Microsoft deui ngritik iPad nganggo Surface Pro 4

permukaan iklan pro 4

Sababaraha dinten ka pengker kami ngawartosan anjeun kumaha Google éta nyindiran tina kamampuan iPhone, sareng aranjeunna ngalaksanakeunana nganggo tempat Google Photos dimana aranjeunna ngadorong kami nganggo aplikasi anu sacara otomatis nyimpen poto dina awan upami urang henteu hoyong kabur ruang sareng kaleungitan sadaya rohangan pikeun nyandak poto anu urang pilari . Sareng upami éta henteu salah, anu sanésna (Apple ogé ngritik), perang téknologi masih kabuka ...

Microsoft ogé resep ngiringan budak di blok, Apple henteu pondok kumargi parantos seueur kali di mana urang parantos ningal kumaha Apple ngritik PC sareng Mac (bahkan sistem anu dilakukeun ku palaku). Microsoft ayeuna ngamangpaatkeun tarikan asistén maya Siri sareng Cortana pikeun masihan sora ka iPad sareng Surface Pro 4, sareng jelas ngajantenkeun Surface Pro 4 langkung saé ...

Sareng sakumaha anjeun parantos tiasa ningali Éta sadayana dugi ka tempat anu diluncurkeun Apple sababaraha dinten ka pengker ngamajukeun iPad Pro, aranjeunna ngajual éta salaku komputer anyar (ngarujuk kana parobihan téknologi anu lumangsung. Dina titik Microsoft anyar ieu urang ningali iPad sareng Surface Pro 4, IPad kakarék dipasihan keyboard sareng éta sababna partying.

Surface Pro 4 resep ngagaduhan fitur anu langkung saé - sumping kalayan a keyboard saham, trackpad, prosesor anu langkung saé, palabuhan éksternal. Tangtosna, urang kedah émut yén urang ningali a Surface Pro 4 luhur séri, modél anu paling murah henteu ngagaduhan fitur-fitur éta sareng langkung handap tibatan fitur-fitur anu tiasa dipibanda iPad langkung mirah. Microsoft ngolok-olok Apple, sareng Apple bakal nyindiran Microsoft deui, éta mangrupikeun perang kabuka tapi anu urang kedah jelas nyaéta sanés iPad mangrupikeun Surface Pro 4, ogé Surface Pro 4 sareng iPad, nyaéta alat anu béda.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.