Microsoft Word, Powerpoint sareng Excel diperbarui dina waktos anu sami

Kantor Microsoft

Sanaos Apple's iWork suite mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna pikeun nyiptakeun dokumén sareng presentasi (Halaman, Keynote sareng Nomer) aya aplikasi sanés anu ngamungkinkeun urang pikeun ngalakukeun hal anu sami tapi nganggo alat sareng fungsi anu sanés dina cara anu lengkep, sapertos suite kantor tina Microsoft anu ngaliput tilu (atanapi opat, éta gumantung kumaha urang ningali éta) aplikasi anu béda anu parantos diénggalan dina waktos anu sami ayeuna: Microsoft Word, Powerpoint sareng Excel. Saatos luncat kami terang sadayana berita versi 1.12 tina aplikasi anu didadarkeun di luhur.

Naon anu énggal dina versi 1.12 tina Microsoft Office suite

Microsoft peryogi lami teuing pikeun port suite Office na kana alat ios sareng kusabab bug éta, jelema Cupertino nyolong tanahna anu bakal sesah pisan dipulihkeun kumargi iWork nawiskeun seueur fasilitas nalika nyinkronkeun file bahkan nyiptakeunana. Kanggo pangguna énggal, iWork gratis nalika nganggo aplikasi Microsoft urang peryogi langganan.

Microsoft Word, Powerpoint sareng Excel Aranjeunna parantos diénggalan dinten ayeuna kana vérsi 1.12 kalayan anyar anu penting pisan anu urang carioskeun ka dieu:

  • Outlook: Kirimkeun file naon waé anu didamel nganggo aplikasi ieu ngalangkungan Outlook. Dina akhir pangiriman, anjeun bakal otomatis balik kana aplikasi Microsoft Office anu anjeun lebet. Éta saléngkah deui pikeun aplikasi ieu sapinuhna ngahiji sareng Outlook kumargi dina pembaruan sateuacanna urang parantos diidinan ngédit file.

Salaku tambahan pikeun pembaruan ieu, aranjeunna ngingetan urang anu sanés pamutahiran panganyarna:

  • Bahasa tulisan dua arah sapertos Arab atanapi Ibrani
  • Tingali dokumén anu dijagaan
  • Bagikeun langkung dioptimalkeun
  • Pilihan panyimpenan anyar anu cocog sareng iCloud sareng jasa sanés sapertos Dropbox
  • Lebetkeun file média tina kaméra
Aplikasi na henteu sayogi di App Store Aplikasi deui henteu sayogi di App Store Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.