Milarian stiker dina WhatsApp bakal langkung gampang

WhatsApp

Diantara Emoji, Gif, poto, pidéo sareng stiker éta normal yén nalika urang lebet ngobrol dina WhatsApp kami henteu mendakan naon anu urang hoyong bagikeun. Dina hal ieu pembaruan énggal béta TestFlight pikeun WhatsApp kalayan nomer serial 2.21.120.9 tambahkeun jalan pintas pikeun milari stiker anu urang hoyong bagikeun ayeuna-ayeuna ngan ku ngetikkeun hiji kecap.

Versi béta ieu anu tiasa ngahontal pangguna gancang-gancang ngamungkinkeun ku nulis téks téangan stiker anu urang hoyong bagikeun. Ieu sanés énggal sareng anu parantos diuji dina versi béta sateuacanna sigana caket diluncurkeun.

Pidéo lami ieu dirilis Méi kamari anjeun tiasa ningali fungsionalitas ieu sampurna:

Nalika nyerat kecap langsung, éta bakal nyarankeun stiker iraha waé urang mencét dina sidebar téks nalika fungsi ieu sayogi, pangguna kedah lebet kana Setélan WhatsApp, Privasi teras ngaktipkeun pungsi mode Ngaleungitkeun. Modeu ieu bakal ngijinkeun urang gampang aksés stiker nganggo jalan pintas ieu.

Kelemahan ieu nyaéta anu sigana numutkeun naon anu aranjeunna koméntar dina WABetaInfo, fungsi ieu panginten tiasa dianggo pikeun bungkus stiker pihak katilu, "Kusabab désainer henteu sering ngaitkeun emoji sareng stiker." Urang kedah ngantosan sareng tingali kumaha jalan pintas ieu tungtungna diterapkeun tapi pastina langkung ti hiji anu saé pikeun anjeun nambihan stiker kalayan langkung gancang sareng saderhana.

Dinten anu sanés urang ngobrolkeun WhatsApp nyaéta cross-platform sareng di momen ieu masih rada ngeuyeumbeu, teu aya berita perkawis eta janten kami ngarepkeun gaduh berita enggal sareng tiasa anggo aplikasi olahtalatah ieu dina iPad kami nganggo aplikasi na nyalira. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.