Microsoft ngritik deui MacBook Air ku titik anyar

permukaan iklan pro 4

Gosip ngeunaan pembaruan kisaran MacBook caket ... Sareng nyaéta sateuacan Keynote énggal ti Apple, émut yén éta bakal 7 Séptémbér salajengna, aya seueur harepan anu ditepikeun ka para jalmi ti Apple. IPhone anyar bakal sumping, sareng enya, Mac anyar ogé bakal sumping ogé. Urang kedah ngantosan kirang ti dua minggu kanggo terang naon anu kajantenan ku sadayana tapi hal anu paling pasti nyaéta kami bakal ningali pembaharuan tina MacBook Pro anu diarepkeun pisan.

Tapi naha komputer MacBooks saé? Éta sadayana gumantung kana panggunaan anu anjeun badé atos jelas. Meureun iPad parantos cekap pikeun anjeun, atanapi meureun anjeun peryogi MacBook, sadayana perkawis analisa. Sesuatu anu sigana Microsoft henteu jelas pisan ... Sareng aranjeunna nembé ngalakukeun deui, Microsoft nembé ngaluncurkeun tempat anyar anu ngritik MacBooks Apple, kritik anu dugi ka nyatakeun yén MacBook éta ngajadikeun rasa anu sami sareng masihan ucing topi ...

Sadayana kedah nyarios, ieu perang anu dimimitian ku Apple sareng pidéo anti PC na, sareng ayeuna giliran Microsoft. PC raja nyarioskeun ngeunaan Surface Pro 4 anu seueur hatur nuhun langkung enteng kana keyboard na anu tiasa dicabut, anu ngagaduhan Pangrojong Microsoft stylus (hal anu Apple heran hilap ku Apple Pencil), sareng éta tiasa dikonci ku kaméra. Éta salian ti kamampuan taktis Surface 4. Tapi… naha anjeun leres-leres peryogi ieu sadayana?

Sadayana mangrupikeun hal anu diprioritaskeun sakumaha anu kuring carioskeun, upami anjeun hoyong kakuatan, cobian MacUpami anjeun hoyong anu sapertos iPad sareng anu ganjil ditambihan, kéngingkeun Surface Pro 4. Tangtosna, tong ngarepkeun aranjeunna masihan ka anjeun, anu Surface Pro 4 sareng sadaya extras jalma anu nyarios (keyboard, stylus) hargana sakitar € 1700 samentawis MacBook Air anjeun tiasa kéngingkeunana sareng prosesor i7 pikeun € 1300, janten peunteun nyalira ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Iban Keko cenahna

    Upami postingan nyarioskeun ngeunaan Spot, éta moal ngaraos nempatkeun Tempat éta pikeun urang tingali.

  2.   Rafa cenahna

    Kuring masih henteu ngartos kumaha perusahaan sapertos Microsoft, anu, alatna teras-terasan ngagantung, alat naon waé, ngamungkinkeun dirina KUNTUNG ngaleungitkeun "jarami tina panon batur" sareng henteu ngaluarkeun "BEAM tina panon na" nyalira.

    1.    IOS 5 Badut Salawasna cenahna

      Henteu, aranjeunna henteu teras-terasan ngagantung, atanapi sahenteuna henteu langkung ti produk anu sanés, kalebet Apple.

      1.    Rafael cenahna

        Punten, Windows bakal ngadat langkung seueur tibatan sistem operasi Apple, kuring gaduh Windows 10 sareng ngajelajah Google anu rusak, kuring kedah kaluar kusabab task manager henteu hoyong kaluar, ogé henteu nyobian cmd tsmpco ...

        Masih seueur anu kedah dipoles

        1.    Ignacio Sala cenahna

          Windows 10 sanés versi Windows anu saacanna. Kuring parantos nganggona saprak éta kaluar sareng masalah nol, henteu aya hang atanapi anu teu biasa.

        2.    IOS 5 Badut Salawasna cenahna

          Aranjeunna parantos ngajawab anjeun cekap. Henteu ngadat, bahkan henteu di-virtual dina Mac sareng Parallels. Hal sanésna nyaéta anjeun ngagaduhan masalah, tapi éta henteu hartosna yén éta kajantenan ka jalma sanés. Windows 10 mangrupikeun sistem anu tiasa dipercaya pisan, sapertos OS X / Mac Os, anu sanésna, hayu urang tingali naha éta cocog sareng versi akhir Sierra, sabab betas anu kuring tés éta goréng pisan, henteu sapertos anu di iOS. 10.

          Naon anu aya sareng komputer anu tangtu sareng Windows 10 nyaéta masalah sareng ménu ngamimitian Cortana 7, anu lirén ngaréspon, tapi éta mangrupikeun masalah sareng sababaraha supir ATI. Sakali diropea, teu aya deui kajadian.

  3.   Yuri moral cenahna

    Sareng tempatna?

    1.    IOS 5 Salamina cenahna

      Tempat anu mana? 😉

  4.   Jaume cenahna

    Éta gumantung kana panggunaan anu anjeun pasihkeun, sakumaha panulis artikel nyatakeun, éta mangrupikeun masalah nganalisis éta. Kuring gaduh Surface Pro 3 sareng ayeuna pikeun nyerat koméntar ieu, kuring ngalaksanakeunana ku panutup keyboard tapi nalika kuring ngan ukur ngaotéktak atanapi maca hal-hal kuring nyabut keyboard, sapertos anu anjeun tiasa lakukeun ku 12,9 ″ iPad Pro sanaos ieu tiasa kurang kakuatan atanapi kagunaan ios (kuring ngagaduhan iPhone 5s sareng aya hal sapertos lampiran email atanapi file explorer anu berkat pembaruan sareng sababaraha aplikasi anu henteu tiasa dianggo pisan), kalayan kadua alat anjeun kedah ngabersihkeun layar unggal sakedik. Kalayan Macbooks anjeun ngagaduhan trackpad anu henteu najis layar tapi keyboardna sok aya, sareng éta sami cahaya sareng Surface Pro 3 sareng 4 kalayan keyboard, plus aranjeunna ngagaduhan otonomi langkung. Tapi ieu tina iklan ejekan nyaéta seuri sareng henteu ngémutan teuing, Apple mimitian ku éta sareng sababaraha taun ka pengker Microsoft mulih sami. Kuring henteu terang naha iPad Pro 12,9 ″ cekap kanggo video, poto atanapi éditan audio kumargi nganggo 4gb RAM Surface hargana.