Kapendak téknologi disumputkeun tina adaptor Kilat énggal pikeun minijack 3.5mm

adaptor minijack kilat

Ngaleungitkeun port minijack tina iPhone 7 anyar sanés kabeneranMangrupikeun cara pikeun maju ... Apple biasa ngaleungitkeun palabuhan klasik ieu pikeun kéngingkeun hal anu dipikahoyong seueur: éta iPhone éta tahan cai, sareng ayeuna éta. Port minijack yén anu kuring kagungan dina iPhone lami nyaéta konverter DAC anu ngarobah audio digital janten audio analog pikeun tiasa ngupingkeunana dina headphone analog.

Kalayan iPhone 7 anyar Apple parantos leupas tina palabuhan ieuLeres, aranjeunna terang yén dina dunya headphone, minijack parantos standar sareng henteu tiasa dileungitkeun sapertos kitu (sareng langkung-langkung ngémutan harga headphone propésional). Solusi na: kalebet kabel konverter, atanapi Kilat kanggo adaptor minijack sasarengan iPhone 7 anyar. Saatos luncat kami nunjukkeun video anu nunjukkeun kami sagala rupa anu disumputkeun dina konektor Kilat minijack 3.5mm anyar kana adaptor Kilat ...

Sakumaha anjeun parantos tingali, Otak Kilat ka adaptor minijack mangrupikeun konverter DAC, audio digital kana konverter audio analog, sareng urang moal tiasa mopohokeun yén konektor minijack mangrupikeun konektor audio analog sahingga a DAC anu nafsirkeun audio digital anu kaluar tina iPhone urang. Tungtungna urang gaduh hal anu sami anu urang gaduh sateuacan di jero iPhone tapi dina hal ieu di luar iPhone kami. Sesuatu anu diperyogikeun pikeun kéngingkeun sababaraha rohangan dina pakakas iPhone sareng kéngingkeun kedap anu ditungtut.

Enya peminat audio bakal nyarios teu aya anu mirip audio analog, tapi tetep diémutan éta Upami urang nganggo headphone Kilat, sareng urang ngantepkeun adaptor Kilat ka minijack, urang bakal nyimpen prosés konvérsi sareng kualitas audio na bakal langkung saé, tungtungna audio iPhone kami digital sareng ieu mangrupikeun hal anu munggaran anu kedah diperhatoskeun, ieu sareng kualitas musik anu kami maénkeun ... Henteu paduli kumaha headphone saéna, upami urang maénkeun audio anu ultra-dikomprés, urang bakal tiasa nguping sakedik ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Eric cenahna

    Sanaos headphone na kilat, anjeun henteu nyimpen konvérsi kana analog. Pikeun mindahkeun headphone, analogna masih diperyogikeun.

    1.    Javier Perez cenahna

      kahadéan! batur lucid

  2.   Javier Perez cenahna

    Salawasna ngabelaan anu teu tiasa dibélaan…. Naha henteu gampang pikeun ngaku yén Apple beuki nutup panto pikeun panggunaan alat-alat sanés anu sanés milikna atanapi ngahasilkeun biaya tambahan pikeun tiasa nganggo naon anu ku urang sering dianggo? Parobihan ieu nyerang kuring salaku kabodoan anu monumental. Sabaraha headphone "serius" dina pasaran cocog sareng sistem ieu? sabab aranjeunna kedah ningkatkeun headphone pangénggalna ieu pikeun ngémutan (sadaya iPhone anu sanés 4,5,6 aya dina kotakna) anjeun bakal nyarios, ogé, anjeun tiasa nganggo adaptor upami anjeun henteu resep. Tangtosna, kabel alit anu sanésna anu tiasa dibabawa atanapi dibawa dina saku anjeun, kabel anu sanés anu waktosna bakal ngabengkokkeun 1000 kali sapertos kabel anu ngecas sareng bakal tungtungna rusak sareng urang kedah ngalangkungan kotak. Éta sami sareng laptop tanpa usb. Saha anu tiasa mikir ... éstétika? saha anu henteu nganggo usb? Naon laptop anu langkung saé kalayan salembar kabel ngagantung pikeun nyambungkeun USB? sareng perkawis kualitas na bakal langkung saé ... teu acan panginten prosésna sami? dina akhir konversi D / A kedah dilakukeun sareng dina hal ieu jumlah anu sami kali sareng sistem anu lami. Kualitasna bakal gumantung kana konverter anu aranjeunna anggo ayeuna sareng anu aranjeunna anggo sateuacanna. Sumawona, dina sistem ieu faktor nirkabel campur anu teu aya sateuacanna.

    Kuring parantos lami nuturkeun situs wéb ieu sareng kuring resep, kuring resep kana padamelan anu anjeun lakukeun sareng kuring nyebatkeun anjeun, kuring resep apel. Tapi sababaraha kali dina tulisan anjeun anjeun sigana mah halaman wéb iklan. Anjeun tiasa janten sakedik langkung henteu bias sareng janten baseuh sakedik sareng opini anu sanés ngabela Apple.
    Abdi mangrupikeun kipas Apple anu lami, kuring gaduh sababaraha iPhone, iPads, Imas. Tapi éta henteu hartosna yén kuring salawasna menerkeun kasalahan, aya. Nalika aya anu gagal anjeun kedah nyarios éta….

    Salam!