Masang ios 8.1 ka Jailbreak Nalika Anjeun Tiasa

ios-8-1

Apple nembé ngaluarkeun iOS 8.1.1, versi kalayan paningkatan kinerja sareng perbaikan bug, tapi éta pamit ka Jailbreak. Pangu henteu cocog sareng iOS 8.1.1, anu Apple nutup panto ka Jailbreak. Tapi masih aya pilihan pikeun ngapdet kana vérsi sateuacana, iOS 8.1, anu cocog sareng Pangu sareng anu kumargi kitu tiasa jailbroken. Kumaha anjeun tiasa ngaunduh ios 8.1 sareng masangkeunana dina alat anjeun? Kami masihan anjeun sadayana rinci di handap.

Apple masih asup ka ios 8.1

Dina waktos medarkeun tulisan ieu Apple masih asup ka ios 8.1, janten urang masih tiasa masang kana alat urang sacara resmi. Kami henteu terang sabaraha lami kaayaan ieu bakal lumangsung, janten upami anjeun hoyong masang vérsi anyar ieu, rekomendasi kami nyaéta anjeun ngalakukeun éta gancang-gancang. Masalahna nyaéta lamun nyambungkeun alat anjeun ka iTunes ayeuna sareng pencét dina pembaruan, éta bakal langsung masang versi 8.1.1. Janten kumaha anjeun tiasa masang ios 8.1? Nyaéta langkung gampang tibatan sapertosna. Hal kahiji anu anjeun kedah lakukeun nyaéta unduh vérsi lami ieu tina tautan Apple resmi ieu:

iPad:

iPhone:

ipod touch:

Pilih file anu saluyu sareng alat anjeun sareng pastikeun éta diunduh kalayan éksténsif "ipsw". Upami éta diunduh salaku "pos" anjeun kedah ngaleupaskeun zip pikeun kéngingkeun file "ipsw". Sakali anjeun ngagaduhan kana komputer, sambungkeun alat anjeun sareng jalankeun iTunes.

iTunes

Pencét dina ikon iPhone anjeun atanapi iPad dina iTunes, sareng dina tab «Ringkesan» anjeun bakal ningali tombol «Anyarkeun / Milarian pembaruan» «Mulangkeun iPhone». Upami anjeun ngapdet anjeun bakal nyimpen sadaya inpormasi, upami anjeun malikkeun anjeun bakal ngagaduhan alat anu bersih anu engkéna tiasa mulangkeun cadangan upami anjeun hoyong. Boh pilihan pikeun metode ieu. Anjeun kedah pencét "Shift + Update / Restore" (Windows) atanapi "Alt + Update / Restore" (Mac) terus jandela bakal kabuka nanyakeun anjeun pikeun milarian file "ipsw" kalayan ios 8.1 anu anjeun unduh tadi. Pilih éta sareng anjeun bakal ningali kumaha alat anjeun bakal ngapdet kana vérsi ieu. Teras anjeun tiasa Jailbreak ngalangkungan Pangu.

Cara ieu ngan ukur bakal jalan dugi Apple lirén ngadaptarkeun ios 8.1, anu kami wartosan ku anjeun pas urang ngupingkeunana..


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   luigi de la cruz cenahna

    Nuhun, anjeun ngaluarkeun kuring tina hiji, abdi badé tumaros, apel bakal kaleungitan seueur jalmi saatos ieu.