Milarian wéb gancang ningkatkeun pamilarian anjeun dina Safari

gancang-wéb-search

Sababaraha pangguna ngalaksanakeun milarian dina wéb ngagunakeun kode «site: aquivalaweb.com», tanpa tanda petik sareng halaman wéb anu asli, pikeun milarian naon anu urang hoyong langsung tina mesin pencari urang, anu, contona, upami urang nganggo éta di Google bakal janten mesin pencari anu hébat G anu nyayogikeun kami hasilna, ningkatkeun sababaraha kali hasil anu urang peroleh upami urang milarian tina halaman. Upami anjeun terang naon anu kuring carioskeun, pastina anjeun bakal bagja terang yén Apple ngagaduhan sistem nyalira anu ngamungkinkeun urang milarian dina wéb lempeng tina kotak dimana urang ngalebetkeun pamilarian atanapi URL di Safari.

Ieu mangrupikeun pilihan anu henteu pati dikenal sareng anu aya dina setelan Safari dina nami Milarian wéb gancang Sareng, sakumaha namina nunjukkeun, éta nyatakeun yén urang tiasa mendakan hal-hal anu urang pikahoyong langkung gancang sareng raoseun. Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar di luhur garis ieu, pikeun milarian dina iPhone News Kuring parantos nempatkeun kecap "berita" dituturkeun ku naon anu kuring hoyong milari, sareng di handapeun éta muncul pilihan pikeun milarian dina currentiphone.com. Kuring ngawartosan anjeun kumaha kéngingkeunana saatos luncat.

gancang-wéb-search

Kaleresan nya éta kéngingkeun éta henteu gampang. Ngan buka halaman wéb naon waé anjeun ngagaduhan kotak dialog kanggo milarian kontén sareng neangan. Éta hungkul. Sakali pamilarian réngsé urang tiasa buka Setélan / Safari / Milarian wéb Gancang sareng urang bakal ningali yén wéb anu kami milarian hal parantos némbongan. Pikeun ngagunakeun pilihan anjeun ngan ukur kedah nganggo bagian tina téks wéb (ti mimiti atanapi éta moal jalan) anu anjeun tingali dina bagian éta, sapertos kasus "berita" pikeun milarian "actualitasiphone.com". Pikeun nampi, ulah noél "buka", tapi langkung noél di luhur téks anu ditampilkeun.

Upami, contona, anjeun badé www.wikipedia.org sareng anjeun milari "tés", pilihan bakal otomatis ditambihan dina setélan alat anjeun sareng ayeuna urang tiasa milarian definisi naon waé nganggo téks "wiki search" tanpa tanda petik. Sarua sami sareng YouTube, sareng Souncloud, Vimeo ...

Bener nya éta pisan nyaman. Mesin pencari anyar kuring, DuckDuckGo boga pilihan disebut ! poni anu ngamungkinkeun urang pikeun milarian dina seueur halaman wéb tapi, salaku conto, teu aya pikeun blog ieu, janten pilihan ieu, anu, sakantenan nyarios, parantos lami sareng kami leres pisan saé pikeun kuring.

Tip pikeun nambihan kana Milarian Wéb Gancang

Nyaho yén pilihan ieu aya, perlu dilakukeun sababaraha maluruh, sapertos:

  • mutuskeun (milarian aman tina mesin pencari naon waé, sapertos Google).
  • Bing y yahoo (mesin pencari mirip pisan).
  • Dina mesin pencari standar kuring ayeuna, DuckDuckGo.
  • Bahkan dina blog sareng forum sapertos kitu, upami anjeun resep Linux, askubuntu.

Ngalakukeun pamilarian, iPhone, iPod atanapi iPad anjeun bakal diajar sareng milarian dina wéb naon waé bakal langkung raoseun sareng langkung gancang tibatan kantos. Coba éta sareng anjeun bakal béjakeun ka kuring.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.