Minecraft, dunya piksel anu terkenal, ogé bakal sumping kana Apple TV 4

Minecraft pikeun Apple TV Kira-kira satengah jam ka tukang, Apple parantos ngamimitian intina dimana urang sadayana ngarepkeun aranjeunna bakal nampilkeun Mac anyar, anu paling anyar diarepkeunna nyaéta tina palang luhur anu bakal ngagentos garis kenop fungsi atanapi Fx. Tapi dina acara Apple aranjeunna henteu badé nyarioskeun perkawis alat-alat anyar anu nyéépkeun sésana, sareng anjeunna ogé parantos nyarioskeun perkawis aplikasi Apple TV 4 pikeun ngumumkeun yén Minecraft ogé bakal sumping kana TV di ruang tamu urang.

Pikeun jalma anu henteu terang éta, kirang langkung sapertos kuring, nyarios yén Minecraft mangrupikeun gim anu nyiptakeun dunya urang sorangan mangrupikeun bagian anu penting tina aksi éta. Ieu dirilis dina 2011 sareng gambar na nunjukkeun setélan sareng karakter anu didamel ku kubus anu simulate 3D. Salami mangtaun-taun, judul ieu janten beuki populér, sababna pengumuman na ditepuk dina keynote anu ayeuna nuju dilaksanakeun.

Minecraft badé sumping ka Apple TV 4

Pengumuman datangna Minecraft ka Apple TV yén aranjeunna badé dijual ayeuna ampir sataun katukang parantos dipayunkeun ku sababaraha data, sabab parantos aya 8.000 aplikasi dina App Store na sakitar 2.000 gim, anu sigana seueur seueur gim, tapi henteu upami urang diperhatoskeun seueur pangguna langkung resep judul sapertos protagonis tina tulisan ieu.

Ngeunaan kadatanganana di tvOS App Store, Tim Cook henteu parantos nyatakeun seueur, ngan ukur nyebatkeun éta bakal sumping di akhir 2016. Kuring yakin yén datangna Minecraft dina Apple TV bakal janten warta anu saé pikeun seueur pangguna, sanaos sababaraha urang ngarepkeun yén tvOS App Store bakal nawiskeun judul anu ngamungkinkeun urang, ngahémat jarak, pikeun mopohokeun konsol konvensional.

Naha anjeun bagja ngeunaan datangna Minecraft ka Apple TV generasi kaopat?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   @the_avi cenahna

    Nya, jujur, Minecraft kajadian… tingali aya judul di toko aplikasi anu tiasa adaptasi .... GTA, lara croft go, dll ...