Ningkatkeun Paguneman, Milarian (Milarian Kuring) sareng langkung seueur berita sumping sareng pembaruan panganyarna tina AirPods

Kamari siang Apple ngaluarkeun versi anyar firmware pikeun AirPods 2, AirPods Pro sareng AirPods Max. Dina vérsi anyar ieu perusahaan Cupertino nambihan sababaraha perbaikan dina operasi, fungsi dorongan paguneman, perbaikan bug, datangna fungsi Milarian pikeun milarian AirPods Pro sareng Max, diantara loba perbaikan séjén.

Sigana mah pérsi énggal henteu nambihan sakedik perobihan sareng berita ngalangkungan perbaikan bug anu biasana urang nampi dina kaseueuran versi. Urang tiasa nyarios yén éta mangrupikeun vérsi anu diarepkeun kusabab jumlah fitur anyar anu dilaksanakeun sareng di luhur sadayana kusabab 

Kumaha carana masang apdet dina AirPods Pro

Kanggo seueur anjeun kamungkinan yén aranjeunna mangrupikeun AirPod anu munggaran anu anjeun gaduh sareng kumargi sigana sigana sesah pikeun ngapdetna, henteu aya anu jauh tina kanyataan. Pikeun ngapdet AirPods Pro anjeun henteu kedah ngalakukeun nanaon.

Tapi upami urang hoyong maksa pembaruan atanapi ningali éta dipasang dina AirPods kami, anu kedah urang lakukeun nyaéta buka kotak headphone caket iPhone pikeun masangkeunana teras aksés Setélan> Umum> Ngeunaan AirPods Pro. Dina bagian ieu anjeun kedah ningali panomeran vérsi, anu dina hal ieu anu terakhir nyaéta 4A400.

Fitur Boost paguneman ngamanpaatkeun téknologi sinaran mikropon sareng mesin diajar pikeun ngasingkeun sora jalma. Pilihan bAnggo AirPods Pro sareng AirPods Max dina cara anu sami sareng AirTags sareng ngamungkinkeun anjeun mendakan headphone dina aplikasi Pilarian dina iPhone anjeun. Tanpa diragukeun paningkatan anu matak anu matak diperhatoskeun upami urang mutahir.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Eduardo cenahna

    Sareng AirPods 2, kumaha aranjeunna ngamutahirkeun? Anjeun nyarioskeun perkawis aranjeunna tapi anjeun henteu nyarios kumaha éta dirénggalan. Naha sami sareng Pro?

    1.    louis padilla cenahna

      Persis sami, éta otomatis

      1.    Eduardo cenahna

        Sampurna, hatur nuhun pisan.