Minggu hareup Apple bakal ngamimitian ngabersihkeun App Store

App Store

Dina taun anyar, toko aplikasi Google parantos ngaleuwihan jumlah aplikasi anu sayogi di App Store. Tapi ngagaduhan langkung henteu hartosna yén aplikasi anu sayogi ngagaduhan kualitas anu langkung luhur atanapi langkung saé tibatan anu sainganana. Dipikaterang ku sadayana yén di Play Store urang tiasa mendakan sajumlah ageung aplikasi, anu tiasa urang anggap sampah, kusabab desainna, jumlah iklan sareng utilitas (leres-leres batal). Sanaos di App Store kami ogé tiasa mendakan jinis aplikasi ieu, éta ogé kedah diaku yén aranjeunna aya dina jumlah anu langkung handap tibatan Google Play Store. Ayeuna di App Store pikeun ios urang tiasa mendakan langkung ti 1.700.000 aplikasi anu ngan langkung ti sajuta cocog sareng iPad sareng 544.000 anu universal.

Perusahaan anu berbasis di Cupertino nembé ngirim email ka pengembang anu ngumumkeun éta minggu hareup éta bakal ngamimitian ngabersihkeun di App Store. Mimiti, éta bakal dimimitian ku ngaleungitkeun aplikasi anu parantos lirén damel sareng anu dipohokeun ku pangembangna, aplikasi atanapi gimna anu henteu nampi apdet naon waé dina sababaraha taun terakhir, adaptasi sareng vérsi anu anyar pikeun sistem operasi perusahaan. Salaku tambahan, éta ogé bakal marios ka sadaya Aplikasi anu ayeuna henteu deui nyumponan padoman anu diadegkeun ku perusahaan, pituduh anu diénggalan unggal taun sareng watesan anyar ditetepkeun salaku kamungkinan énggal pikeun panyipta.

Tapi salian ti éta, Apple ogé hoyong pamekar henteu nganggo nami-nami kilométer anu kadang dianggo pikeun ngajelaskeun sadaya fungsi anu dilakukeun ku aplikasi atanapi gim spésifik. Seueur pangguna nyerat dina kotak search fungsi-fungsi anu dilakukeun ku aplikasi pikeun mendakan anu ngalaksanakeun naon anu aranjeunna peryogikeun, kumargi mesin pencari anu dianggo henteu aya gunana. Apple parantos mutuskeun yén ti ayeuna jumlah karakter anu sayogi pikeun judulna bakal 50. Apple henteu hoyong fungsi Aplikasi dijelaskeun dina judulna. Tapi tangtosna, pamekar kapaksa nambihan fungsi dina judul Alatan kana algoritma anu dianggo dina pamilarian App Store, algoritma anu henteu milarian katerangan App, tapi ngan ukur museur kana judulna.

Sacara pribadi, kuring ngémutan yén sateuacan meresihan bumi anu sanés, Apple kedah nyapu sorangan dimimitian ku ngarengsekeun masalah algoritma milarian App Store anjeun sakali sareng sadayana. Anjeun resep pisan ka developer, anjeun kedah mimitian ti mimiti sareng ngalereskeun masalah ieu anu ngaganggu pangembang ampir saprak diadegkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.