Mattel pikeun nawiskeun kacamata virtual reality anu cocog sareng iPhone

Mattel sareng Google parantos nandatanganan perjanjian kolaborasi pikeun ngembangkeun View-Master, kacamata virtual reality anu ngagunakeun sélulér kami pikeun ningali gambar dina format stereoscopic sareng anu bakal nganggo téknologi anu dianggo dina Google Cardboard VR.

Pikeun anu henteu terang Google CardBoard VR, éta mangrupikeun kacamata Virtual Reality saderhana anu didamel tina karton sareng sapasang lensa. Sakali produkna dipasang, Google CardBoard VR nyayogikeun pangalaman kanyataanana virtual nganggo sababaraha aplikasi anu sayogi dina Google Play, hal anu ngawatesan panggunaanna pikeun alat Android.

Témbong-Master

Salaku standar, Témbong-Master bakal sumping sareng opat cakram, masing-masing hiji Pangalaman virtual gelar 360. Sakumaha diumumkeun ku Mattel, urang tiasa ngiringan navigator luar angkasa, sasak San Fransisco, lingkungan kalayan dinosaurus atanapi panjara Alcatraz.

Tanpa diragukeun, éta mangrupikeun produk anu terjangkau pikeun ngaraosan kanyataanana maya, tapi kamungkinan na sigana tipis pikeun urang. Untungna, di App Store aya sababaraha aplikasi anu ngamungkinkeun urang pikeun ngaraosan langkung seueur eusi VR, sanaos kitu, aplikasi anu diadaptasi pikeun dianggo ku jinis produk ieu diitung dina ramo, sabab dina seueur kasus demo sababaraha menit. Mudah-mudahan ku dipopulerkeunana, langkung seueur alternatif bakal sumping.

Hatur nuhun ka Mattel, larangan éta dihapus sareng iPhone ogé tiasa ngaraosan pangalaman anu sami sareng View-Master. Produkna bakal sayogi dina akhir taun, ngan ukur pikeun 2015 kampanye Natal. Harga na sakitar $ 30, rada luhur nunjukkeun yén pakakasna disayogikeun ku iPhone nyalira.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.