Milarian AirPods anu leungit bakal saderhana sareng ios 15 sareng jaringan "Find My"

Ieu bakal mangrupikeun hal anyar anu bakal urang pendakan dina vérsi ios 15 anu bakal sumping bulan payun ka sadaya alat ios. Dina hal ieu éta ngeunaan palaksanaan AirPods Pro sareng AirPods Max kana jaringan "Find My" salian ngaktipkeun milarian anu pas.

Kalayan éta pangguna headphone ieu bakal ngagaduhan langkung seueur pilihan pikeun mendakanana nalika ieu "leungit" di bumi, kantor, jst. sabab tungtungna bakal janten alat anu cocog sareng fungsi ieu anu parantos kalebet dina alat panempatan iPhone, iPad, Apple Watch sareng AirTag.

Dina versi béta pangénggalna ios 15, fungsi ieu dipendakan dina kode sumber, anu ayeuna henteu aktip. 9to5Mac nyebarkeun berita sababaraha dinten ka pengker sareng ieu ngabuka panto pikeun fungsi lokasi anu hébat dina alat Apple urang, dina hal ieu AirPods Pro sareng AirPods Max.

Dinten ieu headphone Apple ditambihan dina aplikasi Milarian tapi urang peryogi caket caket iPhone pikeun mendakanana, kalayan versi sistem operasi anu anyar ieu moal diperyogikeun sareng éta tiasa dipilarian sanajan teu aya dina jangkauan. Jaringan "Find My" justru ieu sareng aranjeunna bakal ngirim lokasi ka anu bogana hatur nuhun kana tautan Apple ID.

Kéngingkeun pitunjuk dina layar ku jalan ka tempat dimana ayana AirPods Pro sareng Max ogé bakal diaktipkeun dina ios 15, sabab kami nyatakeun fungsi ieu bakal ngabantosan pisan pikeun milarian headphone. Seueur berita anu pikaresepeun henteu acan sumping dina ios 15Kami parantos ngarepkeun éta sacara resmi diluncurkeun tapi pikeun ayeuna urang kedah tetep ngantosan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.