Kumaha Milarian Antara Tab Safari di ios 10

milarian-antara-safari-tab-1

Unggal versi ios anyar nawiskeun kami fungsi-fungsi anyar tapi éta ogé biasana nyababkeun urang ngaleungitkeun sababaraha diantarana, sakumaha anu kajantenan sareng ios 9, anu sacara lengkep ngaleungitkeun pilihan pikeun tiasa nutup sadaya tab babarengan, fungsi anu seueur gunana khususna nalika urang gaduh seueur tab anu kabuka sareng kami henteu hoyong konsultasi deui. Untungna ku ios 10 pilihan éta parantos balik sareng langkung gampang dianggo tibatan sateuacanna kumargi kami ngan ukur kedah ngajaga ramo dina + sareng dina ménu drop-down pencét dina nutup sadaya tab.

Pikeun sadaya pangguna anu damel atanapi sumping sacara praktis di Safari, kamungkinan pisan yén sadidinten anjeun bakal mendakan sajumlah ageung tab dina waktos anu sami. Pikeun milarian anu dibutuhkeun, urang tiasa hiji-hiji atanapi nganggo trik anu kami nunjukkeun di handap ieu sareng anu ngamungkinkeun kami netepkeun istilah pamilarian supados layar anu ngandung inpormasi otomatis ditampilkeun.

Milarian tab dina Safari sareng ios 10 dina iPhone sareng iPad

milarian-antara-safari-tab-2

  • Mimiti, urang kedah angkat kana pangotéktak teras pencét kana ikon supados sadaya tab anu ku urang kabuka dina waktos éta dipidangkeun dina miniatur. Ikon ieu diwakilan ku dua kotak anu tumpang tindih.
  • Upami anjeun milarian tina iPhone, anjeun kedah nempatkeunana dina posisi anu horisontal, dina iPad henteu perlu.
  • Ayeuna urang bakal angkat ka kotak milarian anu aya di belah kénca luhur layar sareng urang netepkeun istilah pamilarian.
  • Teras, sadaya tab anu cocog sareng pamilarian anu parantos dilakukeun bakal ditingalikeun.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   mavoaj cenahna

    Éta henteu mencét + éta dina tombol OK, anjeun bakal kéngingkeun dua pilihan Tab Anyar atanapi Tutup sadaya Tab sareng éta bakal masihan nomerna. Upami anjeun mencét sareng ngantepkeun + anjeun bakalan nembé ditutup tab.