Milarian apdét iPhone Kuring kalayan pitunjuk kana alat

Ngenalkeun Find My iPhone

Apple parantos ngamutahirkeun Find My iPhone kanggo disayogikeun indikasi nepi ka alat anu leungit atanapi dipaling. Upami anjeun henteu tiasa mendakan iPhone, iPad, iPod touch, atanapi Mac anjeun, aplikasi Find My iPhone bakal ngantep anjeun nganggo alat sanés ios pikeun mendakan sareng ngajagaan data anjeun. Ku masang aplikasi gratis ieu dina alat ios anu sanés, muka, sareng lebet sareng anjeun KTP Apple.

Milarian iPhone abdi bakal ngabantosan anjeun milarian alat anu ical dina peta, maénkeun sora di dinya, nunjukkeun pesen pikeun nginpokeun ka anu bogana, ngonci alat tina jarak jauh, atanapi mupus sadaya data ti éta pikeun karusiahan.

Upami iPhone, iPad atanapi iPod touch anu anjeun badé milarian parantos dipasang ios 6, Find My iPhone ogé kalebet dina modeu leungitna, anu ngonci alat ku kodeu aksés 4-angka, sareng tiasa ogé nampilkeun nomer telepon kontak langsung dina layar konci. Dina modeu rugi ieu, alat bakal ngalacak dimana anjeun pernah sareng nunjukkeun sajarah lokasi. Milarian iPhone Kuring kedah diaktipkeun dina setélan iCloud dina alat pikeun fungsina.

Karakteristikna nyaéta:
• Milarian iPhone, iPad, iPod touch, Mac anjeun atanapi dina peta.
• Tembongkeun pesen anu dipersonalisasi dina layar.
• Puterkeun sora salami dua menit dina volume lengkep (sanaos alatna dina modeu jempé).
• Konci alat tina jarak jauh.
• Ngusap jauh alat anjeun pikeun mupus data pribadi anjeun.
• Mode Rugi (iOS 6 atanapi engké).
• Pitunjuk ka lokasi alat (ios 6 atanapi engké).
• Indikator muatan batré.

Naon anu anyar dina vérsi 2.0.1 Aranjeunna:
indikasi pikeun nepi ka lokasi alat ios (6 atanapi engké).
Maénkeun sora, Mode Rugi, sareng tombol Hapus nembongan nyalira tina tampilan peta.

Anjeun tiasa ngaunduh Find My iPhone di App Store di a bebas. Mudah-mudahan teh masalah sareng peta tina ios 6 sabab tiasa janten misi teu mungkin pikeun milari alatna.

Inpormasi lengkep - Pulisi Australia ngingetkeun bahaya ngagunakeun Apple Maps

Sumber - iDownloadblog


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   David Vaz Guijarro cenahna

    Sareng Twitter ogé nembé diénggalan 😉