273.   Marco Antonio cenahna

    Naon hartosna kasalahan ieu dina iPhone 6 sareng kumaha cara direngsekeun

  274.   seredek cenahna

    halo abdi gaduh iphone 6s nalika nguping pesen ti wassap, nalika kuring ngadeukeutkeun kana ceuli audio na dibolaykeun, kuring henteu tiasa ngadamel éta ngan kuring ngan ukur tiasa nguping audio na.

  275.   Manuel Gianfranco Pinedo Ganem cenahna

    Naha anjeun henteu nyobaan setélan, aksés, interaksi, setir, audio, otomatis

  276.   miguel Sanchez cenahna

    Telepon kuring kadéngé pisan nalika anjeun nyarios, naon anu kuring tiasa lakukeun?

  277.   urang Kristen cenahna

    Kuring gaduh masalah anu sami, kuring gaduh 6 Plus sareng pembaruan 9.2, sora naon waé lirén, kuring muka aplikasi musik sareng nabrak nalika kuring maénkeun hal, éta kajantenan ku aplikasi naon waé anu nganggo sora / pidéo. Nalika kuring nyolok kana headphone, sadayana tiasa dianggo kalayan sampurna. Kahiji kalina kajantenan kuring nyandak nyalira (kuring parantos malikkeun sababaraha kali sareng teu nanaon) éta bari bari henteu kajantenan kuring dugi ka ayeuna kuring henteu hoyong ngapdet deui ka 9.3.5.

  278.   Nathalie cenahna

    Abdi gaduh masalah, aya waktos nalika kuring hoyong maénkeun hal sora anu béda pikeun kuring, nyaéta kuring hoyong maénkeun lagu sareng kuring ngagaduhan sora nalika anjeun nyambungkeun earphone anu salah ka panyatur, sami sareng kuring hoyong terang naha ieu kajantenan sabab kuring parantos terang Éta parantos dua kali kajadian.

  279.   Diego cenahna

    Kuring gaduh 4-an sareng nalika kuring nelepon atanapi aranjeunna nelepon kuring kuring henteu ngadangu naon-naon bahkan ku headphone sareng éta sanés masalah ku panyatur sabab éta sora nalika kuring ngupingkeun musik sareng nalika kuring ngadamel sora catetan mikropon tiasa dianggo sareng kuring ngadangukeun henteu terang naon masalahna?

  280.   deivis cenahna

    sobat ngan kedah ngaganti pin ngecas na masalah direngsekeun

  281.   klep cenahna

    Halo. Nuhun kana tulisanana. Pikaresepeun pisan.

    Hiji patarosan: Kuring gaduh Iphone 6S. Kuring parantos ngagantelkeun mic lapel éksternal ATPWonz. Catetan sora dirékam kalayan sampurna tapi dina pidéo na, audio na henteu ngalangkungan mikropon. Anjeunna henteu mikawanoh éta. Naha éta kajantenan? Hatur nuhun.

    Pd.- Kuring parantos malikkeun kana nilai awal komo pikeun anu henteu.

    hatur nuhun

  282.   iphone_user cenahna

    Dina kasus kuring, sora iPhone 6s rendah pisan. Kuring nyobian ngarobih spéker, malikkeun iphone sareng teu nanaon. Solusi na: bersihkeun kokotor akumulasi dina liang outlet speaker !!!!

  283.   Javier Rodriguez cenahna

    Kuring indit ti ngadangukeun low pisan sareng ngalakukeun sadayana, bahkan ngaganti headset. Solusi na nyaéta miceun hawu earpiece, ngabersihan di luar telepon sélulér, ngalirkeunana ngan ukur ujung jarum sareng voila ... sora na balik ka tingkat na anu pangsaéna.

  284.   Kassandra castro cenahna

    Halo, kuring gaduh Iphone 7 Plus, kuring ngagaduhan masalah nalika aranjeunna nyarios ka kuring, teleponna kadéngé kalem pisan. Abdi tiasa ngabantosan !!!!

  285.   Sara cenahna

    Hai, kuring ngagaduhan masalah sareng iphone 6 abdi.

    Sora iphone (nada, musik, bewara), kadéngéna sampurna. Tapi nalika kuring nelepon atanapi memo sora sora kuring henteu kadéngé. Leres, éta tiasa didangukeun dina mode spiker atanapi nganggo headphone, naha anjeun tiasa ngabantosan kuring?

  286.   mujijat cenahna

    Halo kumaha kabarna? Abdi gaduh Iphone 6 sareng ujug-ujug lirén ngupingkeun audiosna sareng nalika aranjeunna nyarios ka kuring nalika nelepon. Abdi gaduh palang sora konéng, kuring henteu terang naon sababna. Tulung!!!

  287.   Cristina cenahna

    Wilujeng énjing, abdi henteu tiasa ngupingkeun panganteur kuring atanapi anjeunna ka kuring. Kuring nyobian nempatkeun modeu spéker sareng saolah-olah pilihan éta henteu sayogi. TEU hurung.
    hatur nuhun

  288.   heuh cenahna

    Kuring ngalaman masalah éta ku 6s plus, éta ngabantosan kami, masang deui, ngabalikan deui, naékkeun volume, teu aya anu, panasaranna, layar na pecah sareng kuring ngarobihna pikeun anu Cina anu parantos ngagaduhan speaker sareng kaméra dipasang, anu kuring reuwas masalahna direngsekeun.