Pilarian terang perusahaan iPhone anjeun

Dina halaman ieu anjeun tiasa terang naon parusahaan nyaéta iPhone anjeun, nyaéta operator anu mana mimitina pakait. Salaku tambahan, anjeun ogé tiasa terang naha éta pas kontrak istilah atanapi upami éta parantos a iPhone gratis pabrik atanapi dileupaskeun.

Ku cara ieu anjeun tiasa milarian terang upami iPhone anu anjeun parantos mésér atanapi badé mésér cocog sareng kaayaan anu parantos dicarioskeun sareng upami éta tiasa dileupaskeun ku IMEI.

Pilarian perusahaan iPhone anjeun

Anggo formulir ieu pikeun milari operator iPhone anjeun:

Anjeun bakal nampi sadaya data tina iPhone dina email anu aya hubunganana sareng akun Paypal anjeun atanapi email anu anjeun tulis upami anjeun mayar nganggo kartu kiridit. Biasana anjeun bakal nampi inpormasi dina 5 dugi ka 15 menit, tapi dina kasus anu khusus panginten tiasa aya panundaan dugi ka 6 jam.

Laporan anu anjeun bakal nampi bakal sami sareng ieu:

IMEI: 012345678901234
Nomer sérial: AB123ABAB12
Model: IPHONE 5 16GB HIDEUNG
Operator: Movistar Spanyol
Gratis: Henteu / Leres
Kalayan kontrak permanén anu aya hubunganana: Henteu / Leres, dugi ka 16 Méi 2015
Pikeun muka konci iPhone anjeun anjeun kedah ngalakukeun ieu / Anjeun henteu tiasa muka konci iPhone anjeun

Ogé upami anjeun kersa anjeun ogé tiasa parios naha anjeun iPhone dikonci ku IMEI Ku milih éta dina drop-down pamayaran, anjeun ngan ukur kedah mayar € 3 atanapi $ 4 langkung.

Naha kuring hoyong terang perusahaan mana ti iPhone?

Éta cocog pisan pikeun terang perusahaan mana anu anjeun kakait, sareng éta nalika a iPhone diwatesan pikeun hiji operator, Kami ngan ukur tiasa nganggo éta sareng perusahaan tempat milikna. Ku cara kieu, éta bakal matak beurat pikeun kéngingkeun iPhone kadua anu henteu aya hubunganana sareng perusahaan telepon anu ayeuna urang anggo, salian ti éta, Kanyataan yén alat gratis mangrupikeun nilai tambahan pikeun éta, kusabab urang tiasa silih gentos antara perusahaan telepon sélulér anu béda anu nawiskeun kami langkung kalapa, janten kami bakal ngahémat sajumlah artos.

Pikeun sadayana ieu jasa kami bakal ngamungkinkeun anjeun gampang terang sadayana data ngeunaan iPhone, kalebet operator na milikna mana. Ku cara ieu Anjeun tiasa nyegah kamunduran anu diturunkeun tina perusahaan telepon anu mana alatna dikaitkeun. Entong ragu deui, sareng mangpaatkeun tawaran kami.

bool (leres)