Kengingkeun Afterlight gratis nganggo aplikasi Apple Store. Kami nunjukkeun kumaha

saatosna

Dinten ieu kami ngawartosan anjeun yén salah sahiji gim anu pangsaéna di App Store janten gratis pikeun kahiji kalina saprak éta badé di toko aplikasi Apple. Monument Valley sigana janten aplikasi dina saminggu sareng, upami tétéla éta, éta moal ngan ukur hiji-hijina aplikasi anu mangrupikeun bagian tina promosi Apple, kumargi ti dinten ayeuna urang ogé tiasa kéngingkeun aplikasi Afterlight gratis, tapi urang kedah ngaunduh tina aplikasi Apple Store.

Penting pikeun maksa yén pikeun kéngingkeun Afterlight gratis dugi ka promosi réngsé, urang kedah ngaunduh tina aplikasi Apple Store, sanés ti App Store. Anu kahiji nyaéta toko pakakas Apple, dimana urang tiasa mésér iPhone, Mac atanapi alat naon waé di blok éta; anu kadua nyaéta toko aplikasi Apple. Ieu léngkah pikeun nuturkeun pikeun meunangkeun Afterlight haratis.

Kumaha cara ngaunduh Afterlight gratis

  1. Kami muka aplikasi Apple Store. Penting henteu matak lieur sareng App Store.
  2. Kami maén di Toko.
  3. Urang geser ka handap. Dimana urang ningali tilu poin, urang geser ka kénca dugi ka ningali promosi.
  4. Urang ngetok ikon Afterlight.
  5. Urang toél téks bodas sareng latar héjo anu nyarios Unduh gratis. Urang kedah mastikeun sareng nempatkeun kecap akses tina ID Apple kami.
  6. Kami keuna kana panebusan.

download-saatos

Pikeun anu henteu terang √©ta, Afterlight mangrupikeun aplikasi anu ngamungkinkeun urang edit gambar urang ngarobah kontrasna, kajelasan, warna, nerapkeun saringan, jsb. √Čta san√©s aplikasi anu lengkep sakumaha Pixelmator atanapi Enlight, tapi √©ta henteu ngahajakeun og√© sareng, di sisi anu san√©sna, harga na di luar promosi og√© langkung handap, tetep dina ‚ā¨ 0,99 Afterlight tujuanna pikeun ningkatkeun gambar urang tanpa nganggo alat anu ngarusak aranjeunna, hal anu ngahontal sampurna. Coba √©ta sareng anjeun bakal b√©jakeun ka kuring.


Tuturkeun kami dina Google News

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jeff Rodriguez cenahna

    Abdi henteu tiasa sumping ka aplikasi toko Apple. Naha anjeun terang kunaon?

  2.   Jaime cenahna

    Kuring bahkan henteu ningali bagéan titik 3, kuring henteu terang kunaon

  3.   Andrew cenahna

    Abdi henteu tiasa ngalakukeun éta ka batur pikeun ngabantuan kuring.

  4.   Hugo sanz cenahna

    Anu kajadian nyaéta aranjeunna kedah ngarobih lokasi nagara na sareng kuring ngarobahna ti Mexico ka Spanyol sareng di sana kuring mendakan aplikasi sapertos dina gambar di luhur, robih Lokasi.
    Abdi parantos ngaunduh aplikasi gratis

  5.   Juan Colilla cenahna

    Gambar saé Pablo, abdi resep éta resep hahahahahaha

    1.    Paul Aparicio cenahna

      xD nya√©ta wallpaper iPad kuring. √Čta kaluarna sabab aya dina poto streaming kuring}: o)

      PS: foto sénsor mangrupikeun rupi kuring anu ngorondang. Kuring malah kaluar nganggo makeup virtual pikeun artikel anu kuring kedah lakukeun xd poto-poto éta moal pernah janten publik xd

  6.   Ivan cenahna

    Dat burit ...