Dinten Pusat Pengembangan Aplikasi ios munggaran dibuka di Naples

xcode-logo

Mimiti taun ieu, perusahaan anu berbasis di Cupertino ngumumkeun yén éta bakal direncanakeun nyiptakeun pusat pangembangan aplikasi di Italia anu bakalan ngalayanan sakumna Éropa. Dina Juli, berita éta sacara resmi dikonfirmasi salian ngumumkeun yén éta bakal ngamimitian dina Oktober. Numutkeun ka koran The Guardian, Pusat Pengembangan Aplikasi ios bakal muka panto na di Naples, dimana 200 murid bakal ilubiung dina program perdana. Kursus ieu ngagaduhan durasi 9 waktos sareng 200 siswa anu janten bagian tina kursus munggaran ieu bakal nampi modél iPhone, iPad sareng MacBook anu pang anyarna. Program ieu lengkep gratis pikeun murid berkat perjanjian anu dicandak ku Apple sareng Universitas Naples Federico II.

Kelas-kelasna dirarancang dina kelompok kerja alit, dimana persaingan bakal janten bagian mendasar tina sadaya kursus. Sedengkeun satengah kelas bakal dikhususkeun pikeun tabel buleud leutik, satengah anu sanésna bakal museur ka rohangan anu murid tiasa marios sagala anu parantos aranjeunna pelajari ogé santai.

"Modél didaktik pisan énggal pikeun urang," saur anjeunna. Leopoldo Angrisani, profésor di Universitas Naples. "Kelompok alit murid linggih dina méja buleud anu dilengkepan ku sistem akustik khusus supados guru tiasa komunikasi sareng unggal tabel masing-masing sareng marios padamelan. Sadaya kursus diajarkeun dina basa Inggris, sabab pusat ieu dimaksudkeun pikeun siswa ti sakumna dunya. »

Genep bulan mimiti kursus bakal fokus kana pamekaran parangkat lunak sedengkeun sesa kursus bakal fokus kana desain sareng ciptaan. Salah sahiji tujuan utama program ieu nyaéta nempatkeun pelajar dina padamelan di perusahaan lokal saatos réngsé kursus.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.