Mindahkeun obrolan tina iPhone ka alat Android dina WhatsApp pas na

WhatsApp

Ieu mangrupikeun salah sahiji tuntutan hukum pangkolotna di antara pangguna aplikasi olahtalatah WhatsApp. Éta ngeunaan kakuatan mindahkeun sadaya obrolan atanapi obrolan anu urang hoyongkeun tina alat ios kana Android sareng sabalikna sadayana ieu saderhana sareng gancang.

Fitur ieu sacara resmi diumumkeun dina acara Samsung Galaxy Unpacked, janten bakal énggal aktip dina modél perusahaan Koréa Kidul. Di sisi anu sanésna, penting pikeun dicatet yén WhatsApp nguji fungsina salami minggu-minggu pamungkas sareng mendakan yén sesah diterapkeun dina sadaya OS kusabab "énkripsi tungtung-ka-ujung", anu meryogikeun bantosan tambihan supados tiasa dianggo . Bisi wae, sigana masalah utama parantos direngsekeun sareng ayeuna aranjeunna siap nyandak terjun.

Galaxy Fold anyar mimitina gaduh pungsi ieu

Tina naon anu urang tiasa tingali transfer data ieu anu disebut Smart Switch, bakal sumping heula dina alat anu nganggo sistem operasi Android, sareng khususna dina smartphone Samsung Galaxy Fold. Sacara logis éta "langkah anu saé" ku Samsung pikeun narik langkung seueur palanggan atanapi ngagampangkeun sakedik léngkah pikeun anu ngagaduhan iPhone sareng hoyong ngalih ka Samsung, kumargi nganggo éta mempermudah transfer obrolan tina iPhone kana alat tina perusahaan Koréa Kidul saderhana sareng tanpa kaleungitan nanaon.

Pilihan mindahkeun data ieu kalebet obrolan, poto, video sareng catetan sora anjeun nyalira, sareng kedah sayogi ayeuna kanggo Samsung Galaxy Fold, teras pikeun alat Samsung sanés modél anyar, Android sareng tungtungna pikeun ios, tanpa perkiraan waktos kanggo kadatangan anjeun. WhatsApp henteu sacara resmi nyarioskeun nalika aranjeunna bakal ngaluncurkeun fungsi énggal pikeun sésana sistem, janten ayeuna urang henteu jelas yén transfer data ieu tiasa dilakukeun dina arah anu sabalikna, ti alat Samsung ka ios.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.