Masang émulator dina ios 8 tanpa jailbreak tiasa dimungkinkeun

Ayeuna sanés waktos éta kami nunjukkeun cara masang émulator konsol lami dina iPhone atanapi iPad. Dugi ka ayeuna, ios 8.0.2 ngamungkinkeun urang pikeun mikaresep kamulyan lami di dunya gim pidéo sareng henteu kedah jailbreak, halangan utama anu seueur anu urang pendakan dina seuseueurna kasempetan.

Prosés pikeun masang émulator konsol di ios 8 Éta saderhana pisan, ngamungkinkeun urang ngaraosan ROMS ti konsol sapertos SNES, Master System atanapi Game Boy diantarana waé. Upami anjeun resep ideu, anjeun kedah ngalakukeun léngkah ieu:

  1. Pareuman setting tanggal otomatis sareng jam. Pikeun ngalakukeun ieu, urang buka menu Setélan> Umum> Tanggal sareng waktos.
  2. Sakali kami mareuman, urang ngarobih tanggal sareng sacara manual teras mundur ka 26 2014 Méi. Léngkah ieu penting pikeun tiasa masang émulator, upami teu, urang bakal meunang kasalahan.
  3. Kami ngaksés URL www.iemulator.com sareng sakali di jerona, dina tab «Aplikasi» urang unduh émulator anu dipikaresep ku urang.

Upami sadayana lancar, pesen bakal muncul dina alat anu nyarios yén urang kedah nampi profil pamekar anu teu diidinan pikeun masang émulator. Saatos nampi éta, prosés pamasangan bakal ngamimitian sareng dina sababaraha detik émulator bakal tiasa ngajalankeun sareng kapasitas lengkep.

Masih, éta kudu dicatet yén impian tina masang émulator dina ios 8 bakal lami-lami. Sakumaha urang tiasa tingali dina halaman wéb iEmulator, sigana Apple nyegah trik tanggal tina dilakukeun pikeun nipu sistem, ngamungkinkeun pamasangan aplikasi tanpa ngalangkungan App Store, toko anu jenis ieu teu aya tempatna.

Salami mangtaun-taun ieu seueur bentuk kakuatan anu muncul masang émulator, sadayana diudag ku Apple tapi sapertos biasa, kami wartosan anjeun ngeunaan kamungkinan ngahontal éta. Samentawis éta, urang tiasa ngaraosan metode anu urang carioskeun dina tulisan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   danifdez95 cenahna

    Halo, anjeun nyarios yén pastina Apple meungpeuk ngarobih tanggalna, tapi trik ieu ngabutuhkeun dua atanapi tilu taun sareng Apple henteu ngahalangan. Nyatana, masang émulator parantos lami. Kuring henteu ngalebetkeun wéb anu nyatakeun dina tulisan, tapi kuring terang gba4ios (anjeun nempatkeun kana Google) sareng éta dioptimalkeun pisan. Pikeun ngaunduh gim, halaman wéb anu pangsaéna nyaéta coolrom (anjeun nempatkeun kana Google ogé) sareng aranjeunna sadayana aya dina sababaraha basa. Salam

    1.    Nacho cenahna

      Hai Dani, naon Apple meungpeuk éta henteu ceuk kuring, panulis iEmulator nyarios yén anjeunna ngajelaskeun ogé di luhur. Upami Apple parantos nyangsang dugi ka ayeuna éta sabab pastina sibuk sareng hal-hal anu langkung penting tapi gancang atanapi engké, éta bakal nyegah masang aplikasi di luar App Store ku perobihan tanggal anu saderhana. Salam!

  2.   Johnny cenahna

    Kuring ngagaduhan ios 8.1 béta 1 sareng hanjakalna upami metode na parantos diblokir, kuring henteu nampi pesen dina alat anu nyarios yén urang kedah nampi profil pamekar anu teu sah pikeun masang émulator, sareng ikon tetep kosong, kuring anggap Hal anu sami badé pikeun PP25 sareng Tongbu anu masang profil pangembang, janten cai nganggo ios 8.1

  3.   Armando cenahna

    Abdi gaduh iphone 6 plus sareng anjeun henteu tiasa