Microsoft ngaluncurkeun aplikasi tarjamahan dina 50 basa

microsoft-penerjemah

Microsoft parantos ngaluncurkeun a Aplikasi iPhone anu ngamungkinkeun urang narjamahkeun téks anu diucapkeun atanapi tulisan kana 50 basa. Aplikasi na ngagunakeun téknologi anu sami anu aya di Office, Bing, Skype, Internet Explorer sareng jasa sanésna sapertos Yelp atanapi Twitter, téknologi anu, kedahna disebatkeun, sigana kuring pribadi anu pangsaéna pikeun narjamahkeun téks, utamina upami téksna panjang.

Usul Microsoft pikeun narjamahkeun téks pikeun ios aya dina vérsi anu munggaran, sareng nunjukkeun. Salaku conto, lucu yén aplikasi anu dianggo pikeun narjamahkeun ngagaduhan ménu dina basa Inggris, sapertos anjeun tiasa tingali dina gambar-gambar di luhur garis ieu, di belah katuhu luhur anu nyatakeun "Tutup" tibatan "Tutup". Di sisi anu sanésna, éta ogé anjeun kedah nyarioskeun naon basa anu urang tarjamahkeun. Upami urang mendakan téks sareng témpél kana Microsoft Translator, henteu sapertos vérsi wéb, urang moal ningali basa naon anu ditarjamahkeun, sanaos éta ogé dilakukeun, éta sadayana kedah nyarios.

Fitur utama Microsoft Translator sapertos kieu (tina App Store):

  • Dina Apple Watch: Ngobrol sareng nonton sareng anjeun kéngingkeun tarjamahan langsung dina 50 basa.
  • Henteu yakin kana cara ngucapkeun tarjamahanana? Hayu Panarjamah nyarioskeun kalimat kanggo anjeun.
  • Lingkungan ribut? Ukur tunjukkeun jam tangan atanapi telepon batur ka batur. Ogé, dina iPhone, kartu tarjamah layar pinuh ngajantenkeun naon anu urang nyobian langkung gampang.
  • Cirian tarjamahan anjeun pikeun dianggo engké sareng tingali tarjamahan anu anyar.
  • Sadaya tarjamahan sareng setelan anjeun disingkronkeun antara jam tangan sareng iPhone.

Microsoft Panarjamah ngadukung:

Arab, Bosnia (Latin), Bulgaria, Catalan, Cina (S), Cina (T), Kroasia, Czech, Denmark, Belanda, Inggris, Estonia, Finlandia, Perancis, Jerman, Yunani, Haitian Creole, Hebrew, Hindi, Hmong Daw , Hungaria, Indonesia, Italia, Jepang, Korea, Latvia, Lituania, Melayu, Malta, Norwegia, Quer'etaro Otomí, Persia, Polandia, Portugis, Romania, Rusia, Serbia (Sirilik), Serbia (Latin), Slowakia, Slovenia Spanyol, Swédia, Thailand, Turki, Ukraina, Urdu, Vietnam sareng Welsh sareng Yucatecan Ma.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Mauro Amircar Villarroel Meneses cenahna

    Kuring encanta

  2.   Rafa cenahna

    Éta saé pisan.