MediaTrans, alternatif anu saé pikeun iTunes intuitif sareng fungsional

MediaTrans Éta pisan seueur parangkat lunak pihak katilu pikeun ngatur eusi iPhone kami hartosna aya anu henteu leres Apple. Sakumaha anjeun terang, proposal Cupertino nyaéta iTunes, alat anu resep ku sababaraha urang tapi anu sanésna bahkan henteu hoyong muka. Upami anjeun aya dina grup kadua, salah sahiji pilihan anu pangsaéna nyaéta MediaTrans, program anu langkung intuitif tibatan iTunes anu urang henteu ngagaduhan masalah ngatur eusi iPhone atanapi iPad urang.

Béda sareng program sanés, MediaTrans parantos aya Diropéa ku dukungan iOS 10 sareng iPhone 7 anu parantos ngahontal umum masing-masing dina 13 sareng 16 Séptémber. Ieu ngandung harti yén lamun urang gaduh iPhone 5 atanapi engké, iPad mini 2 atanapi engké atanapi iPod Touch generasi kagenep, urang tiasa ngatur kontén multimédia na tina ieu alternatif pikeun iTunes lengkep pisan.

Ieu daptar a Fitur utama MediaTrans

Mindahkeun poto

Poto dina MediaTrans

Sugan pungsi mimiti anu ditawarkeun ku MediaTrans sanés anu paling rumit pikeun diatur dina ios, tapi ngan ukur meureun. Sanaos urang tiasa sering ngirim poto ku mail, nalika urang masang sistem operasi ti 0, sabab sigana bakal dilakonan ku peluncuran iOS 10, balikkeun poto-poto anu urang gaduh Sateuacan dipasang éta tiasa janten damel anu matak capé. MediaTrans tiasa ngalayanan urang sampurna dina kasus ieu.

Atur musik sareng pidéo

Mindahkeun musik nganggo MediaTrans

Tanpa diragukeun, hal anu paling parah anu dibawa ku pangguna iTunes nyaéta mindahkeun musik sareng pidéo kana iPhone atanapi iPad. Ieu bahkan langkung parah tibatan datangna Apple Music, kumargi ayeuna urang kedah mareuman perpustakaan iCloud, pilih musik anu hoyong ditransper, mindahkeun éta, aktipkeun perpustakaan iCloud deui sareng ati-ati henteu ngahapus perpustakaan lokal. Pilihan sanésna, tangtosna, nyaéta ngaunduh musik tina Apple Music, tapi pikeun ieu urang kedah langganan sareng mayar € 9,99 / bulan.

Sanaos kuring akur sareng iTunes, kuring kedah ngaku yén kuring henteu 100% senang sareng sistem anu diusulkeun ku Apple pikeun mindahkeun jinis eusi ieu ka iPhone. Kuring pikir yén anu diajukeun MediaTrans langkung saé: éta bakal cekap éta hayu urang sered eusi audio kana jandéla terus pencét "Sync" pikeun mindahkeun musik kana alat iOS urang. Ieu ogé tiasa dianggo sareng pidéo.

Ngatur e-Buku

Manajer ebook MediaTrans

Naha anjeun biasana maca dina iPhone atanapi iPad anjeun? Hal anu sami anu kuring sebatkeun pikeun mindahkeun musik atanapi pidéo tiasa didugikeun ngeunaan kumaha mindahkeun buku kana iPhone ngalangkungan iTunes, tapi dina hal ieu tina jandela «Book Manager». Kuring ogé akur sareng sistem Apple pikeun tugas ieu, tapi kuring ogé sadar yén éta langkung gampil ngalirkeun ebook ku ngan ukur nyeret, ngaleupaskeun sareng nyingkronkeun.

Ngatur memo sora sareng nada

Nada MediaTrans Hal anu mirip pisan sareng dua poin anu saencanna tiasa dilakukeun ku nada dering. Pikeun tambahkeun nada dering ku MediaTrans urang kedah ngalakukeun hal ieu, salami éta langkung ti 40 detik:

  1. Kami nyéred file audio naon waé dina jandéla «Sora & Nada Dering Manajer».
  2. Kami mencét kana "Ringtone Maker" anu bakal aya gigireun gunting.
  3. Kami milih potongan anu urang pikahoyong salaku nada, maksimal 40 detik.
  4. Urang pencét OKÉ.
  5. Tungtungna, urang nyingkronkeun.

Anggo iPhone atanapi iPad salaku USB drive

MediaTrans USB drive

Tungtungna, MediaTrans ogé nawiskeun kami hal anu seueur urang hoyong tiasa ngalakukeun tanpa nganggo alat naon waé: anggo urang iPhone, iPod Touch atanapi iPad salaku USB drive. Ieu hartosna tiasa ngahemat jinis file naon waé pikeun nyandak éta sareng kami tiasa muka kana komputer anu sanés, salami, tangtosna, komputer anu sanés ogé parantos dipasang MediaTrans.

Sapertos sadayana dina aplikasi saderhana ieu, nambihan file kanggo nyandak éta dimana waé dina iPhone kami mangrupikeun salah sahiji anu pangbasajanna, dina hal ieu janten seueur ngan sered file kana «Flash Drive» jandela. Pikeun nyalin éta kana komputer anu sanés, cukup sambungkeun iPhone anjeun kana komputer anyar, pilih file teras pencét dina "Ékspor" anu aya di bagian tengah luhur jandela.

Kumaha kuring kéngingkeun MediaTrans?

Alat anu saderhana sareng fungsional sapertos kitu moal tiasa gratis. Atanapi upami? Nya, éta gumantung: anjeun anu ngamangpaatkeun promosi ayeuna, anjeun tiasa kéngingkeun lisénsi sareng gaduh MediaTrans gratis salamina, tapi promosi waktos terbatas henteu ngamungkinkeun urang masang apdet di payun atanapi nganggo kana langkung ti hiji komputer. Upami urang mayar éta harga biasa € 29.95 Kami bakal mésér program pikeun dua komputer sareng kamungkinan ngamutahirkeun. Naon anu anjeun ngantosan pikeun ngatur eusi iPhone anjeun tanpa manaskeun sirah?

ngundeur: MacX MediaTrans (macOS) | WinXMediaTrans (Windows)


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Diego t cenahna

    Hatur nuhun pablo

  2.   Jeff cenahna

    mamaerto dua tautan pikeun Mac lereskeun éta!