Unduh Cydia dina iPhone naon waé

Kumaha cara ngaunduh sareng masang Cydia dina iPhone

Upami anjeun anyar dina ios sareng jailbreak, sigana anjeun henteu terang naon ari "Cydia" anu aya dina lambeyna saréréa. Tapi naon anu aranjeunna nyarioskeun? Henteu diragukeun, nalika urang nguping atanapi maca kecap Cydia dina sababaraha médium, paguneman éta aya hubunganana sareng dunya jailbreak, anu ditarjamahkeun kana basa Spanyol mangrupikeun "kabur" atanapi, upami urang narjamahkeun langsung, "pegatkeun kandang". Tapi,kumaha kéngingkeun kangkung? Kumaha cara masangna?

Dina tulisan ieu kami bakal nyobian ngajelaskeun sagala rupa hal ngeunaan Cydia sahingga anjeun henteu ngagaduhan ragu ngeunaan toko aplikasi anu diluncurkeun ku Saurik ayeuna langkung ti 8 taun ka pengker.

Naon Cydia sareng kanggo naon éta

Apple nampilkeun toko aplikasi na dina Keynote WWDC di 2008 sareng ngabijilkeun éta App Store, anu tarjamahan langsungna nyaéta "application store" (anu sigana henteu saé dina basa Inggris). Watesan IOS ngajantenkeun pamekar hoyong "ngarobih kandang" anu nyegah ngalakukeun sababaraha modifikasi kana iPhone. Saurik teras mutuskeun ngaluncurkeun a toko aplikasi alternatif ti mana kami tiasa ngaunduh aplikasi anu teu diidinan di App Store sareng jinis modifikasi anu sanés, sapertos SBSettings (mimitina disebut BossPrefs) atanapi Winterboard, anu ngabantosan kami pikeun nambihan téma (kulit atanapi kulit) kana iPhone kami.

Tulisan anu aya hubunganana:
Infographic: naon jailbreak sareng kanggo naon?

Abdi henteu badé nyarios kitu jailbreak kirang sareng kirang penting, tapi kuring bakal nyebatkeun yén di mimiti ios ngagaduhan seueur watesan deui, janten jailbreak ampir kawajiban. Tanpa ngaléngkah deui, pikeun tiasa ngarékam pidéo nganggo iPhone anu munggaran kedah dipasang a tweak ku Cydia. Tanpa reureuh langkung lami, hayu urang tingali kumaha ngaunduh Cydia sareng masangkeunana dina modél iPhone atanapi iPad anu sanés.

Kumaha ngaunduh Cydia pikeun iPhone 4 sareng anu langkung sateuacana

Unduh Cydia pikeun iPhone 4s sareng ios 6

Anu pangsaéna pikeun unduh sareng pasang Cydia dina iPhone 4 sareng anu langkung tiheula nyaéta pikeun milarian alat anu diperyogikeun pikeun vérsi ios anu dianggo alat ieu:

  • Upami anjeun gaduh ios 7.x dipasang, anjeun kedah buka situs web Pangu sareng ngaunduh alatna Pangu 7.
  • Upami anjeun ngagaduhan iOS 7.0-7.0.x sareng anjeun henteu percanten ka peretas Cina (anjeun moal janten anu munggaran), anjeun ogé tiasa nganggo alat pangénggalna anu diluncurkeun ku tim peretas evad3rs anu anjeun sayogi dina halaman wéb na .
  • Upami anjeun nyandak kaputusan anu teu bantahan pikeun cicing dina ios 6, anjeun tiasa nganggo alatna p0sixspwn.
  • Kanggo vérsi sanés, parios halaman na http://jailbrea.kr/
  • Ogé tiasa diuji sareng dipasang Masang Masang, alat pikeun Windows anu sakuduna diunduh Cydia. Bisi wae, éta mangrupikeun hal anu kuring henteu nyarankeun.

Modél Cocog

Jawaban gancangna nyaéta: sadayana. Naon waé alat ios, naha éta a iPhone, iPod Touch atanapi iPad, cocog sareng Cydia. Tangtosna, henteu sadaya alat cocog sareng sadaya vérsi Cydia.

Kumaha waé ogé, upami urang jailbreak iPhone, iPod Touch atanapi iPad, lebet Cydia urang bakal ningali upami urang tiasa update kana versi panganyarna. Upami henteu tiasa, versi pangénggalna anu tiasa urang pasang tina Cydia nyaéta anu terakhir anu cocog sareng alat éta.

Tulisan anu aya hubunganana:
Jailbreak na maot

Tutorial pikeun masang Cydia

Pasang Cydia

Proses ieu tiasa rada rumit atanapi saderhana pisan, gumantung kana prosés anu anjeun pilih sareng dina titik anu anjeun badé masangkeun Cydia

Prosés 1: Pamasangan normal. Prosés anu diperyogikeun upami anjeun teu acan jailbroken sateuacanna

Ieu mangrupikeun prosés anu disarankeun pikeun masang Cydia dina iPhone anjeun.

  1. Upami anjeun henteu ngagaduhan alternatif aplikasi aplikasi Cydia dipasang, éta bakal méré masalah atanapi ngaleungit, panginten anu pangsaéna pikeun mimitian ti 0, janten hal anu munggaran anu bakal kami laksanakeun nyaéta cadangan.
  2. Léngkah anu kadua nyaéta ningali salah sahiji tutorial anu urang gaduh dina iPhone News pikeun jailbreak alat anjeun.

Sakumaha saderhana éta. Sanaos tiasa janten saé, pamasangan manual sababaraha bungkus biasana nyiptakeun langkung seueur masalah tibatan méréskeunana, janten kuring nyarankeun ngalakukeun prosés 1 pikeun masang Cydia. Ogé, éta mangrupikeun hiji-hijina cara pikeun masangna upami urang henteu acan jailbreak alat na.

Prosés 2: Pamasangan manual.

Kuring moal nyarankeun prosés ieu pikeun masang Cydia, tapi éta bakal nyegah urang tina mimitian ti 0 kalayan sadayana anu hartosna ieu. Urang bakal ngalakukeun ieu:

  1. Kami ngaunduh paket .deb pikeun vérsi Cydia anu kami badé pasang.
  2. Urang muka klien SFTP, sapertos Cyberduck.
  3. Urang balayar ka / var / root / Média. Upami urang henteu ngagaduhan folder Cydia, urang ngadamel.
  4. Dina folder Cydia urang kedah ngadamel (upami henteu) folder anu disebut AutoInstall.
  5. Kami nyandak paket .deb anu kami unduh dina léngkah 1 sareng "unggah" kana folder AutoInstall.
  6. Kami reboot dua kali. Saatos reboot kadua, Cydia kedah némbongan dina Springboard.

Kumaha jailbreak modél iPhone pangénggalna

Kumaha jailbreak iPhone

Grup hacker anu tanggel waler pikeun ngadamel jailbreak ogé tanggung jawab pikeun ngaluncurkeun parabot pikeun éta. Upami teu kitu, jailbreaking tiasa janten misi teu mungkin. Upami anjeun naros ka kuring "Kumaha anjeun jailbreak iPhone, iPod Touch atanapi iPad?" waleran kuring bakal "Alat naon sareng vérsi ios naon anu parantos anjeun pasang?"

Sanaos leres yén alat anu pangénggalna ngadamel prosés sacara praktis sami, éta ogé leres panginten aya cahaya tapi béda anu penting dina prosés. Upami kuring kedah nyebatkeun metode umum, kuring bakal nyarios éta kedah dilakukeun sapertos kieu:

  1. Urang milari inpormasi ngeunaan jailbreak pikeun vérsi ios yén kami geus dipasang. Titik ieu panginten rada lucu, tapi kuring nyarios sabab, contona, dina iOS 5.0.1-5.1.1 urang kedah nganggo alat Absinthe, dina iOS 6.1.2 urang kedah nganggo evasi0n, dina iOS 7.x evasi0n7 sareng kanggo ios 8 sareng ios 9 urang kedah nganggo salah sahiji alat anu ditawarkeun ku tim hacker Pangu atanapi TaiG. Dina halaman jailbrea.kr Urang tiasa parios inpormasi ieu dugi ka ios 7.1.
  2. Kami ngadamel cadangan tina sadaya data penting dina iPhone, iPod Touch atanapi iPad. Ieu mangrupikeun léngkah anu penting pikeun nalika urang badé ngalakukeun kedip-kedip naon waé, henteu ngan ukur pikeun jailbreak.
  3. Kami ngajalankeun alat anu diunduh dina léngkah 1.
  4. Kami nuturkeun pitunjuk anu muncul dina aplikasi. Dina kaseueuran kasus, léngkah ieu kalebet muka konci alat sareng ngetok ikon énggal anu parantos didamel dina papan lincah.
Tulisan anu aya hubunganana:
Naha Jailbreak henteu pikaresepeun deui? 

Para ngalakukeun jailbreak kana vérsi pangénggalna anu aya ayeuna, anjeun tiasa nganjang ka pos kami Tutorial pikeun jailbreak ios 9.0-9.0.2.

Naha anjeun ngagaduhan mamang ngeunaan kumaha download Cydia?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

127 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   kenzoar cenahna

    Naha aman pikeun masang vérsi éta? Naha parantos kabuktosan yén éta tiasa dianggo saé dina iPhone 4? Dina kasus masalah, naha éta tiasa dibalikkeun? atanapi anjeun kedah ngajalankeun jailbreak deui?

  2.   Alvaro cenahna

    Dipasang sareng dijalankeun dina Iphone 4 kalayan IOS 5.0.1
    Gracias!

    1.    Cheftu cenahna

      Nya, kuring henteu tiasa kéngingkeun file kanggo diunduh naha nganggo manager unduh safari atanapi ku plugin na, naha kuring kedah ngalaksanakeunana via shh?

    2.    cristhian cenahna

      Upami anjeun teu ngagaduhan masalah. Anu kuring hoyong anjeun bantosan nyaéta kumaha cara ngaunduh cydia pikeun iPhone 5s, kuring henteu terang sabab ngan aya vérsi 8. Abdi hoyong vérsi 9.3.2, punten bantosan kuring. Babaturan ???

  3.   ddlucido cenahna

    Kuring parantos masangkeun langkung gampang, kuring parantos ngirim file .deb kana surat sareng nalika muka éta kuring ngagaduhan pilihan pikeun "Buka di iFile" 😀

    1.    Jose Ma cenahna

      Naha anjeun parantos ngintunkeun kana iphone 4 kalayan 5.0.1 ???? Kuring nyarios ieu kusabab saprak kuring unggah kana vérsi éta, lampiran tipe .zip, .rar atanapi sapertos dina kasus ieu .deb, katingali kuring salaku ikon pasagi biru leutik kalayan tanda tanya, file anu henteu dikenal- anu henteu ngamungkinkeun kuring pikeun "muka sareng ...» Program sapertos iFile (anu kuring parantos pasang) Kuring terang yén kuring henteu ngan ukur anu kajantenan dina iPhone 4 na (ku iPod sigana bakal lancar), sareng kuring janten marah lami pisan sareng poko ... Hatur nuhun parantos ngajawab 🙂

      1.    Dani barea cenahna

        Anjeun kedah ngagaduhan iFile, upami henteu, na de na… Maksad abdi… 🙂

    2.    ale6 cenahna

      Kuring ogé ngalaksanakeunana ku ngirim file kana email. Sakumaha nyebatkeun ddlucido anjeun muka di Ifile sareng di jero anjeun masihan installer sareng éta waé. Gawe leres

      1.    Jose Ma cenahna

        Sakumaha kuring nyarios dina pesen, Upami kuring parantos dipasang iFile; masalahna nyaéta email anu ditampi henteu masihan kuring pilihan pikeun "dibuka ku ..." (saolah-olah éta kajantenan kuring sareng ios 4.3.3) sabab ngan ukur ikon anu henteu dikenal nembongan dimana jinis kantétan ieu kedah ditingali. Naha anjeun tiasa ngawartosan kuring upami alat anjeun (anu kuring nyimpulkeun lampiranna katingali saé) nyaéta iPhone 4 kalayan 5.0.1? Hatur nuhun pisan 🙂

      2.    tanda cenahna

        Dupi anjeun ngirimkeun kuring aplikasi cydia ku mail? Surat kuring nyaéta marcelo_1988@hotmail.co.jp

        1.    David cenahna

          Marce, upami anjeun nampi, anjeun tiasa ngirim kana email abdi dagonoise@gmail.com Punten

  4.   Fran cenahna

    alus:

    Anjeun tiasa ningali bédana beban antara 1.1.3 sareng 1.1.4 (nyaéta, ieu) atanapi naha bédana aya nyata?

    1.    Peter cenahna

      Éta nunjukkeun pisan! Tina sababaraha detik (anu biasa dilakukeun nalika mariksa bungkus sareng saterasna) dugi ka sababaraha atanapi 3.

      Éta patut!

  5.   EuroFlatron cenahna

    Halo urang!
    Kuring ngalakukeun sadayana anu diucapkeun ku Gonzalo undak-usuk na mana sampurna. Kuring ngamutahirkeun Cydia tina 1.1.3 dugi 1.1.4. Kuring perhatoskeun yén éta beban langkung gancang sareng ngalir langkung cairan. Gonzalo anjeun mesin! Gening pikeun tulisan ieu sareng pikeun naon waé anu anjeun pasang dina halaman sacara umum kusabab éta ngajantenkeun kahirupan langkung gampang pikeun kami! Anjeun damel leres pisan.
    Salam!

  6.   EuroFlatron cenahna

    Ku jalan kitu, kuring hilap mairan yén kuring ngamutahirkeun Cydia ka 1.1.4 dina Iphone 4 kalayan IOS 5.0.1. Sadayana ok!

  7.   EuroFlatron cenahna

    Kuring tumaros pikeun SHH!

    1.    Cheftu cenahna

      Sareng kumaha éta dilakukeun
      Dupi anjeun ngajelaskeun ka kuring?

      1.    EuroFlatron cenahna

        Kuring ngaunduh kana komputer, sareng nganggo WinSCP kuring ngalirkeun kana iPhone ngalangkungan SSH. Saatos éta, kalayan Ifile kuring unzip na dipasang deui salajengna. Kuring ngajalankeun Cydia sareng éta parantos muncul dina 1.1.4.

  8.   XBoSS cenahna

    Kuring tumaros ku mail sareng ifile sareng éta digawé sampurna

  9.   Davidcaru93 cenahna

    Cara anu paling saé pikeun masang file ieu nyaéta tina dropbox

    1.    ALFONS0 cenahna

      Halo sareng kumaha anjeun ngalakukeunana, naha anjeun ngagaduhan aplikasi anu ngaunduh anjeun tina safari ka dropbox?
      kalayan plug-in safari download henteu masihan kuring kasalahan.

  10.   SPRMCH cenahna

    SHH? Éta bakal SSH ceunah ...

    1.    EuroFlatron cenahna

      Punten, maksad abdi SSH!

  11.   ALFONS0 cenahna

    Kalayan plug-in download safari, kuring ngagaduhan kasalahan ieu (Unduhan gagal. Teu tiasa ngadamel folder unduhan). Kuring henteu terang naon anu bakal kajadian kuring parantos dipasang iFile, kuring parantos nyobian ngadamel folder ku namina sapertos kitu tapi teu aya nanaon.
    Aya ideu ??

  12.   Antonio cenahna

    dipasang sareng sampurna. hatur nuhun

  13.   odri cenahna

    Sareng pikeun 3G éta hargana?

  14.   Aitor cenahna

    Halo, kuring gaduh iPhone 4 nganggo iOS 5.0.1 sareng abdi hoyong ngaunduh aplikasi éta supados henteu ngamuat deui repos unggal-unggal kuring asup kana Cydia (sapertos dina pidéo anu ngamuat susu Cydia shitting) naha aya anu terang nami naon ? Kuring terang noCyfresh tapi kuring ngan ukur kéngingkeun vérsi kanggo ios 3 sareng 4.

    Hayu urang tingali naha aya anu tiasa ngabantosan kuring! Hatur nuhun!

  15.   Robogonza cenahna

    Kuring nyarankeun aplikasi AppCake pikeun masang file nganggo extension .deb langkung gampang.

  16.   higi cenahna

    Sae pisan pidéo ieu Gonzalo, sapertos anu anjeun kantoskeun pikeun kami.
    Kuring nyarankeun pembaruan kusabab dimimitian Maséhi gancang pisan.
    Kuring parantos ngintunkeun kana Iphone 4 sareng IFunBox sareng Ifile
    Hatur nuhun.

    1.    gnzl cenahna

      hatur nuhun

  17.   Samuyure cenahna

    Diunduh sareng damel sampurna !!! Nuhun Gonzalo.

  18.   Aitor cenahna

    Gnzl Abdi leres-leres ngahargaan sumbangan anjeun, tapi naha anjeun tiasa masihan kuring nganggo koméntar kuring di luhur? Kuring tetep ngamutahirkeun répoos sareng susu nyandak: (

    1.    gnzl cenahna

      Kuring henteu ngagaduhan anu dipasang, ayeuna cydia lambat kusabab dibébaskeunna jailbreak énggal, tapi dina sababaraha dinten éta bakal damang deui.

  19.   Juan cenahna

    Gampang pisan pikeun kuring pikeun ngirimkeunana ka kuring ku email.
    Thanks.

  20.   francapa cenahna

    Hai, abdi henteu ngagaduhan folder unduhan dina jalur anu dituduhkeun? naon anu kuring tiasa lakukeun? hatur nuhun

  21.   francapa cenahna

    Kuring ogé parantos ngirimkeunna ku mail tapi henteu mukaan kuring?

  22.   Pablo cenahna

    Dimana anjeun ngaunduh safari download manager gratis sareng cocog sareng ios 5?

  23.   Cheposo cenahna

    Kuring nyobian ngaunduh iFile ti Cydia sareng éta henteu ngantepkeun kuring tina Repository naon waé, kuring nyobian mutahirkeun 3 hal anu kuring kéngingkeun (aktivator, corona sareng sbsettings) sareng teu aya anu diunduh ogé, naha ieu kajantenan saha waé? Éta moal pikeun masalah megaupload sareng sanés sanés? aranjeunna ngaleupaskeun tina sérver atanapi anu sapertos kitu

    1.    CHANNELS cenahna

      Upami hal anu sami kajadian ka kuring, kuring henteu tiasa ngaunduh nanaon ti cydia saatos masang .deb ¬¬ naon anu kuring kedah lakukeun ??? Abdi parantos ngahasilkeun resép sareng ogé mareuman iphone na teu aya…. sareng sajabina éta henteu ngarobih kuring tina 1.1.3 janten 1.1.4 anu Gnzl ka tukang

  24.   Armando cenahna

    Kuring gaduh masalah anu sami, kuring nyobian ngaunduh file na éta nyarios kuring gagal download henteu tiasa ngadamel folder download. abdi gaduh plugin unduh safari sareng ifile. Naon anu kuring tiasa lakukeun?

  25.   Roy cenahna

    Grax gonzalo Kuring ngirimkeun via email sareng kuring dibuka ku IFILE sareng sapertos anjeun ngajelaskeun dina pidéo éta, éta parantos sampurna, kuring nyobian na éta sampurna ti Mexico, hatur nuhun kana kontribusina
    tapi dina iphone cdma anu kuring gaduh, éta henteu masihan kuring pilihan, kuring kéngingkeun atachment salaku alun-alun biru, tanpa pilihan pikeun muka ku ,,, naon anu kedah dilakukeun di dieu? salam

  26.   Sirah75) 8 cenahna

    Hatur nuhun sadayana. Gawe sampurna dina iPhone 4. Anjeun mesin

  27.   cyberscorpion cenahna

    Hatur nuhun pisan, Gonzalo…. !!
    Éta jalan sampurna dina iphone 4 32gb kalayan IOS 5.0.1, dikirim ka mail sareng dibuka langsung nganggo ifile 1.6 sareng nuturkeun paréntah pidéo.

    anjeun retakan ... !!

  28.   Gonzy cenahna

    Nuhun nami, unduhan file, dilebetkeun ngalangkungan ssh sareng sampurna

  29.   Norber cenahna

    Kuring gaduh sakedik masalah, kuring ngaunduh file tapi nalika kuring angkat ka iFile sareng alamat anu anjeun carioskeun, kuring henteu mendakan folder Undeuran di Perpustakaan

  30.   xulin cenahna

    Hatur nuhun.
    Kuring nembé masangkeunana dina iphone 4 kalayan ios 5.0.1 tapi sigana langkung kirang waktos kanggo dimuat tibatan sateuacan.
    Kuring parantos masangna sapertos dina pidéo. Hatur nuhun pisan kana padamelan anjeun ..

  31.   Alfred cenahna

    Éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring, kuring parantos dipasang sadayana: iFile, download safari pug. Ku email éta henteu mikawanoh file na tina hotfile kuring nampi kasalahan anu parantos dikoméntasi sateuacanna. Naha aya anu tiasa ngabantosan abdi ???

    1.    Harry cenahna

      Halo sadayana anu masihan anjeun kasalahan punten laksanakeun hal ieu. Ieu anu kuring lakukeun sareng éta tiasa dianggo, anjeun kedah ngaleupaskeun SAFARI DOWNLOAD MANAGER atanapi SAFARI DownPLUG. Pikeun ieu, kirimkeun file anu anjeun nyebarkeun di dieu kana email anjeun sareng dina safari muka akun email anjeun teras pencét dina file anu napel sareng AYEUNA BISA dibuka 🙂

      Upami éta dianggo pikeun kuring, kuring parantos ngagaduhan cydia 1.1.4, abdi henteu terang masalah naon anu dipendakanna dina folder var / mobile / librar / downloads sabab henteu katingalina ku kuring ogé. Nalika kuring muka file ti Safari sareng IFILE nembongan dina folder anu sanés. Nya, kuring ngarepkeun éta mangpaat pikeun anjeun.

      1.    Alfred cenahna

        Rengse sareng damel, hatur nuhun pisan Enrique.

      2.    Alberto cenahna

        Dina folder na nembongan, sabab kuring henteu tiasa mendakan file na

  32.   nembol cenahna

    Hatur nuhun pisan Gonzalo! Kuring tumaros sami sareng dina pidéo sareng éta sampurna! =)

  33.   randy cenahna

    anjeun tiasa ngapdet dina iphone 3g?

  34.   dikibella cenahna

    Halo, pikeun ngalakukeun ieu, naha anjeun kedah ngalaman jailbreak sateuacanna? Nyaéta kuring gaduh Iphone 4 versi 5.0.1 anu diénggalan sareng firmware khusus sabab kuring henteu hoyong unggah baseband kumargi nganggo gevey, kuring ngalakukeun firmware khusus ieu sareng redsnow tapi kuring henteu ngagaduhan jailbreak sareng kuring hoyong terang kumaha kuring tiasa ngalakukeun éta, kuring rada sibuk. Hayu urang tingali naha aya anu ngabantosan kuring, hatur nuhun

  35.   Stalin cenahna

    Halo, hiji patarosan, pembaruan cydia ogé dianggo pikeun iphon 3g. hatur nuhun

  36.   Stalin cenahna

    Halo, pembaruan ieu ogé dianggo pikeun iphone 3g

  37.   Daniel cenahna

    Kuring gaduh iPhone 4 sareng nalika ngalakukeun jailbreak ngahapus pilihan pikeun ngonpigurasikeun akun email ... anjeun tiasa ngabantosan abdi ... hatur nuhun

  38.   Norlan payan cenahna

    Kuring gaduh 3gs ipnone sareng ios 5.0.1 jailbreak tutorial ngabantosan kuring tapi cydia moal ngantep kuring masang nanaon, naon anu kuring tiasa lakukeun? pasihan abdi sig. pesen (teu tiasa kondigasi dpkg pre-depend kanggo ncurses sigana siklus katergantungan

  39.   jrsm02 cenahna

    Tapi dina iphone 4 sareng ios 5.01 naha tiasa dianggo sampurna?
    hatur nuhun

    1.    gnzl cenahna

      Si

      1.    jrsm02 cenahna

        hatur nuhun, dina cydia éta nempatkeun kuring versi Cydia 1.1.6.
        sacara téoritis anu terakhir henteu 1.1.5?

  40.   Jorgeepelos cenahna

    Kuring ngagaduhan hal anu sami sareng anjeun Jagsm02 Kuring henteu weruh naon kaulinanna XXDD ieu

  41.   Zoseron cenahna

    Henteu éta 1.1.6.

    Diropéa tanpa masalah. Nuhun ka sadayana.

  42.   Andrew_ cenahna

    IPhone 4 ngajalankeun Cydia 1.1.6 kuring, kuring nyungkeun klarifikasi. Nuhun 😷

  43.   Pitukirutiger cenahna

    Kumaha kasalahan 512 direngsekeun? Iphone 4 dina 5.1.1

  44.   Osier5 cenahna

    Éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring ayeuna henteu muka cydia di ios 5.1.1…. Jalan anu mana waé

  45.   Riguel cenahna

    Nya, kuring ngagaduhan Cydia 1.1.6, éta anu kuring kéngingkeun ... Abdi ngagaduhan iPhone 4s iOS 5.1.1. Naha éta tiasa? Éta anu ceuk Cydia ka kuring di handap

  46.   Corkscrew cenahna

    Kuring turun pikeun ngerjakeun éta dina ipad 2 kuring kalayan 5.1.1 sareng kuring ningali yén vérsi anu parantos dipasang kuring sapertos 1.1.6 kajadian ka kolega sanés. sareng dina postingan anjeun anjeun nyarioskeun tentang masang 1.1.4, naha aya anu tiasa netelakeun ieu pikeun kuring?
    Hatur nuhun.

    1.    gnzl cenahna

      Anu terakhir nyaéta 1.1.8, anjeun ngagaduhan éta dina sampul

      1.    Riguel cenahna

        Hatur nuhun, abdi badé nuturkeun tutorial.

      2.    Riguel cenahna

        Kuring parantos ngalaksanakeunana sareng ayeuna henteu muka Cydia, kumaha kuring méréskeunana?

  47.   asahéjo cenahna

    Kuring gaduh 1.1.6 dina iphone 4 sareng 5.1.1

  48.   Nico_sb_10 cenahna

    Hei ise sadayana anu anjeunna ucapkeun ku ifile ku ssh sareng aora cydia henteu mukakeunana kuring pasang deui sareng henteu teras-terasan tanpa damel anu kamari bantosan

  49.   Nacho cenahna

    Kuring henteu ngagaduhan Masédia dipasang, sareng kuring henteu terang kumaha cara masangna. Upami kuring masang langsung update ieu bakal jalan ????

  50.   Klavas cenahna

    Kompléks ieu kuring henteu ngagaduhan cydia sareng kuring hoyong ngaunduh iPhone 4

  51.   Mishelle cenahna

    Abdi hoyong unduh cyria sareng kuring henteu tiasa ngalakukeun éta ngarah aranjeunna henteu ngeusi batre kuring

  52.   Khatibelg cenahna

    Naon ari cydia sareng kanggo naon?

  53.   iker fernando martinez negrete cenahna

    Abdi henteu tiasa masang éta kuring ngagaduhan bantosan iPad 3 ios 6.1 !!!!!

  54.   Luis A. Rondon Paz cenahna

    éta henteu tiasa dianggo, kuring ngan langsung ngaunduh langsung kana iphone sareng teu nanaon, éta nyarios yén éta henteu didukung ...

  55.   Luis A. Rondon Paz cenahna

    ahh Ifile anu kuring pasang teu nanaon sareng anu sanés anu kuring mendakan kedah mayar, abdi digoréng 🙁

  56.   adry cenahna

    Kuring parantos ngagaleuh sareng mayar cydia sareng éta henteu masihan kuring pilihan pikeun dipasang. Janten kuring kaleungitan artos? Naon anu abdi lakukeun?

  57.   Leidy cenahna

    halo

  58.   Andrés cenahna

    Versi ieu tiasa dianggo pikeun 3G iPhone ...?

  59.   Damian cenahna

    Naha éta tiasa diunduh dina Ipod Touch?

  60.   Wesley cenahna

    Abdi teu tiasa ngaunduh didieu pisan rumit pisan pikeun ngaunduh cydia ba pisan

  61.   Laura cenahna

    halo patarosan, kuring gaduh iphone 3GS parantos jailbreak, tapi hapus cydia tina desktop naon anu kuring kedah lakukeun ??

  62.   Johana Jatib Madrid cenahna

    Kuring nyobian ngaunduh cydia sakumaha anu anjeun carioskeun tapi nyatakeun yén safari henteu tiasa ngaunduh, naon anu kuring lakukeun ??????

  63.   sebas cenahna

    Abdi henteu mendakan kumaha cara ngaunduh Cydia pikeun vérsi anyar 6.1.3 ... tiasa anjeun ngabantosan abdi ... hatur nuhun

  64.   Cori cenahna

    Abdi henteu tiasa mendakan Cydia di App Store
    Naha aya anu tiasa ngabantosan abdi ?????

    1.    Jordi cenahna

      Cobi tingali, naha jelema bodo ieu ngagaduhan hak pikeun ngahina batur anu naros?

  65.   dariiuz cenahna

    naon versi panganyarna tina cydia sareng naon ios éta?
    punten wartoskeun ka kuring pikeun terang
    Sareng naon anu kajantenan upami kuring masang ios 7 kana iphoen 4s anu ngagaduhan cydia (iOS6.0 / Cy 1.1.8)

  66.   Edward cenahna

    Kiero install jaga iPhone 4 k abdi henteu nganggo kartu SIM

  67.   Carlos cenahna

    Abdi hoyong cidya tapi kuring henteu gaduh ideu kumaha cara ngaunduhna

  68.   Carlos cenahna

    Abdi gaduh iphone 5 ii janten abdi hoyong cidya ii kuring henteu terang kumaha cara ngaunduhna

  69.   Juan Lacarra cenahna

    IPhone abdi 4 sareng 6.1.3 kumaha kuring ngaunduh cydia

  70.   Grabiel Flores Calderon cenahna

    Kuring henteu gaduh cydia sareng kuring hoyong ngaunduh kanggo iPhone 4 ..... Kuring cobian sareng éta nyatakeun yén Safari moal tiasa ngaunduhna .. .. Kumaha kuring ngaunduh?

  71.   Alexis Moncada cenahna

    Abdi gaduh iphone 4s sareng kuring henteu tiasa ngaunduh cydia! Punten

  72.   Rafa cenahna

    Abdi hoyong ningali upami ku aplikasi ieu kuring tiasa nempatkeun latar sareng gerakan kuring gaduh iPhone 4S

  73.   ceuk cenahna

    Kuring henteu terang kumaha cara ngaunduh Cydia langsung tina iphone kuring

  74.   Diana cenahna

    Halo kaleresan kuring henteu acan tiasa ngaunduh sidia sareng patarosan sanés kumaha kuring ngaunduh musik ka daging babi iPhone kuring kaleresan kuring henteu tiasa ngabantosan kuring sarébu nuhun sareng hapunten

  75.   luis cenahna

    dianggo pikeun ipod touch 4

  76.   Bx khan cenahna

    Abdi hoyong ngaunduh cidya tapi henteu terang. Éta tiasa ngabantosan plezzzz

  77.   ponco cenahna

    Éta hésé pisan ngaunduh cydia !! sareng upami anjeun nunjukkeun kuring moal mendakan ogé !!!! : /

  78.   David cenahna

    Aya anu ngawartosan cara masang cydia, henteu terang, kuring parantos nyobian 5 jam

  79.   Onasis cenahna

    Réréncangan Abdi peryogi bantosan anjeun nalika kuring ngaunduh halaman anu sanés, BANTUAN! pangjurung

  80.   Onasis cenahna

    nulungan

  81.   Moussa cenahna

    Héi program cinta kuring cinta

  82.   Diegoo cenahna

    Abdi lebet tautan unduh sareng kuring ngagaduhan halaman anu lepat, server henteu kapendak: / Abdi henteu tiasa ngaunduh waaaa

  83.   Norlan pérés cenahna

    Mah kawas éta

  84.   Fran cenahna

    Hei, anjeun terang, kuring ngetrok témbok, kuring sadidinten nyobian ngaunduh cid, sareng kuring nyobian éta x komputer sareng teu nanaon sareng kuring nyobian éta x sél tapi éta rumit teuing. Batur k tiasa ngalaksanakeunana sacara manual sami henteu janten masalah upami m biaya Abdi peryogi cidya pikeun masang whatsapp punten bantosan kami kuring tinggalkeun nomer kuring 9932839766

    1.    nihil cenahna

      Tong hariwang, kuring yakin anjeun bakal ngalakukeun éta
      Tapi rl wattsapp gratis teu peryogi cydia

  85.   Annabelle cenahna

    Batur tiasa ngajelaskeun kuring ogé kunaon kuring nyobian masangna sareng kuring henteu tiasa

  86.   katiisan cenahna

    Abdi gaduh iphone 3g sareng kuring henteu ngagaduhan ifile sareng henteu cara ngaunduh cydia !! Tiasa batur ngawartosan naon anu kedah dilakukeun ??? PLZ !!!!! Abdi henteu gaduh whatsapp atanapi naon !!! Abdi sedih!! 🙁

  87.   Jibril cenahna

    HHOOLLAA

  88.   Jose Miguel cenahna

    Kuring parantos ngirimkeunana ku mail na éta henteu kaluar

  89.   Chantal cenahna

    Sasaurang ngabantosan kuring terang kumaha kuring masang cydia sareng kuring asa-asa sareng kuring henteu tiasa kmpu atanapi x dimana waé kuring ngagaduhan iphone 4

  90.   Leone cenahna

    Saha anu tiasa ngirim kana e-mail kuring lfleo_@hotmail.com

  91.   Yunior cenahna

    Wah tiasa abdi jake kaulinan

  92.   maria Teresa cenahna

    Kaponakan kuring ninggalkeun kuring telepon sélulér na yén anjeunna nganggo iPhone 4.2 di California sareng kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun pikeun ngonpigurasikeun ka Kolombia, jelaskeun aranjeunna ngawartosan yén sistem henteu tiasa dianggo di Kolombia kusabab éta henteu tiasa dibuka tapi anu sanésna jalma ngawartosan yén kuring kedah ngaleupaskeun, kuring ngahargaan bantosan anjeun

  93.   Noemi cenahna

    Halo, punten bantosan kuring, kuring gaduh iPhone 4 nganggo jailbreak (pangu), masalahna nyaéta kuring ngahapus kasalahan cydia x. Tiasa batur ngawartosan kuring kumaha kuring tiasa ngainstall deui
    hatur nuhun

  94.   Alfonso cenahna

    Dupi anjeun ngawartosan kumaha cara masang Cydia tanpa jailbreak?

  95.   mario cenahna

    Halo, abdi gaduh iPhone sareng JB di ios 8 Abdi hoyong ngapdet deui ka iOS 9.xx tapi kuring henteu acan tiasa ngapdet deui, iTunes kuring masihan kuring kasalahan yén pamundutna henteu tiasa réngsé ...
    Patarosan abdi, naha mungkin pikeun ngapdet kana vérsi sanés anu pang anyarna?
    Abdi dina ios 8.x sareng abdi hoyong ngapdet kana ios 9.2 anu saur kuring anu terakhir anu tiasa jailbroken ...
    Gracias!

    1.    Paul Aparicio cenahna

      Halo Mario. Upami anjeun rusak, hiji-hijina cara pikeun ngapdet nyaéta ku cara malikkeun sareng iTunes. Upami anjeun ngalakukeun éta, anjeun bakal masang ios 9.2.1 (henteu sanés tiasa dipasang) sareng teu aya jailbreak sayogi ayeuna kanggo vérsi éta. Versi pangénggalna anu tiasa jailbroken nyaéta ios 9.1, tapi anjeun henteu tiasa masangna kusabab Apple henteu tandatangan deui.

      Hiji salam.

      1.    mario cenahna

        Ohhh…. Hatur nuhun pablo! Janten kuring cicing dimana kuring sareng JB! Abdi moal angkat! Mamang sanes ...
        Abdi gaduh iphone 5 ios 8.4 ...
        Dina aplikasi musik, pilihan acak henteu némbongan nalika kuring gaduh sababaraha albeum ku seniman anu sami, dina vérsi anu sateuacana kuring ngagaduhan sumber ieu sareng sacara acak tiasa ngupingkeun musik sababaraha albeum ku band / seniman anu sami.
        Ieu masalah anu ngan ukur kajadian ka kuring, naha ios atanapi naon?
        Abdi hoyong ngamutahirkeun kanggo ningali naha dina ios9 éta direngsekeun tapi kuring henteu hoyong kaleungitan JB
        Nuhun sakali deui!

        1.    Paul Aparicio cenahna

          Halo deui. Abdi leres-leres henteu yakin. Abdi émut yén ieu atanapi fungsi anu sanés anu sami anu mulih dina pembaruan leungit. Abdi émut éta sabab aya alur kerja Workflow ngan pikeun éta sareng éta lirén janten mangpaat nalika aranjeunna ngarilis versi sanés.

          Hiji salam.

  96.   Yohan cenahna

    Abdi henteu tiasa ngaunduh cydia dina iPhone, kuring terang anjeun tiasa ngabantosan kuring

  97.   Eduardo ernandez Cortezano cenahna

    Batur tiasa ngawartosan kuring kumaha cara masang cydia dina vérsi 9.3.1 ku fabor dina aphon6plus kuring

  98.   Alexander cenahna

    engke abdi komen