Meizu ngaluncurkeun salinan iPhone 5c tapi nganggo Android

Meizu M1 Catetan

Upami Lenovo parantos ngagaduhan anjeun Dijual iPhone 6, Meizu ayeuna nyobian nganggo terminal anu garis desain diideuan ku iPhone 5c, terminal anu teu acan réngsé curdling di pasar ios kusabab harga na mahal.

Rupina ieu salinan iPhone 5c Anjeun tiasa ningali dina poto anjeun gaduh sababaraha garis di luhur, ngajantenkeun jelas yén Apple mobile patén dina desain na, sanaos ku perangkat keras anu langkung kuat sareng harga anu langkung pikaresepeun.

El Meizu M1 Catetan, anu mangrupikeun nami telepon pinter, ngagaduhan layar 5,5 inci kalayan resolusi 1080p, nyaéta, diagonal anu sami sareng iPhone 6 Plus anu ninggali opat inci tina iPhone 5c jauh ka tukang. Pikeun prosésorna, terminal ieu ngagaduhan SoC 64-bit dalapan inti dina 1,7 Ghz dumasarkeun kana platform MediaTek MT6752. Ngiringan anjeunna kami gaduh Mali-T760 GPU, 2 GB RAM sareng batré 3.140 mAh.

Meizu M1 Catetan

Pikeun bagian fotografi, Meizu M1 Note nawiskeun kami a Kaméra tukang 13 megapiksel sareng lensa sareng aperture f / 2.2. Kaméra payun 5 megapiksel.

Fitur anu sanés anu pikaresepeun tina Meizu M1 Note nyaéta éta telepon sim dual, nyaéta, urang tiasa gaduh dua nomer telepon damel sakaligus.

Meizu M1 Note sareng Android 4.4.4 KitKat bakal sayogi salami satengah kadua Januari 2015 dina versi 16GB sareng 32GB kanggo $ 160 sareng $ 190 masing-masing. Dina harga éta, anjeun pasti bakal kéngingkeun hasil anu saé.

Sanaos kuring henteu sadar pisan ngeunaan produk Meizu ayeuna, sababaraha taun ka pengker kuring ngagaduhan pamuter Meizu M6 na Ieu mangrupikeun hal anu pangsaéna anu parantos diiwalan ku panangan kuring nalika ngeunaan kualitas sora. Parantos dina waktos éta, yén Meizu nunjukkeun antar muka sareng operasi anu diideuan pisan ku iPod kalayan clickwheel sareng ningali Meizu M1 Note ieu, sigana yén tren na diteraskeun sababaraha taun ka hareup.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Antonio cenahna

    sareng kuring bungah sareng harga anu mahal.
    Hayu urang tingali naha apel diajar, aranjeunna pasti ngajual hébat, henteu sapertos urang anu hoyong kuku kami pikeun iPhone plastik, hayu !!