Modél iPad énggal moal ningali lampu dugi ka babak kadua 2017

Kieu carana layar 10,5 ″ bakal katingali dina awak anu sami ukuranana sareng 9,7 ″ iPad Pro | GAMBAR: Dan Provost

Sanaos rumor yén kajadian Apple dina Maret ngalaan tilu iPad anyar parantos diumumkeun, kabocoran inpormasi panganyarna tina ranté suplai Apple nunjukkeun yén pembaruan tablet moal dugi ka tangan konsumen dugi Maret. Satengah kadua taun éta.

Nyutat data anu dicandak tina ranté pasokan perusahaan di Cupertino, DigiTimes ngalaporkeun Kemis yén komponén internal iPads anyar masih dina tahap perencanaan. Hasilna, pangiriman tablet Apple anu énggal henteu tiasa kajantenan dugi ka satengah kadua taun ieu 2017.

Perhatoskeun yén sanaos DigiTimes umumna terang pisan ngeunaan kajadian berita anu lumangsung dina ranté pasokan, publikasi ieu ngagaduhan catetan lacak nalika ngahususkeun sareng ngajentrekeun waktos pikeun produk Apple kahareup. Salaku conto, dina 2014, seueur detil anu dipasihkeun ngeunaan naon anu dikabarkan kuat pisan dina waktosna: MacBook 12 inci, tapi éta masihan jandéla peluncuran 15-bulan. Nanging, alat éta tungtungna dileupaskeun dina April 2015.

Sedengkeun pikeun gosip iPad Kemis kamari, inpormasi ranté suplai panganyarna anu diungkabkeun nunjukkeun yén iPad 10.5 inci sareng iPad Pro 12.9 inci bakal ngagaduhan prosesor hard disk terpadu A10X ti Apple. Teu jelas prosesor mana anu badé dilebetkeun kana iPad 9,7 inci, sabab cenah fokus kana sektor pendidikan, dina cara anu sami anu eMac mimitina dilakukeun sareng MacBook Air nyobian ayeuna.

Layar pikeun 9,7 iPad bakal didamel ku Seoul Semiconductior anu berbasis di Korea, numutkeun inpormasi pangénggalna, sahingga ngalih ti supplier anu ayeuna, Nichia. Éta ogé ngungkabkeun yén séri komponén anu sanés anu bakal ngawangun alat-alat éta bakal diproduksi ku "pemasok sekunder", tanpa nyatakeun anu mana. Atanapi teu aya anu diterbitkeun alesan atanapi alesan pikeun parobihan ieu, anu sigana langkung ngaréspon alesan logistik tibatan daya saing.

Gosip munggaran ngeunaan iPad 10.5 inci mimiti medar dina bulan Agustus, sareng debat sanés anu fokus kana naha bakal aya modél 10,9 inci anu kandelna sami sareng iPad Air. Tina sudut pandang operasional, ukuran 10,5 inci langkung raos tibatan 10.9 inci. Ngajaga rasio aspék sareng kapadetan piksel anu sami sareng anu sateuacanna, lebar iPad 10,5 inci sami sareng iPad mini. Saklar kana layar 10,5 inci bakal ngamungkinkeun Apple ngadorong modél andalanana ka kapadetan layar 326 piksel per inci, pérsi langkung luhur tibatan 264 piksel per inci ayeuna.

Tungtungna, laporan anyar ogé parantos terang tina ranté suplai nunjukkeun yén mini iPad, anu teu acan diénggalan ti 2015, bakal nampi pembaruan. Adi leutik kulawarga iPad sigana anu paling dipinggirkeun pikeun ayeuna, tapi tapi, aya paménta nyata pikeun jenis alat ieu diantara pangguna. Lebar kisaran anu dianut ku mérek iPad, anu modél énggal sumping kalayan ukuran énggal unggal taun, panginten janten panyabab henteuna pembaruan pikeun mini, anu parantos dialihkeun ka ostrasisme digital ku Apple. Kalayan datangna pembaruan pikeun modél ieu, seueur pangguna, utamina dina bidang pendidikan, bakal ningali ekspektasi anu langkung saé sareng hasilna anu tiasa didamel dina tablet apel alit.

Gosipna henteu lirén sareng ningkat nalika tanggal caket nalika Apple, sapertos biasa, biasana ngayakeun acara presentasi produk anu énggal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.