Mini iPad anu anyar bakal ngagaduhan layar 8,3 inci, teu aya tombol bumi sareng bezel anu langkung sempit

iPad mini ngajadikeun

Seueur rumor yén dina minggu-minggu ayeuna nunjukkeun éta pembaharuan mini iPad bakal nawiskeun kami sajumlah ageung parobihan. Gosip panganyarna anu aya hubunganana sareng pembaharuan alat ieu nunjukkeun yén éta bakal ngagaduhan layar 8,3 inci, gosip anu asalna ti Ross Young.

Parobihan ieu 0,4 inci langkung seueur tibatan modél ayeuna, ngajaga ukuran anu sami sareng ayeuna, janten paningkatan ukuran layar pakait sareng bezels ngirangan sareng ngaleungitkeun tombol home, nuturkeun desain anu sami sareng iPad Air generasi ka-4.

Sateuacanna, analis terkenal Ming-Chi Kuo parantos sababaraha kali nyatakeun yén mini iPad énggal, anu bakal janten generasi kagenep, tiasa ningkatkeun ukuran layar janten 8,5 sareng 9 inci. Mark Gurman ogé parantos negeskeun kanaékan layar ieu, paningkatan anu aya hubunganana sareng pangirangan bezel tapi upami ngaguar ukuran layar anu khusus.

Leungiteun tombol home henteu kapendak dina laporan dimana Ming-Chi Kuo nunjuk kana ukuran layar anu ningkat, tapi rumor panganyarna nunjukkeun yén Éta bakal ngagaduhan desain anu mirip pisan sareng iPad Air generasi ka-4, tanpa tombol bumi, nganggo Face ID atanapi nganggo tombol kakuatan di sisi alat.

Mini iPad generasi ka-6 éta bakal dikelola ku prosésor A15 atanapi A16 sareng diarepkeun ngagaduhan port sambungan USB-C ngaganti konektor kilat anu parantos aya sareng urang dina sababaraha taun terakhir dina kisaran iPhone sareng iPad dugi ka peluncuran jajaran iPad Pro.

Pikeun sadayana anyar ieu, urang kedah nambihan a tampilan mini-LED sakumaha nyatakeun sababaraha dinten ka pengker ku medium DigiTimes, sanaos inpormasi ieu ditolak ku Young nyalira.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   udang ageung cenahna

    upami éta katingali saé dina panonpoé, éta bakal sampurna salaku pelengkap pikeun drone ...