Panggihan metoda anyar pikeun hack beuli di-aplikasi anu jalan bahkan dina ios 9

iMazing

Kalayan datangna ios 9, pamekar parantos ngamutahirkeun aplikasina, boh dina ios boh anu éksternal anu tanggung jawab ngabantosan kami ngatur alat kami, waktos kontropérsi ieu dikaluarkeun ku salah sahiji aplikasi éksternal ieu, khususna iMazing, anu sateuacanna éta katelah DiskAid.

iMazing mangrupikeun aplikasi pikeun Mac sareng Windows anu ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun fungsi-fungsi iTunes atanapi bahkan anu sanés anu henteu diidinan ku iTunes dina cara anu langkung saderhana, fungsi sapertos mindahkeun musik, poto sareng pidéo sacara individual, cadangan custom, nelepon sareng paningali sms sareng anu sanésna.

Fungsi cadangan nyaéta salah sahiji anu parantos ngaluarkeun kontropérsi ayeuna-ayeuna, ti iMazing aranjeunna ngaku parantos mendakan cara anu saderhana pisan pikeun "curang" dina aplikasi tina seueur aplikasi, ieu kusabab data ngeunaan pembelian di-aplikasi seueur aplikasi disimpen sacara lokal tanpa enkripsi, sareng seueur diantarana sacara otomatis kalebet kana cadangan alat-alat urang, kanyataan terakhir ieu anu hatur nuhun Versi anyar iMazing ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun cadangan aplikasi sapertos Angry Birds 2 sareng ngarobih data mata uang kami, salaku conto, éta bakal katingali sapertos kieu:

Angry Birds 2

Masalahna numutkeun panyipta iMazing éta henteu kerentanan naon waé dina ios 9 sareng anu sanésna, tapi prakték goréng pangembang ku henteu kalebet paméséran dina aplikasi dina konci konci, énkripsi aranjeunna atanapi ngantepkeun cadanganna sapertos Apple nyarankeun (aranjeunna tiasa disimpen deui sareng Apple ID kami), anu bertanggung jawab parantos ngalaporkeun sababaraha aplikasi anu kapangaruhan sareng anu sanésna, aplikasi sapertos Clash of Clans atanapi Candy Crush Saga henteu kapangaruhan ku jinis modifikasi ieu, aranjeunna ogé parantos nyarios yén aranjeunna moal nunda sékrési vérsi anyar na iMazing ka pasar sabab aranjeunna komitmen ka konsumén. , pamekar ayeuna diinformasikeun sareng aya dina panangan aranjeunna pikeun nangtayungan aplikasi-na tina prakték-prakték ieu, hal anu henteu rumit teuing sareng henteu kedah lami dilakukeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Diego cenahna

    Daptar aplikasi sareng kumaha cara ngalakukeunana ???

  2.   David cenahna

    Entong maledog batu sareng nyumputkeun panangan anjeun ... Dimana daptar sareng kumaha cara na?

  3.   Manuel Andres Garcia Vazquez cenahna

    Sanés perkawis hal-hal anu disajikeun dina piring pérak.
    Pilarian sareng cobaan!
    Iket anu sanés énkripsi muhehehehehehe

  4.   vaderiq cenahna

    Upami aranjeunna nyéépkeun cekap artos dina iPhone sareng aranjeunna resep ios (spésifikasi & fluidity) sareng pura-pura gaduh artos, kuring henteu ngartos naha aranjeunna nganggo peretas aplikasi, Jailbreak, (pesen gratis) Watsapp, aranjeunna sacara praktis ngarobih iPhone janten Cina Smartphone lol dimana ayana kakuatan keur narik ati sareng martabat numutkeun anjeun.

    1.    Gambar placeholder Alvaro Estrada cenahna

      Aranjeunna tetep aya dina unggal-unggal kuring nyandak iPhone tina saku kuring, kuring ngagaduhan 0 masalah. Unggal waktos pembaruan sistem operasi kaluar, kuring gaduh dina iPhone dina waktos éta. Sareng anu paling penting, yén upami kuring gaduh artos, kuring mésér anu kaluar ti aranjeunna, sapertos iPhone ... kaunggulan ngasilkeun 😉

      PS: Mésér kuring iPhone sanés identik sareng mayar sadayana, abdi mayar naon anu kuring pikahoyong ... sésana, aya alat anu béda 😉

      Salam terasrasakeun lagndroid anjeun 😉

      1.    Jose cenahna

        ufff…. Abdi henteu tiasa ngawartosan anjeunna langkung saé. tah …… .zas… .dina jero sungut !!

  5.   Aranjeunna nambihan cenahna

    Ieu sepuh pisan, kalayan program naon waé pikeun ningali file internal iphone anjeun tiasa ngalaksanakeunana, milari kumaha cara nipu balap nyata contona, dina youtube aya seueur video.
    Kaulinan sapertos CoC ulah ngarep-ngarep nipu aranjeunna.

  6.   vaderiq cenahna

    Alvaro Estrada, naon anu kedah dibaca, ieu mangrupikeun harga kasombongan sareng fashion gentlemen XD