Facebook Messenger ayeuna ngenalkeun Video Instan

Instan-video-messenger-facebook

Dina léngkah anu sanés nuju integrasi lengkep format pidéo, Facebook parantos ngaluncurkeun vérsi anyar aplikasi Messenger na. Pembaruan ieu nambihan fitur pikeun tiasa nyiarkeun pidéo langsung dina jandéla naon waé tina paguneman naon waé, ngalangkungan tombol énggal dikenalkeun. Nalika dipaké, pangguna Facebook tiasa ngamimitian ngalirkeun pidéo langsung ngaliwatan jandéla pop-up leutik, kalayan sora ditumpurkeun sacara standar. Salaku tambahan, éta ngamungkinkeun anjeun pikeun neraskeun nyerat dina paguneman dina waktos anu sami dina pidéo na ditampilkeun. Tujuanana pikeun ngeuyeuban paguneman ku nambihan unsur pidéo anu ngalengkepan inpormasi sareng cara komunikasi pangguna.

Kamungkinan anyar anu ditawarkeun ku Facebook Messenger disebut Instan Video (Instan Video) sareng numutkeun pamekar éta ngagambarkeun léngkah salajengna dina eusi audiovisual anu parantos ditawarkeun ku sadaya aplikasi olahtalatah. Langkung ti pangalaman anu sami sareng konferensi video, fitur Messenger anu anyar dimaksudkeun pikeun janten pelengkap input téks manual, anu ngalengkepan sareng ngeuyeuban komunikasi.

Pikeun ngamimitian nganggo Instan Video anyar, bakal aya ikon anyar di sudut katuhu luhur unggal paguneman Messenger. Nalika ngalakukeun éta, jandéla pidéo langsung bakal nembongan dina aplikasi di mana urang tiasa nganggo duanana kaméra payuneun alat sareng tukangna. Di sisi séjén paguneman, kontak kami bakal terus ningali pidéo, jandéla paguneman téks sareng tiasa ngaktipkeun audio upami aranjeunna hoyong. Anjeun tiasa ogé bales ngalangkungan pidéo atanapi audio, upami anjeun kersa.

Facebook ningali pembaruan ieu salaku cara pikeun méréskeun masalah anu disanghareupan ku para pangguna. Salami sababaraha minggu ka pengker, jaringan sosial parantos uji coba pidéo anu dimaénkeun nyalira sareng kalayan sora dina aplikasi ios sareng mimiti ngalakukeun palaksanaan alit tina MSQRD diantawis jasa na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Nicolas Urquizo cenahna

    Naon bedana tina telepon vidéo?