Kumaha Cabut Jailbreak tina iPad Gampang nganggo Cydia Eraser

cydia-pamupus

Cydia Eraser mangrupikeun salah sahiji cara anu paling gampang sareng gancang pikeun ngaleungitkeun Jailbreak sareng tiasa ngantepkeun alat kami ampir salaku stok ku sababaraha léngkah saderhana. Alat, dicirikeun ku henteu meryogikeun konéksi kana PC, janten urang tiasa uih deui ka kaayaan pra-Jailbreak ngan ku ngajalankeun aplikasi ieu. Nanging, tiasa janten sakedik ngabingungkeun upami dianggo upami urang henteu biasa teuing damel sareng Jailbreak, éta sababna urang bade ngadamel sakedik ulasan sareng tutorial tentang kumaha cara miceun Jailbreak nganggo Cydia Eraser di ios 9.3.3 step by step, Supados Anjeun teu sono pisan nanaon.

Tinimbangan awal

  • Sateuacan naon anu tiasa kajantenan, ngadamel salinan cadangan dina iTunes atanapi iCloud, émut yén Cydia Eraser bakal mulangkeun alat anjeun.
  • ¡Hayu Cydia Penghapus bérés! Entong ngaganggu palaksanaan program atanapi anjeun tiasa bata alatna.
  • Émut yén Cydia Eraser peryogi konéksi internét, pastikeun anjeun gaduh sambungan Wi-Fi.

Léngkah anu kudu dilakukeun

  1. Kami lebet Cydia, sapertos biasa.
  2. Kami milarian Tweak anu disebat «Cydia Pangupus«, Dina Repository séri« BigBoss ».
  3. Kami masang Cydia Eraser sapertos tweak anu sanés.
  4. Ikon Penghapus Cydia bakal muncul dina SpringBoard, kami nga-tweak.
  5. Téks ageung bakal nembongan, sareng di akhir na, tombol kalayan hurup beureum anu dibaca «mupus sadaya data, alat unjailbreak".
  6. Éta bakal naroskeun ka kami pikeun konpirmasi sateuacan ngamimitian, pencét dina «Hapus Sadayana».

Restorasi bakal nyandak sababaraha menit berharga, punten janten sabar sakali éta réngsé, kami bakal manggihan alat saolah-olah pabrik urang disimpen deui (sabenerna urang gaduh), janten urang bakal ngonpigurasikeun alat ios sakumaha anu parantos dilakukeun ku urang. Teruskeun, kami parantos réngsé, janten urang tiasa mulangkeun cadangan kami, sanaos kuring sacara pribadi yakin pikeun ngamimitian salaku iPad anyar, sanés nyeret file, tapi éta parantos dugi ka konsumén, terasrasakeun iPad anjeun tanpa Jailbreak.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Koswara dosa cenahna

    Ayeuna kuring nyobian