Milarian universal pikeun Apple TV dugi ka Spanyol sareng Mexico

Apple TV 4 Lila pisan, anu panjang anu kuring henteu émut iraha waé, Apple ngawartosan ngeunaan milarian universal pikeun Apple TV 4. Milarian ieu ngamungkinkeun urang, contona, milarian bab tina séri sareng Apple TV bakal nawiskeun kami hasil tina sadaya platform anu cocog pikeun anu sayogi. Upami anjeun ngantosan tiasa nganggo fungsi ieu dina kotak set-top anjeun, warta saéna: the milarian universal parantos dugi ka Spanyol sareng Mexico.

Tapi upami urang ngan ukur nyarios dua nagara berbahasa Spanyol anu urang parantos tiasa nganggo pamilarian universal, urang ngan ukur bakal masihan bagian tina berita, kumargi ogé parantos dugi ka Norwégia, Swédia sareng Walanda. Saatos ngajelaskeun hal ieu, sigana penting disebatkeun yén kasadiaan milarian ieu teu aya hubunganana sareng basa, nyaéta, parantos dugi ka nagara-nagara, sanés daérah anu aranjeunna tiasa nyarios atanapi ngartos basa éta.

Milarian universal ngamungkinkeun urang milarian Netflix sareng jasa anu cocog

Dina waktos ayeuna, pamilarian universal pikeun Apple TV 4 di Spanyol sareng Mexico ngan ukur nembongkeun hasil tina iTunes sareng Netflix, kusabab séri iTunes henteu sayogi. Sumawona, jasa ogé nunjukkeun langkung seueur hasil di Amérika Serikat sareng Australia, dina anu munggaran nunjukkeun eusi tina The CW sareng ABC iview sareng Plus7 dina antipoda.

Hal saé anu dipilarian sareng anu bakal dipilarian ku universal nyaéta, contona, nalika urang milarian pilem anu tiasa ditingali, urang éta bakal nembongkeun sababaraha hasil (Kuring nyarioskeun waktos payun) sareng urang tiasa milih pilihan mana anu tiasa dipilih tina anu sayogi. Tanpa ragu, harga bakal janten hal anu penting pikeun diperhatoskeun, sareng seueur deui nalika urang émut yén Apple TV 4 henteu cocog sareng 4K. Bisi wae, urang ogé tiasa milih hiji atanapi pilihan sanésna gumantung kana naha urang langkung resep kana aplikasi, antarbeungeut atanapi sababaraha pilihan tibatan anu sanés, nanging éta bakal nalika milarian universal bakal kasaluyuan. Sahenteuna urang parantos tiasa nyarios yén anjeunna parantos nyandak léngkah munggaran dina kotak set-top kami, leres?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.