Kumaha mendakan sareng masang aplikasi dina Apple Watch

Nonton-App-store

Nalika kami nampi alat énggal, sapertos Apple Watch, hal anu pangpayunna urang bakal laksanakeun, sacara logis, nyaéta jalan-jalan ngalangkungan panganteur pikeun ngabiasakeun diri sareng sistem anu énggal. Hal salajengna anu bakal kami laksanakeun nyaéta ngamimitian tambahkeun sadaya aplikasi anu bakal kami anggo unggal dinten. Dina pituduh ieu kami bakal ngajelaskeun kumaha aplikasi dipasang dina Apple Watch.

Prosésna, sapertos biasana sareng sadayana anu aya hubunganana sareng jam tangan perusahaan di Cupertino, bakal wawuh pisan ka kami upami urang parantos gaduh iPhone atanapi iPad. Sareng, pikeun kanyamanan urang, padamelan dilakukeun tina layar anu langkung ageung.

Kumaha mendakan sareng masang aplikasi dina Apple Watch

  1. Kami muka aplikasi Apple Watch dina iPhone kami.
  2. Kami maén deui koncara o neangan dina handapeun.
  3. Kami milari aplikasi naon waé yén kami hoyong masang sapertos anu kami lakukeun ku aplikasi iPhone naon waé.
  4. Kami maén deui Arloji kuring.
  5. Kami maénkeun dina a aplikasi.
  6. Aktipkeun pilihan nu Tembongkeun aplikasi dina Apple Watch.

install-apps-apple-watch install-apps-apple-watch-1

Sakumaha anjeun tiasa tingali, sistem pikeun masang aplikasi dina Apple Watch sami sareng sistem anu dianggo dina iPhone, kalayan bédana urang kedah nyarios ka iPhone aplikasi mana anu urang hoyong tingali dina jam tangan.

Gambar - iMore


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Antonio cenahna

    ku Gusti antosan dugi ka urang gaduh jam sakedik anu kuring henteu terang kunaon seueur tutorial upami éta henteu acan payu di Spanyol

  2.   Hector Sanmej cenahna

    Sial kuring badé nyarios hal anu sami sareng Antonio ...

    Nyaan, kuring resep pisan editor na parantos aya arloji apel ... Tapi hanjakalna, seueur anu nganjang ka halaman wéb ieu, upami henteu 90%, kami henteu ngagaduhan jam bangsat .... Janten punten, langkung seueur berita ngeunaan iPhone, sareng kirang ngeunaan Watch ... yén unggal-unggal kuring ningali, éta leres-leres ngajantenkeun kuring hoyong liren ka dieu dugi ka Apple Watch kaluar di Spanyol.

    Hayu, nuhun huh!