Apple Car bakal dumasar kana platform Hyundai

Konsép mobil Apple, Apple Car

Kombinasi anu sigana bakal panasaran ka urang sadayana, seueur anu nyarios, utamina dina sababaraha bulan terakhir, ngeunaan kadatangan Apple Car sareng kumaha Apple tiasa nempatkeun logo na dina kendaraan listrik. Ieu pastina sigana héran pikeun urang sadayana.

Jujur, kuring henteu yakin ku aliansi, panginten éta bakal janten hal anu langkung pikaresepeun pikeun dipikir firma sapertos BMW atanapi Mercedes, tapi hé, ieu ogé aya hubunganana sareng tingkat "harga". Samentawis waktos, Apple Car bakal nganggo platform E-GMP Hyundai pikeun mobil listrik, éta bakal ngagaduhan seueur kaunggulan.

Sahenteuna éta mangrupikeun "bom" terakhir anu diturunkeun ku Ming-Chi Kuo anu lami, analis anu dipercaya sareng anjeun, naha urang ngabobodo sorangan. Ieu nunjuk langsung ka Hyundai Salaku kolaborator di mana éta bakal janten Apple Car anu ku alesan jelas perusahaan Cupertino moal ngasilkeun tapi bakal janten pangwangunanna nyalira, sapertos naon anu parantos kajantenan ku alat-alat sacara umum, sakumaha anjeun ogé terang Apple ngarancang aranjeunna ka milimeter tapi teras éta dipercayakeun pabrikna sareng pamasangan ka pihak katilu sapertos Qualcomm, Foxconn, TSMC sareng seueur perusahaan anu nyandak bagian tina jajan éta.

Platform ieu sacara teori ngamungkinkeun kandaraan Apple sanggup ngeusi batre tina 0 dugi ka 80% batréna ngan 18 menit sakitar 500 kilométer, inohong anu masih optimis teuing pikeun naon anu aya di pasar umum pikeun kendaraan listrik. Platform ieu ogé ngajukeun kinerja 0 dugi ka 100 km / jam dina 3,5 detik, nangtung nepi ka pamimpin di séktor ieu sapertos Tesla nyalira. Ieu ngingetkeun urang yén Elon Musk nawiskeun Tim Cook pikeun ilubiung dina usahana nalika Tesla masih teu aya nanaon sareng visioner Tim Cook nolak tawaran éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.